Share This!

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και έρχονται απανωτές δοκιμασίες

Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή η επίδραση από τον τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη θα σχηματιστεί στο ξεκίνημα της 31ης Ιανουαρίου στις 00:49 και η επιρροή της αναμένεται να κρατήσει μέχρι και δυο μέρες μετά.
 
Πρόκειται για μια αρνητική όψη η οποία αναμένεται να φέρει δυσκολίες και να προκαλέσει εμπόδια. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να κρατήσουμε ανεβασμένη τη διάθεσή μας και την ζωντάνια μας. Αν ξεπεράσουμε τις όποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες μας θα βρούμε την δύναμη να πετύχουμε οτιδήποτε και αν βάλουμε στόχο.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Ο Κρόνος βρίσκεται στον Σκορπιό αλλά, με αυτή την όψη φέρνει δοκιμασίες στα οικονομικά θέματα και στις ερωτικές σχέσεις. Τις επόμενες μέρες πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στα άτομα μεγαλύτερη ηλικίας και να προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στις ανάγκες τους. Τέλος, η συγκεκριμένη όψη, επηρεάζει και τα ηγετικά στελέχη, καθώς και τα κυβερνητικά στελέχη που κρατούν υψηλές θέσεις.
 
Τα ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 31/1, 1/5, 3/9 και 3/11.
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ένα ζώδιο
 
Κριός
Φίλε Κριέ, παρά το γεγονός ότι ο ζωοδότης Ήλιος βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό για σένα ζώδιο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου, μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια οικονομικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και διπλωματικά. Τις επόμενες ημέρες ίσως διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι ένα μικρό κεφάλαιο προκειμένου να εκπληρώσεις κάποιους στόχους σου. Η δυνατή επιθυμία σου μάλιστα θα σε κάνει να παρακάμψεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου, προκειμένου να κάνεις αυτό που θέλεις. Στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν, ή να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Καλό θα είναι να μην καταθέσεις τα όπλα, γιατί όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 31 Ιανουαρίου τα ξημερώματα ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που θα σου δημιουργήσει ερωτηματικά και αμφιβολίες ως προς το επαγγελματικό σου μέλλον. Αν έχεις μια σταθερή δουλειά για την οποία δεν έχεις σταματήσει να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς για το καλύτερο, τότε είναι σίγουρο ότι αυτή η όψη θα σου φέρει την δικαίωση που σου αξίζει, ακόμα και αν συνοδεύεται από αυξημένες υποχρεώσεις και καθήκοντα. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, αφού η σχέση σου με τον σύντροφό σου ή με κάποιον συνέταιρό σου –αν έχεις- θα μπει στο μικροσκόπιο και θα «πιεστείς» να κάνεις κάποιες αλλαγές που μπορεί να είναι κάπως δύσκολες, θα εξασφαλίσουν όμως την μελλοντική σου ευημερία. Μια αλλαγή στις οικογενειακές συνθήκες ή στο οικιακό σου περιβάλλον είναι επίσης πολύ πιθανή.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 31 Ιανουαρίου, σίγουρα θα δεν θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δυσάρεστο για σένα, αφού ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου, χρειάζεται όμως να την αντιμετωπίσεις με υπευθυνότητα ώστε να αποκομίσεις τα θετικά στοιχεία που μπορεί να σου προσφέρει. Ακόμα και αν κάνεις μια δουλειά που σου αρέσει και σου δίνει χαρά, ίσως οι οικονομικές σου ανάγκες, σε ώθησαν να αναλάβεις τόσα πολλά καθήκοντα στα οποία πραγματικά δεν είναι εφικτό να ανταποκριθείς χωρίς να καταβάλλεις τον οργανισμό σου. Θα πρέπει λοιπόν να μειώσεις τους ρυθμούς σου και να κάνεις ένα διάλειμμα από την ρουτίνα που σε βαραίνει. Μια καλή ιδέα είναι να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει. Αν πάλι υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν, με λίγο περισσότερο τρέξιμο, θα ολοκληρωθούν αυτές τις μέρες.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που θεωρείται αρκετά περιοριστική και δύσκολη. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, αποτελεί για σένα έναν θετικό παράγοντα που μπορεί μάλιστα να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να αποκαταστήσεις μια σοβαρή αισθηματική σχέση που σε απασχολεί και να την βάλεις σε νέες βάσεις ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία –αν είσαι ελεύθερος- που θα επηρεάσει το μέλλον σου. Εύνοια θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μετά τα «μαθήματα» που σου έδωσε ο Κρόνος τα περασμένα χρόνια, τώρα είναι καιρός να σε ανταμείψει και να σου φέρει τις οικονομικές απολαβές που σου αξίζουν.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ήλιος σχηματίζει στις 31 Ιανουαρίου τετράγωνο με τον αυστηρό κριτή Κρόνο και η όψη αυτή μπορεί πραγματικά να σου δημιουργήσει μεγάλη πίεση τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και σε άλλους σημαντικούς τομείς. Ο τέταρτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο έχει εγκατασταθεί ο Κρόνος σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, και αυτός ο τομέας είναι που χρειάζεται μια ριζική αναδιοργάνωση έστω και μέσα από διαδικασίες που όσο δυσάρεστες κι αν είναι, κρίνονται απαραίτητες. Αν η σχέση σου με τον σύντροφό σου για παράδειγμα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, θα πρέπει να δεις αν μπορούν να λυθούν οριστικά ή αν πρέπει να προχωρήσεις στη διάλυση της σχέσης σου. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος δεν αποδέχεται τις μεσοβέζικες λύσεις, και απαιτεί ξεκάθαρους χειρισμούς.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 31 Ιανουαρίου, είναι μια όψη που μπορεί να μην σε επηρεάσει αρνητικά αλλά όπως και να ‘χει θα σε αναγκάσει να ολοκληρώσεις τυχόν «αγγαρείες» που έχεις αφήσει στη μέση. Επειδή λοιπόν οι επόμενες ημέρες θα είναι υπέρ-δραστήριες για σένα, θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα, και να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις επαγγελματικές ή οικονομικές, με λίγη προσοχή μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά και να σου φέρουν ένα μακροχρόνιο όφελος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπογράψεις μια μακροχρόνια σύμβαση ή μια επικερδή συμφωνία. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία που θα κάνεις τις επόμενες ημέρες, σύντομα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου σου στέλνει τις θετικές του ακτίνες και ευνοεί την αισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, στις 31 Ιανουαρίου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα, αν δεν προσέξεις. Έτσι, θα πρέπει τις επόμενες δυο-τρεις ημέρες να συγκρατείς τον αυθορμητισμό σου για αγορές πραγμάτων που δεν σου χρειάζονται πραγματικά και να αποφεύγεις έξοδα που μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα. Αν νιώθεις την ανάγκη να κάνεις ένα δώρο στον αγαπημένο σου, μπορείς να του χαρίσεις κάτι που θα τον χαροποιήσει χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Τέλος, αν είναι απαραίτητες κάποιες αγορές για το σπίτι σου, θα πρέπει να γίνουν με φειδώ, αφού κι εσύ κατά βάθος ξέρεις ότι η καλή ποιότητα δεν συμβαδίζει πάντα με την τσουχτερή τιμή.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Κρόνος από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στις 31 Ιανουαρίου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Έτσι για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου απέναντι στους γύρω σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα, υπάρχουν προγραμματισμένες επαγγελματικές συζητήσεις, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου, ό,τι κι αν ακούσεις. Τα σωστά επιχειρήματα αλλά και η ψυχραιμία σου μπορούν να σε βοηθήσουν να βγεις «λάδι» και να δικαιωθείς –αν φυσικά έχεις πράγματι δίκιο. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, παρόλο που δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στη σχέση σου, οι αλλαγές στα σχέδιά σου εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα σε δυσαρεστήσουν.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 31 Ιανουαρίου, δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, οπωσδήποτε όμως χρειάζεται προσοχή όπως κάθε δύσκολη όψη που σχηματίζει ο Κρόνος. Ίσως υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σου από παράγοντες τους οποίους δεν μπορείς να ελέγξεις, γεγονός που φυσικά θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα φιλικό προς εσένα ζώδιο, σου δίνει μια ευελιξία κι έτσι, ίσως καταφέρεις να κάνεις αυτά που έχεις προγραμματίσει, έστω και με κάποιες μικρές αλλαγές. Στην προσωπική σου ζωή, υπάρχει δυνατότητα να κάνεις σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου είτε σε αισθηματικό επίπεδο είτε και σε φιλικό. Τέλος, όσοι Τοξότες διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση, ίσως πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 31 Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σου Κρόνος διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες καθώς θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε μια ευνοϊκή ζωδιακή θέση, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, όχι μόνο χάρη στη δική σου υπομονή, αλλά και χάρη στην υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων. Αν μάλιστα καταφέρεις να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου και να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, δεν αποκλείεται να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα, που κι αυτά βέβαια, δεν θα σου μείνουν, αλλά θα σε βοηθήσουν να αποπληρώσεις άλλες οφειλές. Τέλος η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σε επηρεάσει στον ερωτικό τομέα όπου είναι πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να πάρει ερωτικές προεκτάσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση όμως –αν κάτι πάει στραβά- ίσως μελλοντικά χαθεί και μια φιλία.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στις 31 Ιανουαρίου, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, αφού θα επηρεάσει τόσο την προσωπική σου ζωή, όσο και την καριέρα σου. Ο Κρόνος από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου, ήδη σου έχει δείξει το σκληρό του πρόσωπο, και αν μέχρι τώρα έχεις αποφασίσει να μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες, αλλά να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για το καλύτερο αποτέλεσμα, τότε αυτή η όψη θα αποτελέσει απλά άλλη μια πρόκληση. Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους και περιμένουν με σταυρωμένα τα χέρια, τότε ο Κρόνος θα σου υπενθυμίσει –ίσως και με άσχημο τρόπο- ότι πρέπει επιτέλους να δραστηριοποιηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Τέλος, η συγκεκριμένη όψη συνιστά να προσέχεις την υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σου.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 31 Ιανουαρίου, δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Αντίθετα, το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχει ως αποτέλεσμα να σου ανοίξουν πολλές πόρτες τις επόμενες μέρες και να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Αυτό φυσικά δεν θα γίνει χωρίς προσπάθεια από μέρους σου, αφού ο Κρόνος μπορεί να σου ανοίγει το δρόμο, απαιτεί όμως από σένα να τον διαβείς με ωριμότητα και λογική. Γι’ αυτό δεν πρέπει να επαναπαυτείς και να νομίσεις ότι η τύχη θα «δουλέψει» για σένα, αλλά να αγωνιστείς και να αποδείξεις ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας ό,τι προκύψει αυτό το διάστημα. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις μια σχέση που περιμένεις να επισημοποιηθεί, ή αν έχεις πάρε-δώσε με το εξωτερικό.
Μάθε πως να βγεις κερδισμένος από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Κάλεσε στο 14901 και μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.