Share This!

Τι μας φέρνει ο Φεβρουάριος στον έρωτα και στη δουλειά;

Ο έρωτας τον Φεβρουάριο παίρνει τα πάνω του αφού από τις 2 του μήνα η Αφροδίτη μας κάνει μία θεαματική είσοδο στον Υδροχόο. Η διπλωματία σου θα είναι σε όλο της ο μεγαλείο αφού ο Άρης περνά στους Ιχθείς. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει ρεαλιστή. Τα ωραία διαρκούν λίγο όμως  για αυτό προσοχή γιατί στις 23 του μήνα ο Ερμής αρχίζει πάλι την ανάδρομη πορεία του και μας τα κάνει μπάχαλο!
 
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στις 2 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό κάνει τις πρώτες μέρες του μήνα αρκετά ενδιαφέρουσες για την ερωτική σας ζωή αλλά και το κοινωνικό σας προφίλ.
 
Ο Άρης ταυτόχρονα κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς και εκπληρώνει την ανάγκη σας για ισορροπία στην ζωή σας αλλά σας βγάζει και έντονη καλλιτεχνική διάθεση. Η υπομονή σας γίνεται μεγάλη καθόλη την διάρκεια του μήνα και γίνεστε πιο διπλωματικοί.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
Πολλές ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια γεμίζουν το μυαλό σας και αυτό οφείλετε στην παραμονή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 23 του ίδιου μήνα.  
 
Στις 10 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας κάνει να φορέσετε τα γυαλιά του ρεαλισμού πράγμα που θα βοηθήσει να βρείτε διεξόδους σε διάφορα προβλήματα σας.      
 
Στις 23 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινά ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς και αυτό συνεπάγεται με καθυστερήσεις και προβληματάκια στις επικοινωνίες.
 
Η ένταση και το άγχος δεν θα λείψουν τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου. Σε αυτό συμβάλουν η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό, στις 25 του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς στις 26 του μήνα.
 
 
 
Κριός

Μπορεί  η δουλειά σου και τα οικονομικά σου να είναι σε πρώτο πλάνο αυτό το μήνα όμως και τα αισθηματικά σου  τα έχεις ανοιχτά και ψάχνεις όχι μόνο για τις κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και για κάποιες απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις που δεν κατάφερε να σου απαντήσει κανείς.

 
 
Ταύρος

Ο Φεβρουάριος φέρνει αέρα αλλαγής και νέων δεδομένων. Άσε τα ακροβατικά μεταξύ λογικής και ευαισθησίας και αντ’αυτών προτίμησε ταχυδακτυλουργικά κόλπα που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Οι ευκαιρίες θα κάνουν πάρτυ και το dress code είναι το θάρρος σου.

 
 
Δίδυμοι

Στα ερωτικά σου ήσουν εδώ και καιρό σε μια μαρμίτα και είχες ανάγκη να βγάλεις από πάνω σου το καπάκι. Ήρθε η στιγμή να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να κάνεις μια ολική αναδόμηση. Ένα ρεκτιφιέ που θα σου επιστρέψει την σπαταλημένη -εδώ και εκεί- ερωτική ενέργειά σου και θα σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου κλείνοντας αποφασιστικά την πόρτα του παρελθόντος.

 
 
Καρκίνος

Σήκω, ντύσου, νίψου, βγες από τα τη βαρεμάρα και πήγαινε να συναντήσεις παλιούς φίλους-στηρίγματα γιατί το τελευταίο καιρό η κοινωνικότητά σου είχε αρχίσει να παραπαίει. Αυτό το μήνα να θυμάσαι ότι είναι κρίμα να αναβάλεις συνέχεια για αύριο όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα.

 
 
Λέων

Άνοιξε το λεξικό, πήγαινε στο γράμμα Ο και αναζήτησε τον ορισμό της λέξης όριο! Διάβασε τον καλά και επιτέλους αποφάσισε να τον εφαρμόσεις και λίγο στη ζωή σου. Μην επιρρίπτεις όλες τις ευθύνες στον αναδρομιασμένο Ερμή από τις 22 του μήνα, πρέπει και εσύ να αρχίσεις ταχύρρυθμα μαθήματα ισορροπίας γιατί η ζωή απαιτεί να περπατήσεις σε λεπτές ισορροπίες (και πάλι!)

 
 
Παρθένος

Ένα γνωμικό λέει: «Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν εμείς κοιτάμε κάπου αλλού». Αναθάρρησες, πήγες κάπως να τσουλήσεις στην ανηφόρα και μετά κόλλησες πάλι. Πάρε φόρα και ξαναπροσπάθησε. Αυτό το μήνα  με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σου έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σου.

 
 
Ζυγός

Ο μήνας προσθέτει αλατοπίπερο στην άνοστη συνταγή των μέχρι πρότινος ερωτικών σου. Βάζει μουσική και εσύ τραγουδάς «Αρέσω παιδί μου αρέσω» και πράγματι αρέσεις και όχι μόνο αρέσεις αλλά έχεις βρει και κάτι από τη παλιά σου γοητεία και κάνεις πάλι  τα γνωστά σου κόλπα.

 
Σκορπιός

Το Φεβρουάριο μην επιστρέψεις στα ολόιδια και μην αυτομαστιγωθείς και πάλι μέχρι εξαντλήσεως. Τέρμα στη μελαγχολία, στις μοναχικές νύχτες, στην αυτοκριτική, στον καθρέφτη που σου κάνει παράπονα. Βάλε πλάτη σ' όλες τις κακοτοπιές και δέξου τον αέρα αλλαγής στα συναισθηματικά σου με πέρασμα του Άρη στους Ιχθείς.

 
 
Τοξότης

Στη λίστα αναμονής έχεις βάλει τις  εσωτερικές ανάγκες σου εδώ και καιρό αλλά ήρθε η στιγμή να γίνει το ραντεβού και να τις αντιμετωπίσεις με την τοξοτίσια σου ευθύτητα. Το νέο μήνα με την ορθοδρόμηση του Δία απέναντι από το ζώδιό σου ξεκαθαρίζουν οι εκκρεμότητες σε μια σχέση του παρελθόντος.

 
Αιγόκερως

Αυτό το μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθείς και οι επαφές σου ευνοούνται. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις καλλιεργούνται και θέλουν δουλειά όπως είπε ο Γκαίτε. Επίσης, δεν είναι κάπως κουραστικό να κάνεις απολογισμό ανά τέταρτο διερωτώμενος τι έγινε σωστά και τι δεν έγινε και τι θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα;

 
 
Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σου στρέφει τον προβολέα της προσοχής των γύρω σου πάνω σου και γίνεσαι το επίκεντρο. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 25 του μήνα επιδρώντας στον ερωτικό τομέα και σε παροτρύνει να αφήσεις τις αλλαγές να σου συμβούν.

 
 
Ιχθείς

 «Αν συναντάς βρώμικα ποτάμια, πρέπει να είσαι θάλασσα για να μπορείς να δέχεσαι ένα βρώμικο ποτάμι χωρίς να λερώνεσαι.»  τάδε έφη ο Νίτσε, αυτό πρέπει να πεις και εσύ στον εαυτό σου.  Πάλι θα βρεθείς μπροστά σε τέτοια ποτάμια που θα σε κάνουν να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις αλλά ο Ερμής από τις 5 του μήνα ενθαρρύνει συζητήσεις και επαφές.

 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901! Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Εσύ διάβασες την σημερινή σου πρόβλεψη;
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!