Share This!

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τα ερωτικά του 2019!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
 
Το 2019 έρχεται αισιόδοξο και τολμηρό με τον Δία στον Τοξότη να μας δείχνει νέα μονοπάτια ανάπτυξης της συνειδητότητας μας, νέους τρόπους επίτευξης και πραγματοποίησης των στόχων και των επιδιώξεων μας αλλά και να μας δίνει την δυνατότητα να πλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να ασχοληθούμε με νέες δραστηριότητες, να ταξιδέψουμε, να έρθουμε σε επαφή με άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, ακόμη και να παρακολουθήσουμε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια πάνω σε ένα αντικείμενο που μας ενδιαφέρει. Ωστόσο το τετράγωνο που θα σχηματιστεί κάποια στιγμή μεταξύ Δία και Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει υπερβολές στις εκδηλώσεις μας, λάθος εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων..
 
Κάρτα Ταρώ για το 2019 «Η Πρωταπριλιά»
 
Εσύ που ανήκεις στα ζώδια του αέρα, Δίδυμος, Ζυγός Υδροχόος, ανασκουμπώσου, προσαρμόσου και σταθεροποιήσου. Μέσα στην νέα χρονιά θα ερωτευτείς, θα ενθουσιαστείς, θα βγεις έκτος προκαθορισμένων πλαισίων, που σημαίνει πως υπάρχει κίνδυνος να εκτροχιαστείς και να βρεθείς αιρούμενος σε τεντωμένο σκοινί. 
 
Εσένα που σε κυριεύει το πάθος και η φωτιά, Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, το νου σου να μην σε μεθύσει η έλξη και χάσεις τον μπούσουλα, η φλόγα θα σε παρασύρει, ο έρωτας θα σε εκτινάξει στα ύψη, όμως προσοχή στην υπερβολή. 
Εσύ ο συντηρητικός και πιστός στις παραδόσεις Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, συνηθισμένος να πατάς σε σταθερό γήινο έδαφος, θα δοκιμαστείς, θα βρεθείς εντός απροόπτων, προσοχή γιατί είναι συχνές οι φορές που ο άμαθος πέφτει σε λάθη.
 
Ζώδιο του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς, ήρθε η χρονιά που θα πρέπει να πάρεις το δισάκι σου στον ωμό και να χαράξεις πορεία για αλλού. Βγες από τις προσωπικές σου παγίδες, δυνάμωσε, και προχώρα στον καινούργιο δρόμο που θα σου ανοιχτεί.
 
 
 
Η κάρτα ταρώ του 2019 για κάθε ζώδιο!
Κριός Κάρτα ερωτικά-2019:  «Ο Αυτοκράτορας»  
Μη το βάζεις κάτω αγαπητό μου Κριάρι, εσύ ξέρεις πάντα να στηρίζεσαι στα ποδιά σου, εμπιστεύεσαι την κρίση σου και αυτό θα πρέπει να κάνεις και μέσα στην καινούργια χρονιά. Συνήθως τίποτα δεν είναι απολύτως ρόδινο, το γνωρίζεις γι αυτό και πάντα προετοιμάζεσαι, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες εμπόδια ή φραγμοί εσύ θα πρέπει να ενισχύσεις το πείσμα σου και να διατηρήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Δεν σου λείπει η τόλμη, την έχεις σε ποσότητα, οπότε χρησιμοποίησε την και κράτα την ακμαία σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις, να κινήσεις τα νήματα, να ηλεκτρίσεις τις καταστάσεις. Πέρνα σε προτάσεις είτε για συνάντηση, είτε για επανασύνδεση, είτε για ραντεβού με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ουσιαστικά ο αυτοκράτορας και ο κυρίαρχος θα είναι εσύ, τον ρόλο αυτόν ξέρεις να τον παίζεις πολύ καλά, είναι μέσα στη φύση σου, σου ταιριάζει η ηγετική μορφή γι αυτό και ποτέ δεν την αποποιείσαι. Θα τα πας μια χαρά στην αισθηματική σου ζωή αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. 
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Το Άρμα»
Σταθερέ μου Ταύρε που όλα τα αντιλαμβάνεσαι και όλα τα υπολογίζεις, δεν χρειάζεται να βγάλεις στην επιφάνεια την βραδυκίνητη πλευρά του χαρακτήρα σου, καλύτερα εστίασε στην δυναμικότητα σου και στις αμετακίνητες αξίες σου. Επικεντρώσου σε αυτό που θέλεις να κερδίσεις και να κατακτήσεις, είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο; Είναι μια συγκατοίκηση; ότι κι αν είναι εσύ θα πρέπει να αγωνιστείς και να προχωρήσεις σε άμεσες προτάσεις γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο. Οτιδήποτε σε προσπεράσει δεν θα ξαναεμφανιστεί τουλάχιστον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, γι αυτό δεν θα πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες. Δώσε θετικές απαντήσεις στο πρόσωπο που αγαπάς, αν έχεις ερωτευτεί τόλμησε να φανερώσεις αυτό που νιώθεις, αν θέλεις να χωρίσεις τότε μην ξοδέψεις άλλον επιπλέον χρόνο. Τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα και δεν θα πρέπει να σε πιάσουν στον ύπνο, αν κοιμηθείς ή αδρανήσεις το τρένο θα φύγει, το επόμενο ίσως να καθυστερήσει πολύ να φανεί. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Ο Κόσμος»
Για σένα θα δουλέψουν τα γεγονότα αγαπητέ μου Δίδυμε, η νέα χρονιά θα σε υποστηρίξει, θα σου σταθεί, θα σε βοηθήσει να παίξεις τον ρόλο που θέλεις. Είσαι από τους χαρακτήρες που θεωρείς πως η πολλή σοβαρότητα βλάπτει και η πολλή σκέψη κουράζει, δεν σου αρέσει να σε στριμώχνουν και να σου θέτουν συναισθηματικά όρια, λατρεύεις τη διασκέδαση, αγαπάς τις ανέμελες στιγμές. Θα τις κάνεις τις νέες γνωριμίες, θα έχεις την ελευθερία να επιλέξεις, όμως το αν θα μπερδευτείς ή αν θα κινηθείς σε διπλό ταμπλό αυτό θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα έρθει καθαρά και μόνο από τις δικές σου κινήσεις. Εσύ που θέλεις να απομακρυνθείς από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο ή θέλεις να απαλλαγείς από μια σχέση θα το καταφέρεις, οι συγκυρίες θα σου ανοίξουν καινούργιο δρόμο, στη δική σου απόφαση θα είναι ποια πορεία θα ακολουθήσεις. Αναζητάς το ερωτικό ταίριασμα και θα το βρεις, η νέα χρονιά θα σου φέρει νέα αρχή. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Τροχός της Τύχης»
Όλα γυρίζουν και τίποτα δεν μένει απολύτως στάσιμο φίλε μου Καρκίνε, εσύ διατήρησε την αισιοδοξία και την ελπίδα σου, τα χαρμόσυνα νέα καταφθάνουν. Αν αρκετό καιρό κάνεις υπομονή και είσαι σε θέση αναμονής μέσα την νέα χρονιά θα κάνει την εμφάνιση του περιστατικό που θα σε ικανοποιήσει. Θα προκύψει το συμβάν που θα σου δώσει χαρά, θα ανανεωθείς και θα προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή. Η χρονιά θα έχει πολλά συμβάντα, οι συγκυρίες θα είναι ευχάριστες, θα γίνουν νέες γνωριμίες αλλά και επανασυνδέσεις, οι συναντήσεις θα είναι απρόοπτες και ουσιαστικές. Εσύ που είσαι σε σχέση θα έχεις το άνοιγμα για δέσμευση, οριστικοποίηση ή συγκατοίκηση. Ευνοϊκές θα γίνουν οι συνθήκες για σένα που έχεις έναν συγκεκριμένο στόχο ή διατηρείς μια ενδόμυχη επιθυμία. Τα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις, μην αφήσεις τις ευκαιρίες να χαθούν, θα πρέπει να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα και να έχεις καθαρή σκέψη. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο Πύργος»
Κάτι θα γκρεμίσεις και κάτι θα χτίσεις και πάλι από την αρχή φίλε μου Λέοντα, έχεις την δύναμη να ανοικοδομήσεις γι αυτό το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο χαρακτήρας σου είναι δυνατός, έχεις λογική σκέψη, διαθέτεις αυτοπεποίθηση, τα απρόοπτα συμβάντα ναι μεν θα σε κλονίσουν, θα τονώσουν όμως και την ανάγκη σου για βελτίωση. Ίσως ένα αιφνιδιαστικό γεγονός να σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις, ωστόσο οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα αποδειχτούν τελικά υπέρ σου. Έχεις πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη και το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, ωστόσο θα πρέπει να είσαι και σε θέση να το παραδεχτείς. Μέσα στην νέα χρονιά για να βγεις αλάβωτος από τα απρόοπτα θα πρέπει να αναγνωρίσεις τα αρνητικά σου χαρακτηριστικά, τα λάθη και τις υπερβολές σου. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα αποτελέσουν τη βάση για αλλαγές τόσο στην συμπεριφορά σου όσο και στις επιθυμίες σου. Εξακρίβωσε τι ακριβώς αναζητάς, θα χρειαστεί να κάνεις μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σου. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Ιεροφάντης»
Φάντης μπαστούνι θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, θα το εντυπωσιάσεις και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να κάνεις τα στραβά μάτια. Ευθύς μπροστά σου θα εμφανιστεί και το πρόσωπο και η ευκαιρία, μην κάνεις πως δεν βλέπεις, δήθεν δεν πήρες χαμπάρι τίποτα, γιατί η καλή τύχη δεν έχει πάντα πολλή υπομονή. Το νου σου να μην εθελοτυφλήσεις μπροστά στο μεγάλο γεγονός στην ξαφνική έκπληξη, γιατί όλα θα είναι ζήτημα χρόνου. Διαίσθηση έχεις, λογική έχεις, η κρίση σου ξέρει να είναι σωστή, δεν πρέπει λοιπόν να καθυστερήσεις ή να παγιδευτείς σε αναστολές. Μέσα στο 2019 τα απρόοπτα και τα απρόσμενα θα είναι τυχερά, θα σου δώσουν την ευκαιρία να δεις τον κόσμο με αισιοδοξία, να πιστέψεις στην αγάπη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις στην άκρη φοβίες ανασφάλειες και παρελθοντικές αποτυχίες, θα χρειαστεί να κάνεις βουτιά με το κεφάλι. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Οι Εραστές»
Σου αρέσει να ερωτεύεσαι φίλε μου Ζυγέ, σε τονώνει, σου προκαλεί έντονο ενθουσιασμό, βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο με άλλο μάτι. Θα αναζωογονηθείς μέσα στην νέα χρονιά, εσύ που έχεις καιρό να νιώσεις συναισθηματική ένταση θα μπεις στο παιχνίδι του φλερτ, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα θελήσεις να το κερδίσεις. Ένας νέος έρωτας θα σε συνεπάρει, θα ξυπνήσει την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα τα δώσεις όλα και δε θα χάσεις. Αν πάλι ανήκεις σε αυτούς που ήδη έχουν βρει το ταίρι τους και θέλεις να σταθμεύσεις με στόχο τον γάμο, τότε δεν θα απογοητευτείς, βάλε τα δυνατά σου, δείξε τις προθέσεις σου και θα φτάσεις στο δεσμευτικό σημείο που επιθυμείς. Μέσα στην νέα χρονιά θα χαρείς γιατί θα υπάρξει ένα γεγονός εκπλήρωσης, ο συναισθηματικός σου κόσμος θα ανανεωθεί. θα νιώσεις ικανοποίηση που θα σε κάνει να πιστέψεις στην αγάπη και στην δύναμη της έλξης. 
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr ειδικούς στην τράπουλα ταρώ κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Πρωθιέρεια»
Αγαπητέ μου Σκορπιέ το συναίσθημα σου το ξέρεις πως δεν είναι επιφανειακό, πάντα έχει βάθος και έκταση, μέσα στην νέα χρονιά τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να διεισδύσεις ακόμα πιο βαθιά για να μπορέσεις να εντοπίσεις τον λόγο και την αιτία τις οποιαδήποτε συναισθηματικής σου αντίδρασης. Θα βγουν αλήθειες, θα κάνουν την εμφάνιση τους κρυμμένες ή επισκιαζόμενες καταστάσεις, θα χρειαστεί να εξερευνήσεις το υποσυνείδητο σου. Σχετικά με κάποια συγκεκριμένα θέματα τις προσωπικής σου ζωής ή της σχέσης σου με το ταίρι σου θα καταφέρεις να διαπιστώσεις και να συνειδητοποιήσεις, θα βρεις λύσεις, θα μάθεις τι είναι αυτό που πρέπει να διαφοροποιήσεις. Αμφιβολίες, αμφισβητήσεις και υπόνοιες ίσως να ενισχυθούν, ωστόσο θα διαλευκανθεί το ομιχλώδες τοπίο, η ορθή σου σκέψη σε συνδυασμό με τα αποκαλυπτικά συμβάντα θα σε βοηθήσουν να βρει την άκρη του νήματος . Γνωρίζεις πολύ καλά πως ο τρόπος σκέψης σου έχει και μία σκοτεινή πλευρά ωστόσο δεν θα υπάρξει λόγος να επικεντρωθείς μόνο σε αυτήν. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Το Αστέρι»
«Πολύ καλά θα κάνεις και δε θα χάσεις την αισιοδοξία σου φίλε μου Τοξότη, μέσα στην καινούργια χρονιά θα έρθει το ξαφνικό γεγονός που θα σε γεμίσει με χαρά αισιοδοξία και λόγο για νέα σχέδια. Ένα συγκεκριμένο στόχο θα βάλεις και θα καταφέρεις να τον πετύχεις, θα φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Αν θέλεις δέσμευση θα την έχεις, θα ζήσεις το χαρμόσυνο γεγονός που θα προκύψει από μια πρόταση που θα σε ενθουσιάσει. Εσύ που είσαι χωρίς σχέση φυσικά και δε σου αρέσει η μοναχικότητα είσαι χαρακτήρας κοινωνικός αγαπάς την επικοινωνία, την ένωση, τη δράση, γι αυτό μη το βάσεις κάτω, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Νέα γνωριμία θα γίνει και μάλιστα με αποτέλεσμα που θα τονώσει την αισιοδοξία σου, θα νιώσεις πως βρήκες τον άνθρωπο σου. Γεμάτη θα είναι η νέα χρονιά, δεν θα σε αφήσει να αδρανήσεις, θα υπάρξουν επαφές και νέοι δρόμοι που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. 
 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Ο Ερημίτης»
Πολλές φορές γίνεται κυκλοθυμική η συμπεριφορά σου αγαπητέ μου Αιγόκερε, άλλοτε η στάση σου είναι χαρούμενη με έντονη κοινωνική διάθεση, άλλοτε κλείνεσαι συναισθηματικά στον εαυτό σου και κλειδώνεις τη σκέψη σου. Μέσα στην καινούργια χρονιά συχνές θα είναι οι φορές που θα αποστασιοποιηθείς και θα θελήσεις να απομονωθείς, αυτό θα είναι μια αντίδραση που θα έχει και τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του. Από την μια θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς αναλυτικά, θα αποκοπείς από τις επιδράσεις τρίτων, θα καταφέρεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, όμως από την άλλη πλευρά ίσως η μοναχικότητα να σου δημιουργήσει μελαγχολικές τάσεις. Θα πρέπει να κρατήσεις την εσωτερική και συναισθηματική σου κατάσταση σε ισορροπία, καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις εξαναγκαστικές ενέργειες και αποφάσεις, όμως προσοχή στις χρονοτριβές. Στη σχέση σου ή στις ενδεχόμενες νέες γνωριμίες καλό θα είναι να μην αργήσεις να αντιδράσεις. 
 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Μάγος»
Ο σωστός συνδυασμός θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα φίλε μου Υδροχόε, γι αυτό μέσα στη νέα χρονιά θα πρέπει να σκέπτεσαι πάρα πολύ καλά πριν αντιδράσεις, προτείνεις ή αποφασίσεις. Είσαι από τους χαρακτήρες που ενθουσιάζεσαι εύκολα, η αισιοδοξία σου έχει έκταση, όμως έκταση έχει και η απογοήτευση σου. Επειδή δεν αντέχεις την ήττα και δεν σου αρέσει να πέφτεις από τα σύννεφα, γι αυτό φρόντισε να πατάς γερά στο έφοδος, προσπάθησε να συνδυάσεις λογική με συναίσθημα. Έχεις τολμηρή σκέψη και δε σου αρέσει ο εγκλωβισμός πρακτικός ή θεωρητικός, ωστόσο οι απόψεις σου και οι επιθυμίες σου θα πρέπει να συμβαδίζουν με τα υπαρκτά δεδομένα. Εν ολίγοις δεν θα πρέπει να αεροβατείς ή να περιμένεις την εξέλιξη μέσα από ανέφικτα γεγονότα. Αν θέλεις να δεσμευτείς θα πρέπει πρώτα να εξακριβώσεις κατά πόσο το έδαφος είναι πρόσφορο και τα συναισθήματα σταθερά. Θα έχεις την ευκαιρία να βελτιωθείς, όμως το αποτέλεσμα θα έρθει από τις δικές σου πράξεις.
 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Η Σελήνη»
Αγαπητέ μου Ιχθύ πάντα έχεις δυνατή διαίσθηση, έχεις την ικανότητα να προαισθάνεσαι και συχνά βαδίζεις βάσει ενστίκτου, όμως θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά τις θεωρίες στις οποίες διαισθαντικά θα πιστέψεις. Μερικές φορές τα συμπεράσματα σου είναι κάπως βιαστικά, η εξιδανικεύσεις και τα πορίσματα αν δεν στηρίζονται σε αποδείξεις τότε θα δημιουργηθούν παγίδες. Μέσα στην νέα χρονιά θα κάνουν την εμφάνιση τους παραπλανητικά γεγονότα, οι ενδείξεις θα χρειάζονται οπωσδήποτε αποδείξεις. Μη βασιστείς σε αυτά που θα υποθέσεις γιατί θα πέσεις σε λάθη που ενδεχομένως να είναι δύσκολο να διορθώσεις. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός αυτό θα χρειαστεί να το εμπεδώσεις πολύ καλά. Μην ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις ή τις νέες γνωριμίες αν πρώτα δεν σιγουρευτείς ότι τα πράγματα είναι όντως έτσι όπως φαίνονται. Προσοχή στις παραποιήσεις και στις λάθος εντυπώσεις. Πριν πάρεις αποφάσεις βεβαιώσου, πίστεψε μόνο σε ότι είναι αποδεδειγμένο και υστέρα ξεκίνα για νέα σχέδια και όνειρα.
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!