Share This!

Τι φέρνει στον έρωτα και στη δουλειά η εβδομάδα 14-20 Ιανουαρίου

Η εβδομάδα αυτή είναι λίγο κρίσιμη για τα θέματα σχέσεων. Προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. Από τις 17 του μήνα μπορείς να πάρεις μία ανάσα αφού αρχίζει να πνέει αέρας αισιοδοξίας.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
 
Κριός
Με σταθερά βήμα βγαίνεις αυτή τη βδομάδα  από τον λάκκο που ήσουν τόσο καιρό και κάνεις πιο αισιόδοξες σκέψεις και με την καινούργια θετική προσέγγιση ανεβαίνεις ενεργειακά περνάς σε άλλη συχνότητα και από εκείνη την πιο υψηλή συχνότητα εμπνέεις καινούργια πρόσωπα και ολοκαίνουργιες καταστάσεις.
 
 
Ταύρος
Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 20-1 με την επιρροή Ερμή και Ήλιου στον Υδροχόο, ο έρωτας σε κάνει και πάλι να πιστεύεις στο θαύμα του. Αισθάνεσαι συναισθηματικά καλά και αυτό δεν χρειάζεται να σου το πουν, φτάνει που το νιώθεις.
 
 
Δίδυμοι
Η ζωή θέλει γενναιοδωρία κυρίως  στο συναίσθημα γιατί  κάτι σε έχει πιάσει και ότι δίνεις το δίνεις με το σταγονόμετρο. Τη νέα εβδομάδα και συγκεκριμένα με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19-1 αρχίζεις να σκέπτεσαι δημιουργικούς τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα σ’ όλους τους τομείς.
 
 
Καρκίνος
Αυτή τη βδομάδα τα γεγονότα θα τρέχουν και  συμβαίνουν σχεδόν ερήμην  σου. Εσύ τα ακολουθείς σχεδόν ιδρωμένος και με τη γλώσσα στο πάτωμα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 18 του μήνα θα βρεις δύναμη  και μια μεγάλη καρδιά να χωρέσεις μέσα ακόμα και αυτούς που σε πλήγωσαν.
 
 
Λέων
Και αυτή την εβδομάδα η διάθεση σου θα συνεχίσει να έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Εκεί που πας να αρχίσεις την κλάψα  ότι νιώθεις εξαπατημένος  ακόμα και από την ίδια τη ζωή κάτι όμορφο γίνεται και  είσαι σε διάθεση Nirvara και κάθε τι σου φαίνεται μαγικό.
 
 
Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα τα ερωτικά σου βγαίνουν από τη μαρμίτα που έχουν πέσει εδώ και μέρες. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς στις 14/1 φέρνουν τον/την σύντροφο στο προσκήνιο, ενώ η καρδιά σου θα χτυπήσει σε έντονους ρυθμούς με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα να δίνει τον παλμό.
 
 
Ζυγός
Στον έρωτα αυτή την τρίτη εβδομάδα του χρόνου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες. Ακολούθησε την καρδιά σου και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει εκεί που θέλει, ξέρει αυτό. Ο Ερμής εισερχόμενος στις 19-1 στον Υδροχόο, σαν ένα συμπαντικό χέρι θα χαϊδέψει τη σχέση σου με την οικογένεια.
 
Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα, μια καλή λύση θα είναι να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω στο κόνσεπτ «τι έχω στη ζωή μου» και μ’ αρέσει και όχι διαρκώς να κοιτάς αυτό που λείπει. Η Σελήνη στους Ιχθείς στις 14-1 σε φέρνει κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
 
 
Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16-1,Αφροδίτη και Πλούτωνας φέρνουν στην επιφάνεια του εσω-κόσμου σου έντονα συναισθήματα και ανομολόγητους πόθους. Ναι, πράγματι, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα είναι κάπως άβολα στα αισθηματικά σου.
 
Αιγόκερως
Ο ερωτισμός σου για ακόμα μια φορά τρέχει ξυπόλητος και χωρίς λουρί. Έχεις ανάγκη αυτή την ελευθερία αλλά πρόσεξε  μην η  τάση για υπερβολή, σε βάλει σε μπελάδες. Θα ήταν καλύτερα να συγκεντρωθείς στο κυρίως γλυκό για να μην σου βγει ξινός όλος ο «μυστικός» δείπνος.
 
 
Υδροχόος
Αυτή η τρίτη εβδομάδα του χρόνου σου κλείνει το μάτι και σε βάζει με το έτσι θέλω να πάρεις σοβαρές αποφάσεις στα αισθηματικά σου. Γύρω στις 17 του μήνα η συναισθηματική σου ζωή έχει τη δυναμική να βιώσει καθοριστικές στιγμές για τη συνέχεια της πορείας της αυτό το μήνα.
 
 
Ιχθείς
Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας σε κάνει και πάλι να πιστεύεις στο θαύμα του. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κατακόρυφα με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς στις 14-1.
 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901!
Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης