Share This!

Τα ζώδια και η συναστρία της σχέσης τους!

Ζώδια, συναστρία και αληθινή αγάπη!

 
«Η αγάπη δεν δίνει παρά μόνο από τον  εαυτό της και δεν παίρνει παρά μονάχα από τον εαυτό της! Η αγάπη δεν κατέχει και  ούτε κατέχεται, γιατί η αγάπη αρκείται στην  αγάπη.», Χαλίλ Γκιμπράν, λιβανέζος ποιητής
 
Της Βασιλικής Κόντη,  ΤΗΛ.: 6 9 3 7 1 3 1 0 4 8
 
Κεραυνοβόλοι έρωτες, μεγάλες αγάπες δεν  ισούνται πάντοτε με ευτυχισμένες σχέσεις ζωής που οδηγούν σε ρομαντικούς  γάμους και αιώνιες δεσμεύσεις... Οι  άνθρωποι, εξάλλου, δεν παντρεύονται όλοι για τους ίδιους λόγους, κάποιοι το κάνουν για να έχουν ένα σπίτι, άλλοι για να εξασφαλιστούν οικονομικά, άλλοι γ ια τί φοβούνται τη μοναξιά και, βέβαια, οι περισσότεροι γιατί  νομίζουν ότι είναι ερωτευμένοι.
 
Ανεξαιρέτως του οποιοδήποτε ψυχολογικού κινήτρου όμως, τα περισσότερα ζευγάρια περιγράφουν ότι αυτό που τους ώθησε να πάρουν τη μεγάλη απόφαση ήταν ένα είδος συναισθήματος  το οποίο περιγράφουν ως αγάπη. Χρειάστηκε να περάσουν  αρκετά χρόνια ωριμότητας για τους περισσότερους ενήλικες  για να διαπιστώσουν ότι τελικά έρωτας και γάμος δεν είναι απαραίτητα συνώνυμες έννοιες! Νεανικοί γάμοι, πριν από τα 30 πλέον, φορτισμένοι από τα παρορμητικά συναισθήματα της ηλικίας, ατενίζοντας με υπεραισιοδοξία το κοινό τους μέλλον, διαπιστώνουν πολύ νωρίς ότι μπορεί ο έρωτας να είναι τυφλός,  ένας γάμος όμως απαιτεί να τα έχουμε τετρακόσια (τα μάτια)!
 
Σύμφωνα με έρευνες και στατιστικές, μακροχρόνια ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν συχνότερα κοινές απόψεις για τη ζωή και τη διαβίωσή τους αλλά εντελώς διαφορετικές  προσωπικότητες και ιδιοσυγκρασίες. Η σεξουαλικότητα δε  δεν φαίνεται να είναι το κορυφαίο θέμα μεταξύ τους, αλλά περισσότερο η αμοιβαία κατανόηση και η συντροφικότητα που έχουν αναπτύξει με το πέρασμα του χρόνου.
 
Δες εδώ την συναστρία της δικής σου σχέσης και ανακάλυψε τα καλά και τα τρωτά της σημεία!
 
 Φυσικός νόμος της έλξης αλλά & της άπωσης Η γνώμη της κλασικής αστρολογίας  σε  ό,τι αφορά την έλξη  δύο ατόμων μεταξύ τους είναι ότι οι ίδιοι πλανήτες που δημιουργούν την έλξη ακριβώς οι ίδιοι αλλά με κακές γωνίες  μπορεί να κατεδαφίσουν μια σχέση.
 

Τα καλά νέα

 
• Ο Ήλιος , η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης τού ενός ατόμου στο ζώδιο του ωροσκόπου ή του 7ου οίκου του άλλου είναι μια από τις πιο ισχυρές ενδείξεις ότι θα αναπτυχθεί  ιδιαίτερη έλξη μεταξύ τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
• Οι πλανήτες του ενός σε θετικές γωνίες  (όψεις) με τον ωροσκόπο του άλλου, με  προτιμότερη, βέβαια, τη σύνοδο είναι  επίσης πολύ ισχυρή ένδειξη έλξης.
 
• Άρης και Αφροδίτη, αρσενικό και θηλυκό, κυβερνούν το σεξουαλικό ένστικτο και, σε σύνοδο μεταξύ τους, κάνουν τη σχέση ακατανίκητη και το ζευγάρι  αχώριστο!
 
• Η Αφροδίτη σε σύνοδο, αντίθεση, τρίγωνο και εξάγωνο με τον  Ήλιο ή τη Σελήνη του άλλου υπογράφει συναισθηματική σχέση με κοινά ενδιαφέροντα, ίδια οπτική γωνία των  θεμάτων, κοινωνικότητα αλλά και αρμονική συντροφικότητα σε ισόποσες δόσεις.
 
• Ο Άρης σε σύνοδο, τρίγωνο και εξάγωνο  με τον Ήλιο ή τη Σελήνη του άλλου  δημιουργεί την απαραίτητη σπινθηροβόλα κατάσταση για να ερωτευτούν αφόρητα. Η  αντίθεση κάποιες φορές είναι επιθυμητή, κάποιες όχι, ανάλογα με την υπόλοιπη σύνθεση.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Τα άσχημα νέα

 
 Οι προσωπικοί πλανήτες Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη και Άρης σε σκληρές  γωνίες τετραγώνου  με τον Ουρανό, τον Κρόνο ή τον Πλούτωνα  δημιουργούν εκπληκτική χημεία και ασκούν  τρομακτική γοητεία στα μέλη μιας σχέσης,  αλλά, δυστυχώς, με το παραμικρό εμπόδιο  οι σχέσεις τινάζονται στον αέρα! Έτσι οι σχέσεις που φαινομενικά τουλάχιστον  ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς  αναπτύσσουν ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να διαλύονται  προτού καλά καλά το  καταλάβουν!
 
Άρης και Αφροδίτη σε γωνία τετραγώνου μεταξύ τους, ενώ δημιουργούν έντονη  έξαψη και ερωτική επιθυμία, ταυτόχρονα  κάνουν τα άτομα να αρπάζονται μεταξύ τους, να θυμώνουν, να επικοινωνούν μόνο με κόντρες και αντιπαραθέσεις, αλλά τα προβλήματα να λύνονται διά μαγείας , μόνο στην κρεβατοκάμαρα.
 
Ο Κρόνος είναι τις περισσότερες  φορές απαραίτητος σε ό,τι αφορά τις εγγυήσεις μακροβιότητας που δίνει σε μια σχέση. Μπορεί να εξελιχθεί όμως πολύ καταπιεστικός και αφόρητα επικριτικός αν  δεν υπάρχει ισορροπία σε άλλους τομείς της συναστρίας. Ειδικότερα στις αντιθέσεις  και τα τετράγωνα αφήνει μια γεύση  έλλειψης στα μέλη μιας σχέσης.
 

Αγάπη είναι...

 
Δεν υπάρχει ιδανική συνταγή για  αρμονικές σχέσεις και ιδανικούς γάμους. Συχνά βλέπουμε ζευγάρια που ερωτεύτηκαν με πάθος και, ενώ όλα γύρω τους φάνταζαν ιδανικά, να καταρρέουν στην πίεση και τη φθορά της καθημερινότητας. Γιατί στην πραγματικότητα αυτό που τροφοδοτεί αληθινά μια σχέση είναι  μόνο η αγάπη. Και η αγάπη  προϋποθέτει ελευθερία και δόσιμο.
 
Μπορούμε να δώσουμε στους συντρόφους μας αγάπη, αλλά δεν μπορούμε να τους δώσουμε τις ιδέες  μας.Θα πρέπει να αρκεστούμε με το να τις ανταλλάξουμε με τις δικές  τους. Μπορούμε να στεγάσουμε το κορμί τους, αλλά δεν μπορούμε να στεγάσουμε την ψυχή τους, ούτε να φυλακίσουμε το πνεύμα τ ους .
 
★ Γνωρίζεις ποιος είναι ο ωροσκόπος σουΝα διαβάζεις πάντα και το ζώδιο του!
 
Μια ερωτική συναστρία, για να έχει  ευτυχή κατάληξη, δεν αρκεί το  πάθος, η ένταση και η ερωτική  διεκδίκηση. Είναι πολύ σοφό αυτό  που λέγεται ότι τρία πράγματα  χρειάζονται σε μια σχέση! Πρώτον, σεβασμός, δεύτερον, θαυμασμός και, τρίτον, ερωτική έλξη. Όταν  υπάρχουν τα δύο από τα τρία, το τρίτο έρχεται μόνο του.
 

Διάσημοι έρωτες

 
Δημήτρης Παπαμιχαήλ(24.8934) και  Αλίκη Βουγιουκλάκη(20.7 1933)  
(η ώρα γέννησης είναι άγνωστη και για τους δύο).
 
Ονειρεμένο ζευγάρι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την κοινή γνώμη ήταν αυτό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης  Βουγιουκλάκη. Όλοι μας θέλαμε να τους  δούμε ενωμένους και κατά βάση στη  μνήμη και τη συνείδησή μας δεν χώρισαν  ποτέ. Αφάνταστα όμορφοι και λαμπεροί, ταίριαζαν τόσο στην οθόνη όσο και στην  αληθινή ζωή με έναν έρωτα που φάνταζε παραμυθένιος, προτού καταλήξει σε επώδυνο διαζύγιο. Η συναστρία τους  αποδεικνύει το μεγάλο έρωτα τον οποίο έζησαν αλλά και τις αξεπέραστες διαφορές  λόγω του έντονου πάθους και της επιθυμίας  που βίωναν ο ένας για τον άλλο.
 
Η σύνοδος του Ήλιου της με το δικό του Άρη και Πλούτωνα δηλώνει την ερωτική  χημεία και την έλξη μεταξύ τους. Αντίστοιχα, ο δικός του  Άρης σε σύνοδο με το δικό της Πλούτωνα (τα ίδια). Άπειρα τρίγωνα και  εξάγω να πολύ βοηθητικά για τη στήριξη της  σχέσης. Κι από την άλλη μεριά, δυστυχώς, ο Ουρανός του σε τετράγωνο με τον Ήλιο της της δημιουργούσε φοβερή ένταση, εκρήξεις και ανασφάλεια. Υπερένταση και ανασφάλεια όμως δημιουργούσε και το τετράγωνο του δικού της Ουρανού με τον Άρη του (κατά πολλούς ερευνητές  αστρολόγους θεωρείται και η πλέον εκρηκτική όψη για να διαλυθεί μια σχέση  απρόσμενα και υπό άσχημες συνθήκες).
 
Θα μπορούσε, άραγε, να ήταν μια σχέση  εραστών και όχι συζύγων; Μάλλον όχι, καθότι υπήρχαν και ισχυρές διεκδικήσεις, κτητικότητα και ζηλοτυπίες που θα την καθιστούσαν αδύνατη να σταθεί με  οποιαδήποτε άλλη μορφή.