Share This!

Οι εβδομαδιαίες αισθηματικές σας προβλέψεις. Ο έρωτας την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων η οποία φέρνει στην επιφάνεια δύο τρόπους που αντιλαμβανόμαστε και αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα. Η επιθυμία της καρδιάς έρχεται και συγκρούεται με τα πρέπει που επιβάλει το μυαλό με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μην μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η δύναμη είναι στο χέρι μας και πως οι επιλογές δικές μας. Όσο και αν πολλές φορές φαίνεται πως η αδράνεια είναι η πιο ασφαλής επιλογή στο τέλος το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να μείνουμε στο περιθώριο και να μην μπορούμε να αναλάβουμε δυναμικό ρόλο στις εξελίξεις. Η συμμετοχή της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μιλά για έντονες παρασκηνιακές και συνομωσιακές καταστάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Η όψη του Ταυ που σχηματίζεται στον χάρτη ανάμεσα στον Ήλιο, την Σελήνη και τον Δία θα μας δώσει την ελευθερία της επιλογής.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και οι σχέσεις γίνονται πιο ζεστές, με όλη εκείνη την γλύκα που κρύβει η διάθεση του μοιράσματος. Θα λειτουργήσει πολύ ενισχυτικά σε ό,τι αφορά στον έρωτα, τόσο σε επίπεδο νέων γνωριμιών, όσο και στην αποκατάσταση των ρήξεων του παρελθόντος. την ίδια ημέρα η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη εφιστά την προσοχή σε απότομες και απόλυτες συμπεριφορές, που μπορεί να αποβούν καθοριστικές, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις.
 
Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα απογειώνει τις αισθήσεις, την φαντασία και τον έρωτα, ανοίγοντας τους ορίζοντες και τις καρδιές.
 
Οι αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο που σας ενδιαφέρει
 
ΚΡΙΟΣ
Ο χορός των διλλημάτων συνεχίζεται περισσότερο σφοδρός, στο μυαλό σου ένας καταρράκτης από σκέψεις, συναισθήματα που ξεχύνονται ορμητικά προς τη καρδιά σου, χωρίς να την αφήνουν να πάρει ανάσα! Το ένα μέρος σου βρίσκεται στη λογική, το άλλο στο ‘‘θέλω’’ κι η σύγκρουση μεταξύ τους αναπόφευκτη… Βρίσκεσαι σ ένα σταυροδρόμι και πραγματικά δεν ξέρεις ποιόν δρόμο να ακολουθήσεις, αυτόν του μυαλού ή αυτόν της καρδιάς; Ο έρωτας έρχεται να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο, φτιάχνοντας ακόμα πιο περίπλοκο το σενάριο και ντύνοντάς το με ιδανικά χρώματα, αυτά που έχεις ανάγκη να νοιώσεις, αυτά που σου έχουν λείψει… Θα αναρωτηθείς πολλές φορές ακόμα αν πρέπει να αφεθείς στην γοητεία του κρυφού, μα η γοητεία του μεγάλη σε έλκει σαν ένας πανίσχυρος μαγνήτης, που δεν μπορείς να ξεφύγεις απ’ αυτόν, όσο κι αν προσπαθείς… Το μυστικό είναι να αφεθείς σε ό,τι σου δίνει χαρά και σ’ εξυψώνει. Ξέρεις, οι ευκαιρίες του έρωτα, αυτού που μιλάει στην καρδιά, δεν είναι πολλές! Στο χέρι σου είναι αν θα τις αρπάξεις και θα τις ζήσεις όσο πάνε, ή αν απλά θα γυρίσεις την πλάτη και θα προσπεράσεις, σφυρίζοντας αδιάφορα…
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Χρώματα και αρώματα σ’ ακολουθούν την εβδομάδα αυτή, εκείνα που δεν πρόλαβες αισθανθείς κατά πως τους έπρεπε στο παρελθόν… Έρωτες παλιοί, ξεχασμένοι, κλεισμένοι στο χρονοντούλαπο του μυαλού σου, δραπετεύουν για να σε πλησιάσουν για μια δεύτερη φορά και να σου ζητήσουν μια ακόμα ευκαιρία, αφού τα συναισθήματα υπήρχαν και υπάρχουν μέσα σου για το πρόσωπο αυτό και θα πλέξουν το κατάλληλο σκηνικό, για να σε δελεάσουν… Και είναι πολύ πιθανό ο φιλικός σου κύκλος να συνηγορήσει ή να λειτουργήσει βοηθητικά, για να σας φέρει πιο κοντά! Τώρα γίνεσαι πιο ευαίσθητος, περισσότερο ευάλωτος απέναντι στα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου και νοιώθεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά και μόνο στο άκουσμα ενός ονόματος! Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία, κυρίως στον εαυτό σου… Ποτέ δεν ξέρεις!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
…Και το χάος στη ζωή σου καλά κρατεί! Ακόμα ο επαγγελματικός σου τομέας σε προβληματίζει συνεχώς και αυτό έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή, που… πληρώνει το τίμημα. Και βεβαίως, οι εντάσεις στην προσωπική σου ζωή δεν λείπουν, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση, καθώς το μεταξύ σας συχνά μπορεί να δείχνει αξεπέραστο… Ιδιαίτερα τώρα πρέπει να κάνεις ασκήσεις… ψυχραιμίας, για να μπορέσεις να διαχειριστείς το ταίρι σου, που συχνά θα λειτουργήσει αρκετά προκλητικά απέναντί σου… Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, την εβδομάδα αυτή το εργασιακό περιβάλλον προσφέρει πρόσφορο έδαφος για φλερτ και παιχνίδι, που θα σε ανεβάσει και θα σε βγάλει –έστω και για λίγο –από τα προβλήματά σου… Αλλά και γενικότερα, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ο έρωτας κρύβεται παντού, είναι γύρω σου, σε κατασκοπεύει και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να σε πλησιάσει… Αν στα σχέδια σου είναι κάποιο ταξίδι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζήσεις κάτι ιδιαίτερο… Το νου σου !
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ως συνήθως, είσαι πρωταγωνιστής σε κάθε… Πανσέληνο, αλλά τώρα νοιώθεις την ανάγκη να βγάλεις προς τα έξω και να κοινοποιήσεις κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα κρατούσες κλεισμένα βαθιά στην καρδιά σου, ίσως μάλιστα και με μια μεγαλύτερη διάσταση από αυτήν που ήδη έχουν! Και θα βρεις αποδέκτες και υποστηρικτές, αφού θα καταλάβεις πως δίπλα σου έχεις αρκετούς συμμάχους… Ο έρωτας κι αυτός με την σειρά του, στήνει τον δικό του χορό στη ζωή σου, αφενός βάζοντας στο παιχνίδι πρόσωπα του παρελθόντος που επανέρχονται, φτιάχνοντας τις δικές τους ιστορίες, προκείμενου να διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά σου, αφετέρου και ο φιλικός σου κύκλος κρύβει ερωτικές εκπλήξεις! Και δεν είναι διόλου απίθανο το πρόσωπο που σε διεκδικεί να υπάρχει μέχρι τώρα γύρω σου, όμως να μην τόλμησε να σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του… Η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον στις εξελίξεις της. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΛΕΩΝ
Το μόνο σίγουρο είναι πως η περίοδος αυτή δεν είναι και από τις πιο εύκολες που έχεις διανύσει! Πολλά τα θέματα που ‘‘τρέχουν’’ στην καθημερινότητα και εσύ προσπαθείς να τα προλάβεις όλα… Πιθανόν ο κύκλος μια ερωτικής ιστορίας να φτάνει στο τέλος του, όμως έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια του να πας παραπέρα… Ωστόσο, ο έρωτας για σένα (πάντα, αλλά πολύ περισσότερο τώρα), είναι ο κινητήριος μοχλός της ζωής σου και την εβδομάδα αυτήν βγαίνουν στο προσκήνιο ερωτικές ιστορίες, που κινητοποιούν την θερμή φύση σου, ζητώντας έντονα την ένωση με το άλλο πρόσωπο. Μάλιστα, ο φιλικός σου κύκλος κρύβει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες! Ο έρωτας τροφοδοτεί και τροφοδοτείται από το πάθος σου, μια και η λίμπιντό σου βρίσκεται στα ύψη και ζητά εκτόνωση… Θα τη βρει, μέσα σε ένα πολύ ειδυλλιακό σκηνικό, όπου όλα μοιάζουν να είναι κομμένα και ραμμένα ακριβώς στα μέτρα σου… Μην βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα, απόλαυσε αυτό που σου δίνεται τώρα, χωρίς να τρέφεις προσδοκίες για παρακάτω… Η στιγμή είναι που μετράει!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονο το σκηνικό, έντονα τα συναισθήματα, έντονοι κι οι παλμοί της καρδιά σου, που χτυπά όλο και πιο δυνατά… Και βεβαίως, τόσο η περίοδος όσο και η εβδομάδα αυτή έχουν το χρώμα του απροσδιορίστου, μια και όλα τα πρόσωπα γύρω σου κάτι έχουν να σου πουν ή να σου ζητήσουν! Κι εσύ συχνά νοιώθεις πως δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις! Φυσικά, δεν αλλάζει η πίεση που νοιώθεις με όλα αυτά στο κεφάλι σου… Πιθανόν και μια ερωτική ιστορία να κλείσει εδώ, όμως είναι εξίσου πιθανό να θελήσεις να γυρίσεις προς τα πίσω και να κοιτάξεις και πάλι μια προηγούμενη σχέση σου ή ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν πρόλαβες καν να ανοίξεις το κύκλο σου μαζί του… Και όπως δείχνουν τα πράγματα, κι αυτό φαίνεται πως για κάποιο λόγο, έχει την ίδια σκέψη ή διάθεση μ’ εσένα… Εκείνο που είναι καλό να προσέξεις είναι οι σκέψεις και… τα νεύρα σου, όπως και την τάση σου να υπερβάλεις, μια είναι αυτά που μπορεί να λειτουργήσουν με ακραίο τρόπο και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Το τρέξιμο συνεχίζεται και την εβδομάδα αυτή και μάλιστα σε πιο έντονους ρυθμούς! Όλα γύρω σου έχουν την τάξη του… χάους και η καθημερινότητα γίνεται ασφυκτική, μια και οι ρυθμοί της είναι τέτοιοι, που δεν μπορείς να τους προλάβεις με τίποτα… Είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις την ανάγκη για απομόνωση και ενδοσκόπηση, προκείμενου να βάλεις μια τάξη στα ζητήματά σου. Από την άλλη μεριά, ο έρωτας την εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει ιδανικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, που θα σε ξεκουράσουν από τρέξιμο και τις υποχρεώσεις… Αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς μαζί της και να ανανεώσεις το μεταξύ σας, δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό και ειδυλλιακό περιβάλλον. Να είσαι σίγουρος πως θα σε ακολουθήσει! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η καθημερινότητα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις παντού… Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, αλλά μην τις αφήσεις να σε παρασύρουν…
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περίεργη περίοδος, σαν την αναστατωμένη θάλασσα, από τη μια χαίρεσαι τις βόλτες στην ηλιόλουστη μέρα αρμενίζοντας στην επιφάνειά της και από την άλλη βρίσκεσαι στον βυθό της, χωρίς να ξέρεις ούτε πως βρέθηκες εκεί, αλλά ούτε και πότε θα ξαναβγείς επάνω… Κι ο έρωτας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, σε πάει, σε φέρνει, μέσα σε ένα πλήθος αμφιβολιών και διλλημάτων που έχεις μπροστά σου, μια και τίποτα δεν είναι σαφές και ξεκάθαρο, αφού στον έρωτα τίποτα δεν είναι δεδομένο! Όλα μοιάζουν να έχουν εκείνο το ονειρικό χρώμα, που τα κάνει να μοιάζουν ιδανικά, σε ταξιδεύουν, εξάπτουν την φαντασία και τα σενάριά της… Έχεις ανάγκη αυτό που ζεις να διαθέτει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις κι εδώ θα βρεις πολλές από αυτές… Το παιχνίδι των “πρώην” ανοίγει κι αυτό τον δικό του κύκλο, με ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις, διεκδικήσεις, που σε κάνουν να βγαίνεις έξω απ τα νερά σου –προς στιγμήν– και την φαντασία σου να σκηνοθετεί… τα δικά της! Ζήσε έντονα, φλέρταρε διεκδίκησε, αλλά μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα… Αυτά άφησέ τα για αργότερα!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε επεισόδιο από τις… “οικογενειακές ιστορίες” εξελίσσεται η περίοδος αυτή, μια και τέλος δεν μπαίνει εύκολα στα ζητήματα, που συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια και σε έχουν κάνει να χάσεις τον ύπνο σου… Την εβδομάδα αυτή και η επαγγελματική σου ζωή μπαίνει στον κύκλο των θεμάτων προς επίλυση, με διάφορα ζητήματα που προκύπτουν. Συχνά θα νοιώθεις πως δεν έχεις από κάπου να πιαστείς, για να συνεχίσεις… Keep walking είναι το ρητό της εβδομάδας για εσένα και αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία είναι οι διαστάσεις που δίνεις στα ζητήματά που σε απασχολούν… Μήπως είναι μεγαλύτερες απ ό,τι πρέπει; Ωστόσο, καλό θα είναι να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε ό,τι μπορεί να εμφανίζεται σαν ‘’σανίδα σωτηρίας’’ την εβδομάδα αυτήν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, γιατί μπορεί να απογοητευτείς… Ένα ακόμα SOS είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τους γύρω σου, μια και αιτίες για ένταση και ξεσπάσματα δεν θα λείψουν! Ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, θα πρέπει να προσέξεις πολύ να μην οδηγείσαι σε ακραίες συμπεριφορές… Φάση είναι και θα περάσει…
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
…Και το παιχνίδι καλά κρατεί και ο έρωτας συνεχίζει να κάνει τις… επισκέψεις του στα σοκάκια του μυαλού σου, φουντώνοντας την επιθυμία σου… Και ναι, θα κάνεις πίσω και θα θελήσεις να ανοίξεις την πόρτα της επικοινωνίας με το παρελθόν, μ’ ένα πρόσωπο που είναι καρφωμένο στην μνήμη και στην καρδιά σου! Ένα πρόσωπο που δεν τόλμησες ποτέ να του πεις αυτά που νοιώθεις, αυτά που έχεις επιθυμήσει… Όμως, είναι πάντα αδιευκρίνιστα παρών! Θα μπεις στην μάχη της διεκδίκησης, ορμώμενος από μια ακατανίκητη εσωτερική επιθυμία, που θα ανατρέψει τους νόμους και τους κανόνες που είχες ως τώρα! Τα ‘‘πρέπει’’ σου γίνονται ισχυρά ‘‘θέλω’’, που δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα, αφού όλα μοιάζουν να κινούνται μέσα στη σφαίρα του ιδανικού στο μυαλό σου… Συχνά-πυκνά η καθημερινότητά σου θα έχει απροσδιόριστες εντάσεις, που θα τρέφονται από τις παρορμήσεις σου και ένα ‘‘χάος’’ θα πλανιέται στην ατμόσφαιρα, μα εσύ πιστός σε αυτά που θέλεις, θα κινηθείς προς τα εκεί… Στην κατεύθυνση που ορίζει η καρδιά σου!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ποικίλα τα θέματά σου, εστιάζονται βεβαίως ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, όπου δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πώς να τελειώσεις! Σαφώς, τόσο η περίοδος όσο και πιο συγκεκριμένα η εβδομάδα, κρύβουν εκπλήξεις. Ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, η… επέλαση των πρώην από το πρόσφατο ή το πιο μακρινό παρελθόν είναι γεγονός. Το σίγουρο είναι πως, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη δέσμευση, θα βρεθείς αντιμέτωπος με διάφορα διλλήματα, μια και ο πειρασμός θα πλέξει γύρω σου… ιστό, απ’ τον οποίο δύσκολα θα ξεφύγεις… Οι ανάγκες σου κτυπάνε την πόρτα με πολύ έντονο τρόπο και σου ζητούν ικανοποίηση… Αν πάλι είσαι μόνος, το πεδίο ελεύθερο και το έδαφος δικό σου… Παίξε, φλέρταρε και γενικότερα αξιοποίησε όλα όσα σου χαρίζουν οι Ουρανοί την περίοδο αυτή, που δεν είναι εύκολη σαφώς, αλλά από την άλλη μεριά δεν στερείται ευκαιριών!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Νοιώθεις πως κινείσαι μέσα σε μια… δίνη πραγμάτων, καταστάσεων, γεγονότων, τα οποία εξελίσσονται με τέτοιο τρόπο, που σου είναι αδύνατον να τα παρακολουθήσεις! Ένας κύκλος στο τομέα της προσωπικής σου ζωής ή σε κάποια συνεργασία σου κλείνει ή παίρνει μια άλλη μορφή, μετασχηματίζεται… Δώσε μεγάλη προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα που έρχεται στην επιφάνεια και σε καμία περίπτωση μην το αφήσεις στην τύχη του και μην εμπιστευτείς λύσεις, που δίνονται με εύκολο τρόπο. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα έχουν την ορατότητα ενός… σύννεφου ομίχλης και το μόνο που μπορείς να εμπιστευτείς, είναι το ένστικτό σου… Κι επειδή από τη φύση σου είσαι ρομαντικός και ονειροπόλος, κι επειδή όλα γύρω σου κινούνται στα δικά σου δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να πιστέψεις πως αυτό που υπάρχει ή επανέρχεται στη ζωή σου, είναι το κατάλληλο πρόσωπο για εσένα, αφού το μεταξύ σας έχει πολύ πάθος και πολύ ρομαντισμό. Φρόντισε να περάσεις καλά… και εμπιστέψου τον χρόνο για τις εξελίξεις… Αυτός ξέρει καλύτερα!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.