Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 8 ως 10 Ιουνίου 2018 με τη σύνοδο Άρη-Νότιου Δεσμού Σελήνης!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων για το διάστημα  8 ως 10 Ιουνίου 2018.

 
To  τριήμερο 8 ως 10 Ιουνίου 2018 εξακολουθεί να μας επηρεάζει το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα της Πέμπτης 7/6 που δημιουργεί ένα αίσθημα κούρασης και γενικότερα μια υποτονική διάθεση που σε πολλές περιπτώσεις μας κάνει να αποτραβιόμαστε από τη δράση και να αναζητούμε να μείνουμε μόνοι.
Παράλληλα, την Παρασκευή 8/06/2018, έχουμε την σύνοδο του Άρη με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης.
 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 

Τι είναι οι Δεσμοί της Σελήνης;

 
Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι πλανήτες, ούτε φυσικά σώματα, αλλά αυστηρά μαθηματικά σημεία. Τα σημεία όπου το επίπεδο της τροχιάς της Σελήνης τέμνει την Εκλειπτική. Το σημείο που η τροχιά τέμνει την εκλειπτική, καθώς η Σελήνη κινείται με βόρεια κατεύθυνση λέγεται Βόρειος δεσμός και αντιστοίχως, όταν ο κινείται με νότια κατεύθυνση ονομάζεται Νότιος Δεσμός.
 
Ο Βόρειος Δεσμός ονομάζεται και η “Καρδιά του Δράκου”, ενώ ο Νότιος η “Ουρά του Δράκου”. Βρίσκονται πάντα ο ένας απέναντι από τον άλλον σε ένα γενέθλιο χάρτη.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Ο Βόρειος Δεσμός (Β.Δ.) αφορά την εξέλιξη μας, τις εμπειρίες εκείνες που χρειάζεται να βιώσουμε για να πάμε παρακάτω. Πάντα τα γεγονότα που σχετίζονται με τον Β.Δ. είναι αυτά που μας δυσκολεύουν.
Ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει την καταγωγή μας. Απο που προερχόμαστε και τι εμπειρίες έχουμε ζήσει. Οτιδήποτε ακουμπά τον Νότιο Δεσμό μας κάνει να νοιώθουμε οικειότητα μιας και είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά.
 
Ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει πάντα και έναν περιορισμό που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε. Όταν έρχεται σε όψη με κάποιον πλανήτη, μπορεί να μας φέρει και απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που με κάποιο τρόπο μας προκαλούν και πόνο.
 

Πως θα μας επηρεάσει ο Άρης σε σύνοδο με Νότιο δεσμό

 
Την Παρασκευή, ο Άρης συναντά σε όψη συνόδου τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξουν θέματα φύσεως Άρη που στενοχωρούν η προβληματίζουν.
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Γενικά, η συγκεκριμένη όψη βοηθά την αναστολή δράσης. Θέματα λοιπόν που έχουν προγραμματιστεί είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσουν για αργότερα. Επιπρόσθετα, χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη προσοχή και στις σχέσεις μας, αφού το έδαφος των διαφωνιών και των αντιπαραθέσεων είναι ιδιαίτερα φορτισμένο αυτές τις ημέρες και είναι πολύ εύκολο να προκληθούν ακόμα και ρήξεις.
 
Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγουμε τις όποιες δράσεις, γιατί το πιθανότερο είναι τα πράγματα να μην μας βγουν όπως τα περιμέναμε. Θα υπάρξουν εμπόδια και περιορισμοί που δεν θα επιτρέψουν να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Ας αφήσουμε για λίγο πιο κάτω τα σημαντικά και ας οργανώσουμε μεθοδικά τα βήματα μας.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Προσεχώς, ο Άρης περνά σε ανάδρομη πορεία και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δημιουργεί ένα κλίμα αστάθειας ως προς τις δράσεις μας, μια και ότι τώρα προγραμματίζεται, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να χρειαστεί να αναθεωρηθεί.
 

Ποια  ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη-Νότιου Δεσμού Σελήνης;

 
Η σύνοδος του Άρη με τον Νότιο δεσμό, επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους που γεννήθηκαν 26, 27, 28 Απριλίου & 13 Μαΐου, Λέοντες 29, 30, 31 Ιουλίου, Σκορπιούς 29, 30, 31 Οκτωβρίου & 14 Νοεμβρίου και Υδροχόους 26, 27, 28 Ιανουαρίου, καθώς και όλους όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια και κοντά στην 7η μοίρα. Τις ημέρες αυτές επιβάλλεται να κρατήσουμε αποστάσεις, καθώς και ώριμη σκέψη απέναντι σε κάθε απόφαση που χρειάζεται να παρθεί. 
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!