Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Ιούνιο 2015! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Ιούνιο 2015

 
Προβλέψεις Ιουνίου 2015 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!
 
 
 
 
 
 
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: Ο Κρεμασμένος
Η επιρροή του Κρόνου στον Τοξότη θα σας επηρεάσει έως τα μέσα Ιούνη.
Η άσχημη δεκαετία αρχίζει να φεύγει για σας. Η κάρτα του «Κρεμασμένου» αντιπροσωπεύει  όλες τις εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε για να περάσετε σε ποιο ευνοϊκή περίοδο, που δεν θα συνοδεύεται από καταστάσεις που στο παρελθόν σας έκαναν να ταλαιπωρηθείτε.
Θα πρέπει όμως να ωριμάσετε για να φέρετε τα καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους μήνες. Μη βιάζεστε για αποφάσεις ζωής  κυρίως στα ερωτικά σας. Προσοχή  στους αδεσμεύτους ,εξαπατήσεις από καινούργια  φλερτ.
Πρέπει να προσπαθήσετε και να δουλέψετε για αυτά που θέλετε.
Από Σεπτέμβρη μέχρι τέλος του χρόνου τα πράγματα μπαίνουν σε ισορροπία, και θα βλέπετε ότι οι κόποι σας δικαιώνονται.
Για θέματα υγείας, προσοχή αυτό το μήνα σε όσους πάσχουν από ισχυρούς πονοκεφάλους και αυχενικό σύνδρομο.
Την τύχη στα τυχερά παιχνίδια αφήστε την καλύτερα από Σεπτέμβρη. 
 
Κριέ, για να μάθεις πώς θα κλείσεις τους παλιούς λογαριασμούς που σε ταλαιπωρούν, κάλεσε τώρα στο 9016000628. Η ταρωμάντης – μελλοντολόγος κα Ελένη είναι εδώ για να σου βρει τις λύσεις.
 
 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα: Η εγκράτεια
 
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στα οικονομικά θέματα. Το άγχος και το στρες δεν λείπει από την καθημερινότητά σας. Η τετράγωνη λογική  οι σταθερές βάσεις και το επαγγελματικό σας ταμπεραμέντο, που είναι τα κύρια προσόντα σας ,δεν σας βοηθούν να πάρετε αυτό το διάστημα σωστές αποφάσεις.
Η κάρτα της «εγκράτειας» θέλει να σας δείξει ότι πρέπει να είστε για λίγο καιρό συγκρατημένοι και να μην παρασυρθείτε από βιαστικές κινήσεις που έχουν το κίνδυνο εξαπάτησης.
Προσέξτε με ποια άτομα κάνετε συμφωνίες. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Τα αισθηματικά θέματα, κυρίως οι παντρεμένοι, τα έχετε αφήσει πίσω σας .’Έχετε κάνει το γάμο ρουτίνα και δεν προσπαθείτε για την αναθέρμανσή του. Οι ελεύθεροι είναι σε καλύτερη μοίρα με αρκετές ευκαιρίες αυτό το μήνα, αλλά όχι ακόμη μοιραία γνωριμία.
Από τις 5 Ιουνίου θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με περισσότερους φίλους και συγγενείς που έχετε αφήσει στο περιθώριο.
Στην υγεία τα νεύρα σας και το άγχος σας θα  είναι πρωταγωνιστές .
Από τις 24 και μετά μπαίνετε σε μια διαδικασία ταξιδιών και συζητήσεων για καινούργια επαγγελματικά σχέδια.
Ταύρε, αυτό το μήνα πρέπει να δείξεις εγκράτεια και να μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 και θα μάθεις άμεσα πώς να διαχειριστείς το μέλλον σου.
 

 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 

 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ Κάρτα του μήνα: Ο Ήλιος
Λόγω των γενεθλίων σας  αυτό το μήνα, ο «Ήλιος» είναι μια χαρακτηριστική κάρτα.
Ο «‘Ήλιος» συμβολίζει τα καινούργια ξεκινήματα, είτε είναι αισθηματικά είτε επαγγελματικά, βοηθά στην οργάνωση και στις καινούργιες ευκαιρίες, που καλό είναι να γίνονται μετά τις 10-12 Ιουνίου, που ο ανάδρομος Ερμής θα αρχίζει να φεύγει.
Πολλοί Δίδυμοι πάνω από 30 ετών θα βλέπουν από αυτό το μήνα να χάνουν την παιδικότητά τους, να ωριμάζουν πολύ γρήγορα  και να μπαίνουν περισσότερο στην ουσία αυτών που θέλουν να υλοποιήσουν .
Όσοι έχουν ως όνειρο την συγγραφή, θα μπορούν από αυτό το μήνα και ως το τέλος του χρόνου να υλοποιήσουν  το στόχο τους .
Πολλοί Δίδυμοι θα ασχοληθούν με την εκμάθηση ξένων γλωσσών, με πολλή όρεξη που άλλοτε θα τους κούραζε μόνο η ιδέα της μελέτης.
Στην υγεία σας, όσοι καπνίζουν να προσέξουν τους πνεύμονες και το αναπνευστικό.
Όσοι Δίδυμοι παίρνουν δίπλωμα οδήγησης προσοχή στους δρόμους, κίνδυνος ατυχημάτων.
 
Δίδυμε, ο μήνας των γενεθλίων σου είναι γεμάτος με νέα ξεκινήματα. Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628, για να μάθεις πώς θα υλοποιήσεις τους στόχους σου. 
 
 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα:  Ο Διάβολος

Τα επαγγελματικά θέματα είναι το κύριο γνώρισμα του μήνα. Οι καρκίνοι θα ασχοληθείτε για  ανεύρεση δουλειάς, είτε  καινούργιας, είτε διπλής δουλειάς, γιατί θα βλέπετε ότι τα έξοδα κα οι υποχρεώσεις θα τρέχουν.
«Ο διάβολος» είναι μια κάρτα πολλαπλής σημασίας, επειδή αυτή αυτό το μήνα η υπομονή δοκιμάζετε και τα  νεύρα σας ξεφεύγουν . Προσέξτε τις διαμάχες. Θα πιάσετε τον εαυτό σας να μην έχει υπομονή για απλά θέματα και να βγαίνετε από τα όριά σας .
Προσοχή παντρεμένοι και ελεύθεροι ,μην παρασυρθείτε σε παράνομες ερωτικέ σ ιστορίες, που μόνο μπερδέματα μπορεί να φέρουν.
Μετά τις 25 Ιουνίου σας βλέπω σταδιακά να ηρεμείτε.
Στην υγεία σας προσοχή στο νευρικό σας σύστημα και στο στομάχι.
Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές δουλειάς και μετακομίσεις .
Από Σεπτέμβριο θα σας δοθούν καλύτερες ευκαιρίες
Εύνοια για τυχερά παιχνίδια από τον άλλο μήνα.
 
★ Καρκίνε, για να μην αισθανθείς πως η υπομονή σου εξαντλείται και τα νεύρα σου κυριαρχούν στην καθημερινότητά σου, κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628, που με την πολύχρονη εμπειρία της θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτόν τον δύσκολο μήνα.

 

 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 

 

 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα: Οι εραστές
Παρόλο που ο μήνας στο πρώτο δεκαήμερο δεν μπαίνει με τις καλύτερες προδιαγραφές, μετά τις 7 Ιουνίου θα σας δοθεί η ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις, που θα αναπτερώσουν τις ελπίδες σας.
Η κάρτα των ερωτευμένων είναι χαρακτηριστική του ζωδίου σας αυτό το μήνα, αφού η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη.
Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη μορφή.
Γίνεστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, θα προβείτε σε ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας και οι άντρες και οι γυναίκες.
Κυρίως οι άντρες λιοντάρια μπορεί να φτάσουν και στην υπερβολή για τη βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνιση και να ξοδέψουν χρήματα που μπορεί να προορίζονται για άλλο σκοπό. Ο έρωτας χτυπά την πόρτα ακόμα και των ποιο σεμνών λιονταριών.
Θα κάνετε αλλαγές και θα γίνετε ποιο ευαίσθητοι και ερωτικοί. Ο μήνας αυτός δύσκολα να φύγει χωρίς κάποια καλή γνωριμία που θα έχει συνέχεια στο χρόνο.
Στην υγεία σας δεν προβλέπετε κάτι άσχημο, λίγο προσοχή στα γλυκά και στα σοκολατοειδή γιατί υπάρχει κίνδυνος γαστρεντερικών διαταραχών, λόγω υπερβολικής χρήσης.
★ Λέοντα, το καλοκαίρι ξεκινά άκρως ερωτικά για σένα. Αν θέλεις να μάθεις πότε και πώς ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα, κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628, για να μάθεις την επιρροή της ερωτικής Αφροδίτης στο ζώδιό σου.

 

 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: Η Σελήνη
Οι οικογενειακές και οι οικονομικές υποχρεώσεις θα τρέχουν αυτό το διάστημα.
Να προσέχετε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, παραμένει ανάδρομος και παρανοήσεις και πλεκτάνες είναι προ των πυλών.
Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε λόγω του εξαιρετικού σας χαρίσματος στην ευφράδεια του λόγου  να μπορέσετε να ξεγελάσετε μερικούς  χωρίς να δείξετε ότι έχετε δυσανασχετήσει με την στάση τους.
Κούραση ψυχική και σωματική θα σας καταβάλει όλο το μήνα, γι’ αυτό και η κάρτα ταρώ της σελήνης είναι χαρακτηριστική του ζωδίου σας
Κάποιες μέρες μέσα στο μήνα θα είναι έντονο το συναίσθημα της μοναξιάς . Θα κάνετε έναν απολογισμό για τα λάθη των προηγούμενων χρόνων.
Τα  έξοδα θα είναι πολλά, έτσι σας βλέπω να μπαίνετε στο καβούκι σας. Να περιορίσετε τα έξοδα και τις παρέες σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Από τον Ιούνιο όμως, τα πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν και καινούργιες παρέες θα σας δώσουν κέφι και όρεξη.
Στην υγεία σας, προσοχή  τις καταθλίψεις. Ένα ζωάκι μπορεί να σας βοηθούσε πάρα πολύ να ξεχάσετε τα προβλήματα και να γίνει ο πιστό σας φίλος.
Παρθένε, αυτός ο Ιούνιος ενδέχεται να σου φέρει μοναξιά και κούραση, σωματική και ψυχική. Για να μάθεις πώς θα διαχειριστείς τον ανάδρομο Ερμή, κυβερνήτη του ζωδίου σου, κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628.

 

 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα: Το Άρμα
Ταξίδια και δρόμοι θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο και κυρίως από το δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε γνωριμίες καινούργιες που θα έχουν μεγάλη και θετική δύναμη πάνω σας τα επόμενα χρόνια.
Όλο το καλοκαίρι θα ευνοηθούν τα ταξίδια, οι μετακινήσεις ,οι σπουδές στο εξωτερικό, οι μετακομίσεις, για αυτό η κάρτα ταρώ  Άρμα σας αντιπροσωπεύει αυτό το μήνα όσο καμιά άλλη.
Όλο το καλοκαίρι θα αρχίζετε να ταχτοποιείτε  όλα όσα ο χειμώνας άφησε σε εκκρεμότητα.
Το δεύτερο δεκαήμερο ο Ερμής μπαίνει σε ορθή τροχιά και θα υπάρξουν γνωριμίες ζωής σε επαγγελματικό αλλά και στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σας .
Σίγουρα ένας μεγάλος έρωτας θα έρθει και το καλοκαίρι θα περάσει χωρίς  να το καταλάβετε.
Τα οικονομικά σας θέματα που πάντα ήταν άγχος για σας, τώρα καλυτερεύουν αφού κάνετε καλύτερη διαχείριση. Βλέπετε πλέον ότι  οι κόποι σας δε πήγαν χαμένοι
Στην υγεία, όσοι πάσχουν από υπέρταση, προσοχή στην δοσολογία των χαπιών σας λόγω απότομης πτώσης της πίεσή σας (κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα). Να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Ζυγέ, μαζί με το καλοκαίρι έρχονται τα ταξίδια και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πότε θα έρθει η καρμική γνωριμία στη ζωή σου.
.
 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα:Η Πρωθιέρεια
 
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λιονταριού και θα παραμείνει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτό σημαίνει ότι για σας τους Σκορπιούς τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε καλό δρόμο.
Θα αρχίσετε να παίρνετε προαγωγές, αυξήσεις, να κάνετε καινούργιες συμφωνίες και να μπαίνετε σε έναν πιο δημιουργικό δρόμο.
Παρόλο που ο Κρόνος θα κάνει μια ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας, η επιρροή του πλέον δεν είναι τόσο αρνητική όσο αυτή των προηγούμενων ετών .
Μια παύση μικρή των σχεδίων σας και μετά πάλι προς τη δόξα τραβάτε.
Η κάρτα της Πρωθιέρειας είναι χαρακτηριστική στο μήνα αυτό για το ζώδιο σας.
Η κάρτα έχει πολλαπλή σημασία, είναι η ωρίμανση, η επιφοίτηση από τα άσχημα που σας είχαν συμβεί τις προηγούμενες χρονιές .
Η διαίσθησή σας πια είναι στο ανώτερο επίπεδο, να ξεχωρίζετε τις πλεκτάνες και να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Έχετε σοβαρευτεί οι περισσότεροι Σκορπιοί και βάζετε τις βάσεις για σοβαρές συμβιώσεις, γάμους παιδιά. Νοικοκυρεύεστε!!!!
Προσοχή, σε όσους φίλους και συγγενείς στο παρελθόν σας είχαν προδώσει να μην ξαναεμφανιστούν στη ζωή σας .
Η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση, θα ασχοληθείτε με γυμναστική, σπορ, αθλητικές εκδηλώσεις.
Σκορπιέ, η Αφροδίτη στον Λέοντα βάζει επιτέλους τα επαγγελματικά σου σε καλό δρόμο. Πόσο, όμως, θα σε επηρεάσει η νέα, μικρή ανάδρομη πορεία του Κρόνου; Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς θα διαχειριστείς τις καταστάσεις, με σύμμαχο τη διαίσθησή σου!
 
 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα Η Απόφαση
Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Μην βιάζεστε να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση αλλαγής σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Οι βιαστικές κινήσεις φέρνουν και λάθος αποτελέσματα.
Κινδυνεύετε να γκρεμίσετε ό,τι με κόπο με φτιάξατε τα τελευταία χρόνια .
Προσοχή το πρώτο δεκαήμερο, τα νεύρα σας.
Κοιτάξτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους .
Ο θυμός, η οργή, οι προνοήσεις, δεν θα λείπουν. Αφήστε τα ταξίδια για λίγο και ασχοληθείτε με τη δουλειά. Βάλτε ένα μέτρο στην ζωή σας, δεν είστε πλέον παιδιά.
Αν και ο Κρόνος στον τοξότη είναι φιλικός πλανήτης για όλα τα ζώδια, κάποιες φορές θα βλέπετε ότι θα χάνετε τον έλεγχο.
Μην αφήνετε δουλειές επειδή έχετε μάθει στην καλοπέραση.
Πρέπει να προσπαθήσετε παραπάνω.
Η χαρακτηριστική κάρτα της «Απόφασης» είναι η πιο ιδανική για σας αυτό τον καιρό.
Τα ερωτικά ευνοούνται στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις Οι αδέσμευτοι θα έχουν έντονα φλερτ και γνωριμίες όχι όμως μοιραίες γνωριμίες.
Στην υγεία σας, όσοι ασχολείστε με αθλητισμό, να μην το παρακάνετε
Σε όλα να υπάρχει μέτρο, υπάρχει κίνδυνος  εξάντλησης. Περάστε κάποιες ώρες με την οικογένεια και τα παιδιά σας, αυτά σας ηρεμούν για τώρα.
Τοξότη, γιατί να κάνεις βιαστικές κινήσεις και λάθη; Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628, για να μάθεις πώς να διαχειριστείς τον θυμό σου, που ξεχειλίζει αυτόν το μήνα και σου χαλάει τις σχέσεις με τους γύρω σου και, κυρίως, με τον εαυτό σου. 
 
 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα: Το Αστέρι
Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις. Από τις 5 του μήνα ένα ευχάριστο γεγονός σαν αστέρι έρχεται να σας αλλάξει προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο .
Καινούργιες γνωριμίες και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ επιτυχίες στα οικονομικά σας, ερωτικά απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα έρχονται.
Η κάρτα των ταρώ «Αστέρι» συμβολίζει το ξαφνικό, την επιτυχία και αυτό το μήνα θα υπάρχουν μέρες που θα νιώθετε ότι είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Ένας δεσμός μπορεί να σας κουράσει επειδή θα στηριχθεί μόνο σε σας και θα σας αγχώσει.
Η υγεία σας δεν είναι άσχημη, προσοχή μόνο στο πρώτο δεκαήμερο τι τρώτε. Κίνδυνος δηλητηρίασης. Όσοι Αιγόκεροι πάσχουν από αλλεργίες όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα πρέπει να προσέχουν. Αποφύγετε ζώα και  φυτά.
Θα είναι  αρκετή η περίοδος που θα χρειαστείτε για την πλήρης θεραπεία των συμπτωμάτων  σας.
★ Αιγόκερε, ο Ιούνιος επιφυλάσσει ένα ευχάριστο γεγονός στον τομέα της εργασίας. Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628, για να μάθεις πώς θα αποφύγεις κάθε κακοτοπιά που θα μπορούσε να σου δυσκολέψει τις διαπραγματεύσεις σου. 
 
 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα:  Ο Τροχός της Τύχης
Ο Ιούνιος ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές για σας. Μικρή εξαίρεση το πρώτο πενθήμερο του μήνα. 
Πάρα πολύ καλές μέρες έρχονται  για σας, με έξυπνους τρόπους πετυχαίνετε τους στόχους σας σε όλους τους τομείς. 
Η κάρτα του τροχού της τύχης σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή για σας, που το στόχο σας τον έχετε πετύχει λόγω της ευστροφίας  σας και της εξυπνάδας σας.
Ένας μεγάλος έρωτας είναι ήδη στο κατώφλι σας, από τα τέλη του μήνα θα αρχίσετε να σκέφτεστε και την επισημοποίηση του δεσμού σας .
Η υγεία σας καλύτερη όσο ποτέ με αρκετές επιτυχίες σε όσους Υδροχόους αγωνίζονται.
Όσοι έχουν προβλήματα στα άκρα τους τα τελευταία δύο χρόνια θα αρχίζουν να βρίσκουν πιο μόνιμες θεραπείες που τα τελευταία  χρόνια απεχθανόντουσαν τα πειραματόζωα στα χέρια των γιατρών
Όσο για τους φιλόζωους υδροχόους, θα φιλοξενήσουν γρήγορα στο σπίτι τους ένα καινούργιο μέλος. Δρόμοι, ταξίδια, γνωριμίες, συμφωνίες και υγεία βρίσκονται σε καλό δρόμο. Στα τυχερά παιχνίδια πολλοί Υδροχόοι κρατούν ανέλπιστη χαρά.
Υδροχόε, έρχονται καλύτερες μέρες και πολλές επιτυχίες. Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα την τύχη που σου επιφυλάσσει αυτός ο μήνας.
 

 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 

 

ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  Η Πρωταπριλιά
Ο έρωτας είναι σημαντικός στη ζωή σας, παρόλο που τα περισσότερα ψαράκια είναι ζηλιάρικα, θα πρέπει να προσαρμοστούν στις σχέσεις και να μην δημιουργούν προβλήματα.
Η διάθεσή σας θα ανέβει πολύ αυτό το μήνα, θα κάνετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα.
Προσοχή στην υπερκόπωση, θα κάνει μαύρα μάτια το σπίτι σας να σας δει.
Ένα τρίμηνο που θα είναι συγκλονιστικό και ανέμελο για τα όμορφα ψαράκια,
Η κάρτα της Πρωταπριλιάς αντιπροσωπεύει την ανεμελιά και ότι είστε στον κόσμο σας  συνέχεια.
Ταξίδια στα εξωτερικό και σπουδές ευνοούνται.Στόχοι για σπουδές υλοποιούνται.
Επιτυχία σε όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά, μουσική, τραγούδι.Κάποια μεγάλη επιτυχία στους περιμένει.
Πολλά ψαράκια θα ασχοληθούν με τα σπορ, αφού για την εμφάνιση τους ξοδεύουν χρήματα ασύστολα.
Η υγεία σας είναι σε φόρμα αυτό τον καιρό.Μικρή προσοχή στα κορίτσια με πολυκυστικές ωοθήκες ή μικρά γυναικολογικά προβλήματα, μήπως από τα μπάνια στη θάλασσα προέλθει ανωμαλία του κύκλου τους.
Όσοι φιλόζωοι Ιχθύες θελήσουν να πάρουν κάποιο ζωάκι, καλύτερα να το αναβάλουν για το Σεπτέμβρη, διότι δεν θα είναι ποτέ στο σπίτι τους για να το περιποιούνται.
Ιχθύ, το σπίτι σου θα κάνει πολύ καιρό να σε δει. Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς θα προσαρμοστείς στις συνθήκες που έρχονται για να σε συγκλονίσουν.
 

 Δες εδώ μοναδικά φυλαχτά για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια! 

Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γρμμή προβλέψεων:  9016000628