Share This!

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τον Μάρτιο 2019.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις Μαρτίου 2019 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με τον ανατρεπτικό Ουρανό να αλλάζει ζώδιο και να περνά στον σταθερό Ταύρο που δεν αγαπά τις αλλαγές που φέρνει πάντα αυτός ο πλανήτης στο πέρασμα του αλλά και με την Νέα Σελήνη του μήνα στους Ιχθύς να μπερδεύει την πραγματικότητα με την φαντασία,αναποφασιστικότητα, δισταγμοί και μπερδέματα κυριαρχούν ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα νιώσουν αυτό το διάστημα ότι τα παθήματα γίνονται… «μαθήματα»
 
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάρτιο «Η Εγκράτεια»
Η κάρτα Ταρώ της Μεγάλης Αρκάνα η οποία αντιπροσωπεύει το γενικό κλίμα του Μαρτίου, είναι η κάρτα της ΕΓΚΡΑΤΕΙΑΣ. Η κάρτα αυτή μας συστήνει αυτοσυγκράτηση! Αυτό το μήνα λοιπόν, ας φροντίσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες, μέσα από έναν αυτοέλεγχο!
Ο έρωτας πλανεύει, μπερδεύει και… προδίδει!
Κατά την διάρκεια του Μαρτίου ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο. Ωστόσο, θα έχει τις αντιξοότητες και τα μπερδέματά του! Πολλοί θα πιστέψουν ότι ερωτεύτηκαν, ότι βρήκαν τον παραμυθένιο έρωτα που πάντα ονειρευόντουσαν, πολύ γρήγορα όμως θα διαπιστώσουν ότι τίποτα δεν είναι έτσι όπως φανταζόντουσαν! Θα υπάρξουν απιστίες, διπλές καταστάσεις, συγχύσεις και αποκαλύψεις μυστικών, που θα ρίξουν ένα πέπλο μυστηρίου… Θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα προκαλέσουν, όμως θα δημιουργήσουν και ισχυρά διλήμματα. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Αυτό το Μάρτιο κρατάμε πισινή, ζούμε το σήμερα χωρίς να περιμένουμε κάτι από το αύριο και επιπλέον είμαστε σε επιφυλακή, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται!
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, προστάτεψε αυτό που σου ανήκει…
Ο Μάρτιος δεν είναι μήνας για νέα ξεκινήματα, για τολμηρά επαγγελματικά σχέδια και για εργασίες που δεν έχουν σιγουριά και δεν εγγυώνται την σταθερότητα… Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας από το ξεκίνημα αυτού του θυελλώδη μήνα! Κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών της Άνοιξης, οι συνεργασίες θα έχουν τα εμπόδια τους, τις καθυστερήσεις τους και τις παρεξηγήσεις τους… Θα υπάρξουν εξαπατήσεις και πολλοί θα θελήσουν να βγουν ωφελημένοι, πάνω στην πλάτη άλλων. Τα έγγραφα, οι συμφωνίες και οι οικονομικές δοσοληψίες θα κρύβουν σημαντικές παγίδες… Έτσι λοιπόν, είναι απαραίτητο να συγκεντρώσουμε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα μας και να πούμε όχι σε κάθε τι καινούργιο, ενώ σημαντικό είναι να προστατέψουμε αυτό που μας ανήκει και δικαιωματικά το έχουμε κατακτήσει!
 

Η κάρτα ταρώ του Μαρτίου για κάθε ζώδιο!

Κριός Κάρτα του μήνα:  «Ο Θάνατος»  

«Βάζοντας τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις…»

Γενικά: Η Άνοιξη ξεκινά δύσκολα, με έντονα ξεκαθαρίσματα που ναι μεν θα σε δυσαρεστήσουν, στην πορεία όμως θα σου βγουν σε καλό! Κατά την διάρκεια του Μαρτίου θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις (φιλικές, επαγγελματικές, αισθηματικές) και θα πάρεις την απόφαση ποιους ανθρώπους θα κρατήσεις στη ζωή σου και ποιους θα απομακρύνεις.
Αισθηματικά:Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της στον πρώτο μήνα της Άνοιξης. Νιώθεις πόνο και απογοήτευση για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας και καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει η ώρα να πεις το οριστικό αντίο. Ο μήνας θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν εξελίσσεται και να κοιτάξεις μπροστά σου τους ερωτικούς σου στόχους.
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: ον Μάρτιο θα αναγκαστείς να εξοφλήσεις χρέη και να μεριμνήσεις για υποθέσεις του παρελθόντος, θα πιεστείς όμως θα τα καταφέρεις! Στον τομέα της εργασίας σου, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις συνεργασίες σου, θα απογοητευτείς, ενδέχεται να προδοθείς από κάποιον άνθρωπο του εργασιακού σου περιβάλλοντος!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Θάνατος»
«Η γαλήνη επιστρέφει στη ζωή σου!»
 
Γενικά:Η Άνοιξη έρχεται επιτέλους και στις σχέσεις σου από αυτό τον Μάρτιο! Η κάρτα της Εγκράτειας που σε αντιπροσωπεύει για αυτό το μήνα, σημαίνει αναγέννηση! Επίσης, δηλώνει ότι θα αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν περάσει δυσκολίες το περασμένο διάστημα. Θα αναθερμάνεις σχέσεις και θα βρεθείς με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί!
 
 
Αισθηματικά: Θέλεις ή περιμένεις για μία επανασύνδεση; Τότε ο Μάρτιος είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα! Αυτό το μήνα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεθείς στην αγκαλιά ενός έρωτα από το παρελθόν! Αν δεν «παίζει» σε καμία περίπτωση αυτό το σενάριο, τότε θυμήσου ότι αυτό το μήνα μπορείς να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς και θα καταφέρεις να κάνεις μία πολύ όμορφη γνωριμία!
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να έχεις μία πολύ καλή συνεργασία και θα ανοίξουν νέες προοπτικές για τη δουλειά σου! Το ομαδικό πνεύμα εργασίας θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις με κάθε τρόπο την δουλειά σου! Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία σταδιακή βελτίωση και επιτέλους, μετά από καιρό, καταφέρνεις να διατηρείς τις ισορροπίες!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Ο Διάβολος»
«Ένας μήνας γεμάτος πάθη και λάθη!»
Γενικά: Θέλεις να τα έχεις όλα δικά σου και θα δώσεις τη μάχη σου για να κάνεις αυτή την επιθυμία σου πραγματικότητα! Αυτό το μήνα χαρακτηρίζεσαι από διεκδικητικότητα, απόλυτη διάθεση, ερωτισμό, ενώ οι αρχηγικές σου τάσεις θα έχουν το κόστος τους στην προσωπική σου ζωή! Περιμένεις πολλά, τόσο από τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και από τους γύρω σου! Θυμήσου όμως, πως το πάθος, η ζήλεια, η εμμονή και η ατέλειωτη επιμονή σου, μπορεί να βγει εις βάρος σου!
Αισθηματικά:Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από έντονο παρασκήνιο αυτό το μήνα της χρονιάς. Κρατάς μυστικά, νιώθεις ζήλεια ή εξάρτηση από το άτομο που σχετίζεσαι, επιθυμείς να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου… Χαλάρωσε, για να αποφύγεις τους καβγάδες. Αν δεν έχεις σχέση, συγκρατήσου στον ερωτικό πόθο που θα φουντώσει αυτή την εποχή με ένα νέο πρόσωπο…Θα είναι πολλά υποσχόμενο, αλλά οι υποσχέσεις του δεν θα είναι και τόσο αληθινές!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Ένας μήνας ανταγωνιστικότητας ξεκινά για τον τομέα της εργασίας σου, που οι απαιτήσεις αυξάνονται, ενώ εσύ έχεις μόνο έναν σκοπό: Το κέρδος και την προβολή σου! Θα υπάρξουν λόγια και καβγάδες στη δουλειά σου, πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι, αλλά και που επενδύεις οικονομικά! Τα κέρδη είναι αναμενόμενα αυτό το Μάρτιο, η αποταμίευση όμως… ανέφικτη!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Πύργος»
«Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο!»
Γενικά: Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις καλά, αγαπητέ Καρκίνε, όμως αυτό το μήνα θα το κατανοήσεις ακόμα περισσότερο! Ο Μάρτιος ανατρέπει το πρόγραμμά σου, αλλάζει τα πλάνα σου, φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, διώχνει άτομα από κοντά σου, σε πληγώνει και σου δίνει σημαντικά μαθήματα! Δεν μπορούμε παρά να πούμε λοιπόν, ότι αυτός ο μήνας είναι… σημαδιακός και αξέχαστος.
Αισθηματικά: Οι μάσκες πέφτουν και αυτό το μήνα μαθαίνεις όλη την αλήθεια για ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο, για το πρόσωπο της καρδιάς σου! Τι αισθάνεται για σένα; Ποιο θα είναι το μέλλον μεταξύ σας; Αυτές τις απαντήσεις θα τις πάρεις, θα σε εκπλήξουν, όμως θα πρέπει να τις δεχτείς! Η πορεία της αισθηματικής σου ζωής έχει απρόβλεπτο χαρακτήρα, αλλά ό,τι συμβεί, είναι μοιραίο να γίνει και θα είναι για το καλό σου!
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Αυτό το μήνα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αφοσιωθείς πλήρως στη δουλειά σου, αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών σου! Θα συμβούν ευτράπελα, κυρίως στο χώρο της εργασίας… Κάποιες εξελίξεις θα είναι απρόσμενες και εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προστατέψεις το αντικείμενο της εργασίας σου, αλλά και τα οικονομικά σου. Θυμήσου πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Το Αστέρι»
«Βρίσκεις και πάλι το χαμόγελό σου!»
 
Γενικά:Αγαπητέ Λέοντα, καλωσορίζεις την Άνοιξη στη ζωή σου και διαθέτεις αισιοδοξία, δημιουργικότητα, κέφι και χαμόγελο. Από το ξεκίνημα του Μαρτίου επιδιώκεις την ανανέωση, για το λόγο αυτό φροντίζεις περισσότερο την εμφάνισή σου, το ντύσιμό σου, ενώ παράλληλα συμβαίνουν τυχαία γεγονότα, που σου δίνουν δύναμη, χαρά αλλά και… επιβεβαίωση! Τόλμησε αυτό που θέλεις πολύ και… θα το κατακτήσεις!
 
Αισθηματικά: Μία σημαντική ερωτική στιγμή έρχεται αυτό το Μάρτιο για σένα! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε ο σύντροφός σου θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του, θα σου κάνει ένα δώρο, μία πρόταση ή θα σου δώσει μία μεγάλη χαρά με κάποιο τρόπο! Αν δεν έχεις σχέση, να αναμένεις την ξαφνική είσοδο ενός νέου προσώπου στη ζωή σου, το οποίο θα παίξει και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, φίλε Λέοντα. Μία πρόταση, μία ευκαιρία, μία σημαντική εξέλιξη που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην καριέρα σου, είναι μέσα στα πλάνα του Μαρτίου! Τα οικονομικά σου, είναι σε καλή πορεία… Ένα κέρδος ή μία μικρή αύξηση του εισοδήματος είναι αναμενόμενα!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Σελήνη»
«Η αγάπη σου δίνει δύναμη!»
Γενικά: Έφτασε η στιγμή να βγουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες, αλλά και τα συναισθήματά σου, αγαπητέ Παρθένε! Τον Μάρτιο έρχεσαι πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σου, δίνεις και παίρνεις αγάπη, τρυφερότητα, ζεστασιά και πολύ συντροφικότητα… Περνάς περισσότερες ώρες με την οικογένεια και ανανεώνεις το χώρο του σπιτιού σου!
 
Αισθηματικά: Ρομαντικές θα είναι οι στιγμές του Μαρτίου για σένα, ωστόσο θα υπάρξουν και λόγοι για να νιώσεις ανασφάλεια, αστάθεια ή και αβεβαιότητα για τα αισθηματικά σου! Η σχέση σου μπορεί να «δέσει», αρκεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Αν δεν έχεις σχέση, τόλμησε να πεις το «ναι» σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο που θα αναπτυχθεί!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Με νέες ιδέες και διάθεση για δουλειά θα μπορέσεις πραγματικά να τα πας καλά αυτό το μήνα. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και το ταλέντο σου θα σε βοηθήσουν σε κάθε επαγγελματικό βήμα… Ωστόσο, οι σοβαρές και σπουδαίες εξελίξεις που προσμένεις, ενώ βρίσκονται στα σκαριά, θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Τα οικονομικά δεν είναι στα «φόρτε» τους και θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα, τα οποία θα αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Κόσμος»
«Τέλος στα δύσκολα!»
 
Γενικά: Ο Μάρτιος σε βρίσκει με κούραση και εξάντληση πάρα ταύτα όμως, έχεις και ικανοποίηση, γιατί πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι κατάφερες να πετύχεις την αναγνώριση που προσδοκούσες. Κάποια όνειρα ζωής μπαίνουν τώρα στο στάδιο της ολοκλήρωσης και νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, γιατί δέχεσαι συναισθηματική, αλλά και υλική ανταμοιβή! Αυτό το μήνα θα δώσεις και θα πάρεις πολύ αγάπη, θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου και θα καταφέρεις να θέσεις με ωριμότητα νέα σχέδια για τα μετέπειτα βήματά σου.
 
 
Αισθηματικά:Αυτό το μήνα αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς συναισθηματικά, να δώσεις, αλλά και να πάρεις πολλή αγάπη! Αυτό ακριβώς και θα κάνεις τον Μάρτιο… θα προχωρήσεις σε συναισθηματικές επενδύσεις. Θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη και στην ολοκλήρωση, μέσα από την ένωση με έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μπορείς ουσιαστικά να είσαι μαζί σε μία σχέση που θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια και την αμοιβαιότητα! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα δεις πιο σοβαρά την πορεία της σχέσης σου και ενδέχεται να κάνεις σχέδια για γάμο και δημιουργία οικογένειας.

Επαγγελματικά-Οικονομικά:Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βρίσκονται τώρα στο στάδιο της εκπλήρωσης και μία μεγάλη φιλοδοξία σου γίνεται τώρα πραγματικότητα! Θα δεχτείς επαγγελματική επιβράβευση, αλλά και την ώθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά! Η καριέρα σου θα μπει σε πιο σταθερές βάσεις. Στον τομέα των οικονομικών, δεν θα υπάρξουν μεγάλες μεταβολές.
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Απόφαση»
«Σκληρές αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον!»
Γενικά: Ένας Μάρτης γεμάτος ευθύνες ξεκινά και εσύ τώρα πρέπει να δεις πολύ σοβαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Δέχεσαι εμπόδια και περιορισμούς, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική, ενώ οι πιέσεις που δέχεσαι από τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου είναι αρκετές! Εσύ θα πρέπει να δείξεις υπομονή, ωριμότητα στις αποφάσεις σου και να αφοσιωθείς σε ό,τι θεωρείς ότι είναι σημαντικό και έχει αξία…
Αισθηματικά: Ο αισθηματικός τομέας δεν έχει τον πρωτεύοντα ρόλο αυτό το μήνα στην καθημερινότητά σου! Νιώθεις ότι υπάρχει σημαντική συναισθηματική απομάκρυνση ανάμεσα σε εσένα και στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και… αλλάζεις τακτική! Τώρα πλέον αντιλαμβάνεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι πρέπει να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν σου και να κοιτάξεις μπροστά!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Μήνας σκληρής δουλειάς και υψηλών απαιτήσεων είναι ο Μάρτιος για σένα. Θα καταφέρεις πολλά, αρκεί να αφοσιωθείς στην εργασία σου και στις δυνάμεις σου! Η στήριξη που θα πάρεις από ένα πρόσωπο, θα σου δώσει εμπειρία και γνώσεις. Τα οικονομικά ωστόσο, εξακολουθούν να σε πιέζουν.
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Η Απόφαση»
«Σκληρές αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον!»
 
Γενικά: Ένας Μάρτioς γεμάτος ευθύνες ξεκινά και εσύ τώρα πρέπει να δεις πολύ σοβαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Δέχεσαι εμπόδια και περιορισμούς, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική, ενώ οι πιέσεις που δέχεσαι από τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου είναι αρκετές! Εσύ θα πρέπει να δείξεις υπομονή, ωριμότητα στις αποφάσεις σου και να αφοσιωθείς σε ό,τι θεωρείς ότι είναι σημαντικό και έχει αξία…
 
 
Αισθηματικά:Ο αισθηματικός τομέας δεν έχει τον πρωτεύοντα ρόλο αυτό το μήνα στην καθημερινότητά σου! Νιώθεις ότι υπάρχει σημαντική συναισθηματική απομάκρυνση ανάμεσα σε εσένα και στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και… αλλάζεις τακτική! Τώρα πλέον αντιλαμβάνεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι πρέπει να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν σου και να κοιτάξεις μπροστά!
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Μήνας σκληρής δουλειάς και υψηλών απαιτήσεων είναι ο Μάρτιος για σένα. Θα καταφέρεις πολλά, αρκεί να αφοσιωθείς στην εργασία σου και στις δυνάμεις σου! Η στήριξη που θα πάρεις από ένα πρόσωπο, θα σου δώσει εμπειρία και γνώσεις. Τα οικονομικά ωστόσο, εξακολουθούν να σε πιέζουν.
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Η Πρωταπριλιά»
«Εποχή αλλαγών!»
 
Γενικά: Ο Μάρτιος ξεκινά με εσένα να έχεις την επιθυμία να κάνεις αλλαγές και να τολμήσεις νέα σχέδια για το μέλλον σου! Έχεις τόλμη, ενθουσιασμό και διάθεση για ρίσκο… Προκύπτουν νέα γεγονότα που σε κάνουν να κινηθείς γρήγορα για να κάνεις μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, ωστόσο εσύ είσαι σε αναβρασμό και πρέπει να αποφύγεις τις επιπόλαιες κινήσεις!
 
Αισθηματικά: Ο έρωτας κινείται σε περίεργα πλαίσια αυτό το μήνα, φίλε Αιγόκερε! Από την μία πλευρά θέλεις την ανεξαρτησία σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, από την άλλη θέλεις να ερωτευτείς και να κάνεις τις τρέλες σου στα αισθηματικά! Ο Μάρτης φέρνει ερωτικούς πειρασμούς και ερωτικά ξεκινήματα, που όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο Μάρτιος είναι ένας προκλητικός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και αυτό που πρέπει να αποφύγεις, είναι η επιπολαιότητα! Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και θα δεχθείς σημαντικές προτάσεις… Θα θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή, όμως για την ώρα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην τολμήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Στα οικονομικά σου, συγκράτησε τον εαυτό σου από τις αδικαιολόγητες σπατάλες!
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Ιεροφάντης»
«Η άνοιξη ξεκινά με νέες εμπειρίες!»
Γενικά:Ο Μάρτιος, αν και δύσκολος μήνας, φαίνεται ότι εσένα αγαπητέ Υδροχόε, σε πάει πολύ… Από το ξεκίνημά του, ξεπερνάς εμπόδια του χτες και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, σωματικά, αλλά και κοινωνικά… Η παρουσία σου γίνεται περιζήτητη, οι χαρές γίνονται περισσότερες, ενώ οι ευκαιρίες που θα δεχθείς είναι ελπιδοφόρες. Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια προβλήματα του παρελθόντος σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα, που βγήκαν σε καλό!
 
 
Αισθηματικά: Η επιθυμία που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου, είναι η σταθεροποίηση μίας σχέσης, που θα σε καλύπτει στους βασικούς τομείς! Αρκετοί από τους Υδροχόους, ίσως και εσύ, θα σκεφτείς αυτό το μήνα το γάμο, τη συμβίωση ή το να σοβαρέψεις λίγο παραπάνω μία σχέση! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ο Μάρτιος σου δίνει την προοπτική μίας νέας, ουσιαστικής γνωριμίας.
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Μία νέα ευκαιρία ξεπροβάλει μπροστά σου στο ξεκίνημα του Μαρτίου! Κάτι που περιμένεις, κάτι που θέλεις πολύ, θα γίνει πραγματικότητα αυτό το μήνα και θα σε βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της καριέρας σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και θα έχεις τώρα ευκαιρίες για μία νέα πηγή εσόδων!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Οι Εραστές»
«Απολαμβάνεις τον έρωτα!»
Γενικά: Διανύεις μια περίοδο, όπου οι εκπλήξεις δεν λείπουν! Αυτό το μήνα συμβαίνουν γεγονότα, φίλε Ιχθύ, που σε κάνουν να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, να διασκεδάζεις και να ζεις ξέγνοιαστα. Η ερωτική σου επιθυμία είναι ανεβασμένη και δίνεις μεγάλη έμφαση στον τομέα των αισθηματικών σου! Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές που χάνεις αυτό το μήνα το δίκιο σου, γιατί δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου!
 
Αισθηματικά: Η στιγμή της ερωτικής επιβεβαίωσης έφτασε. Αυτό το μήνα, φίλε Ιχθύ, αφήνεσαι στα δίχτυα του έρωτα και γεύεσαι σε όλο το μεγαλείο αυτό που σου είχε λείψει πολύ! Ο μήνας βοηθά στις ερωτικές εξελίξεις με μία ιστορία του παρελθόντος ή σε βοηθά ακόμα να τονώσεις το ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου! Προσπάθησε μονάχα, να καταπολεμήσεις την ζήλια και την κτητική διάθεση που κάποιες στιγμές θα προκαλέσουν τα μπερδεματάκια τους στα αισθηματικά σου!
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο μήνας είναι δημιουργικός για τα επαγγελματικά σου, αν και φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν οι μεγάλες και σπουδαίες αλλαγές! Θα έχεις ιδέες όμως, τις οποίες και θα μπορέσεις να εφαρμόσεις στην πορεία τους επόμενους μήνες! Θα ασχοληθείς με μία εργασία που σου αρέσει, που σε εκφράζει, και θα μπορέσεις αργότερα να έχεις επιτυχία μέσα από αυτήν! Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, γιατί οι σπατάλες, οι αγορές, αλλά και οι υποχρεώσεις, σε αφήνουν με άδειο πορτοφόλι!
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.astrologos.gr,ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!