Share This!

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2019.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με καταστάσεις δύσκολες, με προβλήματα που δείχνουν αξεπέραστα, με καταστάσεις περίπλοκες που αναζητούν λύσεις.. Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ψυχραιμία και η προσπάθεια να μπούμε στη θέση των άλλων προσώπων που συμμετέχουν στο πρόβλημά μας και να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με μεθοδικότητα τις καταστάσεις, για να φέρουμε τα πράγματα στο σημείο που θέλουμε. Ακριβώς αυτό είναι και το μήνυμα που μας δίνει ο Φεβρουάριος, ένας μήνας που θα μας βοηθήσει να βρούμε την δύναμη που κρύβεται μέσα μας…
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Φεβρουάριο «Η Δύναμη»
Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Φεβρουαρίου, είναι η 11η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα της Δύναμης. Η συγκεριμένη κάρτα μας δηλώνει ότι θα καταφέρουμε να βρούμε την χαρά, την αισιοδοξία, την απόλαυση, αλλά και το κύρος μας… Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας εξαιρετικά δυναμικός και σημαντικός μήνας για όσους έχουν ζώδιο, ωροσκόπο ή αρκετούς προσωπικούς πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα!
 
Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι απόλαυσης!
 
Ο έρωτας βρίσκεται στα «φόρτε» του αυτόν τον Φεβρουάριο! Η κάρτα της Δύναμης δηλώνει ότι αυτό το μήνα οι προβληματισμοί φεύγουν, η ανάγκη για φλερτ, διασκέδαση και έρωτα αυξάνεται, ενώ το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα προκύψουν αυτό το μήνα και αρκετές επανασυνδέσεις σχέσεων! Στην πορεία του μήνα, πολλοί θα διαπιστώσουν ότι αλλάζουν επιθυμίες, διαθέσεις, ανάγκες, αλλά και δεδομένα στην αισθηματική τους ζωή…
 
Η μάχη στην καριέρα και στα οικονομικά συνεχίζεται με νίκες!
 
Και ενώ όλοι βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό μεταίχμιο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας, ο Φλεβάρης έρχεται για να δώσει μία νέα πνοή… Νέα δημιουργικά σχέδια έρχονται για να δώσουν σημαντικές ευκαιρίες εργασιακής και οικονομικής αποκατάστασης. Επαγγελματικές υποθέσεις του χτες, προχωρούν και ολοκληρώνονται με επιτυχία σε αυτό το μήνα της χρονιάς!
 

Η κάρτα ταρώ του Φεβρουαρίου για κάθε ζώδιο!

Κριός Κάρτα του μήνα:  «Ο Κρεμασμένος»  
Προσοχή στις πλάνες και στις εξαπατήσεις!Γενικά: Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που έχει μπέρδεμα, παραπλανήσεις και συχνά προβλήματα, που θα σου προκαλούν συχνά την σύγχυση! Τη μία στιγμή θα αισθάνεσαι ενθουσιασμό, γρήγορα όμως θα καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται! Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες θυσίες, προκειμένου να κρατήσεις κοντά σου αυτό που αγαπάς… Προσοχή πρέπει να δείξεις στα μεγάλα λόγια και στις σοβαρές αποφάσεις…
 
Αισθηματικά:Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, καλό είναι αυτό το μήνα να προσέξεις περισσότερο κάποια ζητήματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου. Να αναμένεις προβληματάκια στο δεσμό σου, στα οποία θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία! Αν είσαι σε φάση μοναξιάς, προσπάθησε να διατηρήσεις επιφυλακτικότητα στα νέα φλερτ, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείς!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν προβληματάκια στον χώρο της εργασίας σου και εσύ συχνά θα αλλάζεις προσανατολισμό! Οι παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους είναι μέσα στο πρόγραμμα… Τα οικονομικά διανύουν δύσκολο στάδιο και εσύ πρέπει να ανοίγεσαι μέχρι εκεί που μπορείς! 
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Θάνατος»
Ο Φεβρουάριος φέρνει ξεκαθαρίσματα!
Γενικά:Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να πρέπει να δώσεις τέλος σε κάποιες υποθέσεις που εσύ ως τώρα τις θεωρούσες σημαντικές. Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν αλλαγές και γεγονότα, που θα σε βγάλουν από τα νερά σου… Θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος σε μία σχέση ή συνεργασία, γεγονός που θα σε πιάσει απροετοίμαστο!
 
Αισθηματικά: Κάθε σχέση έχει το πεπρωμένο της και φτάνει σε μια φάση που πρέπει να δοκιμαστεί, για να δεις αν θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο! Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δοκιμάζεσαι αυτό το μήνα και πραγματικά θα φανεί αν ο δεσμός που έχεις θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια, για να διατηρηθεί! Αν δεν έχεις σχέση, είναι σίγουρο ότι αυτό το μήνα θα ξεπεράσεις μία και καλή κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις του χτες.
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Ο Φεβρουάριος είναι ένας κρίσιμος μήνας για τα επαγγελματικά σου! Η ελπίδα σου για μία εργασία ή για την εξέλιξη ενός επαγγελματικού έργου, παύει πλέον να ισχύει και εσύ αποθαρρύνεσαι! Κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες κλείνουν, για να ξεκινήσουν νέες…Τα οικονομικά θέλουν και αυτά την προσοχή τους, ενώ εσύ δεν πρέπει ούτε στιγμή να χάνεις την επιμονή σου και την διάθεσή σου για να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο! .
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Η Εγκράτεια»
Βρίσκεις και πάλι τις ισορροπίες σου!
Γενικά: Ο Φεβρουάριος προβλέπεται ανάλαφρος και ελπιδοφόρος για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Δίδυμε. Κάποια προβλήματα του χτες, βρίσκουν τώρα τις λύσεις τους και εσύ αισθάνεσαι ανακούφιση! Καταφέρνεις να βάλεις πάλι τη ζωή σου σε πρόγραμμα, ενώ η αυτοσυγκράτησή σου, που θα είναι ενισχυμένη αυτό το μήνα, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις από κακοτοπιές. Οι σχέσεις σου με φίλους, οικογένεια, συναδέλφους ή τον σύντροφο, θα βελτιωθούν αισθητά!
 
Αισθηματικά:Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου και εσύ πλέον έχεις την διάθεση να κάνεις υποχωρήσεις για να προσεγγίσεις με τον καλύτερο τρόπο τον σύντροφό σου, κάτι που θα το καταφέρεις! Αν δεν έχεις σχέση, τότε έρχεται μία γνωριμία, η οποία θα έχει αργή, αλλά σταθερή πορεία. Αυτή η γνωριμία θα σου αναπτερώσει το ηθικό!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Δίνοντας έμφαση στις συνεργασίες σου, θα μπορέσεις να έχεις πρόοδο και σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου! Η εργατικότητα και η συνέπεια, θα σε ανταμείψουν. Τα προβλήματα των οικονομικών σου βρίσκουν τη λύση τους και παρουσιάζεται σταδιακή βελτίωση! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Διάβολος»
Ένας μήνας γεμάτος πάθος!
Γενικά: Ο Φεβρουάριος είναι ένας δυναμικός μήνας για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Καρκίνε! Το πάθος είναι κυρίαρχο και γίνεται ο οδηγός σου, όχι μόνο στα αισθηματικά σου, αλλά σε κάθε τομέα της ζωής σου! Οι επιθυμίες σου είναι ισχυρές και ασυγκράτητες… Μετρίασε την υπερβολή σου, δώσε έμφαση σε αυτό που αγαπάς και προσπάθησε να μην κοντράρεσαι με δικούς σου ανθρώπους!
 
Αισθηματικά: Ετοιμάσου να ζήσεις τον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς. Θυμήσου ωστόσο, πως οι συνθήκες για αισθηματική σταθερότητα δεν είναι και ιδανικές… Ένας μεγάλος έρωτας θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου, αν δεν έχεις σχέση απόλαυσέ τον χωρίς να επενδύεις… Αν όμως είσαι σε σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το μήνα την ίντριγκα, το παρασκήνιο και την ζήλια, που θα δυσκολέψουν τον δεσμό σου!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο ανταγωνισμός στη δουλειά σου αυξάνεται και εσύ αυτό το μήνα θα λειτουργήσεις αρκετά δυναμικά και αποφασιστικά, προκειμένου να κερδίσεις ένα καλό όνομα στο χώρο που κινείσαι! Θα εργαστείς σκληρά, παραμελώντας για λίγο τον ελεύθερο χρόνο σου! Τα οικονομικά, ενώ βρίσκονται σε καλό στάδιο, εσύ τα ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί δεν μπορείς να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο Πύργος»
Ο μήνας των απροόπτων γεγονότων!
Γενικά: Δεν είναι και εύκολη υπόθεση κάποια πράγματα να εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο από ό,τι τα είχες προγραμματίσει. Ο Φεβρουάριος έχει απρόοπτα και πάνω σε αυτά πρέπει να έχεις προετοιμαστεί, για να μην βγεις εκτός ελέγχου! Πρόσεξε περισσότερο τις σχέσεις σου, μην τραβάς το σκοινί, συμβιβάσου και αποδέξου αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις!
 
Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο, όπου πρέπει να επιλέξεις ποιος θα είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσεις. Ένας έρωτας θα σε αιφνιδιάσει με τον πιο περίεργο τρόπο… Δώσε προσοχή, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Θα υπάρξουν προβλήματα στον χώρο της εργασίας σου, τα οποία θα είναι ξαφνικά και θα σε αποδιοργανώσουν. Πολλά από αυτά που σου έχουν τάξει στα επαγγελματικά σου, δεν θα γίνουν πραγματικότητα και θα απογοητευτείς. Στον τομέα των οικονομικών σου, θα εμφανιστούν κάποια έκτακτα έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Το Αστέρι»
Ένας μήνας με ευχάριστες εκπλήξεις!
Γενικά: Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου όχι μόνο βρίσκεις την φόρμα σου, αλλά αποκτάς και πάλι δύναμη και αισιοδοξία για τη ζωή! Τα προβλήματα ξεπερνιούνται, η τύχη και πάλι σου χαμογελά, ενώ συμβαίνουν τυχαία, μοιραία και χαρούμενα περιστατικά, που σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελό σου!
 
Αισθηματικά: Μία τυχερή γνωριμία θα δώσει ελπίδες και όνειρα σε σένα, που δεν είσαι αυτό τον καιρό σε σχέση! Ο έρωτας θα σου χαρίσει ζωντάνια και χαρά! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα ζήσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια του χτες και θα κάνετε από κοινού σχέδια για το μέλλον σας.
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Μία είδηση ή μία απάντηση για δουλειά, θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Οι κόποι που έχεις κάνει στα επαγγελματικά σου θα ανταμειφτούν, το γεγονός αυτό θα σου δώσει κουράγιο και οι επαγγελματικές σου αποδόσεις θα βελτιωθούν! Μια προαγωγή θα βελτιώσει και τα οικονομικά σου. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Σελήνη»
Μήνας με αστάθεια, αλλά και… συναίσθημα!
 
Γενικά: Ο Φεβρουάριος σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπάς, σε αυτό που αισθάνεσαι ότι είναι δικό σου και σου ανήκει… Βελτιώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε κάθε τι οικείο! Παράλληλα, η φωνή της διαίσθησής σου σε βοηθά να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις! Τα σκαμπανεβάσματα και η κυκλοθυμία δεν θα λείψουν…
 
Αισθηματικά:Ο μήνας είναι ρομαντικός, τρυφερός, γεμάτος από ευαισθησία στα αισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση δεν θα λείψουν και τα καβγαδάκια, αφού οι μικροπαρεξηγήσεις με το ταίρι σου θα είναι συχνές. Αν δεν έχεις σχέση, θα υπάρξει ένα ρομαντικό φλερτ, το οποίο όμως δεν θα μπορεί να έχει ουσιαστική εξέλιξη!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Με μεράκι, φαντασία και δημιουργικότητα θα μπορέσεις αυτό το μήνα να έχεις την επαγγελματική πρόοδο και την εξέλιξη που θες. Τα επαγγελματικά σου θα είναι με σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα τα καταφέρεις μία χαρά! Στα οικονομικά σου, υπάρχουν πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις που σε πιέζουν, ενώ οι αστάθειες αλλά και τα άγχη συνεχίζονται! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Ήλιος»
Ο μήνας της επικοινωνίας!
Γενικά: Τον Φεβρουάριο βρίσκεις την ζωντάνια, το κέφι και την ενεργητικότητά σου! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα είσαι όλο επαφές και δικτύωση! Θα υπάρξουν ευχάριστα μηνύματα, αλλά και μετακινήσεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση! Ο μήνας σε ευνοεί σε διαπραγματεύσεις, επαφές, συμφωνίες, ενώ κάποιο ταξίδι θα σε αναζωογονήσει!
 
Αισθηματικά: Ο δεύτερος μήνας της χρονιάς σε βρίσκει με διάθεση για φλερτ, γνωριμίες και ερωτικό παιχνίδι. Θα έχεις… μεγάλο «σουξέ», με λίγα λόγια θα έχεις σημαντικές κατακτήσεις! Αν είσαι χωρίς ταίρι, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και γιατί όχι, μία νέα σχέση. Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, σου δίνονται οι ευκαιρίες να συζητήσεις και να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου!

Επαγγελματικά-Οικονομικά: Νέα ξεκινήματα γίνονται στη δουλειά σου αυτό το μήνα, αγαπητέ Σκορπιέ! Θα δεχθείς προτάσεις, θα κάνεις συζητήσεις και θα προβείς σε συμφωνίες επαγγελματικές! Τώρα θα δρομολογηθούν σχέδια που έκανες στο παρελθόν! Στα οικονομικά δέχεσαι εύνοια, εκμεταλλεύσου σωστά τις ευκαιρίες. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Η Απόφαση»
Οργανώνοντας τη ζωή σου…
Γενικά: Το Φεβρουάριο βάζεις σε τάξη και πρόγραμμα τη ζωή σου, δίνοντας έμφαση στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητές σου, ιδιαίτερα στα πρακτικά θέματα, επαγγελματικά και οικονομικά! Οι πιέσεις είναι πολλές, οι ευθύνες ακόμα μεγαλύτερες, κι εσύ οφείλεις να κινηθείς με ωριμότητα και συνέπεια. Θα κλειστείς στον εαυτό σου προκειμένου να πάρεις αποφάσεις, που θα στηρίζονται στη λογική!
 
Αισθηματικά:Ο μήνας δεν είναι και τόσο ρομαντικός για το ζώδιό σου, γιατί αρχίζεις σιγά-σιγά να απομυθοποιείς μία ερωτική σχέση! Αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό που αξίζεις, τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη και παίρνεις σκληρές αποφάσεις, γιατί προτιμάς να στεναχωρηθείς τώρα, παρά αργότερα! Αν είσαι σε σχέση, αποφασίζεις για το μέλλον της, αν δεν έχεις σχέση, ξεκαθαρίζεις υποθέσεις του χτες!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Δείχνοντας αφοσίωση, σοβαρότητα και συνέπεια στη δουλειά σου, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς! Θα μπορέσεις με αργό αλλά σταθερό τρόπο να έχεις θετικές εξελίξεις, ενώ παράλληλα θα δεχθείς και υποστήριξη από πρόσωπο υψηλά ιστάμενο! Τα οικονομικά είναι πιεσμένα και σε αγχώνουν, όμως θα καταφέρεις να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Ο Κόσμος»
Ολοκληρώνονται τα προσωπικά σου σχέδια…
Γενικά: Ένας όμορφος μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Αιγόκερε! Τον Φεβρουάριο ολοκληρώνεις σχέδια του παρελθόντος και αισθάνεται ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή από την ροή των εξελίξεων που θα έχεις στην προσωπική σου ζωή! Θα έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς, ένα όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα και θα κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον!
 
Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται αυτό το μήνα σε φάση σημαντικών αποφάσεων, φίλε Αιγόκερε! Αν είσαι σε έναν σταθερό δεσμό, θα πάρεις την απόφαση του γάμου ή του χωρισμού… Θα σκεφτείς σοβαρά αν η αγάπη που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου σε καλύπτει ουσιαστικά, για να κάνεις σχέδια για το μέλλον! Αν δεν έχεις σχέση, τότε αφήνεις πίσω σου οριστικά το παρελθόν και… κάνεις μία νέα αρχή!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Αυτό το μήνα νιώθεις ανακούφιση, γιατί ολοκληρώνεις με επιτυχία μία εργασία που σε είχε κουράσει. Πιθανότατα κατακτάς και έναν επαγγελματικό σου στόχο ή δέχεσαι την επιβράβευση από τους προϊστάμενούς σου! Στα οικονομικά σου, τακτοποιείς με συνέπεια κάποια χρέη που σε είχαν αγχώσει και νιώθεις πιο άνετα από την οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται σιγά-σιγά στην ζωή σου! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Πρωταπριλιά»
Νέα ξεκινήματα με ενθουσιασμό!
Γενικά:Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου διαθέτεις ενεργητικότητα και διάθεση να αλλάξεις τη ζωή σου! Ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, έρχονται πολλές νέες ειδήσεις που σε χαροποιούν και βρίσκεσαι διαρκώς σε εγρήγορση! Θα βρεθείς ωστόσο και σε ένα σταυροδρόμι, που θα πρέπει να πάρεις μία πολύ σημαντική απόφαση. Τότε είναι που θα χρειαστεί να μετριάσεις την τόλμη και το ρίσκο σου και να σκεφτείς πιο λογικά, κάνοντας αλλαγές που όντως σε συμφέρουν!
 
Αισθηματικά: Ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος στα αισθηματικά σου, ωστόσο όλα αυτά που θα ζήσεις, όλα αυτά που θα νιώσεις αυτό το Φλεβάρη, θα έχουν χαρακτήρα επιφανειακό! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, υπάρχει ο κίνδυνος να ενδώσεις στο φλερτ και στην επιβεβαίωση που θα δεχθείς από έναν νέο έρωτα… Αν δεν είσαι σε σχέση, σίγουρα ερωτεύεσαι… Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα, γιατί αυτός ο έρωτας όσο γρήγορα θα έρθει, το ίδιο γρήγορα και θα φύγει!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Θέλεις να ξεφύγεις από την επαγγελματική και την οικονομική στασιμότητα, γι’ αυτό από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου θα αναζητήσεις και θα βρεις τρόπους, που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να έχεις πρόοδο! Θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες, θα έχεις τις προτάσεις σου και ίσως πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με ένα διαφορετικό αντικείμενο από ό,τι σήμερα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις στα οικονομικά σου, γιατί πάνω στη δίψα σου να αποκτήσεις περισσότερο χρήμα, μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο το σίγουρο, που ήδη έχεις! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Ο Ιεροφάντης»
Νέες γνώσεις και ευκαιρίες!
Γενικά: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που αποκτάς νέες γνώσεις και εμπειρίες! Πλέον, έχεις την ωριμότητα να κατασταλάξεις σε αποφάσεις που είναι όντως σωστές για την μετέπειτα ζωή σου και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις αυτό το μήνα να σταθεροποιηθείς! Κάποιες βασικές απόψεις που έχεις για τη ζωή σου, για το μέλλον σου, θα αλλάξουν! Επιπλέον, αυτό το μήνα θα κρίνεις και ποιοι είναι οι ουσιαστικοί φίλοι δίπλα σου!
Αισθηματικά: Ο Φεβρουάριος είναι άκρως ευνοϊκός μήνας για την δημιουργία σταθερών βάσεων στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς έναν μόνιμο δεσμό, έρχεται η στιγμή που σκέφτεσαι πιο σοβαρά το μέλλον, την αποκατάσταση και την πορεία του… Η απόφαση του γάμου είναι πολύ πιθανή! Αν δεν έχεις σχέση, τότε έρχεται ένα πρόσωπο στη ζωή σου, που σου αλλάζει τα δεδομένα!

Επαγγελματικά-Οικονομικά: Οι συνθήκες στην εργασία σου αλλάζουν και γίνονται πιο ευνοϊκές για σένα! Με ωριμότητα, σταθερότητα και συνέπεια, θα μπορέσεις να φέρεις τη δουλειά σου στο σημείο που θέλεις! Επιπλέον, αυτό το μήνα θα κάνεις βήματα για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου! Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να έχεις σταθερότητα! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!