Share This!

Τι φέρνει στα ζώδια η εβδομάδα 18 έως 24 Μαρτίου; Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα καλωσορίζουμε την αστρολογική άνοιξη με το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό. Ο Άρης όμως που βρίσκεται ήδη εκεί κάνει μία σύνοδο με τον Ουρανό και ανάβει φωτιές, βάζοντάς μας, σε διεκδικήσεις με οποιοδήποτε τίμημα! Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις ανατρεπτικές καταστάσεις και αναγκαστικές μάχες που είναι προ των πυλών!!
 
 
Κριός
Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, αλλά είστε έτσι και αλλιώς γεννημένοι αρχηγοί, οπότε βρίσκεστε σε δράση και προχωράτε ακάθεκτοι για να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους με τέτοια αξιοθαύμαστη αποφασιστικότητα που όλοι θα ζήλευαν!
 

Ταύρος
Γίνεστε διερευνητικοί αυτή την εβδομάδα και προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι κρύβετε πίσω από τα λεγόμενα αυτών που συναναστρέφεστε... Δεν είναι όλα δικά τους τα όσα λένε...  Έχουν προηγηθεί συζητήσεις στις οποίες δεν ήσασταν παρόντες! Θα το ανακαλύψετε!!
 
 
Δίδυμοι
Όλο το ενδιαφέρον σας, αυτή την εβδομάδα στρέφεται σε θέματα καριέρας και τρόπους εδραίωσής της! Θέλετε να κάνετε τη διαφορά! Και αυτός ο Δίας σας προστατεύει! Και ο Κυβερνήτης σας συνηγορεί με την επαναφορά του σε ορθή πορεία!
 
 
Καρκίνος
Και αφού χαλαρώσατε τις προηγούμενες εβδομάδες έρχεται η ώρα που ο Άρης ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ουρανός από τον Κριό δεν σας αφήνουν μεγάλα περιθώρια χαλαρότητας! Δηλαδή, το ενδιαφέρον σας μονοπωλεί η επαγγελματική σας καταξίωση και πως να τη διατηρήσετε!
 
 
Λέων
Με τα τρίγωνα που κάνουν ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός από τον Κριό καλείστε να δείτε τη ζωή σας από ένα οπτικό πεδίο που θα είναι πιο φιλοσοφημένο! Από μία άλλη οπτική γωνία!!
 
 
Παρθένος
Ευτυχώς για εσάς ο Κυβερνήτης σας γυρίζει σε ορθή φορά και αποκαθίσταται η ασυνεννοησία των προηγούμενων εβδομάδων! Τώρα μπορείτε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να προσπαθήσετε να τους πετύχετε!
 
 
Ζυγός
Η παρορμητική σας φύση πυροδοτείται ακόμα περισσότερο με τους πλανήτες στο απέναντι από εσάς ζώδιο. Και βεβαίως είναι και ο Άρης εκεί σε σύνοδο με τον Ουρανό! Σκεφτείτε πολύ πριν πράξετε για να μην χρειαστεί να απολογηθείτε για την εκρηκτική σας συμπεριφορά!!
 
Σκορπιός
Τι κρίμα σκέφτεστε που έφυγαν οι Πλανήτες από τους Ιχθύς και πάνε στον Κριό!! Έχει μείνει ο Ερμής όμως και μάλιστα σε ορθή πορεία για να σας βοηθήσει στα ερωτικά σας! Μην παραπονιέστε!
 
 
Τοξότης
Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα και τόσο ξαφνικά, και γρήγορα τόσο όσο εξαπλώνεται η φωτιά! Σε ζώδια της φωτιάς Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και Ουρανός και με το δικό σας ζώδιο κάνουν καλή όψη! Οπότε, βιαστείτε!!
 
 
Αιγόκερως
Έρχονται οι πλανήτες από τον Κριό να σας βάλουν σε μπελάδες σχετικά με θέματα σπιτιού  και συγγενών! Οι πλανήτες στον Κριό είναι απαιτητικοί και μαζί και οι συγγενείς και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα που είναι στο ζώδιό σας όλο και κάπως θα σας στριμώξουν!
 
 
Υδροχόος
Ο κυβερνήτης αυτό το μήνα έχει επισκέψεις και υποδέχεται τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον  Άρη για να σας φέρει εξελίξεις και μηνύματα που αν πείτε ότι τα περιμένατε θα είναι ψέματα!
 
 
Ιχθείς
Και τώρα που ανακτήσατε την αυτοπεποίθησή σας και γίνατε πιο δυνατοί από ποτέ έρχεται το σύμπαν να φωτίσει το κομμάτι των οικονομικών σας και να σας στρέψει την προσοχή εκεί! Και τα οικονομικά είναι σημαντικός παράγοντας για να είστε καλύτερα, δεν είναι;
 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901
Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!