Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Μάιο 2015! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Μάιο 2015

 

"Το τέλος εμπεριέχει μια θαυμάσια ευκαιρία: Να κάνεις μια νέα αρχή!"

Εστίασε λοιπόν την προσοχή σου σε αυτή την νέα αρχή που μπορείς να κάνεις μέσα από την ευκαιρία που σου δίνει αυτός ο μήνας των λουλουδιών!  Και όσο αν σε φοβίζει το να κλείσεις έναν κύκλο, αναλογίσου πόσο σε δυσκόλεψε η προηγούμενη εποχή, πόσο σε ταλαιπώρησε, και ξεκίνα να βάλεις την ζωή σου σε μια σειρά! Μέσα από το τέλος που θα πεις θα δεις να αναδύεται η δύναμη που χρειάζεσαι για να κάνεις μια νέα αρχή, διαθέτοντας πλέον τη γνώση, την εμπειρία και προπάντων την ωριμότητα. 

★ Διάβασε για την ιστορία και τη δύναμη της τράπουλας Ταρώεδώ
 
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2015: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Μαΐου, είναι η 13η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Θανάτου, που συμβολίζει τον πλανήτη Πλούτωνα και το ζώδιο του Σκορπιού! Ο μήνας των «λουλουδιών» της άνθισης και της δημιουργίας, αυτή τη χρονιά φέρνει μοιραίες αλλαγές, συνειδητοποίηση της αλήθειας, σοβαρές εξελίξεις και το κλείσιμο μίας εποχής, που αποτελούσε κατατεθέν για πολλούς! Δάκρυα, απογοήτευση, αλλά και στο τέλος ανακούφιση θα δώσει ο Μάιος σε όλους μας.

 

 

Τι προβλέπουν όμως τα Ταρώ για τον φετινό Μάιο; Τι πρέπει να προσέξεις; Πού ευνοείσαι και πώς θα εξελιχθούν οι βασικοί τομείς της ζωής σου;
 

ό,τι αξίζει, πονάει και… είναι δύσκολο: Το Μάιο ξεκαθαρίζεις το τοπίο!

 
Στον τομέα του έρωτα, ο Μάιος θα φέρει ριζικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα που θα προκαλέσουν θλίψη, αναπόληση, νοσταλγία και πίκρα… Οι σχέσεις του παρελθόντος θα προβληματίσουν για μία ακόμα φορά και θα χρειαστεί να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά, προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα μείνεις ή θα φύγεις από αυτή τη σχέση; Έκλεισε ο κύκλος της σχέσης ή της γνωριμίας που σε συγκλόνισε τόσο πολύ; Οι απαντήσεις αυτές θα σου δοθούν αυτό το μήνα. Θα πονέσεις, αλλά θα καταλήξεις σε βασικά συμπεράσματα και θα γυρίσεις μία νέα σελίδα!

 

★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 

 

Στην εργασία και στα οικονομικά απαιτούνται θυσίες…

 
Τον Μάιο είναι απαραίτητο να γίνουν θυσίες για να μπορέσουν να μπουν σε μία σειρά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά όλων των ζωδίων. Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα δοκιμαστούν και κάποιες θα τερματιστούν. Πολλοί θα βρεθούν σε ένα επαγγελματικό αδιέξοδο, το οποίο όμως θα δώσει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα με πολύ καλύτερες προοπτικές. Ωστόσο ο Μάιος κρίνεται ιδανικός μήνας για την εξόφληση οικονομικών χρεών και για την αντιμετώπιση χρόνιων επαγγελματικών προβλημάτων.
 

  Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις των Ταρώ για όλα τα ζώδια!

 

Ποια ζώδια θα έχουν τύχη και ευκαιρίες μέσα στον Μάιο;

 

Αυτό τον Μάιο η εύνοια είναι με το μέρος του Καρκίνου, της Παρθένου, του Σκορπιού, του Αιγόκερω και του Ιχθύ.

 

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν αυτό τον μήνα;

 

Οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτόν τον μήνα.
 
Προβλέψεις Μαϊου 2015 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!
 
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: Η Εγκράτεια
ΓενικάΟ Μάιος είναι ο μήνας της υποχώρησης και του συμβιβασμού για σένα, που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού! Συνειδητοποιείς την αξία των σχέσεών σου, ξεκαθαρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις δίπλα σου και κάνεις την προσπάθειά σου για να το διατηρήσεις. Θα αντιληφθείς και θα παραδεχτείς λάθη που έκανες στο παρελθόν σου, θα αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και θα δώσεις αγώνα για να κερδίσεις αυτό που θέλεις.
 
Έρωτας: Η σχέση σου μπορεί να μην είναι ακόμα στα φόρτε της, όμως αυτό το μήνα θα υπάρξουν τα βήματα, που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, να ησυχάσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι με τον άνθρωπο που είσαι, θέλεις και θα έχεις κοινή πορεία. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ο Μάιος σε βοηθά σιγά-σιγά να αποχαιρετήσεις το παρελθόν σου και να αρχίσεις να ξανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες.
 
Καριέρα /ΟικονομικάΑλλάζεις τακτική αυτό το μήνα, αγαπητέ Κριέ! Θα αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα τα επαγγελματικά σου ενώ θα βάλεις και σε μία τάξη τα οικονομικά! ΟΙ συνεργασίες σου θα είναι εξαιρετικά αποδοτικές και μάλιστα αυτό το μήνα ευνοείσαι να ξεκινήσεις και νέες, οι οποίες θα είναι και σταθερές στο χρόνο.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα: Ο Διάβολος
 
ΓενικάΒρίσκεσαι στο μήνα των γενεθλίων σου και θέλεις να ξεφύγεις από τα όριά σου! Θέλεις να απολαύσεις τον έρωτα, την διασκέδαση, το χρήμα και την καλοπέραση, έστω και αν ξέρεις ότι λίγο αργότερα θα το πληρώσεις ακριβά! Η κάρτα του Διαβόλου που σε αντιπροσωπεύει αυτό το μήνα, δείχνει ότι το πάθος θα σε κυριεύσει, ενώ δεν θα λείψουν οι στιγμές που η ίντριγκα και το παρασκήνιο θα φορτίσουν το κλίμα της καθημερινότητας!
 
Έρωτας: Σε καμία περίπτωση δεν θα κάτσεις φρόνιμα στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε! Η κάρτα του Διαβόλου που σε αντιπροσωπεύει για το Μάιο, σε συνδυασμό με την κάρτα του Θανάτου που συμβολίζει τις γενικές τάσεις του μήνα, φανερώνουν ότι οι ερωτικοί πειρασμοί θα φέρουν ερωτικά μπερδέματα! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό μαζέψου, σκέψου και συγκράτησε τις ορμές σου, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να θυσιάσεις μία μόνιμη σχέση για το πάθος της στιγμής. Αν δεν έχεις σχέση, λες «αντίο» σε ένα ερωτικό πάθος του παρελθόντος και αφήνεσαι συναισθηματικά σε έναν νέο ερωτικό ειδύλλιο, το οποίο όμως δεν θα κρατήσει πολύ!
 
 
Καριέρα /Οικονομικά: Δεν θα μπορείς να συγκρατήσεις το πορτοφόλι σου αλλά και τις υλικές επιθυμίες που θα θέλεις να ικανοποιήσεις, αγαπητέ Ταύρε! Αυτό το Μάιο θα κάνεις ένα σημαντικό δώρο στον εαυτό σου, το οποίο όμως θα κοστίζει ακριβά! Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μία φάση διεκδίκησης και ανταγωνισμού! Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καβγάδες με συνεργάτες σου!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ Κάρτα του μήνα: Ο Πύργος
 
ΓενικάΔεν είναι και τόσο ευχάριστες οι εξελίξεις του Μαΐου, όμως εσένα σου αρέσουν οι αλλαγές! Αυτό το μήνα θα αιφνιδιαστείς, κάποιες εξελίξεις θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σου και εσύ θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, όμως αυτό δεν σου είναι και τόσο δύσκολο, γιατί είναι κάτι που ξέρεις να το κάνεις καλά! Δείξε προνοητικότητα στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στην εργασία σου!
 
Ερωτας: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ιδιαίτερα στον τομέα του έρωτα, που πάντα αιφνιδιάζει και ανατρέπει τα δεδομένα! Αυτό το μήνα λοιπόν, Δίδυμε, είτε θα συνειδητοποιήσεις εντελώς ξαφνικά ότι τα συναισθήματά σου δεν είναι πλέον τα ίδια για τη σχέση σου, είτε ο σύντροφός σου δεν είναι ακριβώς αυτός που πίστευες ως τώρα! Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα έρθουν στα αυτιά σου κάποια νέα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία δεν θα σου αρέσουν και τόσο πολύ!
 
 
Καριέρα/Οικονομικά: Ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα σε θέσουν σε εγρήγορση, για να επιλύσεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Κάποιες αποκαλύψεις θα σκορπίσουν το φόβο και εσύ θα πρέπει τώρα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, για να διατηρήσεις ό,τι έχεις αποκτήσει ως τώρα. Στα οικονομικά να αναμένεις κάποια έκτακτα έξοδα.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα:  Το Αστέρι

ΓενικάΤα καλύτερα σε περιμένουν αυτό το Μάιο, αγαπητέ Καρκίνε, αφού επιτέλους έφτασε η δική σου τυχερή εποχή, που θα σε βοηθήσει να λάμψεις από χαρά και επιτυχία! Θα υπάρξει ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο όμως εσένα θα σε ευνοήσει με τον καλύτερο τρόπο… Είναι σαν να λέμε ότι η ατυχία κάποιου άλλου, θα φέρει τύχη σε εσένα! Αυτό τον μήνα θα κάνεις νέα πλάνα για το μέλλον σου!
 
Ερωτας: Αυτή την ευκαιρία που έψαχνες για να έρθουν τα πράγματα στο σημείο που θέλεις, επιτέλους έφτασε! Ο Μάιος θα βοηθήσει στην άνθιση των ερωτικών σου υποθέσεων και θα σου φέρει ανέλπιστες εκπλήξεις, που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν μία νέα προοπτική για το μέλλον των αισθηματικών σου! Αν είσαι σε σχέση, τότε θα επιβεβαιωθούν τα συναισθήματα που τρέφει για σένα το ταίρι σου και θα κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον σας. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία νέα και πολύ τυχερή γνωριμία, έρχεται τώρα στη ζωή σου!
 
Καριέρα/ΟικονομικάΜία νέα επαγγελματική πρόταση που θα δεχθείς αυτό το μήνα, θα σου δώσει την ελπίδα ότι το επαγγελματικό και οικονομικό αύριο, θα είναι πλέον πιο ευνοϊκό! Νέα ανοίγματα υπάρχουν αυτό το Μάιο στην εργασία σου, ενώ τα οικονομικά σου, αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν πολύ καλύτερα! Κάποια οφειλόμενα χρήματα, έρχονται επιτέλους στα χέρια σου!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα: Η Σελήνη
ΓενικάΕίναι πολύ όμορφο και υγιές να ανοίγεις την καρδιά σου και να αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου να εκδηλωθούν με όλη τους την ένταση… Αυτό ακριβώς θα κάνεις αυτό το μήνα, αγαπητέ Λέοντα! Θα δραματοποιήσεις λίγο τις καταστάσεις, θα βγάλεις τον πόνο σου, την έντασή σου, όμως θα ζήσεις και στιγμές γεμάτες ρομαντισμό! Οι φίλοι και η οικογένεια θα είναι στο πλάι σου, για να σου επιβεβαιώνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για σένα.
 
Έρωτας: Η καρδιά σου γεμίζει συναισθήματα, γλυκές σκέψεις και επιθυμίες, τις οποίες και θα εκφράσεις με τον πιο όμορφο τρόπο αυτό το Μάιο! Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα λείψουν, εκεί που μπορεί να νιώθεις σιγουριά για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίες, εκεί θα σε στοιχειώνουν οι αμφιβολίες! Η συμβουλή των Ταρώ είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητα! Σκέψου καλά πριν πεις ή κάνεις οτιδήποτε αφορά τα αισθηματικά σου!
 
Καριέρα/ΟικονομικάΗ δημιουργικότητά σου θα είναι στα καλύτερά της αυτό το μήνα, αγαπητέ Λέοντα. Νέες ιδέες θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πρόοδο και θα έχεις την έμπνευση και τη διάθεση να εντυπωσιάσεις στο χώρο της εργασίας σου, αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις! Στα οικονομικά σου, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και αστάθειες! Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, εξανεμίζουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: Ο Ήλιος
ΓενικάΤίποτα δεν σε πτοεί αυτό το Μάιο, φίλε Παρθένε! Ο Ήλιος σου χαρίζει την λάμψη του και σε γεμίζει με ενθουσιασμό, χαρά και διάθεση για δημιουργία! Αυτό το μήνα θα είσαι όλο επικοινωνίες, επαφές, ζωντάνια, ενεργητικότητα και επιθυμία για διάκριση και επέκταση! Θα λάβεις χαρούμενα μηνύματα, θα δεχθείς προτάσεις που θα είναι τυχερές και θα συναντηθείς με φίλους, που είχες καιρό να δεις.
 
Έρωτας: Αρχίζεις να βλέπεις φως στον ορίζοντα της αισθηματικής σου ζωής, αγαπητέ Παρθένε! Αυτό το Μάιο, το χιούμορ και οι χαρούμενες στιγμές θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα ακούσεις πράγματα που θα ζεστάνουν την καρδιά σου και θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχία. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι ή να υπάρξει μία γνωριμία ξαφνική, που θα σε συναρπάσει! Μόνο χαρούμενα να περιμένεις…
 
Καριέρα/Οικονομικά:Επαγγελματικές συμφωνίες, προτάσεις και συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο, για να σε κάνουν να μπεις σε διαδικασία ανανέωσης της εργασίας σου. Ο μήνας σε ευνοεί για την υπογραφή επαγγελματικών και οικονομικών συμφωνητικών, που θα είναι προς όφελός σου! Στα οικονομικά, επιτέλους μετά από αρκετό καιρό αρχίζεις να ανεβαίνεις!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα: Η Απόφαση
ΓενικάΗ επιπολαιότητα και η βιασύνη δεν οδηγούν ποτέ σε καλό και αυτό είναι κάτι που πλέον το ξέρεις πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό το Μάιο λοιπόν, αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά τη ζωή και το μέλλον σου! Παίρνεις σκληρές αποφάσεις για την πορεία σου και προσπαθείς να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα ζητήσουν αυτό το μήνα την βοήθεια και την υποστήριξή σου! Θα σταθείς σαν «βράχος» στα πρόσωπα που αγαπάς.
 
Έρωτας: Η πορεία της σταθερής σου σχέσης δεν είναι αυτή που περίμενες ή σχεδίαζες. Αυτό είναι κάτι που σε μελαγχολεί, όμως σε κάνει να σκεφτείς και πιο σοβαρά πιο θέλεις να είναι το μέλλον της. Θα αποστασιοποιηθείς, θα δεις τις καταστάσεις λίγο πιο ώριμα, θα ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν δεν έχεις σχέση τότε έρχεται μία νέα γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα, που θα σου εμπνεύσει την σιγουριά και την ασφάλεια.
 
Καριέρα / ΟικονομικάΤο ενδιαφέρον σου θα είναι απόλυτα δοσμένα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου αυτό το Μάιο. Θα δουλέψεις σκληρά, θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, γιατί πολύ απλά οι ευθύνες σου θα είναι πολλές. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και σε τόσο καλό στάδιο, για το λόγο αυτό, θα κόψεις κάποιες από τις περιττές απολαύσεις που είχες ως σήμερα, προκειμένου να βάλεις σε σειρά τις υποθέσεις σου!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα:Ο Κόσμος
ΓενικάΤα σχέδια που εμποδίστηκαν και είχαν μείνει στη μέση, αυτό το μήνα επιτέλους μπαίνουν σε φάση ολοκλήρωσης, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση! Το Μάιο θα ξεπεράσεις ένα σοβαρό πρόβλημα του παρελθόντος, θα νιώσεις ανακούφιση και θα πεις «Καλά τα κατάφερα τελικά»! Μία νέα εποχή ξεκινά σιγά-σιγά στη ζωή σου και εσύ τώρα νιώθεις περισσότερη δύναμη από κάθε άλλη φορά.
 
Ερωτας: Η αγάπη ενώνει με τα δεσμά της και σε ολοκληρώνει… Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που σου δίνεται από την κάρτα του Κόσμου για αυτό το Μάιο, αγαπητέ Σκορπιέ. Αν είσαι σε σχέση, τότε πραγματικά θα υπάρξουν εξελίξεις, που θα σου αποδείξουν ότι εσύ και ο σύντροφός σου είσαστε ένα και ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά σας. Πολύ πιθανό ο δεσμός σας να πάρει τώρα μία πιο σοβαρή μορφή. Όσο για σένα που είσαι χωρίς ταίρι, έρχεται ένα νέο και πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, με τη διάθεση να μείνει.
 
Καριέρα/ΟικονομικάΤα χρήματα δεν έχουν και τόσο αξία αυτό το μήνα για σένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτό που έχει σημασία είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και να λάβεις την ηθική ανταμοιβή που περιμένεις. Αυτό θα γίνει το Μάιο. Ο προϊστάμενος θα σε στηρίξει; Μία προαγωγή θα έρθει τώρα; Θα βρεις δουλειά; Θα πάρει σάρκα και οστά ένα επαγγελματικό ή οικονομικό σου σχέδιο; Κάτι απ’ όλα αυτά θα γίνει και πραγματικά θα νιώσεις ότι οι κόποι σου όχι μόνο δεν πήγαν στράφι, άλλα έπιασαν τόπο!
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα Η Πρωταπριλιά
Γενικά Ζήτω η διασκέδαση, ο αυθορμητισμός, ο ενθουσιασμός και τα νέα ξεκινήματα… Αυτό ακριβώς θα πεις αυτό το Μάιο, αγαπητέ Τοξότη! Η βιασύνη και η νευρικότητα θα σε χαρακτηρίζουν σε όλη την διάρκεια του μήνα, θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές, να πάρεις τα ρίσκα σου και να τολμήσεις αυτό που κάποτε φοβόσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί τα λόγια σου μπορεί να πληγώσουν τα άτομα που αγαπάς, ενώ οι πράξεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη.
 
Ερωτας: Νέος έρωτας και αισθηματική ανανέωση φέρνει μαζί του ο Μάιος του 2015 για το δικό σου ζώδιο! Βαρέθηκες τα παλιά και τώρα θέλεις νέες καταστάσεις, να σε εξιτάρουν και να σε κάνουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό σου! Ο πέμπτος μήνας της χρονιάς δεν φέρνει ερωτική σταθερότητα και επιπλέον σου δημιουργεί την ανάγκη να νιώσεις ελευθερία! Οι πράξεις και οι αποφάσεις σου μπορεί να απογοητεύσουν ένα πρόσωπο, που έχει αισθήματα για σένα.
 
Καριέρα/ΟικονομικάΑυτό το μήνα σε πιάνει μία αναστάτωση και θέλεις να κάνεις αλλαγές, να τολμήσεις να πάρεις τα ρίσκα σου, προκειμένου να γίνουν αλλαγές στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Θέλεις να ταράξεις τα νερά και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις! Ωστόσο, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις επιλογές σου, μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις και προσπάθησε να μην βλέπεις επιπόλαια την εξέλιξη των επαγγελματικών, αλλά και των οικονομικών σου! Η ασυνέπεια και η αστάθειά σου μπορούν εύκολα να σε βάλουν σε μπελάδες.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα: Ο Ιεροφάντης
ΓενικάΟι σκέψεις σου ωριμάζουν, αρχίζεις να βλέπεις πιο ψύχραιμα κάποιες καταστάσεις και νιώθεις δύναμη, σιγουριά και σταθερότητα για το μέλλον σου! Με λίγα λόγια, αυτό τον Μάιο έχεις πλέον την εμπειρία και την γνώση να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να απομακρύνεις από κοντά σου κάθε τι που σου στέκεται τροχοπέδη! Ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για σένα, θα σε βοηθήσει να βρεις το νόημα μίας κατάστασης, η οποία σε απασχόλησε τους περασμένους μήνες.
 
Ερωτας: Ξέρεις καλά τι θέλεις και πώς μπορείς να το αποκτήσεις. Γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και βρίσκεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου, αναγνωρίζοντας την αξία σου! Η σχέση σου μπορεί τώρα να πάρει μία πιο σοβαρή μορφή, γιατί οι επιθυμίες οι δικές σου, αλλά και του συντρόφου σου, αλλάζουν. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυξάνεις τον πήχη και βρίσκεσαι σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα μπορεί να ικανοποιήσει τα θέλω σου! Αυτή η αναζήτηση θα κριθεί επιτυχής!
 
 
Καριέρα/ΟικονομικάΈνα άτομο υψηλά ιστάμενο θα πιστέψει σε εσένα και θα θελήσει να σου μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία του, προκειμένου να στηρίξει τα επαγγελματικά σου βήματα. Το Μάιο θα δεχθείς στήριξη στα επαγγελματικά σου, θα την αξίζεις όμως! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή περίοδο και οι πηγές εσόδων σου γίνονται περισσότερες.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα:   Οι Εραστές
ΓενικάΤα θέλεις όλα ή τίποτα αυτό το Μάιο, φίλε Υδροχόε! Οι επιθυμίες σου πολλαπλασιάζονται, η ανάγκη σου να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, σε κάνουν να λειτουργείς αυθόρμητα, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Ο Μάιος φέρνει μαζί του και ερωτικά ξεκαθαρίσματα, τα οποία όμως εσένα σε ικανοποιούν και σου δίνουν μεγάλη χαρά!
 
Ερωτας: Ο Μάιος είναι πιο ερωτικός μήνας του 2015 για το δικό σου ζώδιο, φίλε Υδροχόε… Δεν θα μπορεί κανείς να σε μαζέψει, άσε που θα μπερδευτείς γιατί δεν θα έχεις μόνο μία επιλογή, αλλά πολλές περισσότερες. Οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές, η γοητεία σου αφοπλιστική, ενώ μπορεί να υπάρξει και ένα πρόσωπο το οποίο θα εξιτάρει όλες τις αισθήσεις σου!
 
 
Καριέρα/ΟικονομικάΑπό δημιουργικότητα, έμπνευση και ζήλο για δουλειά θα τα πας καλά αυτό το Μάιο… Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορείς εύκολα να συγκεντρώσεις τη σκέψη σου σε μία επαγγελματική υπόθεση και τα σχέδιά σου θα είναι πιο ενθουσιώδη και τολμηρά απ’ ό,τι θα έπρεπε! Αν λειτουργήσεις πιο προσγειωμένα στην διαχείριση των επαγγελματικών και των οικονομικών σου υποθέσεων, θα τα καταφέρεις μία χαρά.
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  Το Άρμα
Γενικά: Εφόσον καταλάβεις ότι η ζωή κάνει κύκλους και μετά το κλάμα έρχεται το γέλιο, μετά την προδοσία η ικανοποίηση και μετά το τέλος έρχεται πάντα μία νέα αρχή, τότε δεις ότι η επιτυχία που πάντα ήλπιζες και περίμενες, είναι δίπλα σου, απλά τόσο καιρό δεν την έβλεπες! Αυτό τον Μάιο κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι νέο και ενώ κάποια πράγματα γύρω σου, σου φαίνονται ακόμα αβέβαια, τολμάς να πεις και να σκεφτείς πως τώρα έρχονται πιο όμορφες στιγμές!
 
Ερωτας:Το άτομο που είναι μέσα στην καρδιά σου τρέφει πραγματικά αισθήματα για σένα και όταν το κατανοήσεις αυτό και σταματήσεις να αμφιβάλεις, τότε όλα θα πάνε ακριβώς όπως υπολογίζεις. Αυτό το Μάιο θα διώξεις τις ανασφάλειες, θα συνειδητοποιήσεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία και θα έχεις ερωτική επιτυχία, με άτομο που ήδη γνωρίζεις και που οι συνθήκες μέχρι τώρα δεν σας ευνόησαν, για να απολαύσετε την μεταξύ σας επαφή.
 
Καριέρα/Οικονομικά:Μία επαγγελματική απάντηση ή συμφωνία που περίμενες εδώ και καιρό αλλά καθυστερούσε, έρχεται επιτέλους για να σου δώσει επιτυχία, αναγνώριση και ευκαιρία να βάλεις πλώρη για νέα επαγγελματικά πλάνα. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα κάνεις αυτό το μήνα, το οποίο θα έχει και καλές προοπτικές για τα οικονομικά σου!
Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.