Share This!

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Η Αριθμολογία του Μαϊου  2016

 
Βρισκόμαστε στον τελευταίο πια μήνα της Άνοιξης, στον ευωδιαστό και ολάνθιστο Μάιο με την Φύση και τα χρώματά της να γεμίζει την καρδιά μας αισιοδοξία και ελπίδα!Τον μήνα αυτό η επικοινωνία μας με τους άλλους, ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και απρόσμενα γεγονότα θα διαμορφώσουν ένα περιβάλλον ενθουσιασμού αλλά και αλλαγών στην καθημερινότητα μας! Ο Μάιος λοιπόν θα είναι ένας ευχάριστος μήνας αλλά και με αρκετή δράση!
 

Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Μάιο 2016; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα;

 

Αριθμός του μήνα: 5

 
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Μαΐου και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (5) και του έτους (2016), είναι το 5! Ο αριθμός 5 δηλώνει τον αιφνιδιασμό, την αλλαγή και την έκπληξη… Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα θελήσουμε να ανατρέψουμε την σταθερότητα και να τολμήσουμε σχέδια και δράσεις που μπορεί να έχουν ρίσκο, όμως υπόσχονται μία μεγάλη αλλαγή! Όλοι μας θα κάνουμε μία ουσιαστική ανανέωση σε έναν βασικό τομέα της ζωής μας.

 

Ο έρωτας τον Μάιο γίνεται απρόβλεπτος και άκρως αναζωογονητικός!

 
Ο έρωτας πάντα κάνει την εμφάνιση του απρόβλεπτα, από εκεί που δεν το περιμένεις και έχεις χάσει την ελπίδα σου ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει… Τον Μάιο, λοιπόν, πολλοί θα δεχθούν απρόσμενα τα βέλη του έρωτα και θα καλωσορίσουν στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο, που θα ξυπνήσει μέσα τους συναισθήματα, που ήταν ξεχασμένα… Παράλληλα, οι σχέσεις και όσοι είναι μόνιμα δεσμευμένοι, θα κάνουν αυτό το μήνα την επανάστασή τους, διεκδικώντας την ελευθερία τους, αλλά και έναν νέο έρωτα που θα τους ξυπνήσει από το λήθαργο… Προσοχή, γιατί η επιπολαιότητα θα έχει το κόστος της.
 
 Διάβασε εδώ ποιος προσωπικός αριθμός ταιριάζει με τον δικό σου για να έχεις την ιδανική σχέση!
 

Ξαφνικές επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες!

 
Κατά την διάρκεια του Μαΐου θα υπάρξουν πολλές επαγγελματικές, αλλά και οικονομικές ανατροπές… Δεν είναι μήνας σταθερότητας, είναι μήνας εξερεύνησης, αλλά και ρίσκου… Πολλοί θα κάνουν στροφή στην καριέρα τους και θα ξεκινήσουν μία νέα εργασία, η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι έκαναν ως σήμερα… Στα οικονομικά θα υπάρξουν ξαφνικά κέρδη, τα οποία όμως δεν θα μπορούν να σταθούν με σταθερότητα στα χέρια μας.
 
 Διάβασε εδώ πως το ζώδιό σου μπορεί να κερδίσει χρήματα και πως το αντιμετωπίζει γενικότερα!
 
Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο  ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Τι προβλέπει  η αριθμολογία για τον μήνα Μάιο 2016
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Τον Μάιο θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις υποθέσεις σου και θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη ωριμότητα και εμπειρία! Θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα δεις πιο υπεύθυνα τη ζωή και το μέλλον σου! Επιπλέον, οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, οι φίλοι, η οικογένεια, θα έχουν ανάγκη την στήριξη και τη βοήθειά σου! Εσύ θα προσπαθείς αυτό το μήνα να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο, με αποτέλεσμα να αφήσεις τον εαυτό σου παραμελημένο!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση σου αυτό το μήνα αρχίζει να βελτιώνεται και διανύει μία καλύτερη πορεία! Ο σύντροφός σου θα αρχίσει σταδιακά να σου ανοίγεται περισσότερο συναισθηματικά και θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο δέσιμο ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Θα περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Όσο για σένα που διανύεις φάση μοναξιάς, κάτι όμορφο φαίνεται στον ορίζοντα! Θα υπάρξει ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά, ζεστασιά, συντροφικότητα…
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Μάιο οφείλεις να διαχειριστείς τα επαγγελματικά σου με περισσότερη διπλωματία, αλλά και προσοχή. Θα υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί ανάμεσα σε εσένα και σε έναν συνάδελφο. Δείξε συνέπεια και σταθερότητα στην εργασία σου, και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Στα οικονομικά υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα και αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καθημερινότητά σου, οπότε οργάνωσέ τα καλύτερα. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Μία φάση απολογισμού και αναθεώρησης διανύεις αυτό το Μάη, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου! Θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις στον εαυτό σου για το ποιο θέλεις να είναι το μέλλον σου, ποιοι είναι οι στόχοι σου και τι θέλεις για την πορεία σου… Επιπλέον, θα σε πιάσουν και οι υπαρξιακές σου ανησυχίες, θα αναπολήσεις το παρελθόν και θα θελήσεις να βρεις τι είναι αυτό που έφταιξε!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι μερικές στιγμές που έχουμε ανάγκη και από μοναξιά… Έτσι και εσύ, αυτό το Μάη θα θελήσεις λίγο να αποτραβηχτείς από τα αισθηματικά σου, προκειμένου να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλεις, αλλά και που σου αξίζει! Θα κάνεις τον συναισθηματικό σου απολογισμό σου και θα καταλήξεις σε βασικά συμπεράσματα. Ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για να ξεκινήσεις κάτι νέο ερωτικά…
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί τα επαγγελματικά σου να μην είναι ακριβώς όπως θα ήθελες, όμως θα κάνεις όλες τις απαραίτητες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση! Το Μάιο θα βρίσκεσαι σε αναμονή σημαντικών επαγγελματικών εξελίξεων και θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις με οικονομικά! Δείξε υπομονή και σύντομα θα ξεφύγεις από την στασιμότητα! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάιος είναι ο μήνας της επιβράβευσης και της ανόδου, που σου δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσεις σημαντικά επιτεύγματα, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σου. Οι στόχοι σου αρχίζουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται και εσύ νιώθεις ότι κάποιες θυσίες που έκανες, έπιασαν τόπο. Το πάθος και η ανάγκη σου να αποκτήσεις ολοένα και περισσότερα, θα είναι η κυρίαρχη διάθεση του μήνα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μάης θα είναι έντονος συναισθηματικά μήνας, όμως αν διατηρείς έναν σταθερό δεσμό, υπάρχουν αρκετές παγίδες αλλά και πειρασμοί. Η ζήλεια και η κτητικότητα, θα προκαλέσουν κόντρες και αντιδράσεις ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Όσο για σένα που διανύεις περίοδο ελευθερίας, θυμήσου το εξής: Έρχεται ο δυνατός έρωτας που θα ανατρέψει πολλά από τα πιστεύω σου για τις σχέσεις!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία προαγωγή ή μία αύξηση είναι ένα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το Μάη στα επαγγελματικά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα υπάρξει ένα τυχερό άνοιγμα ή μία σημαντική ευκαιρία που θα δώσει άλλον αέρα στην πορεία των επαγγελματικών σου! Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα «ανθίζουν»! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινώντας ο Μάης, συνειδητοποιείς ποιες είναι οι επιθυμίες σου, τι θέλεις να πραγματοποιήσεις, αλλά και ποια είναι η αλήθεια στα θέματα που σε αφορούν! Θα καταφέρεις να βάλεις σε σειρά όλα όσα θέλεις να δεις να υλοποιούνται και η πορεία του μήνα θα σου εκπληρώσει ένα σημαντικό σου όνειρο! Οι σχέσεις σου θα περάσουν μία περίοδο δοκιμασίας, η οποία όμως θα σε βοηθήσει να μάθεις ποιοι άνθρωποι είναι αληθινοί απέναντί σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βρίσκεσαι στο στάδιο σημαντικών αποφάσεων για την πορεία των αισθηματικών σου… «Θα μείνω ή θα φύγω από αυτή τη σχέση»; Αυτή είναι μία ερώτηση που θα απαντήσεις μέχρι το τέλος του Μάη! Ο μήνας αυτός σε βοηθά να κάνεις μία νέα αρχή στα ερωτικά σου… Αυτό ισχύει ακόμα και για σένα που είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό! Θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και θα πεις «ναι» σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ξοφλάς ένα χρέος και στα επαγγελματικά σου ολοκληρώνεις κάποιες εργασίες, που σε είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα! Παράλληλα, θα σου παρουσιαστούν και νέες ευκαιρίες. Θα συζητήσεις για νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αλλαγές, που θα πραγματοποιήσεις από τον επόμενο μήνα! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάης είναι ένας μήνας που σου δίνει την δύναμη για νέα ανοίγματα και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου! Αυτό το μήνα θα διακρίνεσαι από ενθουσιασμό και θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές, αυτές που κάποτε σκεφτόσουν, αλλά δεν τολμούσες… Η τόλμη, το ρίσκο και η περιπέτεια θα σε παρασύρουν να γευτείς εμπειρίες πρωτόγνωρες.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα ερωτικά σκιρτήματα θα είναι δυνατά αυτό το Μάη, άσχετα αν για την ώρα δεν είσαι σε ετοιμότητα για πλήρη δέσμευση! Θα έχεις νέες ερωτικές κατακτήσεις, αλλά θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις και έναν σημαντικό στόχο για τα αισθηματικά σου! Ένας νέος έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σου, αν δεν έχεις σχέση, ενώ αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, έρχονται συναρπαστικές εξελίξεις με το ταίρι σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται αυτό το Μάη στα επαγγελματικά σου και καταφέρνεις να έχεις σημαντικές επαγγελματικές κατακτήσεις! Μία σημαντική αλλαγή στην εργασία σου είναι πολύ πιθανή… Μία νέα συνεργασία ή ενασχόληση με ένα ελεύθερο επάγγελμα είναι μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα του μήνα! Στον τομέα των οικονομικών σου υπάρχουν πολλά ανοίγματα, όμως η τάση σου για σπατάλη θα είναι έντονη! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάιος είναι ένας μήνας συντροφικότητας και ζεστασιάς για σένα! Κατά την διάρκεια του τελευταίου ανοιξιάτικου μήνα θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς την αγάπη σου, ενώ παράλληλα θα έχεις την ανάγκη να προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς! Θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου και θα τις κάνεις πιο όμορφες και ποιοτικές. Θα τα ξαναβρείς με ανθρώπους που είχες τσακωθεί και βρισκόσουν σε απόσταση! Το δύσκολο σημείο αυτού του μήνα, είναι ότι η αναβλητικότητα και τα διλήμματα δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα εξελίσσονται σε αργούς ρυθμούς, όμως κατά κάποιο τρόπο θα μπορέσεις να αποκτήσεις περισσότερη σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια… Με υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις! Η σχέση σου τώρα θα πάρει μία πιο ήρεμη τροπή και θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις κάποια σχέση, τότε μία νέα ρομαντική ιστορία θα ζεστάνει την καρδιά σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το κλίμα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου είναι ασταθές, όμως μέσα από την επαφή και την συνεργασία σου με ανθρώπους, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις. Θα υπάρξουν κάποιες εκκρεμότητες που θα σε αγχώσουν και θα σε θέσουν σε φάση αναμονής… Κάποιες απαντήσεις που περιμένεις θα καθυστερήσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, χρειάζονται καλύτερο έλεγχο γιατί οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Η διάθεση σου αναπτερώνεται και τον Μάη κοινωνικοποιείσαι, μετακινείσαι και έχεις απέραντη αισιοδοξία! Βρίσκεις και πάλι τον παλιό, καλό σου εαυτό και νιώθεις ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη… Θα είσαι όλο επικοινωνίες, μηνύματα και ευκαιρίες, που θα σε ενθουσιάσουν! Θα κάνεις κάποιο σύντομο ταξιδάκι και θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε συναρπάσουν.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα εκφράσεις με λόγια, αλλά και με πράξεις όλα όσα αισθάνεσαι! Τα συναισθήματά σου θα βρουν την πλήρη ανταπόκριση και μέσα στο μήνα θα ακούσεις και εσύ από την πλευρά σου λόγια από το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία πραγματικά θα σου δώσουν χαρά! Αν είσαι σε σχέση, βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας ευνοεί το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το Μάη θα κάνεις νέες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, οι οποίες και θα συντελέσουν καταλυτικά στην μελλοντική σου πρόοδο! Κάποιες επαφές που θα έχεις, θα δώσουν λύση σε κάποια χρόνια προβλήματα… Ο κύκλος των γνωριμιών σου θα σε βοηθήσει σε ένα νέο επαγγελματικό ή οικονομικό σου σχέδιο! 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Το κλίμα της καθημερινότητάς σου είναι πιεστικό και ο Μάης φέρνει αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει τώρα άμεσα να τακτοποιήσεις… Γενικότερα, δεν θα έχεις χρόνο για χάσιμο και θα επικεντρωθείς σε εκκρεμότητες, αλλά και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Το πείσμα και η επιμονή σου μπορεί κάποιες στιγμές να χρωματίσουν με ένταση τις σχέσεις σου… Συγκρατήσου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η δημιουργία οικογένειας είναι ένα πολύ σημαντικό σχέδιο, το οποίο σκέφτεσαι έντονα αυτό το μήνα. Οι απαιτήσεις σου απέναντι στη σχέση αυξάνονται και ίσως τώρα θα κάνεις σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον και τις προοπτικές της. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις μία ερωτική επιλογή, που θα στηρίζεται στην λογική!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μάιος θα αποδειχθεί ότι είναι ο ιδανικός μήνας για να λύσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες! Θα έχεις αρκετή δουλειά, έντονο στρες, πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσεις, όμως όλη αυτή η κούραση θα σου βγει σε καλό! Ο μήνας δεν είναι το ίδιο ευνοϊκός για τα οικονομικά σου, τα οποία φαίνεται ότι εξακολουθούν να είναι περιορισμένα. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901
 
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάης είναι ένας μήνας που σε γεμίζει με κέφι, ενθουσιασμό και ανάγκη να ομορφύνεις τη ζωή σου! Εσύ θα κάνεις τα πάντα για να ανανεώσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου! Θα πρωτοτυπήσεις, θα κάνεις αλλαγές, θα πάρεις τα ρίσκα σου και θα απολαύσεις συγκλονιστικές στιγμές! Ο τομέας του έρωτα φαίνεται ότι είναι αυτός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα ερωτικά σου φαίνεται ότι αυτό το μήνα θα σε αιφνιδιάσουν με τρόπο όμορφο! Ο έρωτας θα γίνει απρόβλεπτος και εκρηκτικός και θα υπάρξουν οι εκπλήξεις, που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου! Αν δεν έχεις σύντροφο, τότε να αναμένεις ότι μία νέα ερωτική πρόκληση θα καταλήξει να γίνει έρωτας κεραυνοβόλος, στον οποίο δεν θα μπορείς να αντισταθείς!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ξεφεύγεις από την αδράνεια και μπαίνεις στην επαγγελματική δράση… Θα τολμήσεις να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις επαγγελματικές αλλαγές, προκειμένου να αποκτήσεις ένα καλύτερο οικονομικό αύριο! Θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα ανοίξεις έναν νέο κύκλο στην καριέρα σου, πιθανότατα να αλλάξεις και επάγγελμα… Στα οικονομικά, φαίνεται ότι ξαφνικά σου δίνονται ευκαιρίες να τα αναπτύξεις. 
★ Μην ξεχνάς! Οι καλύτεροι αριθμολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901

 

 Διάβασε εδώ τι σχέση έχει ο προσωπικός σου αριθμός  με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα!