Share This!

Σελήνη στους Διδύμους, Αφροδίτη όψη με Ουρανό: μυστήριο, ενέργεια και απελευθέρωση

Τα άστρα σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
 
Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους ενισχύοντας την επικοινωνία, τις συζητήσεις και τις επαφές. Βέβαια θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για το αποτέλεσμα των επαφών καθώς το συμπαντικό τουρλουμπούκι στο ζώδιο των Ιχθύων συνεχίζει να ρίχνει το μυστηριακό πέπλο του γύρω μας. Οι υποθέσεις και οι εξελίξεις τους συνεχίζουν να παραμένουν στο παρασκήνιο όπου τα νήματα κινούν οι μυστικές επαφές και οι εξελίξεις παραμένουν σιωπηλές. Στις 20:47 το βράδυ, η Σελήνη κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη και φέρνει τον ρομαντισμό και την συντροφικότητα στη μέρα μας, έστω και στο τελείωμά της. Η διάθεση αναζωογονείται και ευχαριστιόμαστε τις στιγμές με την παρέα που επιθυμούμε.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Η Σελήνη σήμερα ευνοεί Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. Οργανώστε το βράδυ σας, φροντίζοντας για καλή παρέα, αλλά προσέξτε …γιατί το σκηνικό μπορεί να κρύβει και εκπλήξεις.
 
Επίσης σήμερα έχουμε και την όψη της Αφροδίτης σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό, και αυτό δίνει έντονα χρώματα στις διαθέσεις, μια και είναι όψη ιδιαίτερης έντασης και δυναμικής! Εστιάζει κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, οι οποίες κάτω από αυτήν την ενέργεια μπορεί εύκολα να μπουν στην διαδικασία της αποδέσμευσης και της απελευθέρωσης, από οτιδήποτε τις κάνει να νοιώθουν πιεστικά ή πως δεν μπορούν να κινηθούν κατά πως θέλουν! Είναι εύκολο σήμερα το παραμικρό που θα μας ενοχλήσει, (ιδιαίτερα αν υπάρχει και προηγούμενο με κάποιο άτομο) να βρεθεί το κατάλληλο έδαφος για να «σπάσουμε» οποιαδήποτε δεσμά νιώθουμε πως μας κρατούν εγκλωβισμένους. Και αυτό γίνεται μέσα από ξαφνικό και αιφνίδιο τρόπο, που θα λειτουργήσει άκρως ανατρεπτικά και θα αιφνιδιάσει…
 
Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αιθηματικά σου; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους καταξιωμένους συνεργάτες του Astrologos.gr! Κάλεσε αμέσως στο 14901
 
Τη μεγαλύτερη δυναμική της όψης εισπράττουν Κριοί, Ζυγοί, και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που θα νοιώσουν την ανάγκη να πετάξουν από πάνω τους οτιδήποτε μπορεί να τους έχει καταπιέσει το προηγούμενο διάστημα και με την παραμικρή αφορμή να λειτουργήσουν ακραία, αφήνοντας πίσω τους ότι τους ενοχλεί.
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.