Share This!

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τον Νοέμβριο 2018.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Οικονομικά και επαγγελματικά είναι αυτά που κυρίως θα μας απασχολήσουν τον μήνα Νοέμβριο σύμφωνα με την τράπουλα ταρώ ενώ όσο αφορά την αισθηματική μας ζωή κάποιες σχέσεις θα δοκιμαστούν για να κριθεί κατά πόσο είναι δυνατές για να παραμείνουν ενωμένες. Η πορεία του φθινοπώρου απαιτεί ωριμότητα και σοβαρές αποφάσεις!
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Νοέμβριο «Ο Ιεροφάντης»
 
Η κάρτα Ταρώ του μήνα είναι ο Ιεροφάντης, το σύμβολο της σοφίας, της κατανόησης και της καλοσύνης. Ο Ιεροφάντης είναι προσεκτικός και καλός σύμβουλος. Στα αισθηματικά, αλλά και στα επαγγελματικά, ευνοεί την ειλικρίνεια και την κατανόηση. Γενικά,είναι η κάρτα της αρμονίας. Φροντίζει τις σχέσεις στο χώρο της εργασίας και εξασφαλίζει καλή επικοινωνία μέσα σε ομάδες.
 
Έχει όμως και τα κακά του: Αν και ο Ιεροφάντης είναι σοφός, επίσης είναι άκαμπτος στις αρχές και τα πιστεύω του... Ένα λάθος λοιπόν και όλα μπορούν να καταρρεύσουν. Όπως ένας πύργος από... τραπουλόχαρτα. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή! Να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι αυτόν το μήνα!
 
Επίσης, ας λάβουμε υπόψη, ότι διανύουμε μια περίοδο όπου αστρολογικά ο Ήλιος πορεύεται στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι η ιδανική στιγμή για να αφουγκραστούμε τις βαθύτερες ψυχολογικές μας ανάγκες, κάνοντας σημαντικές αλλά και πιθανόν σκληρές επιλογές, για ένα καλύτερο μέλλον! Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, η ορθή κρίση θα βοηθήσει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις και να βάλουμε κάποια όρια που θα στηρίξουν τα προσωπικά μας σχέδια.
 
Ο έρωτας επιβάλει υπευθυνότητα!
 
Ο Νοέμβριος δεν θα είναι παγερός μήνας για τα αισθηματικά, γιατί δεν θα λείπει ο αυθορμητισμός αλλά και ο ενθουσιασμός… Αυτό το μήνα επιζητούμε την εξασφάλιση, τη σταθερότητα και την οργάνωση, ενώ η κτητικότητα και οι ανταγωνιστικές τάσεις θα διαταράξουν το κλίμα των προσωπικών μας σχέσεων. Ο μήνας επιβάλει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αποφάσεις βασισμένες στη λογική και τη διαλλακτικότητα και ο Ιεροφάντης θα μας βοηθήσει με τη θετική ενέργεια του να δράσουμε με τον σωστό τρόπο!
 
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά βελτιώνονται!
 
Για τους περισσότερους από εσάς, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Αρκεί να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις αρπάξετε!
 
 
 
Η κάρτα ταρώ του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο!
Κριός Κάρτα του μήνα:  «Ο Κόσμος»  
 
Γενικά: Ο μήνας της ολοκλήρωσης, της τελειοποίησης, αλλά και της βαθιάς και ειλικρινούς αγάπης και κατανόησης είναι ο Νοέμβριος για σένα, Κριέ! Κατά την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν, προχωράς προσωπικά σου σχέδια, πετυχαίνεις σημαντικούς στόχους, βελτιώνεις σχέσεις που είναι για σένα σημαντικές και προχωράς μπροστά, θέτοντας νέους στόχους για την πορεία σου!
Αισθηματικά:Η αγάπη έχει τη δύναμη να αντέξει τα πάντα! Αυτό το μήνα λοιπόν, κατανοείς ότι ένας άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σου είναι αρκετά σημαντικός για σένα και επενδύεις συναισθηματικά σε ένα κοινό μέλλον μαζί του! Όσο για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση, ο μήνας σου προσφέρει ρομαντικές στιγμές, που σε κάνουν να κατανοείς ότι η μοναξιά θα αρχίσει σιγά-σιγά να φεύγει από την καρδιά σου!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ένας σημαντικός επαγγελματικός στόχος, για τον οποίο δούλεψες σκληρά, φτάνει τώρα στο στάδιο της κατάκτησής του! Ο μήνας είναι άνετος, ξεκούραστος, με χαρούμενες στιγμές για τα επαγγελματικά σου. Οι στιγμές αυτές θα σε κάνουν να επιτύχεις τα προσωπικά σου σχέδια! Όσο για τα οικονομικά σου, αυτό το μήνα δε σου προκαλούν άγχος, γιατί καταφέρνεις να τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση. 
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Πρωταπριλιά»
Γενικά: Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος κέφι, ενθουσιασμό, σπιρτάδα και εγρήγορση! Εσύ θα καταπιαστείς με νέες ασχολίες, οι οποίες θα σου προκαλέσουν υπερένταση, όμως οι εμπειρίες θα είναι μοναδικές. Οι εγωιστικές σου τάσεις θα γίνουν η αιτία να συγκρουστείς με δικά σου πρόσωπα.
 
Αισθηματικά: Ο έρωτας γίνεται μία περιπέτεια, που σε ωθεί να πάρεις ρίσκα και να κάνεις αλλαγές, οι οποίες όμως είναι αβέβαιες! Καλό θα ήταν να συγκρατηθείς και να σκεφτείς διπλά, αν έχεις κάποια σχέση. Αν δεν είσαι σε σχέση, ο μήνας σε ευνοεί για νέα ερωτική γνωριμία, που θα σε συναρπάσει… Το δύσκολο όμως θα είναι να κρατηθεί σταθερά στη ζωή σου για σχέση!
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Νέες προτάσεις και ανακατατάξεις στα επαγγελματικά θα έχεις αυτό το μήνα της χρονιάς. Αν δεν εργάζεσαι, τότε είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Αν ήδη είσαι εργαζόμενος, θα προκύψουν κάποιες αλλαγές, τις οποίες όμως πρέπει να χειριστείς έξυπνα, περιορίζοντας το ρίσκο! Οικονομικά, είναι η ώρα να κόψεις τις ατασθαλίες και τα άσκοπα έξοδα. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Ο Ιεροφάντης»
Γενικά: Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για το ζώδιό σου, ο οποίος σου χαρίζει το αίσθημα της επίτευξης και της καταξίωσης σε όποιον τομέα εσύ έχεις βάλει στόχους! Ένα ταξίδι είναι μέσα στα πλάνα αυτού του μήνα και θα σου δώσει νέα ερεθίσματα για το μέλλον! Παράλληλα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το μήνα, θα είναι πολύ σημαντικές και θα σε υποστηρίξουν στα μελλοντικά σου σχέδια.
 
Αισθηματικά:Μήνας σταθεροποίησης, δέσμευσης, γάμου ή απλά μίας επισημοποίησης είναι ο Νοέμβριος για το ζώδιό σου! Μία σχέση σου παίρνει τώρα πιο σοβαρή μορφή και εσύ επενδύεις σε μελλοντικές εξελίξεις, που εκπληρώνουν τα όνειρά σου! Αν δεν παίζει κάτι στο σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής, το Νοέμβριο θα μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο θα έχεις κοινή πορεία!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που έχεις στον τομέα που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά, θα δεχτούν πλήρη αναγνώριση αυτό το μήνα! Θα έχεις βοήθεια και στήριξη από ανθρώπους που θα εκτιμήσουν την αξία και την τεχνογνωσία σου! Στα οικονομικά, υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Οι Εραστές»
Γενικά: Ένας μήνας γεμάτος από έρωτα και επιθυμία να απολαύσεις όλα όσα σου είχαν λείψει ή και τα είχες στερηθεί! Αυτό το μήνα θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά σου και δε θα συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που θες! Διψάς για ζωή, για διασκέδαση και ανεμελιά, αυτά ακριβώς θα ζήσεις αυτόν τον Νοέμβριο…
 
Αισθηματικά: Ο Νοέμβριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς και εσύ πραγματικά έχεις να ζήσεις στιγμές, που θα θυμάσαι και αργότερα. Τα πάθη φουντώνουν, οι επιθυμίες πολλές και φαίνεται ότι πηγαίνουν προς το στάδιο της εκπλήρωσης… Είναι μία καλή ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις στην αισθηματική σου ζωή! Είτε είσαι σε σχέση, είτε βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αυτός ο μήνας δε θα σε απογοητεύσει.
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Με έμπνευση και με μεράκι, θα καταπιαστείς αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου και η επιτυχία είναι δεδομένη, αρκεί να έχεις την επιθυμία να εξελίξεις την εργασία σου λίγο παραπάνω! Τα οικονομικά είναι δύσκολα και αυτό το μήνα θα κατανοήσεις ότι κι οι δικοί σου χειρισμοί δεν ήταν οι κατάλληλοι! Συγκρατήσου στις αγορές, γιατί κάποια χρήματα σου φεύγουν χωρίς σκέψη! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο Αυτοκράτορας»
Γενικά: Ο Νοέμβριος είναι ένας δυναμικός μήνας, με σημαντικές κατακτήσεις για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα! Η επιβλητικότητά σου, το τσαγανό σου και η επιθυμία σου για κατάκτηση στόχων θα σε κάνουν να λειτουργήσεις μάλλον απόλυτα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους σκοπούς σου! Ο μήνας είναι γεμάτος από γεγονότα, εξελίξεις, γρήγορους ρυθμούς, αλλά και επιτυχίες που θα αυξήσουν το γόητρό σου!
 
Αισθηματικά:“Κυνηγώντας επιθυμίες” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αισθηματικής σου ζωής για αυτό το Νοέμβριο! Η αλήθεια είναι ότι οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στα ερωτικά παιχνίδια που σου σκαρώνει αυτός ο μήνας. Αν είσαι άνδρας, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας που πραγματικά σου αρέσει! Αν είσαι γυναίκα, θα υπάρξει ένας θαυμαστής που θα σε πολιορκήσει στενά!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο Νοέμβριος είναι αγωνιστικός και σου χαρίζει το αίσθημα της ανταμοιβής στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Οι επιτυχίες έρχονται και είναι αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας που έχεις κάνει ως τώρα. Μία κατάκτηση, μία καταξίωση, ένας τίτλος, θα σου δώσει την ανταμοιβή και την άνοδο που προσδοκάς! Όσο για τα οικονομικά σου, βρίσκονται σε σταδιακή βελτίωση! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Δικαιοσύνη»
Γενικά: Οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν και αυτό το μήνα έχεις περισσότερο την ανάγκη να βρεθείς κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου λοιπόν, ξεπερνάς προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν, αντιλαμβάνεσαι λάθη σου, τα αποκαθιστάς και παίρνεις την ικανοποίηση από εξελίξεις, που σου δίνουν το μήνυμα πως άξιζε τον κόπο που προσπάθησες τόσο πολύ στο παρελθόν!
 
Αισθηματικά:Η πορεία του μήνα θα σε κάνει να νιώσεις ηρεμία, αρμονία και συντροφικότητα! Ο Νοέμβριος θα διατηρήσει κοντά σου αυτό που πραγματικά αξίζει και έχει προοπτικές, κι εσύ θα νιώσεις ότι για κάθε τι που έχει συμβεί στην αισθηματική σου ζωή, υπήρχε ένας σημαντικός λόγος! Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα πάρεις μία μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Έφτασε η ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σου! Εσύ που έχεις δουλέψει σκληρά, θα καταφέρεις αυτό το μήνα να δικαιωθείς και να έχεις την άνοδο και την εξέλιξη που περιμένεις! Εσύ που έχεις κενά και που δεν έκανες συνετές προσπάθειες τον τελευταίο καιρό, θα πληρώσεις το τίμημα των πράξεών σου, γεγονός που θα σε κάνει να καταλάβεις ότι πρέπει πλέον να αλλάξεις τακτική! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Ερημίτης»
Γενικά: Μήνας αναθεώρησης, αλλά και απολογισμού είναι ο Νοέμβριος για σένα! Το κλίμα μπορεί να είναι βαρύ, εσύ μπορεί να κλείνεσαι στον εαυτό σου, όμως βρίσκεσαι σε μία φάση αναδιοργάνωσης, που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις, τα συναισθήματα, αλλά και τις μετέπειτα κινήσεις σου! Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε απογοητεύουν, όμως θυμήσου πως δε σκεφτόμαστε και δεν νιώθουμε όλοι το ίδιο!
 
Αισθηματικά:Η αισθηματική σου ζωή σού αφήνει κάποια κενά και αυτό το μήνα νιώθεις κάπως μοναχικά, δεδομένου ότι οι καταστάσεις είναι λίγο παγερές και αδιάφορες. Πιθανότατα δεν έχεις ξεπεράσει κάποια γεγονότα του παρελθόντος και έχεις ανάγκη το χρόνο να γιατρέψει κάποιες πληγές. Η πορεία του Νοεμβρίου θα σε βοηθήσει να ωριμάσουν τα αισθήματά σου και να κατανοήσεις πού βαδίζεις.
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου συχνά θα νιώσεις ότι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, χωρίς να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα… Προσπάθησε να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις και σίγουρα ο αγώνας που κάνεις τώρα, θα ανταμειφτεί τον επόμενο μήνα! Η δουλειά σου έχει τις απαιτήσεις της αυτό το μήνα, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία στασιμότητα, ωστόσο αυτή η ρευστότητα δε θα κρατήσει για πολύ, γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Τροχός της Τύχης»
Γενικά: Ο φθινοπωρινός Οκτώβριος σε βρίσκει με σκέψη και περισυλλογή την ανάγκη του απολογισμού και της αναθεώρησης. Το παρελθόν και οι αναμνήσεις παίζουν διαρκώς στο μυαλό σου και προσπαθείς να βρεις τι έφταιξε, τι θέλεις και ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις. Πιθανότατα θα νιώσεις απογοήτευση ή και απομάκρυνση από κάποια κοντινά σου πρόσωπα.
 
Αισθηματικά: Ο έρωτας εισβάλει αιφνίδια στη ζωή σου και σε ανανεώνει με τρόπο όμορφο! Αν είσαι ήδη σε ένα δεσμό, τότε ευχάριστες εκπλήξεις, στιγμές διασκέδασης, όμορφες αποκαλύψεις, αλλά και προτάσεις, θα δώσουν μία νότα ανανέωσης στη σχέση σου! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ο μήνας φέρνει απρόσμενα ερωτικά χτυποκάρδια και έναν άνθρωπο, που θα σε βγάλει επιτέλους από τη μοναξιά σου!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο μήνας προσφέρει απρόσμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σου και η άνοδος είναι αναμενόμενη, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με ελεύθερο επάγγελμα, με την τεχνολογία ή την επικοινωνία! Απρόσμενες προτάσεις, ευκαιρίες αποκατάστασης ή και επαφές με το εξωτερικό, ευνοούνται! Όσο για τα οικονομικά σου, θα έχεις ευκαιρίες ανόδου! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Η Δύναμη»
Γενικά:Αυτό το μήνα καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις και να δέσεις καταστάσεις στη ζωή σου! Συνειδητοποιείς τις αλλαγές που υπήρξαν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και βάζεις σε μία σειρά τη ζωή σου! Παράλληλα, καταφέρνεις να βρεις την χρυσή τομή στις σχέσεις σου, αποκαθιστώντας τα κενά που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε κοντινούς σου ανθρώπους!
 
Αισθηματικά: Ο μήνας σου προσφέρει λύσεις και σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα κενά της αισθηματικής σου ζωής! Βρίσκεις τον τρόπο να πλησιάσεις τον άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση, και κερδίζεις την εύνοιά του αλλά και το ενδιαφέρον του! Έτσι λοιπόν, με τις δικές σου προσπάθειες θα καταφέρεις να φέρεις την αισθηματική σου ζωή ακριβώς στο σημείο που εσύ θέλεις!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτόν το μήνα, θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική και οικονομική σου ανέλιξη! Παράλληλα, θα δεχθείς υποστήριξη από άτομα που έχουν υψηλότερη επαγγελματική θέση από εσένα και τα οποία θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στους προσωπικούς σου στόχους! Τα οικονομικά σου σταδιακά μπαίνουν σε καλύτερο στάδιο. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Ο Κρεμασμένος»
Γενικά: Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κουραστικός, αφενός γιατί υπάρχει η στασιμότητα, αφετέρου δημιουργούνται συγχύσεις και μπερδέματα, που σε αποδιοργανώνουν! Αυτό που πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις, είναι τις εξαπατήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Η επιπολαιότητα και η βιασύνη θα έχουν το κόστος τους, για το λόγο αυτό δείξε προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεσαι!
 
 
Αισθηματικά: Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα άτομο, το οποίο δε σου δίνει τις εγγυήσεις για ένα κοινό και σταθερό μέλλον. Συγκρατήσου λοιπόν αισθηματικά και προσπάθησε να αποφύγεις τις κακοτοπιές! Κάποιο ψέμα μπορεί να γίνει η αιτία να νιώσεις προδοσία και απογοήτευση! Παράλληλα, ο ασταθής τρόπος συμπεριφοράς του ατόμου που σε ενδιαφέρει θα σε μπερδέψει συναισθηματικά!
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Προσπάθησε να αποφύγεις την ασυνέπεια και τις συγχύσεις στη δουλειά σου και θυμήσου ότι αρκετές στιγμές αυτού του μήνα μπορεί να μπερδευτείς, να βρεθείς σε δίλημμα ή και να κάνεις κάποια λάθη στην εργασία σου! Συγκροτήσου λοιπόν όσο καλύτερα γίνεται, για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Ο μήνας δεν είναι θετικός για να ανοιχτείς επαγγελματικά και οικονομικά σε νέες προσπάθειες, που δε σου δίνουν εγγυήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, μπορεί να κρύβουν δόλο. 
 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Θάνατος»
Γενικά:Μία σημαντική εποχή της ζωής σου φτάνει στο τέλος της και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις, το συνειδητοποιείς και σε θλίβει! Θυμήσου όμως πως όταν κλείνει ένα κεφάλαιο, πάντα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο από αλλαγές! Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σου σχέσεις και θα πεις μία και καλή “αντίο” στο παρελθόν!
 
Αισθηματικά: Μία σχέση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και όσο και αν σε απογοητεύει αυτό το γεγονός, θα αναγκαστείς αυτό το μήνα να το συνειδητοποιήσεις και να πας παρακάτω! Το παρελθόν φαίνεται ότι σε απασχολεί πολύ έντονα αυτό το μήνα και σου προκαλεί συναισθήματα απογοήτευσης! Προσπάθησε να δεις μπροστά, μαθαίνοντας από τα λάθη που έγιναν κάποτε! Ο έρωτας δεν είναι και τόσο γενναιόδωρος αυτό το μήνα, αλλά σε βοηθά να κάνεις ξεκαθαρίσματα, που είναι για το καλό σου!
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Κάποιες συνεργασίες σου φτάνουν στο τέλος τους ή μία εργασία που έχεις αναλάβει ολοκληρώνεται και έχεις την ανησυχία για το τι θα ακολουθήσει στην πορεία! Σε αυτό το στάδιο αναγκάζεσαι να αφήσεις πίσω σου ό,τι περασμένο και παρελθοντικό, κοιτάζοντας μπροστά και κάνοντας τις απαιτούμενες αλλαγές, προκειμένου να ορθοποδήσεις επαγγελματικά και οικονομικά! Δείξε ψυχραιμία και συμβιβάσου με καταστάσεις, προκειμένου να επέλθει η ισορροπία στη δουλειά σου! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Η Εγκράτεια»
Γενικά: Έχεις πληγωθεί, έχεις κουραστεί και έχεις περάσει δύσκολα, είναι γεγονός, όμως ο Νοέμβριος σου δίνει την ευκαιρία να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου! Αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες σου, τι είναι αυτό που θέλεις, ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί, αλλά και αληθινοί στη ζωή σου και αυτό το μήνα έρχεται η αποκατάσταση, αλλά και η αρμονία!
 
Αισθηματικά: Ο Νοέμβριος σε ευνοεί για μία επανασύνδεση, για να βρεθείς ξανά με έναν έρωτα από τα παλιά ή απλά για να τα ξαναβρείς μετά από καβγάδες και προβλήματα, με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Καταλαβαίνεις την αξία και την σημαντικότητα ενός ανθρώπου στη ζωή σου και γίνονται τα βήματα, για να είστε μαζί, ήρεμοι και ευτυχισμένοι!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο μήνας σου προσφέρει την ευκαιρία να εξυπηρετηθείς επαγγελματικά, μέσω των συνεργασιών και των γνωριμιών που έχεις! Συζητήσεις, επαφές, συνεταιρισμοί ή και υποστήριξη από δικά σου άτομα, θα αποτελέσουν τη στήριξη που χρειάζεσαι, για να πετύχεις επαγγελματικά και οικονομικά!
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!