Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Απρίλιο 2015! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Aπρίλιο 2015

 

« Η αλήθεια, όπως και το φως τυφλώνει..» Αλμπερτ Καμύ

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που η αλήθεια θα λάμψει στο μυαλό και στην καρδιά σου σαν ένας ήλιος λαμπερός, έστω και αν αρχικά τον ήλιο τον αισθανθείς σαν καταιγίδα.. Ο Απρίλιος έρχεται για να σου δείξει ξεκάθαρα τι από όσα πίστευες ισχύουν, και τι δυστυχώς ήταν ένα λάθος, μια παρανόηση, ένα ψέμα.. Οπλίσου λοιπόν με ρεαλισμό και ψυχραιμία, αποδέξου την πραγματικότητα και κοίταξε μπροστά.. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα εύκολη, όμως θα σε βγάλει σε καλό. 

 
★ Διάβασε για την ιστορία και τη δύναμη της τράπουλας Ταρώεδώ
 
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Η κάρτα Ταρώ του Απριλίου, που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα, είναι ο Κρεμασμένος, που συμβολίζει τον πλανήτη Ποσειδώνα και το ζώδιο των Ιχθύων. Η κάρτα του Κρεμασμένου, υποδηλώνει ότι αυτό το μήνα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τα σφάλματα του παρελθόντος και θα απογοητευτείς από κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν. Η αλήθεια θα έρθει στο φως και θα μπερδέψει λίγο τις καταστάσεις γύρω σου! Η εξαπάτηση, η προδοσία και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα…

 

 
 
Τι προβλέπουν όμως τα Ταρώ για τον φετινό Απρίλιο; Τι πρέπει να προσέξεις; Πού ευνοείσαι και πώς θα εξελιχθούν οι βασικοί τομείς της ζωής σου;

 

★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

Ο έρωτας θυμίζει λαβύρινθο…

 
Οι σχέσεις των ζωδίων αυτό τον Απρίλιο θα είναι αρκετά μπερδεμένες και χαοτικές! Τη μία στιγμή μπορεί να πιστέψεις με αθωότητα ότι μία σχέση ή γνωριμία μπορεί να έχει καλή πορεία κι εξέλιξη και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις θα αντιληφθείς ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως είχες φανταστεί! Να θυμάσαι πως αυτόν τον Απρίλιο δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα σχέσεων, γιατί θα κρύβουν σημαντικές παγίδες! Φλέρταρε, κάνε τις γνωριμίες σου, αλλά κράτα και μία πισινή, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός! Επιπλέον, ο Απρίλιος δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να επιλυθούν προβλήματα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις! Μην κουβεντιάσεις αυτό το μήνα ποιο θα είναι το μέλλον και η πορεία του δεσμού σου, γιατί οι κουβέντες που θα κάνεις θα πέσουν στο βρόντο και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις!
 
 

Επαγγελματικά και οικονομικά απαιτείται προσοχή στις λεπτομέρειες..

 

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων, ενώ παράλληλα θα δημιουργούνται και αναστατώσεις από λάθος συνεννοήσεις αλλά και λόγω ασυνέπειας. Μην δώσεις και τόσο μεγάλη σημασία, αν σου τάξουν μια καλή επαγγελματική προοπτική ή μία μεγάλη οικονομική απολαβή, γιατί η αλήθεια θα είναι διαφορετική από αυτή που περιμένεις! Μην βάζεις την υπογραφή σου εύκολα, αν δεν έχεις μελετήσει καλά το συμφωνητικό, ιδιαίτερα αν αφορά οικονομικές συνδιαλλαγές.

 
  Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις των Ταρώ για όλα τα ζώδια!
 

Ποια ζώδια θα έχουν τύχη και ευκαιρίες μέσα στον Απρίλιο;

 

 

Αυτό τον Απρίλιο η εύνοια είναι με το μέρος του Λέοντα, του Ζυγού, του Τοξότη και του Υδροχόου.
 

Ποια ζώδια θα συναντήσουν εμπόδια και δυσκολίες;

 
Ο Απρίλιος είναι ένας δύσκολος μήνας για το ζώδιο του Κριού,του Διδύμου, του Καρκίνου, του Αιγόκερου.
 
Προβλέψεις Απριλίου 2015 για όλα τα ζώδια, βάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!
 
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: Ο Θάνατος
ΓενικάΔιανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και όλα γύρω σου φαίνονται αβέβαια, ενώ σε διακατέχει η ανησυχία και ο φόβος για το αύριο! Το άγχος θα σε κυριεύσει, γιατί αυτό που μέχρι πρότινος θεωρούσες σταθερό, θα αποδειχθεί ότι δεν στηρίζεται σε τόσο γερές βάσεις. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις, που θα σου προκαλέσουν θλίψη. Κάποια κεφάλαια θα κλείσουν, για να κάνουν την έναρξή τους νέα! Μην διστάζεις να πεις αντίο σε ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του!
 
Έρωτας: Τον Απρίλιο θα νιώσεις απογοήτευση για την εξέλιξη μίας ερωτικής σου υπόθεσης, η οποία και θα φτάσει σε ένα τέλμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στη φύση του ζωδίου σου, να στέκεσαι σε μία σχέση που δεν έχει πορεία, εξέλιξη και αλλαγή. Αν λοιπόν δεν υπάρχουν οι παραπάνω παράγοντες, τότε θα πάρεις αυτό το μήνα την απόφαση του χωρισμού, τον οποίο κιόλας δεν θα τον μετανιώσεις, γιατί θα είναι για το καλό σου!
 
Καριέρα /ΟικονομικάΤα επαγγελματικά σου περνούν από μία σημαντική κρίση και εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς είναι αυτό που θα ακολουθήσεις. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να πάρεις την απόφαση να τερματίσεις μία συνεργασία σου, προκειμένου να κάνεις τα παρακάτω βήματα, που θα σου οδηγήσουν στην επαγγελματική πρόοδο. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες απώλειες, τις οποίες δεν τις έχεις αντιμετωπίσει ακόμα!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα: Η Εγκράτεια
ΓενικάΟ Απρίλιος είναι ο μήνας που η Άνοιξη θα μπει επιτέλους και πάλι στη ζωή σου και στις σχέσεις σου! Αυτό το μήνα θα αναθερμανθεί το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα πρόσωπα. Θα λυθούν παρεξηγήσεις, θα τα ξαναβρείς με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί και θα νιώσεις ανακούφιση! Θα αναζητήσεις και θα βρεις τρόπους, για να μπορείς να περνάς πιο ήρεμα και όμορφα.
 
Έρωτας: Θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα συμβιβαστείς, προκειμένου να κρατήσεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αυτό τον Απρίλιο τα αισθηματικά σου ισορροπούν, ξεπερνάς προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν σου και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς και πάλι στην αγκαλιά ενός έρωτα από τα παλιά!
 
Καριέρα /Οικονομικά: Νέες συνεργασίες έρχονται αυτό τον Απρίλιο στο προσκήνιο, οι οποίες σε γεμίζουν με δημιουργικότητα και ενθουσιασμό! Το κλίμα στη δουλειά σου θα είναι πιο ήρεμο και χαλαρό και θα νιώσεις ότι ξεπερνιέται και ένα πρόβλημα, που σε είχε αγχώσει τους περασμένους μήνες. Στα οικονομικά σου, παρόλο που δεν είναι ορατή για την ώρα η πρόοδος, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα τις απαιτήσεις της εποχής.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ Κάρτα του μήνα: Ο Διάβολος
 
ΓενικάΗ ρουτίνα σε κούρασε και από το ξεκίνημα του Απριλίου έχεις έντονη αποφασιστικότητα και δυναμισμό, για να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει, οτιδήποτε σε κρατά στην στασιμότητα! Το πάθος, η επιμονή και το πείσμα θα σε χαρακτηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα υπάρξουν όμως αντιθέσεις και προβληματισμοί στις σχέσεις σου, γιατί η συμπεριφορά σου θα είναι κάπως απόλυτη! Περιόρισε τις υπερβολές, τόσο στις αντιδράσεις όσο και στην διατροφή σου, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να τσιμπήσεις… κιλάκια, να κάνεις σπατάλες και γενικότερα να ξεφύγεις από τον έλεγχο!
 
Ερωτας: Το πάθος σε κυριεύει και σε κάνει να χάνεις τα λογικά σου αυτό τον Απρίλιο! Οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι πολλοί, με αποτέλεσμα εσύ που ήδη είσαι σε μία σχέση να θελήσεις να μπλέξεις σε ατασθαλίες… Συγκρατήσου! Όσο για σένα που δεν έχεις μία σχέση, είναι βέβαιο ότι κάποιο άτομο θα σου πάρει τα μυαλά και θα σου ξυπνήσει τον ερωτικό πόθο που τον είχες ξεχασμένο. Όμως τα μυστικά, το παρασκήνιο και η ίντριγκα, θα σου αποδείξουν ότι ο έρωτας αυτός δεν είναι και τόσο αθώος ή δεν μπορεί να έχει σταθερότητα!
 
Καριέρα/Οικονομικά: Διψάς για διάκριση και πρόοδο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά και από το ξεκίνημα του μήνα θα είσαι σε συζητήσεις, προκειμένου να πετύχεις κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις. Η ανταγωνιστικότητα και η απόλυτη συμπεριφορά σου όμως, μπορεί να φέρουν εντάσεις στις συνεργασίες σου. Στα οικονομικά σου, θα χάσεις λιγάκι τον μπούσουλα και θα κάνεις έξοδα, τα οποία δεν τα είχες στο πρόγραμμα.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα:  Ο Πύργος

ΓενικάΟ Απρίλιος είναι ένας από τους πιο δύσκολους μήνες της χρονιάς για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου! Μπορεί ήδη να το νιώθεις και η φωνή της διαίσθησής σου να σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να διαφυλάξεις ό,τι αγαπάς! Ξαφνικά γεγονότα θα σε βγάλουν από την πορεία που ακολουθούσες μέχρι σήμερα. Οι αλλαγές, θα σου δημιουργήσουν ένταση και θα συνειδητοποιήσεις πως μόνο με πίστη και προσμονή μπορείς να κάνεις το μέλλον σου καλύτερο!
 
Ερωτας: Οτιδήποτε δεν γνώριζες, θα αποκαλυφθεί στα αισθηματικά σου αυτό τον Απρίλιο! Ο μήνας που ακολουθεί είναι σημαντικός, γιατί θα σε βοηθήσει να διακρίνεις την αλήθεια, θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που αξίζει και τι είναι αυτό που πρέπει να παραμείνει δίπλα σου! Αν είσαι σε έναν δεσμό, υπάρχει η πιθανότητα του χωρισμού, σε περίπτωση που ήδη υπάρχουν προβληματισμοί ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που μόλις γνώρισες, γιατί μπορεί να απογοητευτείς.
 
Καριέρα/ΟικονομικάΜην αφήνεις εκκρεμότητες, πρόσεξε περισσότερο τις υπογραφές, τις συμφωνίες και κάθε πρόταση που δέχεσαι αυτόν το μήνα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης! Επιπλέον, το πρόγραμμα σου, τόσο το οικονομικό όσο και το επαγγελματικό, είναι βέβαιο ότι συχνά θα ανατρέπεται!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα: Το Αστέρι
ΓενικάΜπορεί γύρω σου να συμβαίνουν ευτράπελα και κανείς να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένος, όμως εσύ, αγαπητέ Λέοντα, παίρνεις τα πάνω σου και απολαμβάνεις την άνοιξη στη ζωή σου! Η κάρτα του Άστρου που σε αντιπροσωπεύει αυτόν το μήνα, φανερώνει ότι αποχαιρετάς τα δύσκολα και υποδέχεσαι μία νέα εποχή τύχης κι επέκτασης σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Κάνε μία ευχή, επικεντρώσου στους στόχους σου και σίγουρα αυτόν τον Απρίλιο θα βγεις κερδισμένος!
 
Έρωτας: Αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ, αλλά το απέκλειες, γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούσαν, αυτόν το μήνα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα όνειρα εκπληρώνονται και, ναι, αυτόν το μήνα έχεις πραγματικά ερωτική ρέντα! Δεν ευνοείσαι μόνο για φλερτ και γνωριμίες, αλλά έχεις όλες τις «αβάντες» για να δημιουργήσεις κάτι μόνιμο και σταθερό! Ακόμα και εσύ που ήδη είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να την εξελίξεις στο αμέσως επόμενο στάδιο, της σταθεροποίησης!
 
Καριέρα/ΟικονομικάΨάχνεις δουλειά; Τότε σίγουρα αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να βρεις μία εργασία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές! Είσαι σε μία εργασία που σε προβληματίζει; Τα εμπόδια ξεπερνιούνται και ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως τώρα! Τα οικονομικά σου, μπαίνουν σε πολύ καλύτερο στάδιο.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: Η Σελήνη
ΓενικάΕίναι γεγονός ότι πολλές φορές απομονώνεις το συναίσθημα και ακολουθείς τα μονοπάτια της λογικής σου! Αυτό τον Απρίλιο όμως, αλλάζεις και ακολουθείς τον αντίθετο δρόμο, το δρόμο της καρδιάς σου, την οποία και είχες παραμελήσει το τελευταίο διάστημα! Κάνεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες πραγματικότητα, αδιαφορώντας για το τι είναι το σωστό! Θα έρθεις κοντά στην οικογένεια, σε φίλους παιδικούς, και θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε κάθε τι που αγαπάς πολύ!
 
Έρωτας: Η αισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα αυτόν το μήνα, όμως αν περιορίσεις την γκρίνια, τότε μπορείς να περάσεις καλά! Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το άτομο που αγαπάς! Θα υπάρξουν εξομολογήσεις από καρδιάς, που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι η αγάπη είναι δίπλα σου! Για σένα που δεν έχεις αυτό τον καιρό κάποια σχέση, μία όμορφη, τρυφερή ερωτική ιστορία, θα κάνει τώρα το ξεκίνημά της!
 
Καριέρα/ΟικονομικάΜπορεί να κυριαρχεί επαγγελματική αστάθεια και να μην ξέρεις τι μέρα σου ξημερώνει στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Σίγουρα όμως, αν αξιοποιήσεις αυτόν το μήνα την δημιουργικότητα και τις ιδέες σου, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, ίσα-ίσα που θα βγεις κερδισμένος! Τα οικονομικά σου, δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση, αφού τα έκτακτα έξοδα δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις! Κάνε λίγη υπομονή…
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα: Ο Ήλιος
ΓενικάΑνανεώνεσαι, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και δίνεις την προσοχή σου σε κάθε τι που σου δίνει γέλιο και χαρά! Αυτό τον Απρίλιο, φίλε Ζυγέ, δεν μαζεύεσαι εύκολα… Είσαι όλο επικοινωνίες, δικτύωση, μετακινήσεις και επαφές! Θα κάνεις ένα σύντομο ταξιδάκι, θα γνωρίσεις κάποιους νέους ανθρώπους και θα ανανεώσεις τις φιλικές σου σχέσεις! Επιπλέον, νέες ιδέες και σχέδια για τους μήνες που ακολουθούν, θα σε γεμίσουν με προσμονή!
 
Έρωτας: Έχεις την ανάγκη να επιβεβαιωθείς και από τις αρχές του Απριλίου η διάθεσή σου γίνεται ερωτική και παιχνιδιάρικη! Νέα φλερτ θα σε κάνουν να νιώσεις ότι αρέσεις, και μάλιστα πολύ! Αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε υπάρχουν οι προοπτικές να περάσεις καλά και να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου! Αν δεν έχεις σχέση, φόρα τα καλά σου, βγες και θα κάνεις περισσότερες από μία γνωριμίες.
 
Καριέρα / ΟικονομικάΜία νέα επαγγελματική πρόταση, θα σου δώσει το κίνητρο να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία της καριέρας σου! Αυτό τον Απρίλιο υπάρχουν ευκαιρίες, συζητήσεις και επαφές που θα σου δώσουν επαγγελματική ώθηση. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε ένα πολύ καλύτερο στάδιο. Ένα έξτρα κέρδος, θα σου δώσει χαρά!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα:Η Απόφαση
ΓενικάΤέρμα τα λάθη, τα πάθη και οι αδυναμίες! Αυτό τον Απρίλιο αρχίζεις πλέον να λειτουργείς με σχέδιο, βάζοντας πάνω απ’ όλα τη λογική σου. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα λειτουργήσεις σκληρά, προκειμένου να διατηρήσεις κοντά σου μονάχα ό,τι αξίζει! Αν κάποιος σε αδίκησε, θα τον απομακρύνεις, αν όμως υπάρχει κάποιο άτομο που σου έχει αποδείξει την τιμιότητα και την εμπιστοσύνη του, τότε θα θελήσεις να το κρατήσεις για πάντα κοντά σου!
 
Ερωτας: Τα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν αυτό τον Απρίλιο, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα σχεδίαζες! Θα αντιμετωπίσεις κάποιες ερωτικές καταστάσεις πιο ψύχραιμα και λογικά, βάζοντας κάποια όρια, τα οποία θα είναι αποκλειστικά και μόνο για να μην πληγωθείς! Θα πάρεις την απόφαση αν τελικά αξίζει να περιμένεις και να είσαι στο πλάι ενός ανθρώπου, που υπάρχει εδώ και κάποιο καιρό στη ζωή σου!
 
Καριέρα/ΟικονομικάΜε αφοσίωση στην εργασία σου θα είσαι καθ’ όλη την διάρκεια αυτού του Απριλίου, όπου θα εργαστείς με μεθοδικότητα και πλάνο, προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό σου στόχο! Θα δεχτείς υποστήριξη από ένα πρόσωπο υψηλά ιστάμενο. Τα οικονομικά σου βρίσκονται ακόμα σε φάση περιορισμού, όμως πλέον μπορείς να έχεις τον έλεγχό τους.
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα Ο Κόσμος
Γενικά Ήρθε η κατάλληλη ώρα για να ολοκληρώσεις στόχους, επιθυμίες και όνειρα, για τα οποία είχες κάνει θυσίες και είχες εργαστεί σκληρά! Θα αγγίξεις αυτό που εδώ και καιρό περίμενες, θα νιώσεις ανακούφιση γιατί θα ξεπεραστούν εμπόδια του παρελθόντος και θα επιβεβαιωθείς με κάθε τρόπο, από την ροή των εξελίξεων που θα υπάρξουν στη ζωή σου. Η κάρτα του Κόσμου, φανερώνει ότι μπαίνεις πλέον στο στάδιο της εκπλήρωσης σημαντικών στόχων ζωής!
 
Ερωτας: Η αληθινή αγάπη κρατά για πάντα και μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο και πρόκληση! Αν λοιπόν αυτό που σε συνδέει με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι όντως πραγματικό, τότε θα διατηρηθεί! Αυτό τον Απρίλιο θα γίνει πραγματικότητα μία μεγάλη ερωτική επιθυμία, την οποία είχες πιστέψει με όλη την δύναμη της ψυχής σου! Ο μήνας είναι κατάλληλος για την δημιουργία μίας σταθερής σχέσης, η οποία θα έχει πραγματικά προοπτικές.
 
Καριέρα/ΟικονομικάΟλοκληρώνεται αυτό τον Απρίλιο ένα επαγγελματικό έργο, για το οποίο έχεις κουραστεί πολύ και έχεις κάνει θυσίες. Αν δεν εργάζεσαι, τότε οι κόποι που έχεις κάνει ως τώρα για την εύρεση εργασίας, επιτέλους θα ανταμειφτούν. Στον τομέα των οικονομικών σου, ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα: Η Πρωταπριλιά
ΓενικάΈνα νέο ξεκίνημα κάνεις αυτό τον Απρίλιο, το οποίο και σε γεμίζει με κέφι, ενθουσιασμό και μεγάλη προσμονή ότι σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο! Πράγματι, βιώνεις μεγάλες αλλαγές, οι οποίες σε εξιτάρουν και σε παρασύρουν να πάρεις τα ρίσκα σου και να τολμήσεις αυτό που κάποτε φοβόσουν! Να αναμένεις ότι θα υπάρξουν εντάσεις και καβγαδάκια με τα άτομα που αγαπάς, γιατί συχνά θα λειτουργείς αρκετά παρορμητικά και επιπόλαια!
 
Ερωτας: Διψάς για νέες εμπειρίες και για έναν καινούργιο έρωτα, που θα σου αλλάξει ό,τι πίστευες ως τώρα… Η κάρτα του Τρελού δείχνει όντως ότι μπορεί άνετα αυτό τον καιρό να εισβάλλει ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σου, που θα σου πάρει τα μυαλά! Αν έχεις σχέση, τότε ίσως προκύψουν συγκρούσεις με το ταίρι σου, γιατί θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι! Αν δεν έχεις σχέση, μην δίνεις πολλά σε μία νέα ερωτική γνωριμία που θα προκύψει, γιατί λίγο αργότερα θα το μετανιώσεις!
 
Καριέρα/ΟικονομικάΑπό το ξεκίνημα του Απριλίου βρίσκεσαι σε υπερένταση, προκειμένου να δρομολογήσεις επαγγελματικές υποθέσεις, που ήταν σε εκκρεμότητα. Παράλληλα, γίνονται τώρα αλλαγές που φέρνουν νέα ξεκινήματα στην εργασία σου. Θα δεχτείς μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση, η οποία θα σε βάλει σε σκέψεις να ρισκάρεις, το σίγουρο και το σταθερό. Καλύτερα όμως να συγκρατηθείς, γιατί αυτό το μήνα υπάρχει ο κίνδυνος της απώλειας, είτε οικονομικής, είτε επαγγελματικής!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα:   Ο Ιεροφάντης
ΓενικάΤα καλύτερα έρχονται όταν δεν το περιμένεις, όταν ο χρόνος έχει περάσει και έχει αφήσει πάνω σου τα σημάδια του! Έτσι ακριβώς θα γίνει και με εσένα αυτό τον Απρίλιο, αγαπητέ Υδροχόε! Φτάνει η στιγμή που θα πετύχεις ένα προσωπικό σου σχέδιο, για το οποίο έχεις κάνει μεγάλη αναμονή! Επιπλέον, ένα ταξίδι που θα γίνει αυτό το μήνα, θα σου δώσει την δύναμη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!
 
Ερωτας: Αναζητάς κάτι πιο μόνιμο και σταθερό στα αισθηματικά σου. Σκέφτεσαι το γάμο, την δημιουργία οικογένειας και όλα αυτά πλέον δεν είναι τόσο ανέφικτα, αρκεί να κάνεις ώριμες επιλογές. Αν έχεις έναν μόνιμο δεσμό, τότε υπάρχουν οι προοπτικές η σχέση σου να πάρει μία πιο σοβαρή πορεία! Αν δεν έχεις σχέση, τότε μπορείς να συναντήσεις τον σύντροφο, με τον οποίο θα έχεις μία κοινή ζωή!
 
Καριέρα/ΟικονομικάΤα επαγγελματικά σου αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν και αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά και να διεκδικήσεις μία καλύτερη θέση ή πορεία στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις! Όλες τις μέρες αυτού του μήνα δέχεσαι εύνοια σε οικονομικές επενδύσεις και συναλλαγές, εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτή την τυχερή συγκυρία!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  Οι Εραστές
Γενικά: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σου προσφέρει δυνατές στιγμές, έχει πολύ έρωτα, πόθο και όμορφες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Η αλήθεια είναι όμως ότι εσύ θα αναζητάς πάντα κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχεις, κοινώς… θα τα θέλεις όλα δικά σου! Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αρκεί να μην αφήσεις τις αμφιβολίες και τα διλήμματα να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου σχεδίων.
 
Ερωτας:  Ένα ερωτικό ειδύλλιο αρχίζει να εξελίσσεται και να κυριεύει το μυαλό και την καρδιά σου, αγαπητέ Ιχθύ! Δεν θα μπορέσεις εύκολα να συγκρατηθείς στον έρωτα που σε κρατά σε εγρήγορση! Ωστόσο, παρόλο που οι προοπτικές στον έρωτα είναι μοναδικές, συχνά θα σε καταβάλλουν φόβοι και ανησυχίες για το αύριο! Ζήσε τη στιγμή, χωρίς να σκέφτεσαι το μετά…
 
Καριέρα/ΟικονομικάΝέες ιδέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες θα σου χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι, για να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια! Αυτό τον Απρίλιο θα πλασάρεις πολύ καλύτερα τη δουλειά σου και τα ταλέντα σου! Τα οικονομικά σου, έχουν σημαντικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία και καλείσαι να αντιμετωπίσεις! Τα έσοδά σου μπορεί να αυξάνονται, αλλά οι εκκρεμότητές σου είναι ακόμα πολλές!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.