Share This!

Τι φέρνει στα ζώδια η εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου;

 

 
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
 
 
 
Κριός

Στον έρωτα κάνε διορθωτικές κινήσεις και προσπάθησε να μην βάλεις όλα τα κάστανα στη φωτιά σε ότι έχει μεγάλο ερωτικό ρίσκο.  Αυτή την βδομάδα κερδίζουν οι λογικές κινήσεις. Προσοχή στα θέματα καρδιάς λόγω της Πανσελήνου στη Παρθένο στην αρχή της εβδομάδας.

 
 
Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στην αρχή της εβδομάδας σου φωνάζει ότι πρέπει να κάνεις νοικοκυρεμένα πράγματα. Μπορεί αυτή την εβδομάδα να διορθώσεις ότι χάλασες ή ότι τέλος πάντων χάλασε με πικρές κουβέντες και λόγια παρόρμησης με την κυβερνήτη Αφροδίτη σου σε όψη με τον Ποσειδώνα στις 28 του μήνα.

 
 
Δίδυμοι

Μην χάνεις πάλι το δάσος για το δέντρο. Μην ψάχνεις για ελαττώματα στη τελειότητα και ξεκόλλα τον εγκέφαλο σου από το ένα και αποκλειστικό σενάριο ευδαιμονίας και έρωτα που έχεις κολλήσει. Είναι κρίμα και άδικο να χάνεις το σήμερα στο όνομα των υποθέσεων και του αύριο.

 
 
Καρκίνος

Αυτή τη βδομάδα η Πανσέληνος στην Παρθένο και η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς μαλακώνει την καρδιά σου και έχει αρχίσει το φλερτ να γίνεται πάλι φλερτ το επιούσιο. Ο ερωτισμός είναι στα πάνω του.

 
 
Λέων

Αυτή τη βδομάδα θα κατοικείς στον κόσμο των πουλιών ή αλλιώς στον κόσμο σου. Ευτυχώς το τελείωμα του μήνα σε βρίσκει σε καλή διάθεση όμως τα σχήματα ακόμα τα βλέπεις θολά είτε γιατί δεν θέλεις να καθαρίσεις τα μάτια σου ή γιατί σε βολεύει να μην τα βλέπεις καθαρά.

 
 
Παρθένος

Μην σε παίρνει από κάτω και μην πεισμώνεις όταν τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς με το δικό σου τρόπο. Άφησε το παράθυρο ανοιχτό στις καινούριες προκλήσεις και να θυμάσαι τα λόγια του Βούδα, μην περιμένεις τίποτα για να έρθουν όλα. Η εβδομάδα σου λέει να σταματήσεις να περιμένεις το ένα σενάριο και να αφήσεις όλα τα σενάρια ανοιχτά.

 
 
Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα σε βάζει να διαλέξεις που θέλεις να ανήκεις. Δεν μπορείς φοβικά να μπαλαντσάρεις από το χθες στο σήμερα. Πρέπει να αρχίσεις να ξεδιαλύνεις τι θέλεις μέσα σου και ποιο είναι το όνομα της βασικής σου επιθυμίας.

 
Σκορπιός

Ενώ εσύ ισχυρίζεσαι ότι έχει κάτσει η βάρκα, τα πράγματα πάνε μια χαρά. Στην αρχή της εβδομάδας, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, πρόσεξε λίγο την υπερβολή σου και την τάση που έχεις να έλκεσαι από τα παράτολμα. Έχεις τη συμπαντική εύνοια με το μέρος σου,  αλλά αν το ερωτικό σου χέρι γκρεμίζει αντί να χτίζει δεν θα δεις και μεγάλη προκοπή.

 
 
Τοξότης

Σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική. Να τι χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα φίλτατε Τοξότη. Τα χρειάζεσαι όλα τα παραπάνω για να περάσεις τα δύσκολα συναισθηματικά περάσματα. Να θυμάσαι πως δεν ζουν όλοι με τους δικούς σου ρυθμούς και δεν μπορούν και να προσαρμοστούν με το καλημέρα στη δική σου πραγματικότητα.

 
Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα το κλίμα μυρίζει κάπως μπαρούτι, ενώ έχεις επιστρατεύσει τον ψύχραιμο εαυτό σου, δεν κάνεις και τόσο ψύχραιμες κινήσεις, και στο τέλος τα κάνεις όλα Γης μαδιάμ. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στην αρχή της εβδομάδας απαιτεί προσεκτικές κινήσεις.

 
 
Υδροχόος

Ο έρωτας δεν μπορεί να σε χτυπήσει με το βέλος του γιατί διαρκώς μετακινείσαι και δεν κάθεσαι ήρεμος και σίγουρος ότι οι καταστάσεις θα προχωρήσουν προς όφελος σου. Δηλαδή έχεις μια δυναμική για κάτι άκρως ενδιαφέρον αλλά έχεις και τις ανασφάλειες σου.

 
 
Ιχθείς

Στον έρωτα προσπάθησε να αφήσεις το παρελθόν πίσω. Είναι πια κουραστικό να το σέρνεις σαν μπάλα κατάδικου στα πόδια σου. Ότι τελείωσε τελείωσε. Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις ζητήματα που το παρελθόν δεν πήρε μαζί του. 

 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901
Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!