Share This!

Τα νέα της εβδομάδας 5 έως 11 Αυγούστου με Αστρολογική ματιά. Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

 

 

Η άμεση επέμβαση του Richard Gere προς βοήθεια σε πλοίο μεταναστών, η επίδειξη του άψογου κορμιού της 54χρονης Liz Hurley και οι συμβουλές της Angelina Jolie στις κόρες της, είναι όσα επιλέχθηκαν για την εβδομάδα αυτή.

Richard Gere

 

O ρομαντικός, διαισθητικός, κοινωνικά και θρησκευτικά ευαισθητοποιημένος, φιλάνθρωπος και ανθρωπιστής Παρθένος, έννοιες που εκφράζονται σε κάθε γωνιά του ωροσκοπίου του, βρέθηκε στην Ιταλία, αναλαμβάνοντας δράση.

Η επίσκεψή του εκεί, συνέπεσε με το πλοίο “Open arms”, γεμάτο μετανάστες, που παρέμενε ακινητοποιημένο μία εβδομάδα στα ανοιχτά του νησιού Λαμπεντούζα, έχοντας πάνω του 121 ανθρώπους, μεταξύ των οποίοι 30 ανήλικα παιδιά, καθώς δεν γίνονταν δεκτό στα λιμάνια.

Κάλεσε τη φιλανθρωπική οργάνωση Proactiva Open Arms, μεσολαβώντας να φορτωθούν προμήθειες σε βάρκες, πηγαίνοντας και ο ίδιος στο πλοίο, μαθαίνοντας ότι περισυνελέχθηκαν στην προσπάθειά τους να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη της Λιβύης, ενώ κάλεσε τον Υπουργό να μην δαιμονοποιεί ανθρώπους.

Αυτό είχε ως συνέπεια την αντίδραση του Υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας, που έδωσε μια χυδαία απάντηση.

Η εξευγενισμένη, ανθρώπινη και άκρως καλλιτεχνική πλευρά του, δεν σταματά μόνο στην υποκριτική, αλλά και στις φωτογραφικές, μουσικές και ακτιβιστικές ενασχολήσεις, με το εξάγωνο της Σελήνης με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον Ζυγό.

Η Σελήνη κυβερνήτης του ωροσκόπου (Καρκίνος), κινεί τα νήματα της ζωής του, ενώ τον κάνει να επιδρά στο ευρύτερο κοινό.

Το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Σελήνης (στον Τοξότη) , Πλούτωνα και Βόρειου Δεσμού (στον 10ο οίκο στον Κριό, καταδεικνύει  τις εμπειρίες που αποζητά να αποκομίσει από τη ζωή.

Το δε τετράγωνο της Σελήνης με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου στην Παρθένο, δείχνει τα δύσκολα περάσματα της ζωής και ευθύνεται για τις βαθιές ανθρωπιστικές ανησυχίες του.

Όσο για τον κυβερνήτη του Ήλιου του Ερμή στον Ζυγό, σε κόντρα με τον Ουρανό, επιβεβαιώνει πως η κινητήριος δύναμη στις πράξεις του, είναι η βαθιά αίσθηση του δικαίου, που εκφράζεται αιφνίδια και ανυποχώρητα.

Liz Hurley

 

Το διάσημο πρώην μοντέλο είναι 54 ετών και δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει φωτογραφίες από το υπέροχο κορμί της, προκαλώντας σάλο.

Μετά από πρόσφατη επίσκεψη σε κέντρο ομορφιάς και αντιγήρανσης, δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία με επιτηδευμένα γυμνό στήθος, το οποίο παραμένει και ένα ισχυρό της όπλο.

Η Βρετανίδα Δίδυμος, λόγω και του ζωδίου, διατηρεί μια φρεσκάδα και αντιστέκεται όσο μπορεί στον χρόνο.

Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο και μια πολυαστρία μέσα στον 12ο οίκο της, αφήνουν υπαινιγμούς για την έντονη ανασφάλεια που την διακατέχει, παρόλο που η σύνοδος Ήλιου – Δία και Ερμή (κυβερνήτη του Ήλιου της) προσφέρουν απλόχερα τα αγαθά που κατέχει.

Η ομορφιά της και η επιμονή να την διατηρήσει όσο πιο αναλλοίωτη μπορεί, οφείλεται στην αρμονική όψη της Σελήνης στον Σκορπιό στον 5ο οίκο με την Αφροδίτη, που κυβερνά τον οίκο.

Με την καλή πρόθεση και του Κρόνου να δίνει μεγάλα στηρίγματα, μπορεί να προβάλλεται και να ανταμείβεται εύκολα. Ναι, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί!

Angelina Jolie

«Συχνά λέω στις κόρες μου ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να αναπτύξουν το μυαλό τους. Μπορείτε πάντα να φοράτε ένα όμορφο φόρεμα, αλλά δεν έχει σημασία τι φοράτε, αν το μυαλό σας δεν είναι δυνατό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό -ίσως και μαγευτικό- παρά μια γυναίκα με ανεξάρτητη βούληση και δικές της απόψεις».

Αυτές είναι οι συμβουλές της Angelina Jolie στα παιδιά της, που κυκλοφόρησαν με μορφή δοκιμίου.

Η ατίθαση Δίδυμος με τη Σελήνη, τον Άρη και τον Δία στον Κριό, όσο μεγαλώνει ωριμάζει και ευαισθητοποιείται περισσότερο, καθώς ξεδιπλώνεται η αρμονική όψη τους με τον Κρόνο, αφήνοντας πίσω τις κόντρες με τον Ποσειδώνα, και την κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που έφταναν τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις της στα άκρα.

Τώρα συμβουλεύει με σοφία τα παιδιά της, αντλώντας τις εμπειρίες της κόντρας της Σελήνης και του Άρη, με τον Πλούτωνα.

Μια πολύ δυναμική γυναίκα, με ένα τόσο πολυμορφικό και αλύτρωτο ωροσκόπιο, που πάντα θα είναι πηγή δύναμης και ενδιαφέροντος.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

 

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Το astrologos.gr σου προτείνει: