Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 11 ως 14 Φεβρουαρίου 2019 με τον Άρη να περνά στον Ταύρο!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα 11 ως 14 Φεβρουαρίου 2019

 
Το διάστημα 11 ως 14 Φεβρουαρίου 2019 είναι ένα εκρηκτικό διάστημα που επηρεάζει έντονα όλα τα ζώδια καθώς κινείται κάτω από την ισχυρή ενεργειακά όψη της συνόδου Άρη-Ουρανού στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού! Αμέσως μετά την σύνοδο αυτή ο Άρης θα περάσει στον Ταύρο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας κινούνται ίσως σε πιο αργούς ρυθμούς αλλά το αποτέλεσμα των ενεργειών μας θα είναι σταθερό και μακροχρόνιο!

Η σύνοδος Άρη-Ουρανού

Στη μυθολογία, ο Ουρανός είναι ο γηραιότερος των Θεών και ελέγχει τα στοιχεία της φύσεως. Είναι ο πρωτότοκος γιος της Γαίας και μαζί έκαναν πολλούς απογόνους, τους Τιτάνες, τρεις Κύκλωπες και τρεις Εκατόγχειρες. Επειδή μισούσε τα παιδιά του, τα έχωσε βαθιά στα Τάρταρα, στα έγκατα της Γης. Αυτή η πράξη του έδωσε μεγάλη χαρά, όμως προξένησε την οργή της Γαίας, η οποία ανέβλυσε ατσάλινο αδάμαντα και το έδωσε στα παιδιά της, προτρέποντας τα να φτιάξουν ένα ατσάλινο δρεπάνι και να τον πολεμήσουν.
Κανείς τους, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει αυτό το έγκλημα, παρά μόνο ο Κρόνος, που με την πρώτη ευκαιρία, κι ενώ ο Ουρανός κοιμόταν, πήρε το δρεπάνι και τον ευνούχισε. Από τις σταγόνες του αίματος του που έπεσαν στη γη γεννήθηκαν οι τρεις Ερινύες, οι Γίγαντες και οι Μελιάδες νύμφες, οι δαίμονες της εκδίκησης και της βιαιοπραγίας. Από το σπέρμα του αποκομμένου γεννητικού οργάνου που έπεσε στην θάλασσα γεννήθηκε η Αφροδίτη. Ο Κρόνος κυριάρχησε, μέχρι που ο γιος του ο Δίας τον καθαίρεσε.
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αλλαγών, της κάθε προσωπικής (και όχι μόνο) επανάστασης που θα κάνουμε συνειδητά ή ασυνείδητα.
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Είναι εκείνη η στιγμή που έρχεται στη ζωή μας σαν κεραυνός και αλλάζει τα πάντα. Κάθε αλλαγή που συμβαίνει είναι απότομη και ξαφνική και έρχεται και με την μορφή ενός σοκ. Ταυτόχρονα, όμως, αν την αναλύσουμε σε βάθος, μπορεί να αποτελέσει μια αναγκαία αποκάλυψη, ευχάριστη ή δυσάρεστη, όπως εμείς αποφασίσουμε να την δούμε!
Αυτό το βήμα που προετοίμαζαμε εδώ και καιρό και δεν είχαμε καταφέρει να υλοποιήσουμε, εκείνη η αλλαγή που δεν τόλμησαμε να κάνουμε, τώρα είναι η στιγμή που θα βγει από μέσα μας σαν χείμαρρος, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα της. Είναι η στιγμή για όλα τα ζώδια να αλλάξουμε ό,τι έχουμε καταπιέσει χρόνια τώρα...
Καμία επανάσταση, φυσικά, δεν είναι τυχαία και καμιά αλλαγή δεν είναι άσκοπη. Αφορούν τις πραγματικές μας αλήθειες και τις ουσιαστικές προσδοκίες μας από την ζωή.
Ο Άρης, από την άλλη μεριά, είναι η αρχή της δράσης και συνδέεται με ρήξη, διαζύγιο, αναταραχή, ατυχήματα, κοψίματα, εγκαύματα.
Το μότο της συνόδου Άρη-Ουρανού είναι: Τα θέλω όλα εδώ και τώρα, και αν δεν γίνει αυτό που θέλω εγώ, δεν θα διστάσω να επιφέρω και ρήξεις.
 
Το ερώτημα είναι πόσο σημαντικές είναι αυτές μας οι απαιτήσεις, πόσο ρεαλιστικές και κατά πόσο μπορούν να πραγματοποιηθούν. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως σε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας υπεύθυνοι είμαστε εμείς και μόνο! Την αλλαγή που έρχεται, όλα τα ζώδια την έχουμε εξετάσει πολύ βαθιά μέσα μας, την έχουμε οργανώσει πολύ καιρό στο μυαλό μας την έχουμε ονειρευτεί άπειρα βράδια στο μαξιλάρι μας, αλλά μέχρι τώρα δεν τόλμησαμε ποτέ να την ολοκληρώσουμε. Όπως και να βγει, η αλλαγή θα είναι απότομη και ανατρεπτική, αφού μπορεί να εκδηλωθεί με την μορφή χιονοστιβάδας, σαν έκρηξη ή σαν κεραυνός.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Η ελευθερία μας θα είναι το πρωταρχικό μέλημά μας. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει πίσω από αυτό που θέλουμε και επιθυμούμε. Ωστόσο η ανυπομονησία μας σε συνδυασμό με την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί, εύκολα θα οδηγήσει σε διαφωνίες και καυγάδες που θα καταλήξουν σε οριστικές ρήξεις, ειδικά αν εκείνα που συζητάμε αναφέρονται σε θέματα που προέκυψαν στο παρελθόν.
Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή από όλα τα ζώδια αφού Άρης και Ουρανός στον Κριό σχετίζονται με ατυχήματα που προκαλούνται λόγω μεγάλης βιασύνης, ειδικά όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα εργαλεία ή μηχανήματα ή το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη-Ουρανού;

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια των τελευταίων ημερών, οι οποίοι χρειάζεται να σταθμίζουν πολύ καλά το τι κάνουν για να αποφύγουν δυσάρεστες συνέπειες. αλλά θα πρέπει να θυμάστε πως κάθε όψη που συμβαίνει, προφανώς έχει να κάνει και με το συγκεκριμένο πλαίσιο που ορίζει τη ζωή μας τη δεδομένη στιγμή.
Κατά συνέπεια, η αλλαγή για τους Κριούς ίσως σημειωθεί στην προσωπική τους ζωή, για τους Καρκίνους στην καριέρα τους, για τους Ζυγούς στις σχέσεις και συνεργασίες τους, για τους Αιγόκερους στο σπίτι και την οικογένεια. Όμως, εκείνο που πρέπει να θυμάστε όλα τα παρορμητικά ζώδια είναι πως η αλλαγή αυτή σας αφορά άμεσα.


Ο Άρης στον Ταύρο

Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει έως τις 31 Μαρτίου 2019. Ο Άρης είναι η αρχή της δράσης και της διεκδίκησης, και εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του.

Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!

Στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, λοιπόν, υποχρεώνεται να αποκτήσει σταθερότητα, υπομονή και επιμονή και κυρίως να στηρίξει υλικές και απτές κατακτήσεις, κάτι που είναι εύκολο να τον κάνει συναισθηματικά ή υλικά μίζερο. Θα αρνηθεί να προσφέρει, αφού θα δώσει, αλλά μόνο εκεί που αυτός επιλέγει. Δύσκολα θα στερηθεί για να δώσει στον άλλον, εκτός αν αυτόν τον άλλον τον θεωρεί προέκταση του εαυτού του. Με τον Άρη στον Ταύρο, θα διανύσουμε μια περίοδο όπου το κύριο ενδιαφέρον μας στρέφεται στις υλικές μας επιδιώξεις. Είναι πολύ πιθανό όλο αυτό το διάστημα να εγκλωβιστούμε σε μια μονόπλευρη οπτική, αφού θα είναι δύσκολο να ακούσουμε, και πολύ περισσότερο να κατανοήσουμε, αυτά που θέλουν οι γύρω μας.
Τι έχω; Πώς θα περάσω καλύτερα; Πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου; Τι μπορώ να εισπράξω με το λιγότερο κόστος; Aυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία καλούμαστε να απαντήσουμε.
Χρειάζεται να έχουμε ανοικτά τα μάτια μας και τα αυτιά μας, αλλά κυρίως να ανοίξουμε την ψυχή μας, για να καταφέρουμε να αποφύγουμε την παγίδα της απολυτότητας, που θα έχει ως συνέπεια το να χάσουμε σημαντικά κομμάτια τόσο από τον ίδιο μας τον εαυτό, όσο και από τις σχέσεις μας.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την θέση του Άρη στον Ταύρο;

Από τη νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου τα σχέδια τους, ενώ οι Ταύροι αλλά και οι Σκορπιοί καλό είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στις σχέσεις τους, γιατί εύκολα μπορεί να πυροδοτούνται εντάσεις και συγκρούσεις.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr