Share This!

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τον Μάιο 2019.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις Μαϊου 2019 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!
Ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα μας απασχολήσει σημαντικά η αισθηματική μας ζωή, ο έρωτας και οι σχέσεις μας! Ο μήνας δίνει την ευκαιρία της αποκατάστασης και της ισορροπίας στον τομέα των σχέσεων, όπου όλοι θα καταφέρουμε να βάλουμε νερό στο κρασί μας, δικαιολογώντας και υποχωρώντας εκεί που πρέπει! Προσοχή όμως στις συγκρούσεις, γιατί αυτή κάρτα μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις. Με διαλλακτικότητα και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα εμφανιστούν. 

Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο «Ο Πύργος»

Τα πάντα γύρω μας θα μπορούσαν να γίνουν πιο όμορφα, αν δείχναμε περισσότερο κατανόηση στους ανθρώπους γύρω μας, αν δείχναμε περισσότερο υπομονή σε όλα αυτά που δεν μας αρέσουν ή δεν εγκρίνουμε! Μία μεγάλη αλήθεια είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ότι δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο… Ο Μάιος είναι ο μήνας που μας βοηθά να μπούμε πιο εύκολα στα παπούτσια του άλλου, αναγνωρίζοντας μεγάλες αλήθειες που θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε το κλίμα των προσωπικών μας σχέσεων!
 

Ο έρωτας το Μάιο και οι σημαντικές ερωτικές επανασυνδέσεις.

Ο Μάιος θα δώσει σημαντικές επανασυνδέσεις σχέσεων, πολλές από αυτές μάλιστα θα προκαλέσουν και μεγάλη έκπληξη, γιατί θα είναι ανάμεσα σε ζευγάρια που είχαν πολύ καιρό να συναντηθούν ή είχαν χωρίσει με πολύ άσχημο τρόπο! Η ισορροπία στις σχέσεις επανέρχεται, το ερωτικό κλίμα γαληνεύει και κυριαρχεί ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η κατανόηση.
Το κλειδί της επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας είναι στις συνεργασίες!
Η ισχύ εν τη ενώσει… ακριβώς με αυτή την αρχαία ρήση μπορούμε να σκιαγραφήσουμε το κλίμα που επικρατεί αυτό το μήνα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά μας. Μπορούν να υπάρξουν σπουδαίες επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις, αρκεί να κάνουμε συνεργασίες, δουλεύοντας ομαδικά και ενώνοντας δυνάμεις… Μην αναζητάς την πρωτιά, μην αφήνεις τον εγωισμό να στέκεται εμπόδιο στο μέλλον σου… Ανοίξου σε νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν!
Η κάρτα ταρώ του Μαϊου για κάθε ζώδιο!
 
Κριός Κάρτα του μήνα:  «Ο Διάβολος»  
Γενικά:Ο Μάιος είναι ένας έντονος και παθιασμένος μήνας, γεμάτος σημαντικές εξελίξεις για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού! Δύσκολα θα καταφέρεις να περιορίσεις τον εαυτό σου, ενώ οι πειρασμοί και οι προκλήσεις θα βάλουν το αλατοπίπερό τους στην καθημερινότητά σου! Ο έρωτας και το χρήμα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και δεν θα σε καλύπτει πλέον αυτό που έχεις, θα θες κάτι περισσότερο…
Αισθηματικά: Η αλήθεια είναι ότι το Μάιο κυριαρχεί στην αισθηματική σου ζωή το πάθος, η ίντριγκα, το παρασκήνιο, αλλά και η ζήλεια… Τα συναισθήματα που θα νιώσεις θα είναι παράφορα και έντονα όμως θα πρέπει λίγο να βάλεις χαλινάρι, γιατί πολλές φορές μπορεί να χαλάσεις από μόνος σου κάποιες ερωτικές καταστάσεις! Μην τα θέλεις όλα δικά σου!
Επαγγελματικά-Χρήμα:Η ανταγωνιστικότητα αυξάνεται στην εργασία σου και οι απαιτήσεις γίνονται ολοένα και περισσότερες. Κατά την διάρκεια του Μάη θα θυμώσεις με συνεργάτες, θα υπάρξουν καβγάδες, όμως εσύ θα καταφέρεις να υπερισχύσεις και να πάρεις αυτό που σου αξίζει! Αύξηση οικονομική, είναι μέσα στα θετικά του μήνα…
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Εγκράτεια»
Γενικά:Ο Μάιος δεν είναι από τους εύκολους μήνες της χρονιάς για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και συμβαίνουν αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα… Σε αυτές όμως τις ανακατατάξεις πρέπει να συμβιβαστείς, γατί ενώ σε ενοχλούν και σε αποδιοργανώνουν, θα σου βγουν σε καλό! ΟΙ δοκιμασίες που θα περάσεις, θα είναι στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων… Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον σου!
Αισθηματικά: Οι ερωτικές δυσκολίες του μήνα, αφορούν εσένα που είσαι σε σχέση και έχεις κάνει εδώ και καιρό υπομονή… Η υπομονή σου λοιπόν εξαντλείται και πλέον θα αναγκαστείς αντιμετωπίσεις κατάματα την αλήθεια και να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, θα υπάρξουν αποκαλύψεις για μία ερωτική ιστορία, που έχει υπάρξει στο παρελθόν σου. Επιπλέον, δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις νέες ερωτικές επιλογές σου, γιατί τίποτα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται!
Επαγγελματικά-Χρήμα: Αυτό το μήνα τα προβλήματα στην εργασία και στα οικονομικά θα σκάνε απότομα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Καλό θα ήταν λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού σου να έχεις και εναλλακτικά σχέδια, γιατί κάποια προσωπικά σου σχέδια δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως περιμένεις ή ακόμα και θα αποτύχουν! Μην ξεκινήσεις τώρα μία νέα επαγγελματική ή οικονομική δραστηριότητα
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Το Αστέρι»
Γενικά:Ο Μάης είναι μήνας που σου ταιριάζει και σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να βρεις και πάλι το χαμόγελο και τη θετική σου διάθεση! Τα χαρούμενα γεγονότα θα σου δώσουν την δύναμη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσεις πίσω σου κάθε πρόβλημα του χτες. Τυχαία συμβάντα θα σε φέρουν στο δρόμο για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου… Επωφελήσου από προτάσεις και ευκαιρίες!
Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται πολύ αυτό το μήνα! Αν είσαι σε μία σχέση, τώρα θα υπάρξουν τυχερές εξελίξεις με το ταίρι σου, που θα σε γεμίσουν χαρά, ενθουσιασμό και προσμονή! Αν δεν έχεις σχέση, αυτός ο μήνας σε ευνοεί για μία ξαφνική και άκρως τυχερή ερωτική γνωριμία που θα σου δώσει χαρά!
Επαγγελματικά-Χρήμα: Το ευχάριστο νέο του Μάη είναι ότι τα οικονομικά σου θα σημειώσουν μία μικρή άνοδο, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση και ηρεμία! Νέες ιδέες και προτάσεις στα επαγγελματικά θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε έναν προσωπικό σου στόχο.
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Σελήνη»
Γενικά:Ο Μάιος είναι ένας συναισθηματικός, ευαίσθητος, αλλά και ευχάριστος συνάμα μήνας για σένα! Η κάρτα της Σελήνης, που είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σου, δηλώνει ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν αιτίες συναισθηματικής χαράς! Στο σπίτι, στην οικογένεια θα υπάρξει ένα χαρμόσυνο γεγονός που θα σου δώσει ευχάριστη έκπληξη! Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και τώρα έχεις απαντήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος!
Αισθηματικά:Μήνας εκφραστικότητας, αλλά και γεμάτος από συναίσθημα είναι ο Μάιος για σένα! Θα υπάρξουν οι λόγοι για να πάρεις μία συναισθηματική επιβεβαίωση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μία ερωτική επανασύνδεση είναι μέσα στα πλάνα του μήνα για σένα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα του ερωτικού σου δεσμού!

Επαγγελματικά-Χρήμα:Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα υπάρξουν κάποιες προσωρινές συγχύσεις, καθώς και αστάθεια! Το θετικό του μήνα είναι ότι θα έχεις νέες ιδέες, αρκετή δημιουργικότητα και θα μπορείς με περισσότερο μεράκι να ασχοληθείς με την δουλειά σου.
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο Ήλιος»
Γενικά:Ο Μάιος είναι ένας μήνας γεμάτος ενθουσιασμό, αλλά και γεγονότα που σου δίνουν χαρά, επιβράβευση, προβολή και επίτευξη! Η κάρτα του Ήλιου – που είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σου – δηλώνει ότι βρίσκεις ξανά την αισιοδοξία σου και κατακτάς ένα σημαντικό για σένα σχέδιο! Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στο μήνα σου!
Αισθηματικά:Το φλερτ έχει την τιμητική του αυτό το μήνα για σένα, που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα. Θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, ενώ οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν! Ένας νέος ερωτικός θαυμαστής θα σε διεκδικήσει με τρόπο όμορφο και θα ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου! Αν είσαι σε σχέση, ο μήνας έχει την προοπτική να διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου!
Επαγγελματικά-Χρήμα: Νέα επαγγελματικά σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά και εσύ ικανοποιείσαι γιατί δικτυώνεσαι, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και κάνεις μία επαγγελματική επιθυμία πραγματικότητα! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σημαντικά και πλέον δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για το μέλλον!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Απόφαση»
Γενικά:Ο Μάιος δεν είναι ένας μήνας για παιχνίδι και ανεμελιά, είναι όμως ο μήνας που σε καλεί να αντιμετωπίσεις πιο υπεύθυνα και σταθερά την πορεία και το μέλλον σου! Τα γεγονότα που θα συμβούν τις ανοιξιάτικες αυτές μέρες, θα σε αναγκάσουν να κλειστείς λίγο στο καβούκι σου, για να σκεφτείς σοβαρά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για την εξέλιξή σου!
Αισθηματικά: Από το ξεκίνημα του μήνα υπάρχουν προβληματισμοί για τα αισθηματικά σου! Οι καταστάσεις δεν σε ικανοποιούν, αλλά σου δημιουργούν αμφιβολίες… Η σχέση σου διανύει μία ψυχρή περίοδο και εσύ τώρα πρέπει να βάλεις μπροστά τη λογική και να βρεις λύσεις! Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα σε γοητεύσει ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα.
Επαγγελματικά-Χρήμα: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι οι τομείς που θα αφιερώσεις όλο σου το ενδιαφέρον αυτό το μήνα! Θα δουλέψεις αρκετές ώρες και με πολύ υπευθυνότητα, την επιβράβευση για αυτές τις προσπάθειές σου θα τις έχεις από τον επόμενο μήνα! Τα οικονομικά είναι αρκετά στενεμένα και οι υποχρεώσεις σε πιέζουν!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Κόσμος»
Γενικά:Ο Μάιος σε βρίσκει με κούραση και εξάντληση πάρα ταύτα όμως, έχεις και ικανοποίηση, γιατί πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι κατάφερες να πετύχεις την αναγνώριση που προσδοκούσες. Κάποια όνειρα ζωής μπαίνουν τώρα στο στάδιο της ολοκλήρωσης και νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, γιατί δέχεσαι συναισθηματική, αλλά και υλική ανταμοιβή! Αυτό το μήνα θα δώσεις και θα πάρεις πολύ αγάπη, θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου και θα καταφέρεις να θέσεις με ωριμότητα νέα σχέδια για τα μετέπειτα βήματά σου.
Αισθηματικά: Αυτό το μήνα αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς συναισθηματικά, να δώσεις, αλλά και να πάρεις πολλή αγάπη! Αυτό ακριβώς και θα κάνεις τον Μάη… θα προχωρήσεις σε συναισθηματικές επενδύσεις. Θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη και στην ολοκλήρωση, μέσα από την ένωση με έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μπορείς ουσιαστικά να είσαι μαζί σε μία σχέση που θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια και την αμοιβαιότητα! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα δεις πιο σοβαρά την πορεία της σχέσης σου και ενδέχεται να κάνεις σχέδια για γάμο και δημιουργία οικογένειας.
Επαγγελματικά-Χρήμα:Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βρίσκονται τώρα στο στάδιο της εκπλήρωσης και μία μεγάλη φιλοδοξία σου γίνεται τώρα πραγματικότητα! Θα δεχτείς επαγγελματική επιβράβευση, αλλά και την ώθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά! Η καριέρα σου θα μπει σε πιο σταθερές βάσεις. Στον τομέα των οικονομικών, δεν θα υπάρξουν μεγάλες μεταβολές.
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Πρωταπριλιά»
Γενικά:Αυτό το Μάιο, αγαπητέ Σκορπιέ, θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές και να τολμήσεις νέα σχέδια. Ο ενθουσιασμός σου και η ανάγκη σου για ανανέωση θα σε παρασύρουν να πάρεις τα ρίσκα σου και να αψηφήσεις ακόμα και τον κίνδυνο! Η ζωή σου αναμορφώνεται, η νευρικότητα όμως κυριαρχεί, καθώς και ο εγωισμός! Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις επιλογές σου και προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
Αισθηματικά:Σε όλη την διάρκεια του Μάη ευνοείσαι για νέες ερωτικές γνωριμίες, φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Η περιπέτεια θα τονώσει τόσο το ηθικό σου όσο και την ερωτική σου λίμπιντο, όμως η σταθερότητα στα αισθηματικά σου για την ώρα είναι αβέβαιη, γι’ αυτό μην κάνεις συναισθηματικές επενδύσεις. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε τα λάθη απέναντι στο σύντροφό σου… μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου, άφησε τον εγωισμό στην άκρη!
Επαγγελματικά-Χρήμα:Η παρόρμηση και η τόλμη, μπορούν αυτό το μήνα να έχουν το κόστος τους! Συγκρατήσου και σκέψου καλύτερα τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικονομικές σου δράσεις. Μία ξαφνική πρόταση, μπορεί να είναι δελεάζουσα όμως θα κρύβει κινδύνου! Πριν πάρεις καθοριστικές αποφάσεις σκέψου τις συνέπειες
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Ιεροφάντης»
Γενικά:Τον Μάιο ωριμάζουν κάποια πράγματα μέσα σου και έρχεται η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σου αλλά και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις! Τα παθήματα του χτες, σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα, γι’ αυτό τον Μάη θα δεις πιο δυναμικά και αποφασιστικά την πορεία σου, κατασταλάζοντας σε μία νέα φιλοσοφία ζωής!
Αισθηματικά:Ο τομέας των αισθηματικών θα έχει μία αρκετά σοβαρή εξέλιξη αυτό το μήνα, αφού θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα αντιμετωπίσεις πιο ώριμα και υπεύθυνα κάποια ζητήματα της σταθερής σου σχέσης. Αν δεν έχεις σχέσεις, τότε η συνάντηση που θα έχεις με ένα νέο πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σου, θα σε κάνει να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα στον έρωτα είναι μοιραία ή αλλιώς καρμικά να συμβούν!
Επαγγελματικά-Χρήμα:Θα εργαστείς συστηματικά και αρκετά επικεντρωμένα, προκειμένου να καταφέρεις να κατακτήσεις έναν μεγάλο επαγγελματικό ή οικονομικό στόχο! Θα δεχθείς υποστήριξη και βοήθεια από έναν άνθρωπο που πραγματικά πιστεύει και αναγνωρίζει τις ικανότητές σου! Στην πορεία του μήνα θα έχεις μία σημαντική οικονομική απολαβή
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Οι Εραστές»

Γενικά:Ο έρωτας έρχεται και γίνεται η προτεραιότητά σου για αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα να δείξεις και λίγη αμέλεια σε κάποιους άλλους τομείς της ζωής σου! Θα δώσεις μεγάλη έμφαση στην εξέλιξη μίας ερωτικής σχέσης, αλλά και στον τομέα των οικονομικών σου, προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη.
Αισθηματικά:Πικάντικες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις του μήνα! Η αισθηματική σου ζωή γίνεται πιο έντονη και ενδιαφέρουσα, ωστόσο δεν λείπουν από την πλευρά σου οι ανασφάλειες, οι αμφιβολίες ή και τα διλήμματα. Αν είσαι σε σχέση, αναζωπυρώνεται το ερωτικό κλίμα με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση… ερωτεύεσαι!
Επαγγελματικά-Χρήμα: Τα έξοδα που θα κάνεις αυτό το μήνα θα είναι αρκετά και θα αφορούν λούσα, καλοπέραση και διασκέδαση! Το αποτέλεσμα θα είναι να ξεφύγεις λιγάκι από τον προϋπολογισμό σου. Στον επαγγελματικό τομέα, τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις κάποια ταλέντα σου για να έχεις πρόοδο!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Το Άρμα»
Γενικά:Το τέλος της Άνοιξης σε βρίσκει με εσένα να δίνεις τον αγώνας σου για να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου. Θα πάριες σημαντικές αποφάσεις ζωής, οι οποίες και θα σε βάλουν στο δρόμο της επιτυχίας. Θα κατακτήσεις έναν σημαντικό στόχο ή προσδοκία ζωής! Στο πλευρό σου θα σταθούν οι δικοί σου άνθρωποι, που θα νιώσουν περηφάνια για σένα!
Αισθηματικά: Οι ερωτικές σου επιθυμίες μπαίνουν σε τροχιά εκπλήρωσης και εσύ τώρα μπορείς να διεκδικήσεις και να κερδίσεις το άτομο που θέλεις να έχεις στο πλάι σου. Το μήνα αυτό, η ουσιαστική ερωτική δέσμευση είναι δεδομένη.
Επαγγελματικά-Χρήμα: Η εργατικότητά σου, αλλά και οι έξυπνοι ελιγμοί σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Παράλληλα, μία σημαντική πρόοδος ή προαγωγή, θα σου δώσει μεγάλη ηθική ανταμοιβή! Τα οικονομικά σου, αρχίζουν να παρουσιάζουν αύξηση.
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Η Δικαιοσύνη»
Γενικά:Το Μάιο θα συμβιβαστείς, θα υποχωρήσεις, ζυγίζοντας πρώτα τα υπέρ και τα κατά μίας προσωπικής σου υπόθεσης! Θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες και θα αφορούν την βελτίωση των προσωπικών σου σχέσεων. Θα τα ξαναβρείς με ανθρώπους που το περασμένο διάστημα βρισκόσουν σε απόσταση ή είχες τσακωθεί μαζί τους!
Αισθηματικά:Η κάρτα της Δικαιοσύνης δηλώνει ότι εσύ που ήδη είσαι σε μία σχέση θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα, που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου! Θα γίνουν από κοινού προσπάθειες για να βελτιωθεί η σχέση σας και εσύ από την πλευρά σου θα αναγνωρίσεις και τα δικά σου σφάλματα! Αν δεν έχεις σχέση, πλέον είσαι συναισθηματικά σε ετοιμότητα να υποδεχτείς ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου!
Επαγγελματικά-Χρήμα: Η πνευματική ηρεμία και η σωστή αντίληψη θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις, για να έχεις αποτελέσματα θετικά στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει σταθερότητα, καθώς επίσης θα τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες που σε πίεζαν εδώ και καιρό.

Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!

Επαγγελματικά-Οικονομικά: