Share This!

Τα νέα της εβδομάδας 1 έως 7 Ιουλίου με Αστρολογική ματιά. Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

 

 

Πλούσια σε νέα η εβδομάδα, κάνοντας και πάλι μια επιλεκτική σύνθεση, προσπαθώντας να περιβάλλουμε τα γεγονότα μέσα από αστρολογική ματιά και όσο μας το επιτρέπουν τα στοιχεία.

24/3/1961

Ήταν ίσως οι πιο ήσυχες, πολιτισμένες και ουσιαστικές εκλογές. Τρία ήταν τα υπογραμμισμένα στοιχεία τους. Η Χ.Α εκτός βουλής, η εκλογή του Βελόπουλου και φυσικά η εκλογή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η ακριβέστατη αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα έκανε πάλι το θαύμα της, εντυπωσιάζοντας με  τον χαρισματικό και κοφτερό του λόγο, που διευκολύνεται από την αρμονική παρέμβαση του ακριβέστατου επίσης τριγώνου Άρη – Ποσειδώνα.

Με αυτόν τον λόγο έπεισε τους ψηφοφόρους, μαζί με τη δυναμική του παρουσία, που αντλεί από τον Ήλιο του στον Κριό.

Η θέση του Άρη του, που είναι κυβερνήτης του ζωδίου του, στον Καρκίνο, δεν βρίσκει άλλο τρόπο έκφρασης από αυτόν της δημιουργικής ασάφειας, ειδικά όταν όλα γύρω είναι κάτι παραπάνω από ασαφή και επιεικώς δυσλειτουργικά.

Follow us:

 

Ωστόσο την εκλογή του, την οφείλει στο εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, που πέρα από την επιτυχημένη κοινωνική και επαγγελματική του θέση, του έχει χαρίσει και έναν πληθωρικό χαρακτήρα, που συγκρούεται ενίοτε με τις μεμονωμένες πτυχές του, μέσα από το τετράγωνο του αντιδραστικού Ήλιου με τη συναισθηματική του Σελήνη στον Καρκίνο.

Περισσότερα για την πορεία του, μόλις μάθουμε και την ώρα γέννησής του.

 

 

Γιώργος Λιάγκας 28/5/1969  12.15 Λάρισα

 

Τίτλοι τέλους στην 6χρονη συνεργασία του με τον Ant-1, μπήκαν την εβδομάδα που πέρασε, ανακοινώνοντας τη λήξη της, με μια ευχαριστήρια επιστολή, σαν περιβόλι.

Ο συμπαθής Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο και Ερμή κυβερνήτη του Ήλιου και του ωροσκόπου του στους Διδύμους, σε αντίθεση με τον Άρη, βρήκε και πάλι τον τρόπο να ελιχθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εκμεταλλευόμενος τον διελαύνοντα Δία από τον Τοξότη που με τις διαδρομές του, έκανε τις επιλογές του εύκολες και στο μέλλον αποδοτικότερες.

Δίνοντάς του και μια ώθηση στην αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης στον άξονα Ζυγού – Κριού, μετέβη στον ΣΚΑΙ, ως παρουσιαστής του νέου τηλεπαιχνιδιού του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει το προνόμιο να κάνει να φαίνεται ως προτέρημα, η αδεξιότητα της αντίθεσης Ήλιου – Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη από τον Τοξότη.

Τελικά, πόσο καλά μπορεί να προμοτάρει έναν Δίδυμο, ένας ωροσκόπος Παρθένος!

 

Thylane Blondeau 5/4/2001  4.55 am Aix-En- Provence France

 

Ομολογώ δεν την ήξερα, αλλά επειδή ο χάρτης της είναι γνωστός, έσπευσα να δω την  17χρονη Γαλλιδούλα, που ανακηρύχθηκε το 2018 σε ηλικία 6 ετών, το πιο όμορφο πρόσωπο της χρονιάς παγκοσμίως και τώρα κυκλοφορεί τη δική της συλλογή ρούχων, με τους φωτογράφους να τη βολιδοσκοπούν αυτή την εβδομάδα στο Los Angeles, όπου βρίσκεται.

H Thylane Blondeau είναι το νεότερο μοντέλο που πόζαρε για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Voque.

Η εν λόγω δεσποινίς λοιπόν, είναι Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο και Σελήνη στην Παρθένο, σχεδιάζει ρούχα με τον Ερμή στους Ιχθύες στον 1ο οίκο σε αρμονική όψη με τον Κρόνο από τον 3ο οίκο και έχει στο βλέμμα της την πρακτική και ικανότατη έκφραση της Σελήνης στην Παρθένο, στον 7ο οίκο.

Το γεγονός πως ο Δίας κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας και είναι σε αρμονική όψη ιδιομοιρίας με τον Ποσειδώνα και στο μεσοδιάστημα της όψης βρίσκεται η Αφροδίτη, επιβεβαιώνει πως η εξωτερική και η εσωτερική ομορφιά της είναι τα μέσα για την επιτυχία αλλά και για μια καλλιτεχνική απογείωση. Όλα τα γράφει ο χάρτης μας!

 

6/7/1956 Θεσσαλονίκη

Μπορεί το γεγονός πως ο πασίγνωστος Νίκος Χορταρέας αστρολόγος, μέντιουμ, χαρτομάντης και όλα αυτά μαζί που τελικά δεν συνθέτουν ένα ουσιαστικό κομμάτι, έγινε μοναχός, να μας ξάφνιασε, αλλά στην ουσία δεν ήταν και για μεγάλη έκπληξη.

Ο συμπαθής μελλοντολόγος κατείχε για χρόνια μεγάλη φήμη, αποκτώντας τεράστια περιουσία αλλά τα τελευταία χρόνια η απουσία του ήταν αισθητή.

Μετά τη σύλληψή του στην Κύπρο το 2016 και τα χιλιάδες ευρώ που ζητούσε για βότανα λύσεις και επαναφορές, ήταν άφαντος, μέχρι τη μέρα της είδησης.

Με τη Σελήνη, τον Ερμή και την Αφροδίτη του στους Διδύμους, σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ελίσσεται αδιαμφισβήτητα με μεγάλη επιδεξιότητα ενώ η ακριβέστατη αρμονική όψη του Ερμή με τον Δία, πείθει αυτόματα ακόμα και δυνατούς παίκτες.

Τα τελευταία χρόνια με τα χτυπήματα του Κρόνου και του Πλούτωνα απέναντί του, συνειδητοποίησε πολλά και η αρμονική όψη του Ήλιου του με τον Ιχθυακό του Άρη, τον οδήγησαν να ακολουθήσει μια άλλη ανάγκη του, καθώς πέρα από προσωπικά συμφέροντα (αν υπάρχουν), ο χάρτης του επιβεβαιώνει την κίνησή του να αφοσιωθεί στη μοναχική ζωή.

 

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Το astrologos.gr σου προτείνει:

Η πορεία του Ερμή στον Λέοντα, η ανάδρομη φορά του και πώς θα επηρεάσουν

Ο θεατρικός Άρης στον Λέοντα και πώς θα επηρεάσει

Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα