Share This!

Τι φέρνει στα ζώδια η εβδομάδα 11 έως 17 Μαρτίου; Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Η εβδομάδα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που με τη συμμετοχή της Αφροδίτης την ακόμα πιο συναρπαστική! Νέοι έρωτες, ανανεωμένες σχέσεις και με τον Ανάδρομο Ερμή αναθεωρήσεις και επιστροφές αγαπημένων που επανέρχονται για να μείνουν αυτή τη φορά. Ο Άρης μπαίνει στον Κριό και από τη νέα του θέση μας δίνει περισσότερη ενέργεια για δράση!
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Κριός
Και αυτή η νέα Σελήνη σας βρίσκει αγκαλιά με νέες ιδέες και τρόπους αναζήτησης καλύτερης ζωής, πιο δημιουργικής, πιο ουσιαστικής, πιο εσωτερικής, αλλά και αυτός ο Κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας, για να σας κάνει πιο αποφασιστικούς!
 

Ταύρος
Για εσάς η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, και έρχεται και αυτή η Νέα Σελήνη να φωτίσει τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.  Μα πόσους καινούργιους φίλους θα κάνετε πια; Και ο φίλος του φίλου δεν σας είναι εντελώς αδιάφορος; Μάλιστα, αυτό περίμενα να το ακούσω...
 
 
Δίδυμοι
Και ενώ εσείς είστε διπλοί, με δύο σώματα και τέσσερα μάτια θεωρητικά, δεν σας βοηθάει να βλέπετε καλύτερα... Όχι ο μεγεθυντικός φακός δεν χρησιμοποιείται για όλα... Για όπου χρειάζεται και μόνον!!
 
 
Καρκίνος
Μα φυσικά, είστε σε καλή φάση. Και αυτή η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σας κάνει πιο αισιόδοξους και αποδεκτούς. Βέβαια, δικός σας κυβερνήτης είναι, η Σελήνη σε φιλικό ζώδιο γίνεται σωστά νοιώθετε. Ισχύει!!
 
 
Λέων
Και ξαφνικά θέλετε να κόψετε ότι σας κρατάει δέσμιο; Μα τι είναι αυτά που σκέφτεστε; Εσείς τους θέλετε κοντά σας... Εσείς δημιουργήσατε σχέσεις εξάρτησης μαζί τους, έστω και νοητικές!!
 
 
Παρθένος
Σας έχει πιάσει μία ανασφάλεια πως θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες σε παντός είδους σχέσεις, καθώς εκεί που βρίσκετε την στρατηγική δράσης εμφανίζονται νέα δεδομένα, και πάλι από την αρχή!!
 
 
Ζυγός
Έχετε αφοσιωθεί στη δουλειά σας και προσπαθείτε να βρείτε λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει... Όχι, δεν σκέφτεστε μόνοι σας. Βάζετε και όλους σας τους συνεργάτες στο παιχνίδι.
 
Σκορπιός
Ήταν που ήταν το κλίμα καλό, ήρθε και αυτή η Νέα Σελήνη να την κάνει υπερπαραγωγή την εβδομάδα. Υπεραισιοδοξία να το πω; Επαφίεστε στην καλή σας τύχη να το πω; Όπως και να το πω είστε στα χάι σας! Τέλεια και παύλα!
 
 
Τοξότης
Άλλα λένε τα αυτιά μου, άλλα ακούει η γιαγιά μου! Και εκεί στο σπίτι, καλέ όχι μόνο το οίκημα, οι συγκάτοικοι αυτοί οι συνήθεις ύποπτοι θέλουν μερίδιο του χρόνου σας... Και οι γονείς φυσικά... Έστω και αν δε συγκατοικείτε.
 
 
Αιγόκερως
Εσείς όσες επαφές δεν έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, βαλθήκατε να το κάνετε τώρα...  Όχι δεν αυξήθηκαν τα κόστη τηλεφωνίας, εσείς επικοινωνείτε πολύ, τόσο πολύ που πρέπει να πληρώσετε, κιόλας!!
 
 
Υδροχόος
Και μέσα στην κρίση εσείς έχετε βρει τον τρόπο να κερδίζετε χρήματα και δεν φτάνει αυτό έρχεται και η Νέα Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο να σας προσδιορίσει και νέους τρόπους....
 
 
Ιχθείς
Και δεν έφταναν όλοι οι πλανήτες που έχουν μαζευτεί στο ζώδιο σας, από την προηγούμενη εβδομάδα και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε εσάς! Όμως ο Άρης σας εγκαταλείπει για να σας τονώσει τα οικονομικά σας!
 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901
Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!