Share This!

Οι σημαντικές αστρολογικές όψεις του Φεβρουαρίου. Πως μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στις 2 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό κάνει τις πρώτες μέρες του μήνα αρκετά ενδιαφέρουσες για την ερωτική σας ζωή αλλά και το κοινωνικό σας προφίλ.
 
Ο Άρης ταυτόχρονα κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς και εκπληρώνει την ανάγκη σας για ισορροπία στην ζωή σας αλλά σας βγάζει και έντονη καλλιτεχνική διάθεση. Η υπομονή σας γίνεται μεγάλη καθόλη την διάρκεια του μήνα και γίνεστε πιο διπλωματικοί.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Πολλές ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια γεμίζουν το μυαλό σας και αυτό οφείλετε στην παραμονή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 23 του ίδιου μήνα.  
 
Στις 10 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας κάνει να φορέσετε τα γυαλιά του ρεαλισμού πράγμα που θα βοηθήσει να βρείτε διεξόδους σε διάφορα προβλήματα σας.      
 
Στις 23 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινά ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς και αυτό συνεπάγεται με καθυστερήσεις και προβληματάκια στις επικοινωνίες.
 
 
Θέλεις να μάθεις πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του Φεβρουαρίου 2013; Οι αστρολόγοι μας πορούν να σε συμβουλεύσουν με 100% ακρίβεια. Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Η ένταση και το άγχος δεν θα λείψουν τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου. Σε αυτό συμβάλουν η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό, στις 25 του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς στις 26 του μήνα.
 
Αστρολογία και Θετικές Αστρολογικές Όψεις
02/2 – Αφροδίτη με τον Άρη
Ευνοούνται τα επαγγελματικά και η κοινωνική σας ζωή. Αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.
03/2 – Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα
Σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα κάποιο οικονομικό πρόβλημα αλλά και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας.
06/2 – Αφροδίτη με τον Ουρανό
Καλή ημέρα για να ενδυναμώσετε την επικοινωνία με τον αισθηματικό σας δεσμό.
07/2 – Αφροδίτη με το Δία
Η ημέρα φέρνει νέα σχέδια και σας φέρνει στο προσκήνιο. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και παλέψτε με όλο σας το είναι για να τους πραγματοποιήσετε. Στο τέλος θα ανταμειφτείτε.
12/2 – Ερμής με τον Πλούτωνα
Ευνοούνται δυναμικές συζητήσεις και αποφάσεις. Τα σχέδια σας σήμερα ριζώνουν!
15/2 – Άρης με τον Πλούτωνα
Η αναγέννηση και η αναμόρφωση είναι πολύ κοντά σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια είναι ορατά! Ο λόγος σας σήμερα είναι το βασικό σας όπλο.
16/2 – Άρης με τον Κρόνο και Σελήνη με τον Πλούτωνα
Η ημέρα θα δώσει πνοή στην συναισθηματική σας ζωή. Οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα ή παιδιά βελτιώνονται και τα δημιουργικά σας σχέδια προωθούνται.
19/2 – Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα
Η ημέρα σας καλεί να υιοθετήσετε ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες και να τις εκφράσετε ανοιχτά.
23/2 – Σελήνη με τον Ουρανό και το Δία
Όποιες αποφάσεις πάρετε σήμερα στον επαγγελματικό τομέα θα καθορίσουν και την μελλοντική πορεία της καριέρας σας.
28/2 – Αφροδίτη με Ποσειδώνα
Αισθηματικές και συναισθηματικές σχέσεις είναι στα πάνω τους. Μπορείτε να πάρετε την απόφαση της δέσμευσης και να αλλάξετε προς το καλύτερο το μέλλον σας.
 
Αστρολογία και Αρνητικές Αστρολογικές Όψεις
04/2 – Άρης με τον Ποσειδώνα
Μέρα που κρύβει παρεξηγήσεις αλλά και λάθη ή εξαπατήσεις.
08/2 – Ερμής με τον Άρη
Αρκετό άγχος και απρόσμενα συμβάντα στα επαγγελματικά σας.
09/2 – Ερμής με το Δία και Ήλιος με τον Ουρανό
Αποφύγετε εμπλοκές σε θολές καταστάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα.
10/2 – Άρης με το Δία
Πολύ προσοχή χρειάζεται καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με φιλικό σας πρόσωπο ή πολύτιμο συνεργάτη.
11/2 – Αφροδίτη με τον Κρόνο
Η ημέρα θα φέρει αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας που θα σας ξαφνιάσουν και θα σας ανησυχήσουν.
18/2 – Σελήνη με τον Ποσειδώνα και το Δία
Κυριαρχεί αναστάτωση σε επαγγελματικό επίπεδο και αν δεν μείνετε ψύχραιμοι θα δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα.
19/2 – Σελήνη με τον Άρη και Αφροδίτη με τον Ουρανό
Τα πράγματα σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή από αυτή που περιμένετε. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις και μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες ενέργειες.
21/2 – Ήλιος με τον Ποσειδώνα και Σελήνη με τον Πλούτωνα
Έντονα συναισθηματική ημέρα καθώς θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες κρύβουν παγίδες.
25/2 – Σελήνη με Αφροδίτη, Ποσειδώνα, Ήλιο και Δία
Η ενέργεια σήμερα και οι αντοχές σας θα κάνουν τη διαφορά. Αποφύγετε διαπληκτισμούς ακόμη και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.
26/2 – Ερμής με τον Άρη: Προσέξτε τα λόγια σας γιατί η νευρικότητα και η απροσεξία μπορούν να διαλύσουν πολύ σημαντικές σας σχέσεις. Αποφύγετε επίσης το παρασκήνιο!