Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 3 ως 6 Δεκεμβρίου 2018 με τα τετράγωνα Ήλιου-Άρη και Ήλιου -Ποσειδώνα!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα  3 ως 6 Δεκεμβρίου 2018

 

"Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά, τα πιο πολλά πάνε χαμένα" θα μπορούσε να είναι το moto για το διάστημ 3 ως 6 Δεκεμβρίου 2018 μιας και οι πλανητικές των ημερών αυξάνουν την φαντασία, την πίστη πως μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας πραγματικότητα χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα οι κινήσεις μας να είναι βιαστικές και άστοχες..
 
Αυτές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, η ανάγκη που θα έχουμε όλα τα ζώδια να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι των εξελίξεων και της δράσης, είναι εύκολο να μας οδηγήσει σε άσκοπες, μάταιες ή βιαστικές κινήσεις που θα σε βάλουν σε άλλο δρόμο από αυτόν που θα έπρεπε να είμαστε.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη: Το ‘’Εγώ” δυναμώνει

 
Ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες, έρχονται να φορτίσουν τις μπαταρίες μας  με μεγάλες δόσεις ενέργειας, αλλά συχνά χωρίς την απαραίτητη οργάνωση που θα υποστηρίξει τις όποιες κινήσεις μας.
Πολλές φορές το κίνητρό μας θα είναι το “Εγώ” μας που δυναμώνει αλλά και κάνει όλα τα ζώδια να σκεπτόμαστε και να πράττουμε με τον λάθος τρόπο. Ο ανταγωνισμός κάθε είδους είναι πολύ εύκολο να γίνει μέρος της ζωής μας, έτσι που κάθε κίνηση ή συζήτηση που κάνουμε να έχει σαν κίνητρο αυτήν μας τη διάθεση. Κάθε είδους διαφωνίες και καυγάδες είναι πολύ εύκολο να διαδραματιστούν στην καθημερινότητα μας αν τα κίνητρά μας διέπονται κάτω από αυτές τις προτροπές.
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!
Φυσικά μπορούμε όλα τα ζώδια να μην ακολουθήσουμε έναν τέτοιο δρόμο, αλλά να χειριστούμε τις όποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, υπομονή και διαλλακτικότητα. Γιατί πάντα θα έχουμε και αυτήν την επιλογή. Μπορούμε επίσης να εκτονώσουμε αυτήν μας τη διάθεση με άσκηση, είναι κι αυτός ένας πολύ καλός τρόπος αποφυγής εμπλοκών.
 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Η φαντασία καλπάζει

 
Σε όλο αυτό το δύσκολο κλίμα, έρχεται να προστεθεί και ένας ακόμα πλανητικός σχηματισμός, αυτός του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που θα λειτουργήσει σαν το λάδι στην φωτιά, μια και δεν επιτρέπει στα ζώδια να έχουν μια ξεκάθαρη οπτική στα πράγματα, αλλά μια θολή και σε πολλές περιπτώσεις διαστρεβλωμένη εικόνα! Όλη την ευθύνη την έχει η φαντασία, που έχει διάθεση να καλπάσει, να φτιάξει τα δικά της σενάρια, όπως της αρέσουν με αποτέλεσμα να χάνει σημαντικά κομμάτια από την πραγματικότητα!
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι ημέρες έχουν άφθονες δόσεις εξαπάτησης, ψέματος, που μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτούμε, μια και πάντα το ψέμα είναι ιδιαίτερα θελκτικό και ελκυστικό, κυρίως όμως χαϊδεύει το συναίσθημα μας  και μας λέει ακριβώς αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη παγίδα των ημερών αυτών, που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάθε είδους πρακτικό σχέδιο ή εγχείρημα, και κυρίως αυτά που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις ή δεν έχουν καλό σχεδιασμό.
 
Σε προσωπικό επίπεδο είναι εύκολο για τα ζώδια να ακολουθήσουμε το συναίσθημα και την επιθυμία μας, ακόμα και αν ξέρουμε μέσα μας  πως όλο αυτό είναι ένα λάθος. Είναι πολύ εύκολο να δώσουμε σε όλα τα θέματα μας μια τάση δραματοποίησης και να τα μεγαλοποιήσουμε, μεγεθύνοντας και τον πόνο ή την δυσαρέσκεια που νοιώθουμε.
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Κι επειδή όλο αυτό το σκηνικό είναι πολύ εύκολο να μας αποπροσανατολίσει ας είμαστε όλα τα ζώδια πολύ προσεκτικά! Να θυμόμαστε πως η αλήθεια μας είναι πιο ισχυρή από όλες τις υποσχέσεις τα λόγια ή τις συμπεριφορές. Ας μείνουμε εστιασμένοι στο δικό μας κέντρο ισορροπίας αποφεύγοντας απογοητεύσεις που μας βγάζουν έξω από αυτό.
Οι δύο αυτές όψεις συνοδεύουν και τη Νέα Σελήνη του μήνα, την Παρασκευή, γι αυτό καλό είναι σε όλο τον μήνα να κρατήσουμε αυτές τις τάσεις στο μυαλό μας.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τα τετράγωνα του Ήλιου με Άρη και Ποσειδώνα;

 
Από τις δύο αυτές όψεις επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, ΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Κινηθείτε με άξονα την αλήθεια σας και μην εμπιστεύεστε πρόσωπα η καταστάσεις που μπορεί να έχουν μια άλλη πρόθεση από αυτήν που δείχνουν εξωτερικά. Καλό είναι να τιθασεύσετε την ένταση και την παρόρμηση που νοιώθετε, γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνετε την λάθος κίνηση, που θα δημιουργήσει αναταράξεις και ρήξεις στις όποιες σχέσεις σας. 
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!