Share This!

Οι αστρολογικές ερωτικές σας προβλέψεις. Ο έρωτας για την εβδομάδα 11 έως 17 Μαρτίου.

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 11 του μηνός, η οποία θα σημάνει το κλείσιμο μιας απαιτητικής περιόδου. Μας θυμίζει να αναζητούμε λύσεις μέσα από δημιουργικές προσεγγίσεις.
 
Την αμέσως επόμενη μέρα, την Τρίτη 12 Μαρτίου γίνεται η αρχή για τις πλανητικές αποχωρήσεις από το ζώδιο των Ιχθύων που, όπως έχουμε πει, είχε συγκεντρωθεί ένα αξιοσημείωτο πλανητικό παρεάκι. Ο Άρης μετακινείται στον ορμητικό Κριό αποκτώντας ενέργεια και ζωντάνια στις κινήσεις του. Ο έρωτας σε όλη την εβδομάδα, αλλά και την περίοδο που θα ακολουθήσει, αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στα πράγματα και είναι μια από τις βασικές πηγές κίνησης και εξέλιξης των καταστάσεων.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Η εβδομάδα κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο. Την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και επαναφέρει την τάξη στις ζωές μας. Πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλύσουμε τα γεγονότα και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα μας συνοδεύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

 
ΚΡΙΟΣ
Μπορεί ακόμα οι… υπαρξιακές σου αγωνίες να μην έχουν τελειώσει και ακόμα να ταλαντεύεσαι ανάμεσα στο “πρέπει” και στο “θέλω”, ωστόσο την εβδομάδα αυτή αποκαθιστάς κατά πολύ τις εσωτερικές σου ισορροπίες και μπαίνεις ξανά στο παιχνίδι δριμύτερος! Αφήνεις κατά μέρος τα ερωτηματικά (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα τα έχεις) αλλά να… η φύση σου είναι περισσότερο του “δρω” παρά του “κάθομαι σε μια γωνιά και σκέπτομαι”! “Τίποτα δεν έχει αλλάξει, και τίποτα δεν είναι όπως παλιά” μια και όταν έρωτας σ’ επισκεφτεί, ποτέ και τίποτα δεν είναι το ίδιο… Αν κι εσένα σου έχει κάνει την επίσκεψή του ο έρωτας στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα μπαίνεις σε μια περισσότερο διεκδικητική φάση, αφήνοντας κατά μέρος τους προβληματισμούς και περνώντας στη δράση… Το ‘‘θέλω’’ σου, ορμητικό, διεκδικητικό, θα πάρει ό,τι θελήσει, ό,τι έχει αφήσει το προηγούμενο διάστημα να περιμένει και θα αποζημιωθείς για όλη την προηγούμενη αναμονή! Πάντως, ακόμα κι αν μέχρι τώρα δεν ‘‘έπαιξε’’ τίποτα σοβαρό, η πορεία επιφυλάσσει εκπλήξεις… Τώρα που ξαναμπήκες στο παιχνίδι, ποιος σε πιάνει!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ένας νέος κύκλος με πολύ ενδιαφέρον ξεκινά την εβδομάδα αυτή, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κερδίσεις όλο το χαμένο έδαφος, αν και τον τελευταίο καιρό τα πράγματα κινούνται προς την μεριά σου αρκετά ευνοϊκά. Βρίσκεσαι σε μια φάση που πολλά από αυτά που έχεις σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σου, θα τα δεις να παίρνουν σάρκα και οστά, ανέλπιστα και πολλές φορές από εκεί που δεν το περιμένεις, μια και οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν, θα σε ευνοούν όλο και περισσότερο. Ο φιλικός σου κύκλος θα γίνει μια πηγή τροφοδοσίας, τόσο συναισθηματικής όσο και έμπρακτης βοήθειας και υποστήριξης. Στην προσωπική σου ζωή πολλά νέα δεδομένα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν έχεις μια σχέση που είχε ξεκινήσει στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα μπαίνει σε μια περισσότερο σταθερή και μόνιμη βάση, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ασφαλής, κάτι που χρειάζεσαι ιδιαίτερα. Αν ακόμα επιμένεις να ανήκεις στους μοναχικούς το ζωδίου, θα έχεις πολλές δυνατότητες να βρεις κάτι, που πραγματικά θα σε συγκινήσει… Τα καλύτερα είναι μπροστά σου!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχεις πολλούς λόγους να νιώσεις πιεσμένος για μια ακόμα φορά και να αισθανθείς πως αλλού θέλεις να κατευθύνεις τα γεγονότα και αυτά αλλού σε πάνε… Όλα ακολουθούν μια ροή, σαν να είναι έξω από εσένα και έξω από αυτά που μπορείς να ελέγξεις! Αυτό συνεχίζεται και την εβδομάδα αυτή, με έμφαση στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικογενειακό τομέα, μόνο που τώρα έχεις βοήθειες! Ο φιλικός κύκλος έρχεται να σταθεί στο πλευρό σου και να προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του. Και βεβαίως, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που ανήκει σε αυτόν να θελήσει να έρθει περισσότερο κοντά σου, ένα πρόσωπο που τριγυρνά γύρω σου τον τελευταίο καιρό, αλλά ακόμα δεν έχει ‘‘παιχτεί’’ κάτι παραπάνω στο μεταξύ σας… Είναι πάντως η εποχή που θα μπορέσεις να δεις πιο ξεκάθαρα τις ανάγκες σου, τι μπορεί να ζητά ο άλλος από εσένα και τι εσύ από αυτόν… Τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση… Μάθε να τα παρατηρείς, πριν αποφασίσεις οτιδήποτε…
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας νέος κύκλος πραγμάτων, ανάβει και πάλι τα αίματα και σου δίνει το πράσινο φώς για να κινηθείς, αν όχι πιο ελεύθερα, αλλά με μεγαλύτερη ορμητικότητα προς τους στόχους σου… Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα μπαίνουν σε μια νέα βάση, σαφώς παρατηρείται μεγαλύτερη ένταση, την οποία καλείσαι να διαχειριστείς και να ισορροπήσεις, κάτι που συχνά δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο παρατηρείται μια εξέλιξη. Μπορεί μέσα από δυσκολίες, αλλά σίγουρα κάτι πετυχαίνεις. Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, κι εδώ παρατηρείται μια… εμπλοκή, που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, φρόντισε τις πιθανές εντάσεις που θα προκύπτουν με τον σύντροφό σου, ώστε να μην παίρνουν μεγάλη έκταση, μια και δεν θα είναι εύκολη η… κατάσβεση! Το μυστικό είναι να φροντίσεις να εκτονώνεις δημιουργικά τις ανησυχίες σου και να μην εκτονώνεσαι μέσα από τις διαφωνίες. Αν πάλι είσαι από αυτούς που μπήκαν πρόσφατα σε μια σχέση, ίσως διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα είχες φανταστεί… Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεσαι χρόνο. Φρόντισε να τον πάρεις!
 
ΛΕΩΝ
Μπορεί τόσο η περίοδος όσο και η εβδομάδα να μην σου δείχνουν ξεκάθαρα το πρόσωπο τους και τις προθέσεις τους κι εσύ να προσπαθείς να μαντέψεις τι κρύβεται πίσω από την… κουρτίνα, ωστόσο το κλίμα αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει. Ιδιαίτερα για εσένα που γεννήθηκες στο πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα, τα πράγματα προοιωνίζονται ιδιαιτέρως ευοίωνα, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα! Προετοιμάσου για τα καλύτερα, μια και Άρης και Ουρανός έχουν πολλές εκπλήξεις να σου φέρουν πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις και να αλλάξουν την ζωή σου με εκείνο τον μοναδικό τρόπο, που μόνο οι ουρανοί ξέρουν… Γενικότερα όμως, η εβδομάδα συνεχίζει να κρατά την αδρεναλίνη σου ψηλά και τις ερωτικές σου επιθυμίες… ψηλότερα! Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς. Ξέρεις, σατέν σεντόνια, σαμπάνια και… φράουλες! Ό,τι ταιριάζει σε έναν Λέοντα δηλαδή…
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί τα δύσκολα να μην έχουν τελειώσει ακόμη, και οι σχέσεις σου να συνεχίζουν εκείνο το… ατελείωτο πήγαινε-έλα, που σε έχει βγάλει έξω από τα νερά σου την περίοδο αυτή, όμως το πράγμα χαλαρώνει και θα είσαι σε θέση να σκεφτείς, αλλά και να εξετάσεις τα γεγονότα με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Όχι πως θα λείψουν οι γνωστές εντάσεις, μα κάτι φαίνεται να έχει πιο ξεκάθαρη μορφή στον ορίζοντα… Κι αυτό το κάτι είσαι εσύ, που υιοθετείς μια πιο σθεναρή αντιμετώπιση απέναντι στα μέτωπα που έχεις ανοιχτά, με αποτέλεσμα, αργά αλλά σταθερά, να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους! Ωστόσο, ακόμα μην βιαστείς ούτε να πάρεις αποφάσεις, ούτε να οριστικοποιήσεις καταστάσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου… Εκείνο πάντως που θα παρατηρήσεις, είναι την ερωτική σου διάθεση, η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα την εβδομάδα αυτή και ζητά εκτόνωση… Φρόντισέ την, μια και είναι μια πολύ καλή τόνωση και ισορροπία στα δύσκολα!
 
ΖΥΓΟΣ
Οι ρυθμοί και την εβδομάδα αυτή συνεχίζουν να είναι… εξαντλητικοί, η καθημερινότητα έχει μια μεγάλη ποικιλία ζητημάτων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και συχνά, εκεί που θα λες πως τελείωσες, θα προκύπτουν άλλα, νέα δεδομένα, που χρειάζονται την υποστήριξή σου… Ο επαγγελματικός τομέας είναι εκείνος που παρουσιάζει τις μεγαλύτερες πιέσεις, πιθανόν τώρα να αναλάβεις ένα μεγαλύτερο κομμάτι ευθυνών, που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας! Από την άλλη μεριά, ξεκινά μια περίοδος, που ο τομέας των σχέσεων και συνεργασιών σου μπαίνει κι αυτός σε μια νέα βάση και συχνά θα έχεις να αντιμετωπίσεις μια αρκετά εριστική συμπεριφορά από τους άλλους, που θα δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, καλό είναι να φροντίσεις για τις ισορροπίες της, καθώς συχνά–πυκνά θα βγαίνουν στην επιφάνεια ζητήματα, που θα είναι αιτία για… καυγά! Ωστόσο, επειδή για σένα είναι πολύ σημαντικό να λειτουργείς μέσα σε ένα αρμονικό κλίμα, φρόντισε να το διαχειριστείς και να μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει στη ζωή σου πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και… ιδιαίτερες απαιτήσεις, που δεν θα συντελούν στην ομαλή λειτουργιά της όποιας σχέσης ή κατάστασης… Όμως, έχει κι αυτό την χάρη του, δεν νομίζεις;
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πλανητική τράπουλα ανακατεύεται ξανά, και αλλάζει ή βελτιώνει το τοπίο της ζωής σου, βάζοντας σε, σε μια καινούργια θέση! Από εδώ, θα θελήσεις να έχεις περισσότερο τον έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή σου. Παράλληλα, ένα παράθυρο στο φως και στον έρωτα ανοίγει διάπλατα και σε λούζει με τις μαγικές του ακτίνες… Θα νιώσεις έντονα συναισθήματα να σε κατακλύζουν, ιδιαίτερα αν έχεις κάνει μια γνωριμία στο πρόσφατο παρελθόν, με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε και έντονη διαφορά ηλικίας. Θα νοιώσεις να παρασύρεσαι από την δίνη ενός πάθους, που όσο περνά καιρός γίνεται όλο και πιο έντονο! Η ερωτική σου ζωή οδηγεί τις εξελίξεις της εβδομάδας, αλλά και της περιόδου γενικότερα, και το σίγουρο είναι πως θα ζήσεις στιγμές, που θα νιώσεις πως η ευτυχία που περίμενες είναι εδώ, στην αγκαλιά σου, κλεισμένη όλη μέσα σε ένα βλέμμα… Αν πάλι μέχρι στιγμής οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή δεν είναι οι αναμενόμενες… κάνε λίγη υπομονή, γιατί είναι θέμα χρόνου να αλλάξει το σκηνικό προς το καλύτερο! Λίγη υπομονή!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη τη δημιουργική σου διάθεση και να ασχοληθείς με ό,τι πραγματικά σε κάνει να νοιώθεις χαρούμενος και ζωντανός, για να κερδίσεις τις χαμένες ισορροπίες, που έχεις χάσει την τελευταία περίοδο και που εξακολουθούν να σε ταλαιπωρούν και αυτήν την εβδομάδα, ίσως όχι με την ίδια ένταση, γιατί σαν Τοξότης έχεις πάντα διεξόδους από τα δύσκολα! Όμως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο την εβδομάδα αυτή και δεν είναι άλλο από την ερωτική σου ζωή, που μπαίνει σε νέα βάση! Ιδιαιτέρα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, έχεις πολλά να περιμένεις, ξαφνικά, αναπάντεχα, ανατρεπτικά, που θα σε παρασύρουν στους έντονους ρυθμούς τους και θα εκτινάξουν την διάθεση σου! Όχι πως τα δύσκολα τέλειωσαν, έχεις πολλά ακόμα που πρέπει να τακτοποιήσεις, τόσο στην οικογενειακή όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά με παρέα τον έρωτα, όλα γίνονται πιο εύκολα, δεν νομίζεις;
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθημερινότητά σου συνεχίζει να έχει κάτι από… χάος κι εσύ να προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, όμως κάτι ενδιαφέρον ανοίγεται την εβδομάδα αυτή, μέσα από τον επικοινωνιακό σου χώρο… Ίσως μια ενδιαφέρουσα πρόταση με προοπτικές, ίσως κάτι που προσπαθείς να πετύχεις εδώ και καιρό να βγει μπροστά σου αναπάντεχα και να μπορέσεις να το προωθήσεις κατάλληλα… Ίσως πάλι το καινούργιο να αφορά σε μια νέα γνωριμία ή ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σου, που τώρα μπαίνει για τα καλά στη ζωή σου και ανατρέπει τις ισορροπίες σου… Ναι, ο έρωτας παίρνει εξέχουσα θέση στη ζωή σου το διάστημα αυτό και σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες βελτίωσης της προσωπικής σου ζωής. Εκείνο που θέλει προσεκτική διαχείριση, τόσο την εβδομάδα αυτή, αλλά και όλο το επόμενο διάστημα, είναι οι εντάσεις που καραδοκούν στην οικογενειακή, αλλά και στην επαγγελματική ζωή, γιατί θα υπάρξουν περιπτώσεις που μια σπίθα θα είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω… Το νου σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι λογικό να νιώθεις λίγο σαν… ψάρι έξω από τα νερά του, μια και τον τελευταίο καιρό η εσωτερική αναστάτωση που νιώθεις σε κάνει να μην είσαι με τίποτα ευχαριστημένος. Νοιώθεις το μέσα σου να σου να γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου, μια και είσαι από την φύση σου ανήσυχο… παιδί και τώρα ψάχνεις κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό! Η εβδομάδα αυτή, αλλά και η επόμενη περίοδος, φέρνει στην επιφάνεια διάφορα ζητήματα, που αφορούν στα οικονομικά σου και που πιθανόν να σε αγχώσουν, ψάχνοντας για λύσεις. Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται κι αύτη στην ίδια… ανικανοποίητη κατάσταση. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση, αυτή περνά από τις… συμπληγάδες του απαιτητικού σου εαυτού, δημιουργώντας διάφορα ζητήματα στο μεταξύ σας, συχνά χωρίς λόγο και αιτία. Πάντως, αν στο πρόσφατο παρελθόν ένα πρόσωπο που είχε μπει στη ζωή σου, αλλά δεν είχε αποσαφηνιστεί το μεταξύ σας, την εβδομάδα αυτή μπαίνει σε μια νέα βάση και σιγά σιγά αρχίζει να λειτουργεί περισσότερο με τις ιδιότητες μιας σχέσης.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ναι, είναι μια εντυπωσιακή Νέα Σελήνη αυτή του Μαρτίου, που θα ανακινήσει πολλά ζητήματα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή… Έχει να κάνει βεβαίως και με τις προτεραιότητες που εσύ ο ίδιος βάζεις και τι θα επιλέξεις να προωθήσεις. Βοήθειες θα έχεις, αυτό είναι σίγουρο, σε ό,τι κι αν επιλέξεις, όπως βοήθεια θα έχεις και στην ερωτική σου ζωή, που… ανασυντάσσεται! Ο έρωτας σε προσκαλεί στο παιχνίδι του και δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να τον φέρεις κοντά σου… Οι προϋποθέσεις κατάλληλες και το σκηνικό μαγικό… Αν ήδη στο πρόσφατο παρελθόν έχεις ξεκινήσει μια κάποια σχέση, θα σου δοθεί η δυνατότητα να την προχωρήσεις, μια και το άλλο πρόσωπο έχει πολλά από αυτά που χρειάζεσαι, για να νοιώσεις ευτυχισμένος… Βεβαίως, μπορεί και να είναι μια επανασύνδεση, που διεκδικείς ξανά μαζί της το χαμένο έδαφος, αλλά σε άλλη βάση… Αν πάλι ‘‘πρόσωπο’’ δεν υπάρχει, στάσου και περίμενε… Θα έρθει… οσονούπω! Η εσωτερική σου τάξη θα αποκατασταθεί… πάραυτα!