Share This!

Τα άστρα και ο έρωτας για την εβδομάδα 14 - 20 Ιανουαρίου

Ο έρωτας είναι σε πρώτο πλάνο για αυτή την εβδομάδα, με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 17 να φέρνει το πάθος και την ερωτική ένταση με χαρακτηριστικό τρόπο πάλι στην καθημερινότητά μας. Ο έρωτας μας κυριεύει ξανά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την αγκαλιά του συντρόφου μας ή αυτού που θέλουμε να του δοθούμε στο μέγιστο βαθμό.
 
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 18 του μήνα ενισχύει την επικοινωνία. Πολλές ιδέες θα έρθουν στην επιφάνεια και αν συνδυαστούν με σωστή οργάνωση και ακόμα πιο σωστή εφαρμογή θα ανταμείψουν τους εμπνευστές τους.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Στις 19 Ιανουαρίου Ήλιος και Ερμής περνάνε στο ζώδιο του Υδροχόου και ρίχνουν τους προβολής της προσοχής μας πάνω σε ότι νέο και διαφορετικό υπάρχει. Όσοι ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο θα είναι και οι κερδισμένοι αυτής της εβδομάδας.
 
Οι ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια
 
ΚΡΙΟΣ
Σταμάτα να τρως παγωτό το καταχείμωνο, είσαι διαφορετικός και το ξέρουμε, κι όταν αυτά που θέλεις δεν σου βγαίνουν έτσι όπως τα έχεις σχεδιάσει, κάνεις κινήσεις πανικού… Τώρα η εβδομάδα αυτή δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σου, μια και τα διλλήματα κάνουν φωλιά πάνω στο κεφάλι σου και δεν ξέρεις ποιον δρόμο να ακολουθήσεις! Αυτόν που σου εξασφαλίζει την καλή σου εικόνα ή αυτόν του έρωτα; Όλα μαζί δεν γίνεται και θα περάσεις πολλές νύχτες σπάζοντας το κεφάλι σου για την χρυσή τομή… Γεγονός είναι πως έρωτας χωρίς θυσίες δεν γίνεται και, αφού έναν εγωισμό τον διαθέτεις, πρέπει να μάθεις να τον ρίχνεις και στα πατώματα αν χρειαστεί! Θα παλέψεις (μέσα σου κι έξω σου), αλλά την λύση θα την βρεις! Όλα έχουν να κάνουν με την διεκδίκηση και αυτό είναι ένα παιχνίδι που το ξέρεις καλά!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Θα νοιώσεις συχνά να στροβιλίζεσαι σε μια δίνη συναισθημάτων, που δεν θα μπορείς να ελέγξεις, και αυτό θα σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο και να γίνεσαι απαιτητικός και δύσκολος στο να ικανοποιηθείς, γιατί θα θέλεις όλο και περισσότερα! Ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, αφού θέλεις να επιβάλλεις το δικό σου (πώς να το κάνουμε) και αυτό το διεκδικείς σθεναρά και απόλυτα! Όπως απόλυτος είναι και ο καινούργιος Έρωτας που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, χωρίς να σου αφήσει περιθώρια δεύτερης σκέψης. Σε διεκδικεί παθιασμένα και ολοκληρωτικά! Και θα ενδώσεις, καθώς όχι μόνο δεν θα έχεις επιλογές, αλλά δεν θα μπορείς να ελέγξεις και αυτό που νιώθεις… Σιωπηλός οδηγός σου το συναίσθημα… και ο χτύπος μιας άλλης καρδιάς, που χτυπά για σένα… Την ακούς;
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Απόλυτη, κυριαρχική και ασυγκράτητη! Αυτά είναι τα επίθετα που μπορεί να χαρακτηρίσουν την ερωτική σου ζωή την εβδομάδα αυτήν! Ναι, οι αλλαγές είναι κατακλυσμικές, σαν ένα παλιρροιακό κύμα, που καλύπτει τα πάντα… Η σεξουαλική σου ζωή εκτινάσσεται στα ύψη, λειτουργώντας σαν ένας μοχλός επιβεβαίωσης της συνύπαρξης αλλά και της κατοχής σου ως προς το άλλο πρόσωπο, μια και αυτό σε διεκδικεί ακραία και παθιασμένα! Μαζί θα περάσετε τις διαχωριστικές γραμμές και θα ταξιδέψετε στον κόσμο της ηδονής, σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των σωμάτων και των ψυχών… Άφησε τη φαντασία σου να πλημυρίσει με όλα όσα έχεις κατά καιρούς φανταστεί ή ζητήσει, γιατί την εβδομάδα αυτή μπορεί να γίνεις αποδέκτης των μυστικών, ερωτικών σου επιθυμιών…
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Και συχνά θα νοιώσεις πως τα όρια, οι αντοχές και η υπομονή σου κρέμονται από μια πολύ λεπτή κλωστή, που είναι πολύ εύκολο να σπάσει… Συχνά δε, θα νιώθεις πως τα όρια και περιθώρια έφτασαν στο τέλος τους, αλλά από την άλλη μεριά, η επιθυμία σου θα κινητοποιεί τον μηχανισμό εκείνο της… επανεκκίνησης και πάλι θα ξεκινάς από την αρχή! Ο βωμός του Έρωτα απαιτεί θυσίες κι εσύ καλείσαι να ξεκινήσεις την τελετή… Το πρόσωπο που υπάρχει ή μπαίνει στο παιχνίδι, είναι ένας… επικίνδυνος αντίπαλος για την ευαίσθητη καρδιά σου… Όμως ξέρεις εσύ, στα δύσκολα επιστρατεύεις την στρατηγική του συμβόλου σου, του κάβουρα! Ξέρεις, κλείσιμο στο καβούκι μου… Μόνο που τώρα δεν είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει! Μιλά, πες αυτά που νοιώθεις, εξομολογήσου τα αισθήματά σου, ακόμα και αν έχει περάσει καιρός. Αν το νοιώθεις, πρέπει να τα βγάλεις, χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες!!!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΛΕΩΝ
Όταν δεν σου βγαίνουν αυτά που σχεδιάζεις, αλλά σε απορροφά η καθημερινότητα και το τρέξιμο, γίνεσαι μια μεγάλη γάτα που νιαουρίζει όλο παράπονο συνεχώς… Και μάλιστα, στις αρχές της εβδομάδας το ‘‘πήξιμο’’ που θα σου παρουσιαστεί θα σε κάνει να μην μπορείς να ανταποκριθείς σε τίποτε άλλο, παρά στις υποχρεώσεις σου και μόνο! Και πώς είναι ένα Λιοντάρι, όταν του λείπει ο έρωτας; Η εβδομάδα θα σε αποζημιώσει περισσότερο προς το τέλος της, ανοίγοντας τον φιλικό σου κύκλο και φέρνοντας κοντά σου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, και βέβαια ερωτικά, με αναταράξεις και εντάσεις, μια και αυτές πυροδοτούν και την… νοστιμιά στον έρωτα! Αλλά εσύ για όλα έχεις μια λύση, όποτε μην προβληματίζεσαι για το τι θα κάνεις. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν, σοφό Λιοντάρι, και απλά χάρισέ τους το βασιλικό σου χαμόγελο. Αυτό που τους μαγεύει όλους!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ναι, είναι η εβδομάδα που αντιλαμβάνεσαι την πλήρη σημασία του ρήματος ‘‘Νοιώθω’’! Κόκκινος, ερωτικός χορός στήνεται έξω από την πόρτα σου και σε προσκαλεί να χορέψεις μαζί του… Μην δειλιάσεις, μην το σκεφτείς, μην κωλύσεις, είναι μια από τις ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς! Η ζωή σου μπαίνει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, το μυαλό σου επίσης, αρχίζεις να σκέπτεσαι διαφορετικά, γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός και διεκδικητικός και ζεις όλη την ένταση που έχει ο αληθινός έρωτας! Αν είσαι μόνος (ακόμα) βγες, κυκλοφόρησε, παίξε, φλέρταρε και γενικότερα αφήσου στην κοσμική ροη να σου δείξει το δρόμο. Μην προβληματιστείς για τίποτα! Θα πας εκεί που πρέπει να πας και θα ζήσεις αυτό που πρέπει να ζήσεις: Ένα έντονο και απόλυτο έρωτα!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΖΥΓΟΣ
Συχνά θα νοιώσεις πως το να ξεκαθαρίσεις ή να πάρεις αποφάσεις την εβδομάδα αύτη, θα φαντάζει εξωφρενικά δύσκολο, μια και στο μυαλό σου θα είναι σκορπισμένοι αρκετοί από τους… ‘‘προσωπικούς σου δαίμονες’’ και έχουν βαλθεί να σε γεμίσουν αμφιβολίες, τύψεις, ενοχές ή αλλά ‘‘περίεργα’’ συναισθήματα! Μην τα αφήσεις να κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές, που κάθε άλλο παρά προς το συμφέρον σου είναι… Και ο λόγος είναι κατά βάση ερωτικός, μια και θα υπάρχουν αιτίες και αφορμές, που τα ερωτήματά σου σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θα σε αφήνουν να ησυχάσεις ούτε λεπτό! Κι αυτή η γλυκεία έλξη που νοιώθεις, θα σε τραβά σαν μαγνήτης, που δεν μπορεί να ξεκολλήσει… Μην εμπιστεύεσαι τις ‘‘κακές’’ σου σκέψεις και δώσε χρόνο στα πράγματα. Οι καταστάσεις θα ισορροπήσουν, αφού όμως περάσουν από τον ‘‘σκόπελο’’ του έρωτα… Μετά θα συναντήσουν την καθαρή θάλασσα, για να ταξιδέψουν!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια και τα άκρα είναι το φυσικό σου στοιχείο, μια και το παιχνίδι του άσπρου ή μαύρου σου αρέσει και το διεκδικείς έτσι κι αλλιώς, η εβδομάδα αυτή σε επαναφέρει στο φυσικό σου στοιχείο, στο ανεξερεύνητο πεδίο των… ορίων, εκεί που το μόνο που μπορείς να εμπιστευτείς είναι φωνή της καρδιά σου, όταν λέει “Αγαπάω”, μα πάντα ή σχεδόν πάντα θα υπάρχει και ένα “αλλά” που θα σε ταλαιπωρεί… Ναι, αλλά δεν είναι έτσι όπως το έχω φανταστεί… Ναι, αλλά κάτι λείπει… Ναι, αλλά μήπως δεν πιστεύει αυτά που μου λέει; Και ο κατάλογος δεν τελειώνει, όπως δεν τελειώνουν και τα διλλήματά σου, που όμως δεν θα σε εμποδίσουν από το να ζήσεις τον έρωτά σου στα κόκκινα… Ίσως και τα ερωτηματικά να σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη ακόμα περισσότερο και να σε κάνουν να διεκδικείς μετά μανίας το πρόσωπο… Όπως και να ‘χει, το μοιραίο του έρωτα το ζεις σε όλο του το μεγαλείο! Καλό είναι ωστόσο να προσέχεις τις αντιδράσεις σου, γιατί δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσουν!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αλήθεια είναι πως ο συναισθηματικός σου κόσμος βρίσκεται σε αναστάτωση την εβδομάδα. Νοιώθεις πως μέσα σου γίνεται μια μεγάλη ανακατάταξη και πάλη ανάμεσα στο ‘‘θέλω’’ και στο ‘‘πρέπει’’ κι εσύ καλείσαι να ισορροπήσεις τα ασυμβίβαστα… Μην ανησυχείς, γιατί αυτό περνάει και αποζημιώνεσαι για την ταλαιπωρία, αφού προς το τέλος της εβδομάδας φτάνουν στα αυτιά σου κάποιες ειδήσεις ερωτικού χαρακτήρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Το άλλο σενάριο είναι και η άφιξη ενός προσώπου που έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά και την γεμίζει φως…. Κι εκεί που έλεγες τι θα γίνει, ξαφνικά το σκηνικό αλλάζει κι ό έρωτας εισβάλλει, για να σε διεκδικήσει και να σε κάνει να νοιώσεις και πάλι χαρούμενος! Δεν ξέρουμε αν το πρόσωπο που παρουσιάζεται τώρα είναι το ιδανικό σου, όμως το ότι θα περάσεις καλά, αυτό είναι σίγουρο!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σίγουρο είναι πως η εσωτερική σου ένταση, δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις για κανένα λόγο! Θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις ανατροπές, να διεκδικήσεις, να παλέψεις γι’ αυτά που αγαπάς και να δοθείς σε μια καρδιά που θα σε ταξιδέψει… Το ‘‘θέλω’’ σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έντονο, κυριαρχικό και απόλυτο, χωρίς διαπραγματεύσεις και όρους! “Σε θέλω απόλυτα” θα πεις και θα το εννοείς, με όλη την δύναμη της ύπαρξής σου… Ναι, ο έρωτας τώρα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για χαλαρότητα. Μόνο για πράξεις, που θα σε φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που θέλεις! Άσε τους εγωισμούς και παραδώσου στην μαγεία, που έχει το αγκάλιασμα και το φιλί. Αφού το ξέρεις πως αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι… Για τώρα!
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γιατί, σίγουρα θα αμαρτήσεις… Και πολύ δύσκολα θα ξεφύγεις από τα πάθη και τις επιθυμίες σου, που όσο περνά ο καιρός γίνονται πιο έντονες, πιο σφοδρές και τυραννούν όλο και πιο πολύ το μυαλό και την καρδιά σου. Το χρώμα του έρωτα κινείται σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου, καθώς το απαγορευμένο τρέφεται από τα χρώματα τούτα, και κινείται παρασκηνιακά και υπόγεια, μακριά από το φως της ημέρας και αυτό τον κάνει και περισσότερο έντονο! Ναι, θα ζήσεις μια ιστορία από εκείνες που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν, μα λίγοι μπορούν να το καταφέρουν, μια και η ‘‘στόφα’’ σου, η φευγάτη και ανατρεπτική, είναι φτιαγμένη από εκείνο το μοναδικό υλικό, που τα κάνει όλα να μοιάζουν περίεργα και ενδιαφέροντα και σου γεννούν τη επιθυμία να τα δοκιμάσεις... Κι όταν τα δοκιμάσεις κολλάς, γιατί… Υδροχόος είσαι, ξέρεις και να τα ντύνεις και να τα φτιάχνεις και να τα εξυψώνεις! Αλλά και να φεύγεις εκεί που κανείς δεν το περιμένει…
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο φιλικός σου κύκλος την εβδομάδα αυτήν, καθώς φέρνει στο προσκήνιο εκπλήξεις και γεγονότα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι θερμοκρασίες βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή… επίπεδα και είναι πολύ πιθανό να ανέβουν ακόμη περισσότερο με ένα άτομο, που μέχρι τώρα εμφανιζόταν με περισσότερο φιλικό πρόσωπο παρά ερωτικό! Το σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση στη ζωή σου και σε παρασύρει στις δαιδαλώδεις διαδρομές μιας καρδιάς που χτυπά για σένα μόνο! Θα γοητεύσεις και θα γοητευτείς, κι αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει η αρχή μιας ιστορίας, με μεγάλη διαδρομή στο παρακάτω… Όμως, επειδή όλα από κάπου ξεκινάνε, φρόντισε την εβδομάδα αυτή να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά! Και την καρδιά σου έτοιμη να ζήσει έναν έρωτα…
Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!