Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 9 ως 12 Ιουλίου 2018 με την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Δία σε ορθή πορεία!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων για το διάστημα  9 ως 12 Ιουλίου 2018.

Παρά τη χαλαρή διάθεση που φέρνει το καλοκαίρι και μια διάθεση υπερβολής λόγω του τετραγώνου Ερμή-Δία, οι ημέρες αυτές είναι αρκετά έντονες και φορτισμένες ενεργειακά καθώς υπάρχουν πολλά πλανητικά γεγονότα με κορυφαίο τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής που συνοδεύεται από Ηλιακή έκλειψη,κάτι που θα κάνει την επιρροή της ακόμα πιο έντονη!
Το τετράγωνο Ερμή-Δία
Για αρχή, τη Δευτέρα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία ωθεί τα ζώδια σε μια διάθεση πιο χαλαρή και πιο ανέμελη και μας κάνει να ακολουθούμε με παρόρμηση αυτό που μας επιβάλουν οι επιθυμίες μας! Θέλουμε να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να καταναλώσουμε, αλλά όλα αυτά είναι εύκολο να γίνουν σε υπερθετικό βαθμό… Το μυαλό μας οραματίζεται όλα εκείνα τα μεγαλεπήβολα σχέδια, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητά, απλά ικανοποιούν τις διαθέσεις της φαντασίας και της ψυχής μας. Είναι εύκολο τις ημέρες αυτές να χαθούμε μέσα σε άσκοπες κινήσεις και συζητήσεις που δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν εκτός από την ικανοποίηση της στιγμής. Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγουμες να συζητήσουμε ή να διαπραγματευτούμε σοβαρά θέματα, μια και το πιο πιθανό είναι να μη στηρίζονται σε ρεαλιστική βάση, παρά μόνο σε αισιόδοξα σενάρια του μυαλού μας!
Επίσης, καλό είναι όλα τα ζώδια να αποφύγουμε πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής να δώσουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Δία;
 

Κυρίως όσοι ανήκετε στα σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και δεκαήμερα αυτά, περιοριστείτε στο να περάσετε ευχάριστα τις ημέρες αυτές ή ακόμη να οργανώσετε και να κάνετε ένα ταξίδι. Μην ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και κυρίως μην πάρετε αποφάσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας!


Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι 7 Αυγούστου

Την Τρίτη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, (εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της) όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Αυγούστου 2018. 
Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, και φυσικά των σχέσεων, που το διάστημα αυτό μπαίνουν στο μικροσκόπιο και χάνουν κάτι από τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τους! Όλα περνούν από αυστηρή κριτική, και αφήνουμε πιο πίσω ότι μπορεί να σχετίζεται με τις συναισθηματικές μας ανάγκες, που έχουμε την τάση να τις διεκδικούμε με τον λάθος τρόπο, γκρινιάζοντας η κριτικάροντας αυστηρά όταν δεν γίνεται αυτό που θέλουμε. Είναι πολύ εύκολο την περίοδο αυτή οι σχέσεις μας και, κυρίως οι προσωπικές, να περάσουν μια περίοδο ύφεσης, χωρίς να είναι εύκολο να βρουν τις παλιές τους ισορροπίες.
Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για ότι αφορά πρακτικά θέματα, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που αφορούν την επαγγελματική ζωή, μια και όλα κινούνται κάτω από το πλαίσιο της οργάνωσης και της μεθοδικότητας.

Ποιά ζώδια ευνοούνται από τη νέα θέση της Αφροδίτης;
 

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σημαντικές αναπροσαρμογές και θα μπορέσουν να οργανώσουν και να διαμορφώσουν ένα καλύτερο κλίμα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Ο Δίας σε ορθή πορεία δημιουργεί ένα καλό κλίμα

Στα συν των ημερών ο Δίας, ο οποίος την Τρίτη περνά σε ορθόδρομη πορεία ως τις 9 Νοεμβρίου 2018, που θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή στο σπίτι του. Παρατηρώντας τον χάρτη της ορθοδρόμησης του για την Αθήνα, βλέπουμε πως οι δύο κυβερνήτες του, τόσο ο Άρης (ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού) όσο και ο Πλούτωνας (ο μοντέρνος κυβερνήτης του) βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει πως παρόλο που ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών ανανεώνει τα δεδομένα του και έρχεται να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα που θα δώσει την ευκαιρία σε όλα τα ζώδια να έρθουμε πιο κοντά σε ότι θέλουμε ή ότι σχεδιάζουμε, δεν θα είναι εύκολο να ολοκληρώσουμε τα όποια σχέδια έχουμε ξεκινήσει ή δρομολογήσει το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεται ακόμα να δώσουμε χρόνο και να επανεξετάσουμε προσεκτικά τα σχέδια ή τις ιδέες μας, έτσι ώστε παρακάτω να μπορέσουμε να τα βάλουμε σε μια πιο πρακτική εφαρμογή. Η περίοδος του καλοκαιριού είναι περισσότερο μια εποχή προετοιμασίας, παρά μια εποχή ξεκινημάτων.

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από την ορθή πορεία του Δία;
 

Η ορθοδρόμηση του Δία επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια (ΤαύροιΛέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους, ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των ζωδίων (του δευτέρου δεκαημέρου).
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τις σχέσεις
Στα συν επίσης της εβδομάδας το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Βεβαίως, η Αφροδίτη είναι ένας συντροφικός πλανήτης και ο Ουρανός απρόσωπος και αντισυμβατικός. Έτσι, λοιπόν, τις ημέρες αυτές (αλλά και στο διάστημα που θα ακολουθήσει μια και η όψη αυτή συνοδεύει και την έκλειψη της Παρασκευής), θα υπάρχει έντονη η τάση για αποδέσμευση απ ότι μπορεί να λειτουργεί καταπιεστικά ή δεσμευτικά για την προσωπική μας ελευθερία. Η περίοδος αυτή επιβάλλει συνύπαρξη έξω από συμβατικά πλαίσια και περιορισμούς. Δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην ένταση των σχέσεων και την απόλαυση που προέρχεται μέσα από αυτές. Το διάστημα που θα ακολουθήσει έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα κι έτσι θα υπάρξουν ερωτικές φωτοβολίδες που έχουν να κάνουν με δυνατές κεραυνοβόλες σχέσεις που χαρακτηρίζονται από αντισυμβατικό χαρακτήρα! Φυσικά οι σχέσεις αυτές προσφέρουν υψηλές συγκινήσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την διάρκεια τους!
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο


Ποιά ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού;

Δεν αποκλείεται για τους όσους ανήκουν στα ζώδια της Γης(Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των πρώτων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις στις πρώτες μοίρες τους, να υπάρξει και έκτακτη τύχη σε ότι αφορά θέματα που τους απασχολούν και που μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να επιλύσουν. Φυσικά και μπορεί να υπάρξει και ένα νέο μοντέλο σχέσης στη ζωή τους με πολύ ισχυρά συναισθήματα και εμπειρίες.


Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα

Την Πέμπτη έχουμε και την αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα συνοδέψει την έκλειψη της Παρασκευής και θα μας αναγκάσει να έρθουμε αντιμέτωποι με εκείνες τις πλευρές της ζωής που φοβόμαστε να κοιτάξουμε κατάματα.
Το σημαντικό εδώ είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να χειριστούμε τα όποια θέματα προκύπτουν με ψυχραιμία, αλλά κυρίως να έρθουμε αντιμέτωποι με τα δύσκολα και να τα ξεπεράσουμε για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Στα θετικά της όψης ο δυναμισμός με τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την όποια δυσκολία χωρίς φόβο, αλλά και το γεγονός πως μπορούμε να ξορκίσουμε τους δαίμονές μας μόνο αν τους δούμε κατάματα.
Γιατί όπως λέει και ο Καζαντζάκης, “Όταν κοιτάς το φόβο στα μάτια, αυτός φοβάται και φεύγει!”
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!!