Share This!

Προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Ο Αύγουστος που μόλις ξεκινάει θεωρείται μήνας ιδιαίτερα περίπλοκος και κάπως απαιτητικός για όλα τα ζώδια.  
 
Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, σε ανάδρομη κίνηση μέχρι τις 8, γεγονός που δημιουργεί θολό τοπίο στις καθημερινές σας επικοινωνίες αλλά και εμπόδια στις συναλλαγές σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικής φύσης είτε οικονομικής. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η καχυποψία είναι έντονη και δεν πρέπει να την αφήσετε να σας στοιχειώνει αλλά να μείνετε αισιόδοξοι ώστε να καταφέρετε να αποφύγετε εντάσεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν και ανεπανόρθωτες ζημιές.
 
Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, η οποία πραγματοποιείται στις 2 του μήνα και πιο συγκεκριμένα στον Υδροχόο, θα τονώσει την δυναμικότητα σας, αλλά οι αρνητικές όψεις την εν λόγω ημέρα, ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σας αποπροσανατολίσει από όσα θέλετε να κάνετε. Χρειάζεται προσοχή!
 
Από εκεί και μετά, το σκηνικό της καθημερινότητάς σας θα αλλάξει ουσιαστικά. Από τη μία ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία στον Λέοντα, θα σας κάνει μαχητικούς και δραστήριους και με καλή διάθεση θα σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας σε όσα θέλετε να καταφέρετε, από την άλλη η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα φέρει απρόσμενα καλές εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα. Στις 23 του μήνα, που ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, η διάθεση σας για δημιουργία θα γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη. Καλλιτεχνικά θέματα ευνοούνται, αλλά αποστασιοποιηθείτε από κακεντρεχή σχόλια και κουτσομπολίστικα ‘’πηγαδάκια’’, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σας.
 
Ο μήνας θα κλείσει με μία δεύτερη Πανσέληνο, αυτήν την φορά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 31, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και επιρρεπείς σε εξωτερικούς παράγοντες. Μείνετε μακριά από συναισθηματικές εντάσεις και προτιμήστε να περάσετε το χρόνο σας εποικοδομητικά, κάνοντας την απαραίτητη εσωτερική σας ανασκόπηση για το φθινόπωρο που ξημερώνει…
 
 
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις αστρολογικές όψεις του Αυγούστου και να μάθετε πως σας επηρεάζουν πατήστε εδώ.
 
Για να διαβάσετε την αναλυτική πρόβλεψη για τον Αύγουστο, επιλέξτε το ζώδιό σας
 

Ότι ζώδιο και αν είσαι, οι καλύτεροι αστρολόγοι είναι πάντα δίπλα σου για προβλέψεις που επαληθεύονται.

Live προβλέψεις, όλο το 24ωρο

ειδικά για σένα από τους αστρολόγους μας!

Κάλεσε στο 14901

Δωρεάν προσωπικές προβλέψεις από την πρωτοποριακή εφαρμογή ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ. Μάθε για κάθε μέρα με 100% ακρίβεια πως επηρεάζουν προσωπικά εσένα οι κινήσεις των πλανητών.
Μάθε το αστρολογικό σου αποτύπωμα ΔΩΡΕΑΝ, μέσα από τη μοναδική ανάλυση ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟY ΧΑΡΤΗ που σου προσφέρει το astrologos.gr
Έμαθες που βρίσκεται η Σελήνη σου; Τώρα μπορεί να διαβάσεις για την ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ και τον ρόλο της στα συναισθήματά μας.
Ξέρεις πως σε επηρεάζει ο ωροσκόπος σου; Μάθε τα πάντα στην ΕΠΙΡΡΟΗ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ. Αν πάλι δεν ξέρεις τον ωροσκόπο σου μάθε αμέσως από την ανάλυση του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣΟΥ ΧΑΡΤΗ.
Ακόμα δεν έγινες μέλος του astrologos.gr; Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης