Share This!

Οι εβδομαδιαίες ερωτικές σας προβλέψεις

Ο έρωτας την εβδομάδα 11 έως 17 Φεβρουαρίου
 
Η εβδομάδα ξεκινά με ένα συμπαντικό μποτιλιάρισμα στο ζώδιο των Ιχθύων, με άλλους πλανήτες να κινούνται αργά, άλλους γρήγορα και άλλους να προετοιμάζονται για την είσοδό τους. Ένα υπόκωφο βουητό πλανιέται στην ατμόσφαιρα και η βουή του καλύπτει παρασκηνιακές καταστάσεις και επαφές. Έτσι τα μυστικά θα μείνουν βαθειά στην θάλασσα των Ιχθύων, παραδομένα στις ορέξεις των καιρών.
 
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Την Δευτέρα, στις 11 Φεβρουαρίου,  η Αφροδίτη σε μια σκληρή γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο βάζει δοκιμασίες στο μυαλό και στην καρδιά μας.
 
Την αμέσως επόμενη μέρα, στις 12 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τριγώνου τον Κρόνο, βάζοντας τις βάσεις για σπουδαίες εξελίξεις και πλέον μένει να ακολουθηθούν οι κανόνες ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας.
 
Προχωρώντας στην εβδομάδα, την Παρασκευή 15  Φεβρουαρίου, μας απασχολεί ο Άρης με τον Πλούτωνα που σχηματίζουν όψη εξαγώνου. Η όψη αυτή μας γεμίζει ενέργεια και μαζί με την θέληση είμαστε σε θέση να πετύχουμε ακόμα και όσα φάνταζαν απλησίαστα. Συγκεντρωνόμαστε στον στόχο και δεν δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την επιτυχία.
 
Στο τέλος της εβδομάδας πάλι στην επικαιρότητα βρίσκεται ο Άρης και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο. Φέρνει σε πρώτο πλάνο τις επιθυμίες μας και μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάμε τα όνειρα και επιδιώξεις μας ένα βήμα παραπέρα.
 
Οι εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη για το ζώδιο που σας ενδιαφέρει
 
ΚΡΙΟΣ
Τα εσωτερικά σκοτεινά και δυσερμήνευτα σοκάκια του μυαλού σου ακολουθείς την περίοδο αυτή, συχνά σηκώνοντας το κεφάλι προς τα πάνω, επιθυμώντας να δεις για λίγο το χρώμα τα ουρανού, μια και η νύχτα, το σκοτάδι, έχουν κάνει πολύ έντονη την παρουσία τους στη ζωή σου… Τα διλλήματα και οι εσωτερικές συγκρούσεις συχνά είναι η αιτία που χάνεις τον ύπνο σου, καθώς το μυαλό σου δουλεύει πυρετωδώς να βρει λύσεις και απαντήσεις, που όμως δεν μπορεί! Όλα μοιάζουν τόσο ρευστά και οι ισορροπίες τόσο οριακές… Οι επιθυμίες σφοδρές, σχεδόν σε τραβάνε προς την μεριά τους, χωρίς να μπορείς να τις ελέγξεις… Ο έρωτας καταλυτικός, κυριεύει το μυαλό, την καρδιά, το κορμί, και σε οδηγεί στους λαβυρίνθους ενός ανομολόγητου πόθου, που σε καταλαμβάνει ολοκληρωτικά, μια και είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να δει το φως της ημέρας, όμως έχει πάρει εξουσιαστική θέση στη ζωή σου, αυτήν που θέλεις να του δώσεις, αυτήν που έχεις ανάγκη να μοιραστείς! Τι κι αν έχεις διλλήματα; ’Όλα σε οδηγούν σ’ ένα δρόμο: Αυτόν της καρδιάς σου… Μην το παλεύεις, είναι μάταιο!!!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τον μυστικό κόσμο των… ευχών σου ξεκλειδώνει η εβδομάδα και σου ανοίγει την πόρτα σ’ έναν κόσμο φαντασίας και ονείρου, εκεί που το απίθανο γίνεται πιθανό! Όχι όπως το έχεις φανταστεί, αλλά μ’ ένα δικό του, παράξενο τρόπο, σαν να μαντεύει τις πιο κρυφές σου επιθυμίες και στις φέρνει μπροστά σου… Μέσα σ’ αυτές, τον κυρίαρχο ρόλο βεβαίως έχει ο έρωτας, που τώρα εμφανίζεται μπροστά σου μέσα από τον κύκλο των φίλων, που μπαίνουν περισσότερο έντονα στη ζωή σου, αλλά παίζοντας έναν σιωπηλό ρόλο στον μηχανισμό της εξέλιξης των γεγονότων… Αν το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει μια γνωριμία, η οποία βλέπεις πως πηγαίνει καλά, πιθανόν τώρα είναι η ώρα να πάρει μια πιο επίσημη μορφή. Άλλωστε είσαι από αυτούς που δεν φοβούνται να δεσμευτούν, πολλές φορές το επιδιώκουν κιόλας! Αν πάλι είσαι από τους μοναχικούς του ζωδίου, άνοιξε την μυστική πόρτα, κλείσε τα μάτια και κάνε την ευχή σου… Να είσαι σίγουρος πως κάποιος εκεί πάνω θα την ακούσει!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολλές οι φορές που νοιώθεις πως το τοπίο της ζωής σου θυμίζει κάτι από την… έρημο Σαχάρα, όταν μαστίζεται από τους γνωστούς μουσώνες, εκείνες τις θύελλες από ανεμοστρόβιλους, που δεν ξέρεις ούτε πόσο θα κρατήσουν ούτε και τι θα σου φέρουν κι εσύ, μοναχικός ταξιδιώτης στην έρημο, ψάχνεις να βρεις μια όαση για να ξαποστάσεις… Στο μάτι του κυκλώνα, τόσο η επαγγελματική όσο και η κοινωνική σου ζωή, και τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο με μεγάλη ταχύτητα… Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα σταθούν κοντά σου, προκειμένου να σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις την κατάσταση… Και έχεις πολλές πιθανότητες να το καταφέρεις, αρκεί να τους εμπιστευτείς, ακόμα κι αν όλα γύρω σου φαίνονται αξεπέραστα! Αν η διάθεση σου είναι να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση που εμφανίζει σημάδια αποσταθεροποίησης, ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς, αυτό είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις την εβδομάδα αυτή. Ο έρωτας τώρα ‘‘παίζει’’ εδώ και καιρό την μουσική του στην καρδιά σου… Στο χέρι σου είναι να τον οδηγήσεις όπου εσύ θέλεις! Μπορείς… το ξέρεις;
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα παράθυρο στο… όνειρο και μια έντονη εσωτερική ανάγκη να ταξιδέψεις πραγματικά, νοητικά, ή με όποιον τρόπο μπορείς, ανακινείται την εβδομάδα αυτή, και το ‘‘μέσα’’ σου ετοιμάζει… βαλίτσες για μακριά ή για κοντά, κάπου τέλος πάντων να εκτονωθεί! Η οργάνωση μιας μικρής ή μεγαλύτερης ‘απόδρασης’’ είναι μια καταπληκτική ιδέα, που θα σε αναζωογονήσει και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα μέσα από μια πιο ξεκάθαρη οπτική! Και βέβαια, τα ταξίδια –μακρινά η κοντινά – προσφέρονται σαν μια θαυμάσια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και μάλιστα, η εβδομάδα προσφέρεται για μεγαλύτερες δεσμεύσεις ή για την επισημοποίηση της σχέσης σου… Αν, από την άλλη μεριά, σύντροφος δεν υπάρχει, θα αναζωογονηθείς από την παρουσία του έρωτα πιθανόν σε ένα ταξίδι ή ακόμη και σε ένα χώρο, από αυτόν που εκτονώνεις την δημιουργική φύση σου… To φλερτ όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται και οι νύχτες σου προβλέπονται πολύ ιδιαίτερες και πολύ… μα πολύ ατμοσφαιρικές!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΛΕΩΝ
Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την δύναμη και την αυτοσυγκράτηση για να μπορέσεις να δαμάσεις το άγριο θηρίο των αρχέγονων ενστίκτων σου, αυτά που σε οδηγούν κατευθείαν στη απόλαυση της σάρκας χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς προβληματισμό, ωθούμενος μόνο από την ακατανίκητη επιθυμία της συνεύρεσης! Θα ενδώσεις, θα παραδοθείς, θα ταξιδέψεις, θα απολαύσεις, θα αφεθείς στο αχανές τοπίο της ηδονής, με μόνο οδηγό το άκρατο συναίσθημα που ξεχειλίζει… Άκρως ερωτική η εβδομάδα και το τοπίο προσφέρεται για κάθε είδους απολαύσεις, εκεί που θα αφεθείς στην μαγεία της στιγμής… εκεί που δεν υπάρχει χώρος, χρόνος, παρά μόνο δύο ζευγάρια μάτια, που μιλάνε μέσα από την σιωπή τους και λαχταρούν την πολυπόθητη ένωση, για να νοιώσουν την μαγεία των δύο που γίνονται ένα! Είτε αυτό αφορά σε μια πρόσφατη σχέση που μπήκε στη ζωή σου, είτε μια νέα γνωριμία που σε συναρπάζει… Το ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων είναι πάντα σαγηνευτικό!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μυστηριακό το τοπίο, γεμάτο μυρωδιές κι αρώματα από εξωτικά μέρη που καθοδηγούν τις αισθήσεις, μια και μόνο αυτές μπορείς να εμπιστευτείς την εβδομάδα αυτή! Έτσι και αλλιώς τίποτα δεν μοιάζει ξεκάθαρο στον ορίζοντα και ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεών σου… Και μπορεί όλα να σκεπάζονται από εκείνο το πέπλο, που σε κάνει να μη μπορείς να καταλάβεις τίποτα από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και μπορεί οι εντάσεις να έχουν στήσει χορό στην καθημερινότητά σου, όμως εσύ θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τώρα και θα το κάνεις, μια και θα σου δοθεί η ευκαιρία (ιδιαίτερα αν έχεις δημιουργήσει μια σχέση στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν) να την εντάξεις στη ζωή σου και να την αναβαθμίσεις, δίνοντάς της μια πιο επίσημη θέση… Αν πάλι σχέση δεν υπάρχει, είναι πολύ πιθανό οι εξωτικές μυρωδιές να σε οδηγήσουν στο κατώφλι ενός προσώπου, που σε γοητεύει με την παρουσία του, αφού έχει κι αυτό κάτι από των εξωτικό άρωμα των αρωμάτων, που σε εμπνέουν να τα ακολουθήσεις!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με μια διάθεση να τινάξεις από πάνω σου την καθημερινότητα που σε πνίγει και να αφεθείς σε ό,τι σε κάνει να νοιώθεις χαρούμενος… Και θα έχεις πολλούς λόγους να νοιώσεις τέτοια συναισθήματα, όπως όλα δείχνουν! Μια ευκαιρία για κάτι που πιθανόν κυνηγάς καιρό, μια συνεργασία η οποία σου ανοίγει οικονομικούς ορίζοντες, φαίνεται ότι φτάνει προς το τέλος της και μάλιστα στέφεται και με επιτυχία… Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή κινούνται στην ευαίσθητη περιοχή του “Θέλω”, μια και οι επιθυμίες έρχονται επιτακτικά στο μυαλό και την ψυχή σου και απαιτούν ικανοποίηση! Και θα τις τροφοδοτήσεις σε μεγάλο βαθμό… Αν κάποιο πρόσωπο έχει μπει στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό, θα διεκδικήσει μια πιο σημαντική θέση στην καρδιά σου και μια πιο μεγάλη δέσμευση από μεριάς σου (και όλα δείχνουν πως θα του δώσεις τον χώρο που σου ζητά)! Αν πάλι πρόσωπο δεν υπάρχει, μια νέα γνωριμία θα έχει όλα τα συστατικά που χρειάζονται, για να δημιουργηθεί κάτι πιο ολοκληρωμένο, που θα ενσωματωθεί πλήρως στους ρυθμούς σου και θα ταυτιστεί με την δική σου καρδιά!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτες πάνε κι έρχονται στη ζωή σου, σκορπώντας μια γλυκιά μυρωδιά που σε αγκαλιάζει, σε τυλίγει, σου δημιουργεί επιθυμίες να χαθείς μέσα στο όνειρο, παρέα με το ταίρι σου! Το φλερτ, το παιχνίδι, γίνονται μέρος της καθημερινότητάς σου, μα τώρα τα πράγματα κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς, πιο αισθησιακούς, περισσότερο μυστηριακούς, που ταυτίζονται με την φύση σου… Ο έρωτας σου ανοίγει τις πόρτες του διάπλατα και σε υποδέχεται, φορώντας το καλό του χαμόγελο, γεμίζοντάς σε συναισθήματα, άλλες φορές πραγματοποιήσιμα και άλλες, θα μένουν μόνο στην σφαίρα της επιθυμίας! Το σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, τα διλλήματα που θα αντιμετωπίσεις θα είναι πολλά, μια και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Όλα κινούνται σε ένα ομιχλώδες τοπίο που σε εξιτάρει και είναι πολύ πιθανό μια μυστική σχέση να σου ανάψει φωτιές, που δύσκολα θα σβήσεις! Θα ακροβατήσεις ανάμεσα στο πρέπει και στο δεν πρέπει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η ζυγαριά γέρνει περισσότερο προς την… αμαρτία!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή να θυμίζουν κάτι από ταραγμένη θάλασσα, που δεν βρίσκεις μια στιγμή να καθίσεις λίγο στην άκρη και να ξαποστάσεις… Η οικογενειακή σου ζωή σε βάζει μέσα σε μια διαδικασία τρεξίματος, ευθυνών, άλλα και καταστάσεων, που δεν είναι εύκολο ούτε να ορίσεις ούτε να ξεκαθαρίσεις. Όμως ο έρωτας ήταν και θα είναι πάντα κυρίαρχος στη ζωή σου! Το παιχνίδι το φλερτ είναι ένα από τα βασικά συστατικά σου και, ακόμα και στα δύσκολα, όχι μόνο δεν το εγκαταλείπεις, αλλά είναι και αυτό που σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις… Την εβδομάδα αυτή, κάτι δείχνει να παίρνει μια πιο ξεκάθαρη και οριστική μορφή σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή ή ένας νέος έρωτας έρχεται στο προσκήνιο, πολλά υποσχόμενος… Αν βρίσκεσαι ήδη σε μόνιμη σχέση, καλό είναι να κρατήσεις τους τύπους και τα προσχήματα. Αν πάλι είσαι μόνος ζήσε το!!! Τις καλές ευκαιρίες, τις αρπάζουμε… από τα μαλλιά!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεγονός είναι πως την τελευταία περίοδο η ζωή σου έχει αποκτήσει άλλους ρυθμούς, ένας ‘‘βομβαρδισμός’’ από μηνύματα, πληροφορίες, επαφές, τα οποία όμως δεν έχουν σαφή χαρακτήρα. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται, ούτε να ταξινομήσεις τα δεδομένα έτσι όπως συνηθίζεις… Ωστόσο, η ενέργειά σου βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα (πάντα είναι δηλαδή!) μα ίσως είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορείς να έχεις το έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου… Και ο έρωτας είναι σχεδόν πάντα κυρίαρχος στη ζωή σου, πιθανόν τώρα όχι με την σοβαρή του μορφή, μα μ’ εκείνη την πιο ανάλαφρη και περιπετειώδη διάθεση του να παίξει, να φλερτάρει, να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να χαρεί… Ναι, θα μπορέσεις και να χαρείς και αφεθείς σε τούτο το μυστηριακό τοπίο των ημερών, χωρίς να προσδοκάς κάτι περισσότερο από τον άλλον, παρά μόνο την απόλαυση της στιγμής… είτε αυτό είναι ένα επιπόλαιο φλερτ κατά την βραδινή σου έξοδο, είτε το πρόσωπο που γνωρίζεις σε μια φιλική παρέα, είτε αυτό που μιλάς μαζί του στο διαδίκτυο… Όλα είναι σενάρια πιθανά, που μπορούν να σου προσφέρουν απόλαυση! Για παρακάτω βλέπουμε…
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκείνο που σε προβληματίζει περισσότερο την εβδομάδα αυτή, είναι η κατεύθυνση που θα κινηθείς, μια και αλλού θα θέλεις να πας και αλλού θα βρίσκεσαι… Μια αδιόρατη ασάφεια κινείται γύρω σου, αγγίζοντας περισσότερο τον τομέα των αναγκών σου, και ενώ θα προγραμματίζεις μια κίνησή σου, θα σου βγαίνουν ένα σωρό πράγματα παρακάτω, που δεν θα σε αφήνουν να ακολουθήσεις την αρχική σου κατεύθυνση… Και βέβαια, ο δρόμος που ακολουθείς είναι εκείνος της καρδιάς, που με τίποτα και για κανένα λόγο δεν μπορείς να αγνοήσεις! Κινείσαι στον μαγικό χορό του έρωτα, των αισθήσεων, της επαφής, που τώρα γίνεται περισσότερο έντονη, μια και το συναίσθημα σου είναι ο οδηγός της. Το πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου και είναι η σχέση σου, ίσως την εβδομάδα αυτή να σε κάνει να χάνεις για λίγο τις ισορροπίες σου κι αυτό να σε κινητοποιήσει περισσότερο. Αν πάλι πρόσωπο δεν υπάρχει, να ξέρεις πως όλη αυτήν την περίοδο έχεις ελεύθερη είσοδο στην πόλη του έρωτα! Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ένα αστέρι, ένα φεγγάρι και μια παραλία το ηλιοβασίλεμα, συνθέτουν το ειδυλλιακό σκηνικό της εβδομάδας κι εσύ, σαν βασικός πρωταγωνιστής του έργου, ζεις και απολαμβάνεις όλα όσα διαδραματίζονται γύρω σου… Η διάθεσή σου φευγάτη και ταξιδιάρικη, ανοίγει πανιά για… άλλους τόπους, εξωτικούς, εκεί που το όνειρο έχει την πρώτη θέση και ο έρωτας σου κρατά το χέρι, καθώς πλέετε στα πελάγη του… Ναι, έχει μαγεία η εβδομάδα αυτή, καθώς όλος ο κόσμος δονείται στους δικούς σου παλμούς… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσεις ξανά τον έρωτα με τον σύντροφό σου, οργανώνοντας μικρές αποδράσεις μαζί του, που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, μια και ο έρωτας έτσι κι αλλιώς θα ρίξει τα δίχτυα του στη δική σου θάλασσα!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.