Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 8 ως 10 Φεβρουαρίου 2019 με τον Ερμή να περνά στους Ιχθύς!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα 8 ως 10 Φεβρουαρίου 2019

 
Το τριήμερο 7 ως 10 Φεβρουαρίου διαμορφώνονται οι κατάλληλες συνθήκες για να δράσουμε, και να κυνηγούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται χωρίς χρονοτριβή αφού είναι στη δική μας ευχέρεια να τις ενεργοποιήσουμε! Υπάρχουν αρκετές πλανητικές συγκυρίες που τώρα παροτρύνουν τα ζώδια να κάνουμε εκείνο το βήμα που σχεδιάζαμε εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε καταφέρει να το επικοινωνήσουμε ή να το τολμήσουμε.

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία την Παρασκευή 08-02-2019, έρχεται να θυμίσει στα ζώδια πως ο κόσμος είναι ανοιχτός γι αυτούς που τολμούν!
Μπορεί τα θέματα που επιδιώκουμε να μην εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματάμε την προσπάθεια! Είναι μια καλή στιγμή να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, τις φιλοδοξίες ή τις ιδέες μας. Το σημαντικό εδώ είναι πως αυτοί οι δύο ευεργέτες πλανήτες μας ενισχύουν με εκείνη τη θετική τους οπτική, που είναι η πηγή για την επιτυχία.
Οι ημέρες χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία και καλή διάθεση, που διευκολύνουν ιδιαίτερα τις όποιες εξελίξεις. Έτσι, όλα τα ζώδια μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά με τους φίλους μας, να συνεργαστούμε σε ένα καλό κλίμα με τους συνεργάτες μας ή απλά να περάσουμε καλά σε ό,τι και αν επιλέξουμε να κάνουμε. Μπορούμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να εισπράξουμε καλή ενέργεια από το περιβάλλον μας να συσφίξουμε τις σχέσεις με τον ή την αγαπημένη μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Δία;

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία επηρεάζει ευνοϊκά τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα του δευτέρου δεκαημέρου, που θα έχουν την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσουν τα σχέδια τους, να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να περάσουν καλά μαζί τους.
Ο Ερμής σε εξάγωνο με Άρη
Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από ζώδιο του Κριού, προτρέπει ακόμα μια φορά τα ζώδια να περάσουμε στην δράση και να διεκδικήσουμε ότι μπορεί να νιώθουμε την ανάγκη να κατακτήσουμε. Ωστόσο, επειδή μπορεί να δείξουμε ιδιαίτερη βιασύνη στο να τα κάνουμε ή να τα προλάβουμε όλα, είναι πιθανό να γίνουν και λάθος εκτιμήσεις ή λάθος κινήσεις λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Ας φροντίσουμε λοιπόν όλα τα ζώδια να οργανώσουμε σωστά και μεθοδικά ό,τι προγραμματίζουμε, για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και ίσως ακόμη να βρούμε λύσεις σε θέματα που μέχρι εχθές πιστεύαμε πως δεν μπορούν να διορθωθούν.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού

Την Κυριακή 10-02-2019, ο Ερμής, λίγο πριν φύγει από τον Υδροχόο, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό. Το τριήμερο αυτό είναι πιθανό όλα τα ζώδια να ζήσουμε κάτω από την επιρροή απροσδόκητων, ξαφνικών γεγονότων. Ξαφνικά νέα, ειδήσεις ή και συναντήσεις ίσως να μας βγάλουν έξω από το πρόγραμμά μας και να μας δώσουν την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα.
Ίσως ακόμα και να καταφέρουμε να επιλύσουμε θέματα που αφορούν το παρελθόν μας, αφού τώρα, με κάποιο τρόπο, μας προφέρεται η ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσουμε. Η όψη αυτή είναι σχεδόν ιδανική για φρέσκιες λύσεις σε παλιά θέματα και δεν έχουμε παρά να το τολμήσουμε.

Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο

Φυσικά, και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, η όψη είναι υπεύθυνη για αυτές τις “τυχαίες” συναντήσεις με τους πρώην ή τις πρώην, που σε πολλές περιπτώσεις ανοίγουν έναν νέο κύκλο στις σχέσεις του παρελθόντος. Μηνύματα και ξαφνικά τηλεφωνήματα από τα πρόσωπα αυτά έχουν την τιμητική τους και πραγματικά μπορεί να εκπλαγούμε από το πρόσωπο που εμφανίζεται τώρα μπροστά μας. Ίσως ακόμα να υπάρξουν και λύσεις σε ότι αφορά τα θέματα της επαγγελματικής μας ζωής, που είναι ευνοϊκά ως προς τους στόχους μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού;

Τα ζώδια της Φωτιάς(Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και ειδικά του τρίτου δεκαημέρου, τις ημέρες αυτές μπορούν να περιμένουν εκπλήξεις! Εκμεταλλευτείτε τα γεγονότα και αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που ανοίγονται, είτε αυτές αφορούν την προσωπική είτε την επαγγελματική σας ζωή.
Ο Ερμής στους Ιχθύες
Επίσης, την Κυριακή, ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως τις 17 Απριλίου, μιας και στις 5 Μαρτίου περνά σε ανάδρομη πορεία. Ο πλανήτης σε αυτήν τη θέση βρίσκεται σε πτώση. Οι Ιχθύες δεν ενθαρρύνουν τις ιδιότητες του πλανήτη. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αφορά την συλλογιστική μας διαδικασία, τον τρόπο που επικοινωνούμε, κι εδώ βρίσκεται μέσα στην ασαφή περιοχή ενός υδάτινου μεταβλητού και συναισθηματικού ζωδίου.
Το διάστημα αυτό, είναι πολύ εύκολο για όλα τα ζώδια να χάσουμε τους στόχους μας, μην έχοντας ένα ισχυρό, δυνατό κίνητρο που να αφορά στις πρακτικές μας επιδιώξεις. Κινούμαστε σε ένα κλίμα ασάφειας, φαντασίας και ονείρου, χάνοντας πολλές φορές σημαντικά θέματα που μας ενδιαφέρουν, επειδή δεν τα εκτιμήσαμε ή δεν τα επικοινωνήσαμε σωστά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, είτε επειδή εντυπωσιαζόμαστε εύκολα, είτε επειδή δεν δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες που όμως είναι πολύτιμες, αφού κάνουν τη διαφορά.
Το σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα δεν θα ευνοήσει την εξεύρεση λύσεων και χρειάζεται να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις εξελίξεις των θεμάτων που προκύπτουν την περίοδο αυτή.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr