Share This!

Ο ωροσκόπος και η θέση του στα ζώδια!

Σύμφωνα με την Αστρολογία, Ωροσκόπος είναι το σημείο εκείνο της εκλειπτικής που ανατέλλει στον ορίζοντα την στιγμή της γέννησής  μας. Ο ωροσκόπος  είναι η βάση της προσωπικότητας ενός ατόμου, είναι το σημείο εκείνο από το οποίο ξεκινά η ερμηνεία ενός αστρολογικού χάρτη  και βήμα-βήμα μας αποκαλύπτει τα ιδιαίτερα γνωρίσματά μας. Η ερμηνεία του δε, θα  πρέπει να γίνεται πάντα σε συνδυασμό με το ηλιακό ζώδιο, ενώ αν κάποιο χαρακτηριστικό του ζωδίου του ωροσκόπου υπάρχει και από άλλες όψεις του χάρτη, τότε αυτό το γνώρισμα θα είναι πολύ σημαντικό! 
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 
 
 
    ΚΡΙΟΣ
Οι γεννημένοι με ωροσκόπο Κριό διακατέχονται από έντονη επιθυμία να ηγούνται και να βγαίνουν μπροστά στη ζωή. Ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού, παρέχει την ενέργεια, την ορμή, τον αυθορμητισμό, τη φιλοδοξία αλλά και την επιθετικότητα. Ο ωροσκόπος Κριός ευνοεί και εξασφαλίζει την ολοκλήρωση των στόχων τους. Όσοι έχουν αυτόν τον ωροσκόπο είναι άτομα εγωκεντρικά, ανυπόμονα και συνήθως ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλά. Το στοιχείο της φωτιάς που χαρακτηρίζει το ζώδιο, τους κάνει μάλλον κυκλοθυμικούς και ευέξαπτους. Θυμώνουν και εξοργίζονται πολύ εύκολα. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα εκδηλωθεί ο θυμός τους, εκτονώνεται η ένταση και ανακτούν γρήγορα την ψυχραιμία τους. Είναι αναμφισβήτητα οι θιασώτες και οι εκφραστές της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας κι υποστηρίζουν με πάθος τη γνώμη τους. Είναι γρήγοροι στη δουλειά τους και τακτοποιούν τα πάντα άμεσα και ίσως βιαστικά. Το κόκκινο χρώμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τους. 
 
Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Κριό είναι συνήθως άνω του μετρίου αναστήματος, έχουν λεπτή φιγούρα, μακρύ πρόσωπο και ψηλό λαιμό. Το πρόσωπό τους διαθέτει έντονα χαρακτηριστικά, με φρύδια πυκνά που σμίγουν στην κορυφή της μύτης. Το μέτωπό τους είναι μεγάλο και το πηγούνι κάπως μυτερό. Είναι πιθανό να έχουν ή να αποκτήσουν κάποιο μικρό σημάδι ή ουλή στο πρόσωπο ή το κεφάλι. Στους άντρες, η καρωτίδα στο λαιμό προεξέχει περισσότερο από το κανονικό.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
   ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό και, ως εκ τούτου, ο ωροσκόπος Ταύρος προσδίδει κάποιο ταλέντο στο τραγούδι ή την εκφώνηση λόγων μπροστά σε κοινό. Έχει έντονη ανάγκη για ικανοποίηση των σαρκικών επιθυμιών. Όσοι έχουν ωροσκόπο στον Ταύρο είναι άτομα με πίστη στον εαυτό και τις δυνατότητές τους. Δείχνουν και, συνήθως, είναι καλόβολοι, αν και από τη φύση τους διαθέτουν ισχυρή θέληση, επιμονή και αποφασιστικότητα. Ο ωροσκόπος Ταύρος συνδέεται άμεσα με θέματα πρακτικής διαχείρισης, οπως χρήματα, περιουσιακά κ.λπ. Σε γενικές γραμμές, οι γεννημένοι με ωροσκόπο Ταύρο είναι άτομα με ευγένεια και τρυφερότητα, παρά το πείσμα και τη ζήλεια που συχνά τους καθοδηγεί. Είναι ιχνηλάτες της απόλαυσης και της ηδονής. Διαθέτουν ήπιο χαρακτήρα, δε θυμώνουν εύκολα, αν όμως εξοργιστούν, μπορεί να επιδείξουν πρωτόγνωρη γι’ αυτούς απότομη ή ακόμη και βίαιη συμπεριφορά. Είναι συνήθως οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή και καρτερικότητα και αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.
 
Οι γεννημένοι με ωροσκόπο Ταύρο, έχουν συνήθως ένα συμπαγές σώμα, είναι λίγο άνω του μετρίου αναστήματος, ενώ έχουν την τάση να γίνονται παχουλοί στην κοιλιά. Το πρόσωπό τους διαθέτει γωνίες, που σχηματίζουν τετράγωνο, ενώ έχουν γεμάτο και μάλλον κοντό λαιμό. Παρομοίως, έχουν αδρά, πλούσια χαρακτηριστικά και στο πρόσωπο και στο σώμα. Τα μάτια τους μπορεί να προεξέχουν ελαφρώς και το χρώμα των μαλλιών τους παίζει συνήθως στις ανοιχτές αποχρώσεις του καστανού. Έχουν πλατύ στέρνο, με μεγάλες τετράγωνες πλάτες. Όταν θυμώνουν, τα ρουθούνια τους φουσκώνουν χαρακτηριστικά, ενώ τα χέρια τους είναι μάλλον κοντόχοντρα.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
  ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι έχουν ωροσκόπο Δίδυμο είναι γρήγοροι στις κινήσεις τους, εκρηκτικοί, αλλά και ιδιαίτερα εύστροφοι. Έχουν καλό έλεγχο της κίνησης των χεριών τους, όπως και του νευρικού τους συστήματος. Γι’ αυτό και τα άτομα αυτά έχουν την ανάγκη να κάνουν κάτι με τα χέρια τους, να τα νοιώθουν χρήσιμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανήσυχο πνεύμα τους, που χρειάζεται να είναι διαρκώς σε εγρήγορση, να ικανοποιεί την περιέργειά του και να αναζητά πάντα κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Διψούν για γνώση και τολμούν πειράματα. Έντονη είναι και η ανάγκη τους να έρχονται σε επικοινωνία κι επαφή με τους άλλους, είτε με άμεση συζήτηση είτε με γραπτό λόγο. Η διπλή φύση του ωροσκόπου στους Διδύμους, αφήνει συνήθως το αποτύπωμά της και στην επαγγελματική δραστηριότητα που ακολουθούν τα άτομα αυτά και που εξασφαλίζουν το εισόδημά τους υπηρετώντας περισσότερα από ένα επαγγέλματα ή συνταιριάζοντας δύο καριέρες παράλληλα. Αυτός ο ωροσκόπος βοηθά κάποιον όχι μόνο να καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά και να είναι ιδιαίτερα καλός και αποτελεσματικός τουλάχιστον σε ένα από αυτά, δίνοντάς του δύναμη κι επιμονή.
 
Τα άτομα με ωροσκόπο Διδύμους διαθέτουν λεπτό και λυγερό κορμί, γερό σαν ατσάλι, κυπαρισσένιο παράστημα, ενώ το ύψος τους κυμαίνεται στα όρια του μετρίου ή και λίγο πιο κάτω απ’ αυτό. Τα πόδια τους είναι επίσης αδύνατα και, γενικότερα, είναι δύσκολο να γίνουν υπέρβαροι λόγω της αστείρευτης ενέργειας και του ισχυρού νευρικού τους συστήματος. Χέρια, βραχίονες και δάχτυλα είναι μάλλον λεπτά και μακριά. Το πρόσωπό τους μπορεί να δίνει την εντύπωση πως είναι διχοτομημένο, από κάποιο σημάδι σαν σχισμή, που μπορεί να υπάρχει στο πηγούνι ή και από την κλίση της μύτης, που μπορεί να είναι ελαφρώς γαμψή και να κοκκινίζει στην άκρη της εύκολα. Τα μαλλιά τους είναι συνήθως σκούρα καστανά.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον τρόπο ζωής του ωροσκόπου Καρκίνου, κυρίαρχη θέση κατέχουν τα έντονα σε βάθος και διάρκεια συναισθήματα. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε σχέση με τα προβλήματα των άλλων, δείχνουν συμπόνια, ακούν και παρηγορούν αυτούς που το έχουν ανάγκη. Διαθέτουν ζωηρή φαντασία, ονειρεύονται ρομαντικές καταστάσεις και είναι κάπως μελοδραματικοί. Δένονται με το σπίτι και με την οικογένειά τους, κυρίως με τη μητέρα τους. Η συναισθηματική ιδιοσυγκρασία τους τούς καθιστά ευάλωτους στην κριτική ματιά των άλλων. Αισθάνονται ασφαλείς όταν είναι δεμένοι με το παρελθόν και τις παραδόσεις και χαίρονται με τα απλά πράγματα της καθημερινότητας, όπως μ’ ένα κομμάτι αχνιστής πίτας, φτιαγμένης από τη μαμά, με τη θαλπωρή κοντά στο τζάκι παρέα με το αγαπημένο τους βιβλίο ή απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί με καλή παρέα. Αποστολή των ατόμων με αυτόν τον ωροσκόπο είναι να μάθουν να διαχειρίζονται ζητήματα σχετικά με υλικά αγαθά, αλλά και να αποκομίζουν πολύτιμες συναισθηματικές εμπειρίες.
 
Ο ωροσκόπος Καρκίνος χαρίζει συχνά ωραίες καμπύλες. Οι ενήλικες έχουν μάλλον μεγάλη λεκάνη και έντονους γοφούς και τείνουν να παίρνουν βάρος, το οποίο κατανέμεται σε αυτή την περιοχή. Το ανάστημά τους είναι χαμηλό ή μέτριο. Τα πόδια τους είναι κοντά και γεμάτα, αλλά το περπάτημά τους είναι λυγερό και "κυματιστό". Είναι συνήθως στρογγυλοπρόσωποι.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
     ΛΕΩΝ
Όσοι γεννήθηκαν με ωροσκόπο Λέων, έχουν φωτεινή προδιάθεση για τη ζωή και δυνατό χαρακτήρα. Διαθέτουν κάτι που μαγνητίζει την προσοχή των άλλων και προκαλεί το θαυμασμό τους! Τους χαρακτηρίζει η ευγένεια, οι καλές προθέσεις και η γενναιοδωρία, ορισμένες φορές σε υπερβολικό βαθμό. Μιλούν με ειλικρίνεια, έχουν δυνατή φωνή και άνεση που πείθει και τον πιο αποστασιοποιημένο, σκεπτικό ή αδιάφορο ακροατή. Τους αρέσει, επίσης, να επιδεικνύουν τις γνώσεις ή τη δύναμή τους και διαθέτουν αστείρευτη ενέργεια. Επιδιώκουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, η "ψυχή" της παρέας. Έχουν αρχηγικές τάσεις και την ανάγκη να επιβεβαιώνουν την ισχύ και την αξία τους. Είναι άτομα αγαπητά και δημοφιλή, με ευχάριστη διάθεση και καλή αίσθηση του χιούμορ. Μερικές φορές, έχουν την τάση να ανακατεύονται στις ζωές των άλλων, παίζοντας το ρόλο συμβούλου ή κηδεμόνα! Αντλούν ευχαρίστηση από τις κοινωνικές επαφές και αποδεικνύονται ικανοί στις δημόσιες σχέσεις. Χαιρετούν εγκάρδια τους πάντες και τους χτυπούν φιλικά στην πλάτη.
 
Όσοι έχουν ωροσκόπο Λέων είναι συνήθως ψηλοί, με μεγάλες πλάτες και εύρωστο κορμί. Έχουν μία τάση να παίρνουν βάρος μεγαλώνοντας. Τα μαλλιά τους είναι εντυπωσιακά στιλπνά και υγιή και σε πολλούς υπάρχει έντονη τριχοφυΐα, όπως συμβαίνει με τη χαίτη του λιονταριού. Το χαμόγελό τους είναι πλατύ και φωτεινό, το βάδισμά τους είναι ζωηρό και το παράστημά τους αγέρωχο και περήφανο, προδίδοντας, ορισμένες φορές, έπαρση. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι καλοσχηματισμένα και έντονα.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσοι γεννήθηκαν με ωροσκόπο Παρθένο θέλουν να εργάζονται με σύστημα και επιμέλεια και δεν παραδίδουν εργασία αν δεν την έχουν ελέγξει στην παραμικρή της λεπτομέρεια. Η τελειομανία τους υποκινείται από μια γενικότερη ανασφάλεια ή ένα αόριστο αίσθημα κατωτερότητας που νοιώθουν, την αυστηρή και επικριτική διάθεση προς τον εαυτό τους, αλλά και τη σεμνότητα και τη συστολή που τους προσδίδει ο ωροσκόπος τους. Είναι άτομα συντηρητικά στις απόψεις και τις εκδηλώσεις τους, διακριτικά, διαρκώς ανήσυχα και αεικίνητα. Εκτιμούν την αξία του χρήματος, ενώ διαθέτουν εξυπνάδα και διπλωματική ευελιξία. Μαθαίνουν εύκολα και γρήγορα. Είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και τους αρέσει να λένε τα πράγματα με το όνομά τους.
 
Τα άτομα με ωροσκόπο Παρθένο έχουν συνήθως κανονικό και άνω του μετρίου ανάστημα, σωστό βάρος και έχουν λεπτή αλλά γερή και συμπαγή κατασκευή σώματος. Οι περισσότεροι διαθέτουν μεγάλο στέρνο και πλάτες, καθώς και ανοιχτή λεκάνη. Έχουν πάντα περιθώριο να αυξήσουν το βάρος τους. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι μικρά και καλοσχηματισμένα, ενώ η μύτη τους μπορεί να είναι ελαφρώς γαμψή ή μυτερή στην άκρη της. Διαθέτουν ανοιχτόχρωμη, αλαβάστρινη επιδερμίδα και εξαιρετική φωτογένεια. Το περπάτημά τους είναι ανάλαφρο, σταθερό και όλο χάρη. Η συνολική εικόνα τους ορίζεται με καθαρές γραμμές.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
   ΖΥΓΟΣ 
Ο ωροσκόπος Ζυγός συνδέεται με τη διατήρηση της ισορροπίας σε ζητήματα που αφορούν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη, κυβερνά το ζώδιο του Ζυγού και του προσδίδει αμέτρητο ερωτισμό. Όποιος έχει αυτόν τον ωροσκόπο, είναι λάτρης του ωραίου και της τάξης κι αναζητά την αρμονία στη ζωή τη δική του αλλά και των φίλων του. Απολαμβάνει τις κοινωνικές συναναστροφές, του αρέσει να διοργανώνει ή να βρίσκεται σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ τον διακρίνει μια τάση να “ζευγαρώνει” τους άλλους, ή έστω να τους φέρνει κοντά. Είναι άτομο δίκαιο και δίνει αγώνες για την ορθή απονομή της δικαιοσύνης. Αγαπά την καλή ζωή, την πολυτέλεια και οτιδήποτε είναι όμορφο, συμμετρικό και καλαίσθητο. Διαθέτει φυσική ευγένεια και ευχάριστη προσωπικότητα. Ορισμένες φορές, έχει την τάση να αναμειγνύεται στις υποθέσεις των άλλων και πάντα παίρνει το μέρος των αδυνάτων και κατατρεγμένων.
 
Τα άτομα που έχουν ωροσκόπο Ζυγό διαθέτουν καλοφτιαγμένο, αθλητικό κορμί. Είναι ψηλοί και αδύνατοι, αλλά, όσο πλησιάζουν στη μέση ηλικία, το σώμα τους έχει την τάση να γίνεται κάπως πλαδαρό. Τα μαλλιά τους είναι σκουρόχρωμα, δυνατά και συνήθως σπαστά ή σγουρά. Η επιρροή της Αφροδίτης τους χαρίζει απλόχερα ομορφιά και θελκτικό παρουσιαστικό. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι καλοφτιαγμένα, τα δόντια τους "μαργαριταρένια" και τα χείλη τους μεγάλα και καλοσμιλεμένα. Κάθε χαρακτηριστικό τους έχει ευχάριστες καμπύλες.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο ωροσκόπος Σκορπιός σχετίζεται με τα γεννητικά όργανα του ανθρώπου, που είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή και για το λόγο αυτό διαθέτει έντονη ενέργεια και σφοδρή επιθυμία για παραγωγή αποτελεσμάτων. Η επιθυμία αυτή είναι ικανή να σαρώσει όλα τα εμπόδια που συναντά στο δρόμο της. Όσοι έχουν ωροσκόπο στο Σκορπιό κυνηγούν την επιτυχία, επειδή ακριβώς διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια όπως δύναμη, πάθος, ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα και "επιθετική" στάση απέναντι σε ο,τι διεκδικούν. Επιδιώκουν τη διάκριση και την επιτυχία, ακόμα και αν δεν μπορούν να διαχειριστούν το βάρος της. Είναι συνήθως άτομα με μεγάλες αντοχές, με κριτική διάθεση, καχυποψία για τους άλλους και μυστικοπάθεια. Παρασύρονται από το συναίσθημα και δεν είναι ιδιαίτερα κομψοί και διακριτικοί στα λόγια και τις πράξεις τους. Βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας κι αντιμετωπίζουν με σθένος και γενναιότητα τις αντιξοότητες. Ο Άρης, Θεός του Πολέμου, μαζί με τον Πλούτωνα είναι οι κυβερνήτες του Σκορπιού και γι αυτό επιτυγχάνουν τους στόχους τους, όχι τόσο με έξυπνο και λεπτό τρόπο, όσο με τη δύναμη της θέλησής τους, ακόμα και διά της βίας. Εκτιμούν την άνεση και την πολυτέλεια, ωστόσο αρκούνται αδιαμαρτύρητα και στα λίγα, ώσπου να συναντήσουν την επιτυχία.
 
Ο ωροσκόπος Σκορπιός χαρίζει ύψος και γερή κατασκευή. Τα άτομα αυτά είναι μάλλον εύσωμα, με πρόσωπο γεμάτο και αφράτο. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και το βλέμμα τους διαπεραστικό και εκφραστικό. Η μύτη τους είναι αρχαιοελληνική κι επιβλητική. Το δέρμα τους είναι συχνά ωχρό και αρκετά λιπαρό. Τα μαλλιά είναι πλούσια, πυκνά και, συνήθως, μαύρα ή καστανά σκούρα και σγουρά. Το περπάτημά τους είναι γρήγορο και ζωηρό.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
   ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ωροσκόπος Τοξότης κάνει κάποιον να είναι εύθυμος και ανοιχτόκαρδος, πνευματώδης και χαρισματικός ομιλητής. Δε σταματά να μιλά, όλο και κάτι έχει να αφηγηθεί με ενδιαφέροντα τρόπο. Διαθέτει, επίσης, μια μυστηριώδη ικανότητα να έρχεται σε επαφή με τους άλλους και τους κάνει να νοιώθουν τέτοια οικειότητα, σαν να γνωρίζονται από παλιά. Αυτό συμβαίνει, επειδή αναγνωρίζει και αναδεικνύει τα θετικά στοιχεία του άλλου. Του αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια, καθώς και οι προκλήσεις, σωματικές και πνευματικές. Έχει ανάγκη να αισθάνεται και να εκφράζεται ελεύθερα. Τον χαρακτηρίζει η ευθύτητα, η ντομπροσύνη και το ήθος. Είναι παρορμητικός και ανυπόμονος, ενθουσιάζεται εύκολα και διευρύνει συνέχεια τον κύκλο των ενδιαφερόντων του. Θέλει πάντα αυτό που κάνει να έχει μεγάλη απήχηση.
 
Η εμφάνιση των ατόμων που έχουν ωροσκόπο Τοξότη είναι τέτοια, που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Συνήθως είναι ψηλά κι εύσωμα, όχι όμως υπέρβαρα, μέχρι την ώριμη ηλικία τους. Το πρόσωπό τους τείνει να είναι ωοειδές, κάπως μακρουλό και, κυρίως, χαρούμενο. Τα δόντια τους είναι μεγάλα και μπορεί να προεξέχουν λίγο. Τα μαλλιά τους είναι έντονα σκούρα στη νεανική ηλικία, αλλά γκριζάρουν γρήγορα και γίνονται λευκά, όσο μεγαλώνουν. Όταν περπατούν, έχουν την τάση να κινούνται αργά.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι γεννημένοι με ωροσκόπο Αιγόκερω διακρίνονται από τη σοβαρότητα, το κύρος και την αμεροληψία τους. Διεκπεραιώνουν με άνεση καθημερινά ζητήματα και σκέφτονται με πρακτικό τρόπο. Είναι συνήθως άτομα επιφυλακτικά και σεμνότυφα σε αρκετές περιπτώσεις. Τους ενδιαφέρει η επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για να αποκτήσουν κοινωνική καταξίωση. Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, διαθέτουν παροιμιώδη επιμονή και συχνά, αλλάζουν στρατόπεδα και συμμαχίες. Δίνουν την εντύπωση πως είναι ψυχροί και, κάποιες φορές, ειρωνικοί και σνομπ. Ακόμα και το χιούμορ τους είναι ιδιαίτερο και δύσκολα αναγνωρίζεται από τους άλλους. Ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω σημαίνει σύνεση και έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής.
 
Όσοι έχουν ωροσκόπο Αιγόκερω είναι κανονικού ή μετρίου αναστήματος. Το στήθος τους είναι επίπεδο και το σώμα τους λεπτό, ενώ οι αστράγαλοι και τα πόδια τους είναι πιο γεμάτα και βαριά. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι μάλλον μικρά και αδρά, ενώ το πηγούνι ή μύτη μπορεί να είναι ελαφρώς μυτερά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απόχρωση του δέρματος και το χρώμα το μαλλιών τους είναι πιο σκούρο από τα άλλα μέλη της οικογένειάς τους. Συνήθως, έχουν βαθύ καστανό ή μαύρο χρώμα μαλλιών.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βασικά χαρακτηριστικά του γεννημένου με ωροσκόπο Υδροχόο είναι η ευγένεια, η έντονη κοινωνικότητα, η πρωτοτυπία, η ανεκτικότητα και γενικά, το "ανοιχτό" μυαλό και οι διανοητικές ικανότητες. Η περιέργειά του, τον ωθεί σε εξερευνήσεις αλλά και σε μυστικιστικά και μεταφυσικά μονοπάτια. Στους άλλους μοιάζει ιδιόρρυθμος κι εκκεντρικός, απόμακρος και απότομος. Για τον ίδιο, είναι σημαντικό να κερδίζει την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων. Το χαμόγελο του βγαίνει αβίαστα, ακόμα κι όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Είναι ιδεαλιστής, ουμανιστής και ενεργός πολίτης του κόσμου.
 
Ο ωροσκόπος στον Υδροχόο χαρίζει εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Όσοι γεννήθηκαν με αυτόν το ωροσκόπο είναι ψηλοί και μεγαλόπρεποι. Έχουν γερή κατασκευή και κάπως τετράγωνο και μεγάλο κορμό. Διαθέτουν όμορφα, συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου και συνήθως εξαιρετικό προφίλ. Το περπάτημά τους είναι ιδιαίτερο, γρήγορο, απότομο, ώστε να συμβαδίζει με το γρήγορο μυαλό και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα τους.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
 
   ΙΧΘΥΕΣ
Όσοι έχουν ωροσκόπο Ιχθύ, διαθέτουν υψηλό δυναμισμό αλλά και ονειροπόλα διάθεση. Είναι ευαίσθητοι, εφευρετικοί και δημιουργικοί. Συνήθως διατηρούν καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο, ωστόσο δε διστάζουν να διακόψουν τη σχέση τους με κάποιον που θα τους εκνευρίσει ή θα τους απογοητεύσει. Τους αρέσει να κρατούν μυστικά. Είναι γενικά, ευγενικοί και λεπτοί στους τρόπους τους κι απεχθάνονται τις συγκρούσεις και τις εντάσεις. Δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση και προφασίζονται οτιδήποτε, προκειμένου να αναβάλλουν μια κίνηση που πρέπει να κάνουν. Είναι άτομα ρομαντικά, επηρεάζονται εύκολα, δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και αγαπούν την τάξη και το νοικοκύρεμα. Είναι βαθιά συναισθηματικοί τύποι.
 
Όσοι έχουν ωροσκόπο Ιχθύ είναι σχετικά μικρόσωμοι, με σωστές ωστόσο αναλογίες. Παίρνουν βάρος, καθώς απομακρύνονται από τη νεανική τους ηλικία. Τα πόδια τους είναι συνήθως κοντά, το ίδιο και τα χέρια τους, που όμως, είναι όμορφα και λεπτά. Εντυπωσιακά είναι τα μάτια τους, που είναι μεγάλα, με πυκνές, μακριές βλεφαρίδες. Τα χείλη τους είναι απαλά κι ευαίσθητα, ενώ η μύτη τους μικρή και καλοφτιαγμένη. Όσο μεγαλώνουν, τείνουν να αποκτούν διπλοσάγονο.
Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από την λεπτομερή ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη!Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901