Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 11 ως 13 Ιανουαρίου 2019 με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα  11 ως 13 Ιανουαρίου 2019

 

Ένα τριήμερο πλούσιο σε πλανητικά γεγονότα που δίνουν την δυνατότητα στα ζώδια να βιώσουν την εμπειρία της πλήρους ψυχικής μεταμόρφωσης. αυτής που μας επιτρέπει να αφήσουμε στην άκρη την καθημερινότητα με τη ρουτίνα και τις συνήθειες της και να δούμε καθαρά τι θέλουμε, ποια είναι η πιο βαθιά μας ανησυχία, να συνειδητοποιήσουμε το ποιοι είμαστε και ποιες ακριβώς είναι οι δυνατότητες μας αλλά και να έχουμε μια σαφή άποψη για όλους όσους βρίσκονται γύρω μας.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

Η σύνοδος  Ήλιου-Πλούτωνα

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα, στο ζώδιο του Αιγόκερου, την Παρασκευή, ανοίγει έναν νέο κύκλο εξέλιξης, που μπορεί να  μας ανεβάσει ψηλά! Να θυμόμαστε όλα τα ζώδια πως το σημαντικό εδώ, αυτό που μπορεί πραγματικά να μας εξυψώσει, είναι να γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τη δύναμή μας, την κατεύθυνσή μας, και να έχουμε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια για το πώς χρειάζεται να κινηθούμε.
 
Γιατί, ο Πλούτωνας, γνωστός ως πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, μας καλεί να πάρουμε  ένα δύσκολο μάθημα… Αυτό του να ανακαλύψουμε τι είναι δυσλειτουργικό στη ζωή μας, δηλαδή τι έχει φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου, και να το αφήσουμε πίσω μας, κάνοντας χώρο σε νέα πράγματα η πρόσωπα! Αυτός είναι ο πρώτος μας αγώνας, γιατί στη συνέχεια θα κληθούμε όλα τα ζώδια να θέσουμε αυτούς τους στόχους που έχουμε  την επιθυμία και την ανάγκη να διεκδικήσουμε!
 
Η επαγγελματική μας ζωή είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο, και η τρέχουσα περίοδος  επιτρέπει σε όλα τα ζώδια να ατενίσουμε το μέλλον μας με καθαρότητα και δύναμη. Φυσικά και μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, και κυρίως πρόσωπα που με κάποιο τρόπο έχουν σαν σκοπό την χειραγώγηση μας. Αλλά, ξέρετε, έχουμε το κατάλληλο αντίδοτο σε τέτοιου είδους καταστάσεις, που είναι η καθαρότητα και η δύναμη που πηγάζει από μέσα μας!
 
Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν αυτή μας τη δύναμη για το καλό, για την γενικότερη ευημερία, για την καλή συνεργατική δράση, αυτή που θα μας ενώσει με τους άλλους για ένα κοινό σκοπό, αυτόν που πραγματικά μπορεί να μας κάνει να ανέβουμε ψηλά!
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Είναι η στιγμή για όλα τα ζώδια να κοιτάξουμε μέσα μας και να δούμε καθαρά τι είναι αυτό που μας σταματά, τι μας φοβίζει, τι μας κρατά πίσω από την δράση αλλά και η εποχή να αφήσουμε πίσω μας όλα τα επουσιώδη και να ασχοληθούμε με την ουσία της ζωής μας, που είναι η υλοποίηση των επιθυμιών μας!
 
Τα παιχνίδια δυνάμεων και εξουσίας είναι οι πολύ μεγάλες παγίδες της περιόδου αυτής, που μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κάνουν να χάσουμε τον στόχο μας.
Γι αυτό προσοχή! Το τι θα ακολουθήσουμε είναι μόνο στο δικό μας χέρι, τον “κατώτερο” και σκοτεινό εαυτό μας, τα πάθη ή την ανώτερη “διάνοια” μας και το φώς… στο χέρι μας μόνο!
 

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα;

 
Από την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι)που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες στα ζώδια αυτά και κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων. Η προσωπική τους εξέλιξη εξαρτάται από το κατά πόσο θα εμμείνουν σε παλιές φθαρμένες καταστάσεις ή θα αναζητήσουν τη διέξοδο που ορίζει η ψυχή τους. Επαγγελματικά θέματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, μια και είναι η στιγμή που μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα, αν κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις.
 

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου

 
Την Κυριακή, η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο καλεί τα ζώδια να είναι πάρα πολύ επιφυλακτικά σε ότι ακούν και σε ότι λένε.  Ωστόσο, η όψη μας βοηθά να επικεντρωθούμε στα σοβαρά θέματα μας, σε αυτά που απαιτούν οργάνωση και ακρίβεια και να τα μεθοδεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εργασίες καθημερινότητας και ρουτίνας τακτοποιούνται χωρίς προβλήματα.
 
Καλό είναι, να μείνουμε σε αυτήν την πλευρά της όψης, γιατί από διάθεση, η κατάσταση φαίνεται να μην είναι και στα καλύτερά της… Αυτοί οι δύο πλανήτες δημιουργούν ένα κλίμα απαισιοδοξίας, που κάνει όλα τα ζώδια να μην έχουμε κέφι, χαρά και να βλέπουμε τα πράγματα από την πιο δύσκολη τους πλευρά! Έτσι όμως οδηγούμαστε στο να μην είμαστε αντικειμενικοί και ρεαλιστές με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Θα πρέπει όλα τα ζώδια να αποφύγουμε συζητήσεις που μπορεί να επιφέρουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις ή να πούμε λόγια που ακούγονται σκληρά και κριτικά. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ημερών αυτών.

★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!

 

Η ενέργεια του Ερμή στα ζώδια

 
Από την ενέργεια των δύο πλανητών επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως τα παρορμητικά ζώδια(Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι)του πρώτου δεκαήμερου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Καλό είναι να προσέχουν πως εκφράζονται, όπως και πως ανταποκρίνονται σε αυτά που ακούν από τους τρίτους.
 

Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα

 
Παράλληλα, την Κυριακή έχουμε το πολύ σημαντικό τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα. Η όψη αυτή θα κορυφωθεί άλλες δύο φορές μέσα στο 2019 (13 Ιανουαρίου, 16 Ιουνίου και 21 Σεπτεμβρίου). Και ο Δίας και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στα ζώδια κυριαρχίας τους, και ως εκ τούτου είναι πολύ ισχυροί.
 
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της εξάπλωσης, της επέκτασης, και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του ονείρου, της παραπλάνησης και της ουτοπίας. Ο συνδυασμός τους, έχει ένα μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, μια και οι δύο δημιουργούν την τάση αυτή της υπερβολής και των ανέφικτων προσδοκιών. Έτσι λοιπόν, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν κάθε είδους απογοητεύσεις από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είχαμε εκτιμήσει σωστά και με κάποιο τρόπο επενδύσαμε σε αυτά. Υπάρχει έκδηλη η τάση αυτή του να βλέπουμε τα πράγματα από την ρομαντική τους πλευρά, χωρίς να προσμετράμε τις πραγματικές παραμέτρους. Κάθε είδους άνοιγμα, κυρίως οικονομικό, μπορεί να αποφέρει μη αναμενόμενα αποτελέσματα ή και απώλειες.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Είναι πολύ εύκολο τώρα για όλα τα ζώδια να στραφούμε σε διεξόδους φυγής, όπως το αλκοόλ, που μας βγάζουν τελείως από το κέντρο μας, καλλιεργούν ένα ακόμα μεγαλύτερο περιβάλλον ψευδαισθήσεων και μας βγάζουν τελείως από τον πραγματικό μας στόχο. Θέματα που σχετίζονται με την Θρησκεία μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο σε ένα κλίμα ασάφειας και υπερβολών.
 
Καλό είναι να αποφύγουμε τελείως, κάθε άνοιγμα που εμπεριέχει ρίσκο και για το οποίο δεν είμαστε επαρκώς προετοιμασμένοι, τις μεγάλες υποσχέσεις, τον γρήγορο πλουτισμό, τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν ρόλο πνευματικού καθοδηγητή χωρίς να τους γνωρίζουμε επαρκώς, καθώς και ανοίγματα σε τυχερά παιχνίδια. Οτιδήποτε έρχεται στη ζωή μας, χρειάζεται να το εξετάζουμε διεξοδικά, γιατί η εξαπάτηση μπορεί να μας βγάλει εκτός των σχεδίων μας.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Παρόλα αυτά, η τέχνη μπορεί να δώσει πραγματικά μεγάλες συγκινήσεις, και εξαιρετικές δημιουργίες. Αν είσαι καλλιτέχνης, είναι πάρα πολύ σημαντικό τώρα, να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να ακολουθήσεις την έμπνευσή σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις ένα πολύ σημαντικό έργο που θα ακουστεί!
Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε εστιασμένοι στην ρεαλιστική πλευρά της ζωής και των όποιων υποθέσεων διαχειριζόμαστε και κυρίως να εμπιστευόμαστε μόνο πρόσωπα, για τα οποία είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις τους.
 

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα;

 
Για τα μεταβλητά ζώδια(Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των ζωδίων, η περίοδος αυτή εφιστά την αμέριστη προσοχή τους σε όλους και όλα! 
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!