Share This!

Τι φέρνει στον έρωτα και στη δουλειά η εβδομάδα 21-27 Ιανουαρίου

Πολύ ευνοϊκή μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα αφού οι όψεις της, σου ανοίγουν την τύχη, δίνουν λύσεις και σου χαρίζουν ευκαιρίες. Να είσαι σε εγρήγορση για να τις αρπάξεις. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να υπογράψεις συμβόλαια.  Το κλείσιμο της εβδομάδας έχει Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και δεν είναι και τόσο ωραία. Μάλλον σε μεταμορφώνει σε λυκάνθρωπο για αυτό πρόσεχε τα λόγια σου για αυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
 
Κριός

Η τρίτη εβδομάδα του χρόνου, με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 26 του μήνα, φέρνει φρέσκιες ιδέες και ανανέωση. Ο Άρης στον Υδροχόο, από τις 21/01 ως το τέλος του μήνα, σε γεμίζει με όλη την καλή διάθεση να νοστιμέψεις την καθημερινότητά σου.

 
 
Ταύρος
Αυτή η εβδομάδα έχει την επικοινωνία Α και Ω της. Έχεις σκεφτεί πως προσδιορίζεις μια σχέση αγάπης; Τι ζητάς τελικά από τον άλλον; Μήπως αυτό που ζητάς δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος να το δώσεις; Και γιατί μια φορά, έτσι για αλλαγή, δεν προσφέρεις στον άλλον αυτό που θέλεις και εκείνος να σου δώσει;
 
 
Δίδυμοι

Σε γενικές γραμμές, καλά το πας. Παρόλο που νιώθεις ότι δεν το πας καθόλου, σε πηγαίνει εκείνο. Αν το θες, με άνεση παίζεις την Ωραία της ημέρας, και μπορεί να μην είσαι η Κατρίν Ντενέβ, αλλά είσαι γεμάτος με πάθη και αυτά μάλιστα διογκώνονται με την Πανσέληνο στο Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας.

 
 
Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας σε κάνει και πάλι να πιστεύεις στο θαύμα του με τη Σελήνη στους Διδύμους να αποσπά το μυαλό σου από τα επαγγελματικά. Μετά από καιρό είναι και πάλι εδώ αυτός ο μικρός φτερωτός θεός που στο πίσω μέρος της φαντασίας σου πάντα υπάρχει.

 
 
Λέων

Αυτή την εβδομάδα μη ξεχνάς το ότι η ζωή θέλει γενναιοδωρία, κυρίως στο συναίσθημα, γιατί κάτι σε έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα και ό,τι δίνεις το δίνεις με το σταγονόμετρο. Το σύμπαν σου λέει «δώσε για να λάβεις». Δώσε για να σου γυρίσει πίσω πολλαπλασιασμένο.

 
 
Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα σου θέτει το εξής ερώτημα: «Δεν κουράστηκες να έχεις τις προσδοκίες σου δεμένες με λουρί;» Η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να αφεθείς, να είσαι ανοιχτός για όλα τα καινούρια με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ενθαρρύνει συζητήσεις που μπορούν να βγάλουν τη σχέση σου από τη μαρμίτα που είχε πέσει.

 
 
Ζυγός

Η κλεψύδρα της ζωής σου τρέχει, όμως τον έρωτα δεν θέλει να τον αφήνεις πάντα σε δεύτερη μοίρα. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να συνδεθείς και πάλι με τον ανανεωμένο και δημιουργικό σου εαυτό, με τον Ερμή, τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Δία στις 22 του μήνα να φουλάρουν το ρεζερβουάρ των αντοχών σου ευνοώντας σχέδια και ιδέες.

 
Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου κάνει όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα και ένας έρωτας νέας σοδειάς μπορεί να σε περιμένει στη γωνία. Βέβαια, είσαι και λίγο «όπου φυσάει ο άνεμος»  τον τελευταίο καιρό αλλά…

 
 
Τοξότης

Στον έρωτα αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες. Ακολούθησε την καρδιά σου και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει εκεί που θέλει, ξέρει αυτό. Η Σελήνη στις 21 του μήνα θα δώσει την τονωτική ένεση που χρειάζεσαι εσύ και η σχέση σου.

 
Αιγόκερως

Η τρίτη εβδομάδα του χρόνου σε συμβουλεύει να πεις όχι στις αρνητικές σκέψεις. Πειθάρχησε το μυαλό σου γιατί έχει αρχίσει και γεννά φαντάσματα. Σταμάτησε τώρα τις βλαβερές σκέψεις, που όλα τα μπλοκάρουν και τα βραχυκυκλώνουν, και δες τι πραγματικά θέλεις.

 
 
Υδροχόος

Η αρχή της εβδομάδας, με χαλαρή διάθεση λόγω της Σελήνης στους Διδύμους, σε κάνει να πιστεύεις στον έρωτα και στο θαύμα του. Αισθάνεσαι συναισθηματικά καλά και αυτό δεν χρειάζεται να σου το πουν, φτάνει που το νιώθεις.

 
 
Ιχθείς

Την τρίτη εβδομάδα του χρόνου βγαίνεις με σταθερά βήμα από τον λάκκο που ήσουν τόσο καιρό και κάνεις πιο αισιόδοξες σκέψεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο στις 21 του μήνα ευνοεί τα του οίκου σου ενώ στις 23 του μήνα, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, επικεντρώνεσαι στις ανάγκες του.

 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901
Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης