Share This!

Τα νέα της εβδομάδας 24/6 – 30/6 με Αστρολογική ματιά

Η εβδομάδα που πέρασε, δεν ήταν από αυτές με τα τρανταχτά και εντυπωσιακά νέα, αλλά είχε κουτσομπολιά, δηλώσεις και ενέργειες, που αστρολογικά, γίνονται πολύ πικάντικες.

Πέτρος Κωστόπουλος 5/2/1954 Βόλος

 

Για άλλη μια φορά, ο Πέτρος Κωστόπουλος γνωστός πλέον και ως «ξεβλαχιαστής» εκφράζει τα παράπονά του, αισθανόμενος αδικημένος.

Αυτή τη φορά στόχος είναι η Ελένη Μενεγάκη, της οποίας τη σχέση με τον Μάκη Παντζόπουλο προστάτευε όπως ισχυρίζεται από τα περιοδικά του, παύοντας μόνο όταν είχαν κυκλοφορήσει αλλού φωτογραφίες.

Παρόλα αυτά αναφέρει πως τα άκουσε και από πάνω, ενώ παράλληλα υπενθύμισε πόσο άσχημα του έχουν φερθεί τα μέσα.

Γελάει ο κάθε πικραμένος φυσικά, καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στους Ιχθύες και με έναν χάρτη που τονίζει πως η κουλτούρα που πουλάει, είναι ένα προσωπείο μιας επίμονης και ανασφαλούς φιλοδοξίας. Η οποία όμως είναι τόσο τυχερή, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδεικτικό για την επιτυχία του. από τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στον Υδροχόο στον 10ο οίκο της καριέρας, σε αρμονική όψη με τον Δία στον 2ο οίκο.

Αυτό σημαίνει πως πάντα θα τα καταφέρνει και θα ξεγλιστράει, λέγοντας και κάνοντας ό,τι θέλει.

Σοφία Βόσσου 5/12/1961 Πάτρα

 

Η υπέροχη Σοφία Βόσσου μας έχει συνηθίσει σε απότομες και ξαφνικές αλλαγές της εμφάνισής της, που είναι εκτός από αιφνίδιες και σταθερές στον χρόνο.

Η πρώτη της αλλαγή ήταν στα κιλά της, που μετά το 1986 και το αξέχαστο άλμπουμ «Καλή ακρόαση», μεταμορφώθηκε, διατηρώντας το αποτέλεσμα έως σήμερα.

Ακολούθησε η αλλαγή στα μαλλιά της που τα έβαψε από κόκκινα, μαύρα, και διάφορα εντυπωσιακά χτενίσματα.

Πρόσφατα λοιπόν, έκανε μια άλλη εντυπωσιακή αλλαγή και πάλι στα μαλλιά, κόβοντάς τα πολύ κοντά και βάφοντάς τα ροζ του φλαμίνγκο.

Αυτό δεν θα ήταν καθόλου αξιοσημείωτο  νέο, αν δεν επρόκειτο για μια παρουσία ξεχωριστή, που ξέρει να επιβάλλεται, με το εκκεντρικό στοιχείο της να την καθιερώνει σε ό,τι κάνει.

Τοξότης με σύνοδο Ήλιου – Άρη και Ερμή – Αφροδίτης στον Τοξότη, σε κόντρα με τον Ουρανό και σε αρμονική όψη με τον Δία.

Ξεχειλίζοντας από πρωτοτυπία και φωνάζοντας πως βαριέται εύκολα τους πάντες και τα πάντα, η Σελήνη της στον Σκορπιό, σιγοντάρει με πάθος, τις συνεχείς της επιθυμίες.

Στην παρούσα φάση κιόλας, λειτουργεί με το « Δία έχω, ότι θέλω κάνω».

 

Olivia de Havilland 1/7/1916  10.30 am Tokyo - Japan

Το όνομά της Olivia de Havilland και είναι η αξέχαστη Μέλανι στο «Όσα παίρνει ο άνεμος» και η εύθραυστη ηθοποιός πάρα πολλών ρόλων, που της χάρισαν και 2 Όσκαρ.

Την 1η Ιουλίου κλείνει τα 103 χρόνια της, ζώντας στο Παρίσι, λατρεύοντας τη ζωή των Γάλλων, έχοντας μια κόρη από τον Γάλλο δημοσιογράφο Pierre Galante, την Gisele Galante.

Παραμένει ακόμα μάχιμη και ενεργή και καθόλου παραδομένη στον χρόνο.

Με 5 πλανήτες στον Καρκίνο και σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα και Σελήνης – Κρόνου στο ίδιο ζώδιο, δηλώνει την ισχυρή και μαγνητική της παρουσία, με τον ωροσκόπο στην Παρθένο και τον Άρη επίσης εκεί, να εναρμονίζεται με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου Ερμή, σε όψη ιδιομοιρίας!

Η ανθεκτική και χαρισματική της φύση, την έφερε ως το 103ο σκαλί της ζωής της, ωστόσο η επερχόμενη αντίθεση του Κρόνου με τον Κρόνο της σε συνδυασμό με άλλες όψεις, μπορεί να γίνει η μετάβασή της στην αντίπερα όχθη.

Ως τότε, μόνο θαυμασμός γι αυτήν την αιωνόβια καλλιτέχνιδα.

 

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα