Share This!

Τι φέρνει στα ζώδια η εβδομάδα 04 έως 10 Μαρτίου; Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή και από κοντά έρχεται και η Αφροδίτη, για να συναντηθούν όλοι μαζί… Θέλουμε να ερωτευτούμε, να αγαπηθούμε να επικοινωνήσουμε και όλα αυτά θέλουμε να τα κάνουμε στον υπέρτατο βαθμό… Όμως προσοχή γιατί οι πλανήτες είναι στους Ιχθύες, στο δωδέκατο ζώδιο. Έρχεται λοιπόν να μας πει ότι ένας κύκλος λαμβάνει τέλος και ένας ολοκαίνουριος ανοίγει διάπλατα!
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
 
 
Κριός
Με την πολυαστρία στο δωδέκατο οίκο αγαπημένοι μου Κριοί να εμπιστεύεστε πολύ το ένστικτό σας και να λειτουργείτε σύμφωνα μ’ αυτό, ακόμα και αν η λογική δε συμφωνεί. Έχετε ξαφνικές μεταφυσικές ανησυχίες; Το σύμπαν σας προσκαλεί για εξερεύνηση.
 

Ταύρος
Η κοινωνικότητα στα ύψη. Φίλοι, παρέες, κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάτι σα να έχετε τσακωθεί με το σπίτι και τον καναπέ είναι αυτή η εβδομάδα. Ναι, είναι όλοι οι πλανήτες στους Ιχθείς, και σας έχει ξανασυμβεί.. Το ξέρω!
 
 
Δίδυμοι
Μα γιατί τα βλέπετε όλα υπερβολικά; Λίγο χαοτικά, λίγο μελό, και άλλα υπεραισιόδοξα; Δεν είναι λάθος τα γυαλιά σας, μην επισκεφτείτε οφθαλμίατρο. Απλά αυτός ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, έχει φαινομενικά ανάδρομη πορεία και το μεγάλο σας ατού, η επικοινωνία γίνεται δύσκολη.
 
 
Καρκίνος
Και εκεί που οι Καρκίνοι είχαν συνηθίσει σε μία πορεία ζωής που δεν περίμεναν τίποτα, έρχεται αυτή η εβδομάδα να τους δείξει ένα φως στο τούνελ. Κάτι περίεργες συζητήσεις, κάτι περίεργα μηνύματα λαμβάνετε… Ναι ευχάριστα, μη φοβάστε !!!
 
 
Λέων
Το σύμπαν σας καλεί για να λάβετε. Όχι ό,τι και ό,τι… Αλλά ό,τι έχετε σπείρει. Μα θα θερίσουμε Μάρτιο μήνα; Α, όλα κι όλα δε θα αλλάξουμε και την εποχή του θέρους, απλά θέλετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, μα βάλτε και κανένα σπόρο παραπάνω, γιατί και αυτός δικός σας θα είναι!
 
 
Παρθένος
Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο… Παντός είδους σχέσεις και συνεργασίες. Μα φυσικά και ο γάμος είναι ένα είδος συνεργασίας και ένα είδος σχέσης. Κάτι θέλεις να αλλάξεις και το έχεις ξαναπεί και ελπίζω όχι στον τοίχο, αλλά κατά μέτωπο…
 
 
Ζυγός
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη… Αυτό ίσχυε πάντοτε, αλλά ειδικά αυτή την εβδομάδα θα έχεις μεγάλο φόρτο, αλλά ακόμα και όταν δε δουλεύεις, θα δουλεύεις! Δεν είναι παιχνίδια του μυαλού, χρειάζεται να διευθετήσεις θέματα εδώ και τώρα, μάλιστα με ανάδρομο Ερμή, προτού σε προλάβουν οι εξελίξεις…
 
Σκορπιός
Σαν να ανασαίνετε πιο βαθειά, σα να βλέπετε τη ζωή πιο αισιόδοξα, σα να είστε πιο απελευθερωμένοι και πιο αποφασιστικοί. Αυτός ο Κρόνος-Χρόνος δεν άλλαξε ώρα, νωρίς είναι ακόμα, ο Σκορπιός και οι Ιχθύς είναι καλά φιλαράκια, και συνεργάζονται, κάτι σαν ο χρόνος να κυλάει υπέρ σας!!!
 
 
Τοξότης
Θέλετε να ενώσετε τα μέλη της οικογένειας και να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Μάλιστα, μα τώρα…Θέλετε να τους κάνετε ανακοινώσεις και να ξεκαθαρίσετε το ρόλο σας. Δεν βλέπω μεγάλη προθυμία στην κερκίδα… Αυτοί βλέπουν ποδόσφαιρο. Όχι, δε σας δίνουν καμία σημασία, προτιμούν το θέαμα της κλωτσιάς της μπάλας.
 
 
Αιγόκερως
Οι σοβαροί και μετρημένοι του ζωδιακού βάζουν τη στολή της επικοινωνίας και παίρνουν το τηλέφωνο στα χέρια. Για δες καιρό που διάλεξε να τους έρθει αυτή η ανάγκη; Με ανάδρομο Ερμή. Θα ξαναπάρετε τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις. Να είχαμε να λέγαμε, δηλαδή!
 
 
Υδροχόος
Μα πως θα επενδύσετε την περιουσία σας; Α, δεν έχετε… Μα η περιουσία σας είναι το μυαλό σας και η προσωπικότητά σας, και αξίζει πολλά… Πως αποτιμάται; Μα με το να προσπαθήσετε να την αξιοποιήσετε πρακτικά… Η κρίση γεννά ευκαιρίες, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Τα έχετε; Ε, και τ’ αυτιά σας!!
 
 
Ιχθείς
Με το αστρολογικό πάρτυ στο ζώδιό σας, εσείς νοιώθετε οι προνομιούχοι του ζωδιακού. Είστε καλοί οικοδεσπότες; Μα φυσικά και κεριά τους έχετε ανάψει, και τα καλύτερα σερβίτσια σας βάλατε, και την καλύτερη διάθεση έχετε, αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Όχι ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας θα μείνουν… Για χρόνια…
 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901
Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!