Share This!

Τα νέα της εβδομάδας 8 έως 14 Ιουλίου με Αστρολογική ματιά. Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Ανακατατάξεις στα κανάλια και ένας καβγάς που θα αποτυπωθεί, είναι τα επιλεγμένα νέα αυτής της εβδομάδας.

Ν. Χατζηνικολάου 9/19/1962  Αλέξης Κούγιας 4/11/1951

Ο έντονος καβγάς μεταξύ του Ζυγού Νίκου Χατζηνικολάου και του Τοξότη Αλέξη Κούγια με αφορμή τη φράση του δεύτερου, πως «Η ψήφος των Ρομά και των γκέι δεν έχουν την ίδια βαρύτητα» δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστος.

Follow us:

 

Πρώτον γιατί για άλλη μια φορά ο δημοσιογράφος δείχνει ένα διάφανο και ανθρώπινο προφίλ και δεύτερον γιατί ο δικηγόρος προτίθεται να του κάνει μήνυση.

Με μια προσεκτική αλλά υπαινικτική κίνηση, που οφείλει στη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Ζυγό, ο Ν. Χατζηνικολάου προσπάθησε να δώσει στον Α. Κούγια το μέγεθος της απαράδεκτης σκέψης του, αλλά εκείνος  τον αποκάλεσε υποκριτή, με αποτέλεσμα να ανάψει η φωτιά.

Ανταποδίδοντας ο Ν. Χατζηνικολάου, με την αέρινη όψη του Ερμή με τον Κρόνο που δίνει τις αποστομωτικές απαντήσεις, είπε: «Αρκετά. Πήραμε μια γερή φασιστική δόση».

O Άρης στον Καρκίνο, του δίνει αρκετές φορές ξεσπάσματα θυμού, που με την αντίθεση με τον Κρόνο, υπερασπίζονται με σθένος την ακεραιότητά του.

Από την άλλη ο Α. Κούγιας μας έχει συνηθίσει στο να αρέσκεται σε αγωγές και μηνύσεις όχι μόνο γιατί του είναι εύκολο λόγω επαγγέλματος, αλλά γιατί αυτή η φιλόδοξη Σελήνη στον Αιγόκερω δεν χορταίνει εύκολα τη συνεχή προβολή.

Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει η μήνυση εν μέσω και ανάδρομου Ερμή, αλλά ένα είναι σίγουρο.

Η απόλυτη σύνοδος του Κρόνου του Α. Κούγια με τον Ερμή του Ν. Χατζηνικολάου, δείχνει πόσο απέχει η επικοινωνία τους και πόσο πιεστική μπορεί να είναι για τον Ν. Χατζηνικολάου.

22/7/1969

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τα μονοψήφια νούμερα της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή στo κανάλι OPEN και ακόμα περισσότερα για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος της, με τον Ερμή της να αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα γι αυτήν, εφόσον σχηματίζει αρμονικές όψεις με 5 πλανήτες, κάνοντάς την ιδιαίτερα ευέλικτη και ευρηματική.
Η Αφροδίτη της στους Διδύμους μανατζάρει άψογα την πρόθεση του Ερμή, δημιουργώντας και την τάση να αποκτά χρήματα από διαφορετικές ενασχολήσεις.
Η τύχη παραμένει ένας αναμφίβολος παράγοντας, που ξεδιπλώνεται μέσα από το γενέθλιο εξάγωνο Ήλιου – Δία και η συμμετοχή του Ουρανού, επιβεβαιώνει πως όλα γίνονται ξαφνικά χωρίς περιπαθείς σχεδιασμούς.

Έτσι και τώρα, μετά από συνομιλίες με τον νέο διευθυντή προγράμματος, κατέληξαν στο να παρουσιάσει το μουσικό talent show «The X - Factor», που θα κάνει πρεμιέρα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Από τη νέα χρονιά που ο διελευστικός Δίας θα εναρμονιστεί με τον Ήλιο και τον Ερμή της, η απογείωση έρχεται ραγδαία.

24/11/1973

Η Ζέτα Δούκα στράφηκε στην κοινωνική αλληλεγγύη, μέσα από τη μη κερδοσκοπική εταιρία «ΑΝΑΣΑ» που δημιούργησε εδώ και αρκετά χρόνια, για την αντιμετώπιση Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, με τον Ήλιο και τη Σελήνη της στον 5ο οίκο σε αρμονική όψη με τον ωροσκόπο και τον Δία και σε σύνοδο με Ποσειδώνα, που της έδωσε το όραμα.

Τα ιδιαίτερα οράματά της είναι αυτά που της άνοιξαν την πόρτα του Ant-1, με την εκπομπή της “Thrive” να πετυχαίνει ικανοποιητικά νούμερα και αυτή την εβδομάδα να ξεκινά ο δεύτερος κύκλος και συγκεκριμένα την Κυριακή 14/7.

Εστιασμένη στην υγεία και στα προβλήματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς δημοφιλείς ανθρώπους, η ίδια νιώθει μεγάλη ικανοποίηση για την έγκριση της συνέχειας.

Είναι ωραίο να παλεύεις για έναν σκοπό, αλλά ακόμα ωραιότερο να έχεις σύμμαχό σου την τύχη.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Το astrologos.gr σου προτείνει: