Share This!

Οι εβδομαδιαίες αισθηματικές σας προβλέψεις. Ο έρωτας την εβδομάδα 4 έως 10 Μαρτίου.

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 4 Μαρτίου. Η επικοινωνία και η συντροφικότητα κερδίζουν έδαφος ενώ βρίσκουμε τον σωστό τρόπο διαπραγμάτευσης για να διεκδικήσουμε και τελικά να επιτύχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μας παρασύρει σε υπερβολικούς συναισθηματισμούς. Θέλει προσοχή να μην μεταλλαχθεί σε υπέρμετρο καταναλωτισμό, υπάρχουν και άλλοι, πιο σωστοί, τρόποι εκτόνωσης.
 
Η Πέμπτη 7 Μαρτίου είναι μια πολλά υποσχόμενη μέρα και οι όψεις που σχηματίζονται φέρνουν ξανά την ελπίδα. Ο Ερμής, σε ρόλο πρωταγωνιστή, σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα! Η ευκολία στην επικοινωνία είναι διάχυτη και οι συζητήσεις θα καρποφορήσουν. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο, μας βοηθά να βρούμε οριστικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να τα δρομολογήσουμε με ικανοποιητικό τρόπο.
 
Στις 10 του μήνα ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Δία και η επικοινωνία δυσκολεύει, μια και όλα κινούνται κάτω από έναν… μεγεθυντικό φακό, που έχει την τάση να μην εμφανίζει αντικειμενικά όσα διαδραματίζονται γύρω του. Οι παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον όσο και στις προσωπικές σχέσεις δυσκολεύουν την καθημερινότητα και οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις. Αποφεύγουμε τα μεγάλα λόγια, τόσο στο να τα εκφράσουμε, όσο και να τα πιστέψουμε από τους άλλους, ακόμα κι αν νοιώθουμε πως μας χαϊδεύουν ή περιμέναμε να τα ακούσουμε καιρό…
 
Οι ερωτικές αστρολογικές σας προβλέψεις
 
ΚΡΙΟΣ
Μπορεί τα διλλήματα να κάνουν παρέλαση στην καρδιά σου και μπορεί να έχεις χάσει τον ύπνο σου, προσπαθώντας να βρεις κάποια λύση, αφού ο έρωτας κρυφός, μυστικός, τυραννά το μυαλό σου, τις σκέψεις σου… Ναι, δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος αυτή που διανύεις, είναι όμως από τις πιο ενδιαφέρουσες, μια και η αδρεναλίνη σου βρίσκεται στα ύψη και σε κάνει να λειτουργείς στα κόκκινα! Πάντως, την εβδομάδα αυτή κάτι φαίνεται πως καταλαγιάζει από την εσωτερική σου αναστάτωση και ακολουθείς επιτέλους τον δρόμο που σου ορίζει η καρδιά σου, αφού οι επιθυμίες σου είναι εξίσου ισχυρές με τα διλλήματα! Και θα τις ακολουθήσεις, παραδίνοντας το μυαλό και τις αισθήσεις στον έρωτα που κυριαρχεί! Ζήσε, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, απαλλάξου από το φορτίο των ενοχών… Πάντα ήσουν και θα είσαι ένας άνθρωπος που τολμά! Και ξέρεις κάτι; Αυτός που φοβάται δεν ζει, αυτός όμως που ζει… δεν φοβάται! Αυτό να το θυμάσαι!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ήρθε η ώρα της αποζημίωσης, μια και όλα τα σημάδια γύρω σου οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα: “Τα κατάφερα!” θα αναφωνήσεις και μάλλον δεν θα το πιστεύεις ούτε κι εσύ ο ίδιος, όταν θα δεις πως αυτό που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούσε και επιδίωκες, μπαίνει πια στον κατάλογο με τις προσωπικές σου νίκες… Φυσικά, μπορεί να έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, μια και κάποιο πρόσωπο που διεκδικούσες, πολύ πιθανόν και από το παρελθόν ή μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, έρχεται προς την μεριά σου και σου… παραδίνεται,  ή του παραδίνεσαι εσύ και εκείνο σε δέχεται με χαρά! Γεγονός είναι πως η εβδομάδα αυτή έχει γενναίες δόσεις χαράς και στιγμές έντονης ευτυχίας! Αν πάλι προς το παρόν δεν υπάρχει πρόσωπο, περίμενε εκπλήξεις, μια και οι ουρανοί σου έχουν κρατήσει από τις καλύτερες γι’ αυτήν την εβδομάδα… Περίμενέ τα όλα!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάτι δείχνει να κινείται διαφορετικά την εβδομάδα αυτή κι ενώ μέχρι τώρα το τοπίο στη ζωή σου παρουσίαζε έντονες διακυμάνσεις, που όχι μόνο δεν σε άφηναν να ησυχάσεις, αλλά σε υποχρέωναν και να κάνεις κυριολεκτικά έναν αγώνα δρόμου για να τα προλάβεις όλα, τώρα το κλίμα στρέφεται σαφώς υπέρ σου, δίνοντας μια μεγάλη ανάσα και ανακούφιση στις προσπάθειές σου. Ξεκινώντας από τον εργασιακό τομέα, που μια αναπάντεχη ευκαιρία ή αναγνώριση στις μέχρι τώρα προσπάθειές σου αλλάζει το σκηνικό και σε κάνει να χαμογελάς ξανά, ικανοποιημένος… Τώρα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, κι εδώ το σκηνικό επιφυλάσσει εκπλήξεις, μέσα από την εμφάνιση προσώπων στη ζωή σου από το παρελθόν ή και καινούργια. Ακόμα, αν έχεις μια σχέση από το πρόσφατο παρελθόν, αυτή παίρνει ένα πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα τώρα στη ζωή σου ή αναλαμβάνεις μια μεγαλύτερη δέσμευση απέναντί της… Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί και με μια σχέση από το παρελθόν σου, που τώρα αποκτά μια πιο επίσημη θέση στη ζωή σου. Όπως και να έχει, εσύ θα νοιώσεις πολύ καλύτερα…
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ποικιλία ζητημάτων εγείρει η εβδομάδα σ’ εσένα, φίλε Καρκίνε, και μάλιστα με αναπάντεχα καλή τροπή. Ιδιαίτερα σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό, είναι πολύ πιθανό να βρεις τις λύσεις που χρειάζεται, για να σε κάνουν να ηρεμήσεις. Παράλληλα, τακτοποιούνται τόσο οικογενειακά όσο και επαγγελματικά ζητήματα, που σου είχαν δημιουργήσει πονοκέφαλο το τελευταίο διάστημα και μάλιστα με λύσεις που σε εξυπηρετούν πολύ! Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, κάτι δείχνει να μπαίνει σε μια περισσότερη σταθερή και μόνιμη βάση, ξεπερνώντας τους σκοπέλους των προηγούμενων ημερών και φέρνοντας αρμονία σ’ εσένα και το σύντροφό σου. Παράλληλα, την περίοδο αυτή ανοίγεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου, μπαίνοντας μέσα σε νέους χώρους πνευματικών αναζητήσεων και ανοίγοντας παράλληλα και τον κύκλο των γνωριμιών σου… Και βεβαίως, αν ανήκεις (ακόμα) στους μοναχικούς Καρκίνους, ο χώρος αυτός είναι ένα πρόσφορο έδαφος συνάντησης του έρωτα, με τον οποίο ανταλλάσεις ενδιαφέροντα, γνώσεις, συναίσθημα… επικοινωνείς δηλαδή διαφορετικά! Αξιοποίησέ το κατάλληλα, μια και το έδαφος είναι πολύ πρόσφορο για τέτοιου είδους γνωριμίες!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΛΕΩΝ
Με… σωρεία ειδήσεων, μηνυμάτων, επαφών, ανοίγει την αυλαία της η εβδομάδα αυτή κι εσύ… τρέχεις και δεν φτάνεις να τα προλάβεις όλα! Και βεβαίως, τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα, είναι πολύ πιθανό να αφορούν και σε ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο καλείσαι να διαχειριστείς και να δώσεις λύση. Πιθανόν μάλιστα αυτό το ζήτημα να σχετίζεται με τρίτους (εφορίες δάνεια κλπ). Παράλληλα όμως, το φλέγον θέμα των ημερών δεν είναι άλλο από τον έρωτα, καθώς για ένα Λιοντάρι ο έρωτας είναι πάντα επίκαιρος. Από την μια, το πρόσωπο με το οποίο σχετίζεται σε προβληματίζει με τον τρόπο του και σε καλεί στο να βρεις λύσεις, για να ισορροπήσεις την κατάσταση. Από την άλλη, η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και συχνά θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις… Πιθανόν και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε καλεί για μια άκρως… ερωτική συνεύρεση και εσύ είναι επίσης πολύ πιθανό να… ενδώσεις, γιατί εκείνο που έχεις ανάγκη να ζήσεις την εβδομάδα αυτή είναι έρωτας, που κυλιέται στα κατακόκκινα σεντόνια του κρεβατιού σου… Απόλαυσέ τον!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με έντονη διάθεση ονειροπόλησης, αλλά και με κλεφτές ματιές στο παρελθόν ξεκινά η εβδομάδα, μα και η καρδιά σου σαν να έχει σταματήσει σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που μονοπωλεί τη σκέψη σου… Να πάω… να μην πάω… θα αναρωτηθείς και πιθανόν περιμένεις κι ένα μήνυμα από τη άλλη μεριά, που να σου δίνει το πράσινο φώς… Αν νοιώθεις πως θέλεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο αυτό, δεν έχει τίποτε άλλο να κάνεις από το να πάρεις την πρωτοβουλία της πρώτης κίνησης! Οι μέρες που ακολουθούν είναι οι πλέον κατάλληλες για τέτοιου είδους… διαβήματα και έχεις όλη την εύνοια των άστρων με το μέρος σου! Όχι πως θα σου λείψουν οι εντάσεις και το… ένα βήμα μπρος, δυο πίσω, αλλά το να ακολουθήσεις το ρητό ‘‘η τύχη βοηθά τους τολμηρούς’’ μάλλον σε καλό θα σου βγει… Έρωτες, νέοι και παλιοί, διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σου και αυτός είναι ένας λόγος, που θα προβληματιστείς αρκετά! Ο καλύτερος σύμβουλος είναι η καρδιά… Πάντα!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Έντονες επιθυμίες, λίγο που έχεις κουραστεί από την καθημερινότητα που σε κυνηγά, λίγο που η φύση σου είναι ρομαντική και πάντα αναζητά την συνύπαρξη και τον έρωτα για να εκφραστεί, την εβδομάδα αυτή κάτι δείχνει να σε αποζημιώνει, μια και φτάνεις στο αποτέλεσμα που θέλεις… Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όπου ενδεχομένως να έχεις κάποια πολύ καλά αποτελέσματα σε κάτι που κυνηγάς από καιρό, κάτι που θα σου δώσει ιδιαίτερη χαρά, όσο και στην ερωτική σου ζωή, που παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εξελίξεις! Αν έχεις μια σχέση που δεν έχει πάρει την οριστική της μορφή, τώρα εδραιώνεται στην καρδιά και τη ζωή σου ή αποκτά μια πιο επίσημη θέση, με μεγαλύτερες δεσμεύσεις. Αν πάλι πρόσωπο δεν υπάρχει, κοίταξε και λίγο γύρω σου, μια και ο έρωτας έχει την… φωλιά του παντού! Και μην νομίζεις πως πρέπει να τον ψάξεις εσύ… Την εβδομάδα αυτή… ο Έρωτας θα σε βρει όπου και να ‘σαι!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι περίοδος κι αυτή! Γεμάτη γεγονότα, γεμάτη πρόσωπα, γεμάτη έρωτα… Οι περισσότεροι από τους Σκορπιούς είτε είναι ήδη ερωτευμένοι, είτε βρίσκονται στον… προθάλαμο και περιμένουν την σειρά τους! Έντονη περίοδος και σε παρασύρει να τρέξεις κι εσύ μαζί της, για να προλάβεις το τραίνο του έρωτα! Ξέρεις, δεν μένει πολύ σε μια στάση, αν το προλάβεις… το πρόλαβες, αλλιώς περιμένεις το επόμενο, που δεν ξέρεις πότε θα έρθει… Μην αναλώνεσαι σε άσκοπες συζητήσεις, πρόσωπα χωρίς ενδιαφέρον, μην χάνεις τον χρόνο σου, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες, που πρέπει να αρπάξεις, είτε βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, που της ξαναδίνεις την ζεστασιά και την ανανέωση που έχασε μέσα στον χρόνο, είτε ξεκινάς για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες! Βιάσου, τρέξε, το τραίνο είναι εδώ, έχει κάνει στάση και σε περιμένει… Δεν θα μείνει για πολύ!!!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ναι, σαφώς το κλίμα βελτιώνεται αισθητά, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στον τομέα των σχέσεών σου, που τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί, αλλά και σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, που τον τελευταίο καιρό βρέθηκε να αντιμετωπίζει εντάσεις και συγκρούσεις άνευ προηγουμένου, τώρα έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να επαναφέρεις τις ισορροπίες! Το σίγουρο είναι πως σε κάθε σου προσπάθεια θα βρεις ανταπόκριση και από το ταίρι σου. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως όλα έχουν ξεπεραστεί, αλλά τώρα μπορείς να αρχίσεις να κτίζεις ξανά! Το ίδιο μπορεί να γίνει και στις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί και στον επαγγελματικό τομέα, όπου επίσης τα πράγματα δείχνουν να κινούνται σε πιο ήρεμα νερά… Αν τώρα ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η εβδομάδα επιφυλάσσει εκπλήξεις, τόσο μέσα από νέες γνωριμίες που έρχονται στο προσκήνιο, όσο και μέσα από παλιές, που διεκδικούν ξανά μια θέση στην καρδιά σου… Δεν έχεις παρά να επιλέξεις!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σίγουρο είναι πως θα αναπολήσεις στιγμές και πρόσωπα από το παρελθόν, είτε αυτά που υπήρξαν στη ζωή σου με την μορφή σχέσης που τώρα έχει τελειώσει, είτε πρόσωπα που πάντα μεταξύ σας αιωρούταν ένα έντονο ερωτικό στοιχείο, όμως ποτέ δεν εκδηλώθηκε περεταίρω… Και είναι αυτό που τριγυρνά στην σκέψη σου τώρα, το ανεκπλήρωτο, αυτό που δεν πρόλαβες να ζήσεις ή δεν μπόρεσες για κάποιο λόγο και τώρα επανέρχεται, με μεγαλύτερη ορμή προς την μεριά σου… Μηνύματα, τηλεφωνήματα, που σε κάνουν να χάσεις την… ησυχία σου και να σκέπτεσαι το πώς θα μεθοδεύσεις την επάνοδο… Όπως ακριβώς το λέει και ζητά η καρδιά σου, ξεκάθαρα και ειλικρινά, αυτό που βγαίνει από μέσα σου, αυτό έχει και την μεγαλύτερη αξία! Όλα δείχνουν πως κάτι από το παρελθόν μπαίνει και πάλι ενεργά στο παιχνίδι και στη ζωή σου… Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και ζήσε την μαγική πλευρά του έρωτα! Υπογραφή: Τα άστρα!!!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το κουτί με τις αναμνήσεις που ανοίγεις όλη αυτήν την περίοδο, σε οδηγεί σε πολύ συγκεκριμένα μονοπάτια του παρελθόντος, όπου πρόσωπα και πράγματα έχουν διαδραματίσει συγκεκριμένους ρόλους στη ζωή σου κι εσύ για κάποιο λόγο επανεξετάζεις τα δεδομένα και τα ξαναφέρνεις στην επιφάνεια… Κι επειδή η… τάση σου να μπλέκεις σε διπλές καταστάσεις είναι γνωστή, πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να παρασυρθείς όχι μόνο από τις αναμνήσεις σου, αλλά και από τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτές. Οι διπλές καταστάσεις είναι ένα σκηνικό που θα ‘‘παίξει’’ στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή – αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει – και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα… ύψη! Μια και σου αρέσει η ένταση που δίνει το ερωτικό παιχνίδι, όταν γίνεται πολύπλευρο και συμμετέχουν σε αυτό πάνω από δυο πρόσωπα… Και βεβαίως, θα νοιώσεις όλα εκείνα τα διλλήματα που θα σε αναστατώσουν και θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου… Προς τα πού να κινηθείς; Εμπιστέψου την καρδιά σου… Ξέρει καλύτερα…
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Κινείσαι στις αδιόρατες γραμμές που ενώνουν το πριν και το μετά, το παρελθόν και το παρόν, χωρίς να μπορείς να ξεχωρίσεις ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις… Είναι πολύ πιθανό να νοιώθεις μπλεγμένος. Προς τα πού να πας; Σε ποιό πρόσωπο ; Οι επανασυνδέσεις συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους, να ανοίγουν καινούργιους κύκλους στη ζωή σου και καινούργια μονοπάτια για να περάσεις, μια και την εβδομάδα αυτή, κάτι που έχει πρόσφατα επιστρέψει από το παρελθόν σου, βάζει πιο ισχυρά θεμέλια στη ζωή σου, γίνεται περισσότερο επίσημο ή αποκτά πλέον την μορφή μιας κανονικής σχέσης… Βεβαίως, πάντα παίζει και το… καινούργιο, το νέο πρόσωπο, που εισβάλλει στην καρδιά σου και μάλιστα με απαιτήσεις! Μην βιαστείς να πεις όχι. Την εβδομάδα αυτή ό,τι νέο ξεκινά, έχει πολλές προϋποθέσεις για παρακάτω… Δες το λίγο καλύτερα!
Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα; Θες 100% προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14901 και συμβουλεύσου τους καταξιωμένους αστρολόγους μας.
 
 

Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!