Share This!

Προβλέψεις αριθμολογίας Μάρτιος 2013.

Ο Μάρτιος σημαίνει την έναρξη της άνοιξης η οποία συνοδεύεται από μια έντονη τάση να αναθεωρήσουμε πολλούς τομείς της ζωής μας. Έτσι βάζουμε σε νέα βάση τα σχέδιά μας και τα εφαρμόζουμε σε σκοπό τους επόμενους μήνες να πετύχουμε τον σκοπό μας. Ο Μάρτιος είναι σημαντικός μήνας καθώς δίνει το στίγμα και μας προϊδεάζει για του μήνες που ακολουθούν. Το ένστικτό μας θα μας δικαιώσει στις περισσότερες περιπτώσεις.
 
Αυτό το μήνα θα έρθουμε πιο κοντά στις εσωτερικές μας επιθυμίες και θα ξεκινήσουμε ένα γαϊτανάκι αγάπης όπου θα χορεύουμε όλοι μαζί παρέα και θα απολαμβάνουμε την συντροφικότητα στη ζωή μας. Η ευαισθησία, η τρυφερότητα, η συμπόνια και η επιθυμία για έκφραση των συναισθημάτων, θα δώσουν περισσότερη ευαισθησία στις καθημερινές μας επαφές και όλοι μας θα κατανοήσουμε κάτι πολύ σημαντικό: Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Αρκετές σχέσεις θα εξομαλυνθούν, θα υπάρξουν πολλές επανασυνδέσεις και θα προκύψουν γεγονότα, που θα δέσουν ακόμα περισσότερο φιλικές, ερωτικές, αλλά και οικογενειακές σχέσεις.
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός:
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός ου ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε  το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1 = 2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.
 
Διάβασε επίσης για τον αριθμό της σχέσης σου
  
Τι προβλέπει όμως η αριθμολογία για τον μήνα Μάρτιο;   
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Γενικά
Ένα νέο ξεκίνημα θα θελήσεις να κάνεις αυτό το μήνα στη ζωή σου και με δυναμισμό αλλά και αποφασιστικότητα, θα καταφέρεις να βάλεις νέους στόχους τους οποίους και θα καταφέρεις να πετύχεις, μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, θα νιώσεις την ανάγκη για ελευθερία σε κάθε τομέα έκφρασης και δράσης.
Έρωτας
Αυτή την περίοδο, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να απολαύσεις στον έρωτα, όλα όσα έχεις στερηθεί μέχρι στιγμής. Η στάση σου απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι λίγο εγωιστική κατά την διάρκεια του Μαρτίου, όμως θα καταφέρεις για μία ακόμα φορά, να περάσει το δικό σου. Ο ερωτισμός, θα σου χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές…
Χρήμα / Καριέρα
Ο Μάρτιος, σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις ψηλά τον πήχη και να κατακτήσεις κάποιον στόχο σου, για τον οποίο όμως θα χρειαστεί να παλέψεις σκληρά. Η κυριαρχική, ηγετική σου διάθεση, θα σε κάνει να μην το βάλεις κάτω και η επιτυχία θα είναι ο μόνος δρόμος τον οποίο θα βλέπεις μπροστά σου.
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Γενικά
Τον Μάρτιο, θα θελήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και θα καταφέρεις να επαναφέρεις στη ζωή σου την αρμονία, την γαλήνη αλλά και την σταθερότητα. Θα σε απασχολήσουν σημαντικά οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, αλλά με τον διπλωματικό σου τρόπο, θα μπορέσεις να τις φέρεις στο σημείο που εσύ θέλεις.
Έρωτας
«Ότι και να γίνει, εγώ θέλω να είμαστε μαζί», θα είναι η σκέψη και το «θέλω» σου για αυτό το μήνα. Μία σχέση, παρόλο που περνάει εμπόδια και δοκιμασίες, θέλεις να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σου, για αυτό και θα κάνεις συμβιβασμούς και θα προσπαθήσεις να αλαφρύνεις το κλίμα. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, θα υπάρξει κάποιο φλερτ, το οποίο θα μπορεί να έχει πολύ καλή προοπτική.
Χρήμα / Καριέρα
Αυτό το μήνα θα συμβιβαστείς με οτιδήποτε δεν μπορείς να αλλάξεις, θα αποδεχτείς τις αλλαγές που έγιναν και δεν σου άρεσαν και θα κοιτάξεις επιτέλους μπροστά… Θα πραγματοποιήσεις νέες συνεργασίες και θα δεχτείς κάποιες νέες οικονομικές προτάσεις, που θα μπορούν να σταθούν πολύ συμφέρουσες για την πορεία σου…
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Γενικά
Θέλεις να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες και απολαύσεις την ανεμελιά που την είχες στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με πολλές επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις αλλά και κοινωνικότητα.
Έρωτας
Ένα ερωτικό ταξιδάκι, θα μπορέσει αυτό το μήνα, να φέρει την ανανέωση στον ερωτικό σου δεσμό! Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί και μέσα από το διάλογο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που μέχρι τώρα είχατε αντιθέσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, αυτό το μήνα θα υπάρξει ένας έρωτας από το διαδίκτυο ή μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, που θα σε ανεβάσει στα ουράνια!
Χρήμα / Καριέρα
Τον Μάρτιο, μπορείς και θα καταφέρεις να επιτύχεις την επαγγελματική και οικονομική καταξίωση, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου και την κοινωνική δικτύωση, την οποία θα έχεις. Νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σου, θα μπορούν να σε στηρίξουν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου σχέδια.
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Γενικά
Τον Μάρτιο, θα σε απασχολήσουν αρκετά τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σου αλλά και τις σταθερές βάσεις της ζωής σου. Θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι την ασφάλεια και την σιγουριά που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.
Έρωτας
Αυτό το μήνα θα προσπαθήσεις να δεις με λογική κάποια ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή και πλέον θα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα αλλά και υπευθυνότητα την σχέση σου. Θα αναλάβεις τις ευθύνες σου, θα ζητήσεις συγνώμη για ότι έσφαλες και θα αναγνωρίσεις την αξία που έχει ένας άνθρωπος στη ζωή σου… Ο Μάρτιος σου δίνει την ευκαιρία της σταθερής πορείας και εξέλιξης μίας σχέσης ή μίας γνωριμίας που θα προκύψει.
Χρήμα / Καριέρα
Η μεθοδικότητα, είναι το «όπλο» σου για αυτό το μήνα και θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς στο σημείο που εσύ θέλεις. Αυτό το μήνα, θα θέσεις πρόγραμμα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου, θα υποστείς κάποιες πιέσεις και περιορισμούς, αλλά θα καταφέρεις επιτέλους να βάλεις σε μία σειρά τόσο τις εργασίες σου, όσο και τα έξοδά σου.
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Γενικά
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με αλλαγές, εκπλήξεις και απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν ανανέωση στη ζωή σου! Όσο και να προσπαθείς να προγραμματίσεις όλα αυτά που θέλεις να κάνεις για αυτό το μήνα, οι απροσδόκητες εξελίξεις θα σε βγάζουν πολλές φορές έξω από την τροχιά που ήθελες να χαράξεις. Ένα ταξιδάκι ή μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς….
Έρωτας
Ιδιαίτερα εκφραστικός αλλά και ερωτικός θα είναι ο Μάρτιος για σένα. Θα πάψεις πλέον να συγκρατείς τα συναισθήματά σου και να σκέφτεσαι τα «πρέπει», θα ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου και όπου σε βγάλει. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ερωτική επιβεβαίωση θα κάνουν τις ημέρες (αλλά και τις νύχτες) του Μαρτίου, ιδιαίτερα ευχάριστες και έντονες.
Χρήμα / Καριέρα
Τον Μάρτιο, θα είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να κάνεις τις αλλαγές και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και οι οποίες θα μπορούν να σε βγάλουν από την στασιμότητα. Θα σε χαρακτηρίζει η καινοτομία στη δουλειά σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει προκειμένου να διακριθείς. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις τα επιπόλαια έξοδα.
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Γενικά
Πλέον ξέρεις πολύ καλά που πατάς και που βρίσκεσαι και μπαίνοντας ο Μάρτιος, θα θελήσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, προκειμένου να φέρεις στη ζωή σου και πάλι την σταθερότητα. Αυτή την περίοδο λοιπόν, αποκτάς αυτογνωσία και κατανοείς τι είναι αυτό που θέλεις αλλά και τι αξίζεις.
Έρωτας
Οι μάσκες πέφτουν αυτό το μήνα και θα υπάρξουν αποκαλύψεις αλλά και εξομολογήσεις που θα σε κάνουν πλέον να ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας. Αν είσαι ήδη σε έναν ερωτικό δεσμό, να θυμάσαι πως αυτός ο μήνας θα κρίνει την πορεία και την εξέλιξη που θα έχεις με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποιον σύντροφο, τότε ένας ερωτικός θαυμαστής θα σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του!
Χρήμα / Καριέρα
Ο Μάρτιος σου δίνει την ευκαιρία να επεκταθείς και να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στα επαγγελματικά σου, το οποίο και θα σου αποδώσει σε 2 μήνες από τώρα. Αν δεν εργάζεσαι τότε θα βρεις μία νέα απασχόληση, που θα σε ικανοποιήσει. Αν ήδη είσαι σε μία εργασία, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο πόστο, ή να ξεκινήσεις και μία νέα εργασία. Στα οικονομικά συνεχίζονται οι πιέσεις, γιατί έχεις ανοιχτεί αρκετά…
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Γενικά
Ένας μήνας με σκέψη, περισυλλογή, αναθεώρηση αλλά και απολογισμό, είναι αυτός ο Μάρτιος για σένα. Κατά την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν, θα θελήσεις να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας προσωπικής σου απόφασης και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αυτό το μήνα θα κατανοήσεις ότι «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», αφού θα προκύψουν γεγονότα που θα σε κάνουν να κατανοήσεις ότι αυτό που είναι να γίνει… θα γίνει!
Έρωτας
Τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν κατά την διάρκεια του Μαρτίου και θα θελήσεις για λίγο να απομακρυνθείς και να μείνεις παρέα με την μοναξιά σου, προκειμένου να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις. Τα συναισθήματα αναπόλησης και νοσταλγίας, θα σε πικράνουν για λίγο… όμως προσπάθησε και εσύ από την πλευρά σου να μην υψώνεις τοίχο, απέναντι σε ένα πρόσωπο, που σου έχει δείξει θετική διάθεση.
Χρήμα / Καριέρα
Ο Μάρτιος είναι περιοριστικός για τα οικονομικά σου, όμως ιδιαίτερα θετικός για τα επαγγελματικά σου. Θα περιορίσεις το χρόνο από την προσωπική σου ζωή, προκειμένου να αφοσιωθείς στα επαγγελματικά σου, στα οποία θέλεις να αφιερώσεις όλο το ενδιαφέρον σου. Οι έξυπνες προτάσεις και λύσεις που θα έχεις μέσα στο μήνα, θα σε βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικονομική σου πρόοδο.
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Γενικά
Ο Μάρτιος είναι ένας εποικοδομητικός μήνας για σένα, κατά τον οποίο θα θελήσεις να ολοκληρώσεις κάποια πλάνα σου και να θέσεις νέους στόχους, οι οποίοι θα αφορούν την προσωπική σου επέκταση. Θα διεκδικήσεις όλα όσα μέχρι σήμερα, δίσταζες… και θα μπορέσεις πολλά από αυτά να τα κατακτήσεις.
Έρωτας
Έντονος θα είναι ο Μάρτιος για τα ερωτικά σου, ωστόσο εσύ από την πλευρά σου θα προσπαθήσεις να βάλεις φρένο στις ευαισθησίες και στους ρομαντισμούς και θα αρκεστείς στην απόλαυση την οποία θα έχεις από έναν σύντροφο που το κοινό σας μέλλον είναι αβέβαιο! Ο ερωτισμός θα αγγίξει κόκκινο!
Χρήμα / Καριέρα
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, είναι πολύ θετικός για τα οικονομικά σου, αφού με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να έχεις άνοδο, εξέλιξη και ανταμοιβή. Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν προτάσεις, συζητήσεις και νέα σχέδια, που θα σε κάνουν να αλλάξεις τις φιλοδοξίες που είχες μέχρι σήμερα.
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Γενικά
Ένα συναισθηματικό κενό θα υπάρχει μέσα σου το μήνα Μάρτιο, γιατί θα υπάρξουν τερματισμοί αλλά και νέα ξεκινήματα που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε βγάλουν την συνηθισμένη πορεία σου! Θα βάλεις «τέλος» σε εκκρεμότητες ή σε υποθέσεις που δεν βαδίζουν και δεν έχουν πορεία… και θα προσπαθήσεις να επιβάλεις στον εαυτό σου, την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.
Έρωτας
Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δώσεις απαντήσεις, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στο άτομο που σε ενδιαφέρει… Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στα συναισθήματά σου και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας. Θα αποφασίσεις τι είναι το καλύτερο για σένα και αυτό θα ακολουθήσεις…
Χρήμα / Καριέρα
Κάποιες επαγγελματικές σου συνεργασίες θα λήξουν, ενώ θα μπουν στα σκαριά κάποιες καινούριες, που από τον επόμενο μήνα θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό! Το στάδιο που διανύεις στην καριέρα και στα οικονομικά σου είναι μεταβατικό… όμως μέσα από αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις, θα μπορέσεις σύντομα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.
Ζωντανή επικοινωνία, όλο το 24ωρο, ειδικά για σένα, με τους καλύτερους αριθμολόγους! Κάλεσε στο 14901
 
 
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.