Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 13 ως 16 Μαΐου 2019 με την Αφροδίτη να περνά στον Ταύρο και τον Άρη στον Καρκίνο!

Τα άστρα, τα ζώδια και οι πλανήτες για το διάστημα 13.5 ως 16.5. 2019
 
Το διάστημα 13 ως 16 Μαίου 2019 φιλοξενεί δύο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που δρούμε στα επαγγελματικά μας αλλά και γενικότερα σε οτι διεκδικούμε αλλά και στο πως αντιμετωπίζουμε τη συναισθηματική μας ζωή, τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά μας! Οιμετακινήσεις αυτές είναι του Άρη που περνά στον Καρκίνο και της Αφροδίτης που περνά στον Ταύρο, ζώδιο το οποίο κυβερνά. Επίσης τις ημέρες αυτές δημιουργούνται και κάποιες άλλες όψεις οι οποίες “κουβαλούν” θετική ενέργεια τόσο απαραίτητη σε όλους μας αλλά και πάθος που ζωντανεύει τις αισθήσεις!
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη

Ένα εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, είναι ικανό και να μας ξεσηκώσει, και να ενεργοποιήσει την ερωτική μας διάθεση, ακόμα και όταν αυτοί οι δύο πλανήτες δεν βρίσκονται σε θέση που να τους είναι πολύ βολική. Την Τρίτη 14 Μαΐου, οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν μια όψη εξαγώνου, πυροδοτώντας την φλόγα του έρωτα, αναζωπυρώνοντας το παιχνίδι των δύο εραστών.
Ο έρωτας έχει και πάλι την τιμητική του, μια και ο ερωτικός χορός είναι πρώτος στις διαθέσεις των ημερών αυτών, και θα βάλει όλα τα ζώδια να αναζητήσουμε την σύνδεσή μας με όποιον κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά.
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!
Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη;
Από την όψη των δύο πλανητών επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα των τελευταίων ημερών που θα έχουν την ευκαιρία είτε να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση τους είτε να έχουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες τις ημέρες αυτές.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα εντείνει το πάθος

Το “παιχνίδι” ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που κάνει πιο έντονη τη συναισθηματική δίνη των ημερών, και εξυπηρετεί τη δυνατότητα οπυ έχουμε όλα τα ζώδια να κάνουμε μια αλλαγή, μικρή η μεγαλύτερη, που μπορεί να έχουμε επιθυμήσει.
Αυτό που μετρά τις μέρες αυτές είναι το πάθος που έχουμε μέσα μας, η διάθεση μας να αλλάξουμε, η δύναμη της ψυχής μας που μας σπρώχνει να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, χωρίς να γνωρίζουμε φραγμούς η εμπόδια. Αυτό είναι που θα κάνει και τη διαφορά στη ζωή μας και θα μαςοδηγήσει να κατακτήσουμε κάθε στόχο που επιθυμούμε.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Και φυσικά Ήλιος–Πλούτωνας, είναι η όψη που με την δύναμη της θα τολμήσουμε να πούμε στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει και να διεκδικήσουμε αυτό που θέλει και η καρδιά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα;

Η όψη θα επηρεάσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορεί να επιτύχουν κάτι σημαντικό, κάτι το οποίο είχαν θελήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αποκαθιστά τις ισορροπίες

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη επιστρέφει στο σπίτι της στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει ως τις 9.6.2019. Έρχεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες αυτής της περιόδου, κυρίως στα θέματα των σχέσεων μας, μια και με την Αφροδίτη στον Κριό, λίγο ως πολύ περάσαμε μια ταλαιπωρία.
Στο ζώδιο του Ταύρου, η Αφροδίτη αναδεικνύει το μεγαλείο της, ενισχύοντας τις ποιότητες της αγάπης, της ομαλής σύνδεσής με τους γύρω μας, μια και έχει μεγαλοψυχία και ξέρει να προσφέρει και να αγαπά. Οι σχέσεις εξομαλύνονται, γλυκαίνουν, ανταλλάσουν όμορφα συναισθήματα και υπάρχει διάχυτη η διάθεση για προσφορά και σύμπνοια!
Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου! Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Η διάθεση για καλοπέραση είναι έντονη, μια και η Αφροδίτη στον Ταύρο αγαπά αυτές τις μικρές πολυτέλειες που κάνουν την ζωή όμορφη, ένα καλό δείπνο, ένα ποτήρι κρασί που απολαμβάνεις με το ταίρι σου, την αισθησιακή πλευρά του έρωτα.

Ο Άρης στον Καρκίνο αναζητά την ασφάλεια

Επίσης, την Τετάρτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2.7.2019. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, και ως εκ τούτου, εκδηλώνει έναν περιορισμό στον τρόπο με τον οποίο θα δράσουμε.
Θα υπάρξει ένα κλίμα εσωστρέφειας και η ανάγκη για δράση και πρωτοβουλίες θα περιοριστεί σε έναν πιο κλειστό κύκλο. Θα αναζητήσουμε την οικειότητα εκείνη που θα μας δώσει την ασφάλεια που χρειαζόμαστε να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα οράματα μας.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθούν διάφορες μορφές φοβίας και εξαρτήσεων που θα μας κάνουν να λειτουργήσουμε αναβλητικά ή με παθητικότητα, εξαντλώντας τον εαυτό μας σε γκρίνια και παθητικότητα. Υπάρχει ακόμα η περίπτωση δημιουργίας μιας υποκειμενικής πραγματικότητας, η οποία θα μας βγάλει από τον πραγματικό κόσμο και θα μας κλείσει στον μικρόκοσμο μας.
Η κάθε μορφή τέχνης είναι ένα ικανό στήριγμα, που θα μας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε εναλλακτικούς τρόπους διοχέτευσης της ενέργειας μας, όπως να οραματιστούμε τους στόχους ή τα όνειρα μας, να τα βιώσουμε σε ένα άλλο νοητικό επίπεδο, που θα μας βοηθήσει να τα οραματιστούμε και να τα υλοποιήσουμε στη συνέχεια.
Είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, που θα μας στρέψει περισσότερο στο γνωστό και το οικείο, στις δικλίδες ασφαλείας που μας προσφέρει η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι.

Ποια ζώδια ευνοούνται αυτές τις ημέρες;

Από την όψη της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοούνται τα ζώδια της Γης (ΤαύρουςΠαρθένους και Αιγόκερους) αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή τον ωροσκόπο τους σε αυτά τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και να ξαναχτίσουν πιο υγιείς σχέσεις στην προσωπική ή την επαγγελματική τους ζωή.
Ενώ από την όψη του Άρη στον Καρκίνο, ευνοούνται οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες που θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τις συναισθηματικές τους σχέσεις.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr