Share This!

Τι μας φέρνει ο Μάρτιος στον έρωτα και στη δουλειά; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ο μήνας Μάρτιος ξεκινάει και μαζί του η άνοιξη με τους καλύτερους οιωνούς σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς όλοι θα είναι πιο χαλαροί, πιο δεκτικοί και πιο ευδιάθετοι και ανοιχτοί για νέες γνωριμίες και με επιθυμίες για ερωτικά παιχνίδια! Οι πλανήτες στους Ιχθύς μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 11 συνδράμουν για αυτή τη διάθεση όλων! Με το πέρασμα του μήνα όμως και συγκεκριμένα από τις 12 ο Άρης, από τις 20 ο Ηλιος και από τις 21 η Αφροδίτη θα περάσουν στον Κριό οπότε μαζεύουμε τη χαλαρότητα και επιστρέφουμε στην δράση. Και έρχεται η Πανσέληνος στις 27 για να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά με τη συμμετοχή του Ουρανού, όπου το απρόβλεπτο ελπίζουμε να είναι για καλό μας! Ο μήνας είναι ανατρεπτικός και μας θέλει όλους με τις κεραίες ανοιχτές!
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
 
Κριός
Ο μήνας έχει μεγάλη ποικιλία και σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που έχετε πάρει αποφάσεις να τα αλλάξετε! Είναι ο μήνας της αλλαγής έστω και αν θα πρέπει να προτάξετε τα στήθια και να έρθετε σε άγριες αντιπαραθέσεις. Φροντίστε μόνο να έχετε οπλιστεί με αρκετή υπομονή γιατί οι μάχες έχουν και απώλειες!!!
 
 
Ταύρος
Ο Μάρτης μπαίνει και σας βρίσκει πιο πολυάσχολους από ποτέ. Δεν μπορείτε να τα τακτοποιήσετε την ατζέντα σας, γιατί δε θέλετε να κακοκαρδίσετε κανέναν. Από τα μέσα του μήνα και μετά, όμως βρίσκετε λίγο τους ρυθμούς σας, που δεν είναι και τόσο γρήγοροι, μεταξύ μας, και επικεντρώνεστε στο να βάλετε σε τάξη της εκκρεμότητες. Και δε θέλω άγχος, όχι καθόλου! Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!!
 
 
Δίδυμοι
Ο μήνας είναι αντιφατικός και εσείς είστε στη μέση και έχετε ανοίξει τόσα πολλά μέτωπα σε επαγγελματικά ανοίγματα που δεν ξέρετε από που να πιάσετε. Και ο ανάδρομος Ερμής δε βοηθάει μέχρι τα μέσα του μήνα. Αντιθέτως, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα γιατί εσείς βιάζεστε και αυτός βάζει πέτρες στον δρόμο σας. Και δεν έχετε και την πιο αντικειμενική άποψη για τα πράγματα… Το άλλο μισό του μήνα και ιδιαίτερα από τις 20 και μετά, έχετε πολλές ευκαιρίες, τόσες που δεν μπορώ να τις μετρήσω!!
 
 
Καρκίνος
Το πρώτο μισό του μήνα σας εκπλήσσει ευχάριστα γιατί οι πλανήτες στους Ιχθύς σας βοηθούν να βγείτε λίγο από το καβούκι σας και να χαρείτε τη ζωή, να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις και να αναπτερωθεί το ηθικό σας. Και η Νέα Σελήνη έρχεται να σας δώσει επιπλέον ώθηση στην ήδη καλή σας ψυχολογία! Προσέξτε όμως γιατί στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος αυτή θα πυροδοτήσει τις ισορροπίες στην οικογενειακή εστία.
 
 
Λέων
Και για εσάς αυτός ο μήνας χωρίζεται σε 2 μέρη, το πρώτο μισό σε εκνευρισμούς και παρανοήσεις σχετικά με διευθέτηση χρημάτων αλλά, και αναζήτηση λύσεων για να ρυθμιστούν σωστά. Το επόμενο όμως μισό έρχεται να σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για να καταφέρετε να επικοινωνήσετε καλύτερα και ουσιαστικότερα με ανθρώπους που έχετε να δείτε πολύ καιρό ή που μένουν μακριά.
 
 
Παρθένος
Το ενδιαφέρον σας μονοπωλεί το πρώτο μισό του μήνα στην επίλυση θεμάτων που αφορούν το σύντροφο καθώς οι πλανήτες απέναντί σας και ιδιαίτερα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα δημιουργεί ασυνεννοησία μέχρι τις 17 του μήνα. Με το πέρασμα των πλανητών στον Κριό από τις 12 ο Άρης και μετά ο Ήλιος και η Αφροδίτη, σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που πρέπει να διευθετήσετε. Και η Πανσέληνος στις 27 στο Ζυγό πάλι με τα οικονομικά σας έχει να κάνει, αλλά αυτά τα οικονομικά που είναι παντελώς δικά σας και όχι με αυτά που σχετίζονται με τρίτους.
 
 
Ζυγός
Θα σας απασχολήσει μέχρι τα μέσα του μήνα η δουλειά σας που δε θα βλέπετε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο και θα εκνευρίζεστε. Θα πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να σκεφτείτε ότι όλα αυτά είναι παροδικά και θα μπει το νερό στο αυλάκι από τις 17 του μήνα και μετά και θα πάρετε πίσω ό,τι σας ανήκει μαζί με την επιβράβευση. Ωστόσο η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 27 του μήνα θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν είστε συναισθηματικά πλήρεις και αν δεν είστε πως θα γίνετε!
 
Σκορπιός
Ο μήνας  αυτός στο πρώτο μισό του είναι μία ανάπαυλα από την πίεση του Κρόνου, γιατί αυτός γίνεται λίγο πιο ήπιος σχηματίζοντας τρίγωνα με τους πλανήτες στους Ιχθύς και δημιουργούν προϋποθέσεις για διασκέδαση και ξενοιασιά. Όσο αφορά το δεύτερο μισό επανερχόσαστε σε καταστάσεις που πρέπει να τις επανεξετάσετε κυρίως σε θέματα δουλειάς και να είστε προσεχτικοί γιατί απρόσμενα γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος!
 
 
Τοξότης
Τα οικογενειακά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο πρώτο μισό του μήνα που φαίνεται να είστε σε αδιέξοδο σχετικά με κάποιες αντιφατικές προοπτικές που εμφανίζονται. Σας βρήκε λίγο απροετοίμαστους είναι και ο ανάδρομος Ερμής που δεν ευνοεί τις λύσεις και το τετράγωνο με το Δία, είστε σε πλήρη σύγχυση. Παρόλα αυτά, από τις 12 και μετά με το πέρασμα των πλανητών στον Κριό αρχίζετε και ηρεμείτε. Και η Πανσέληνος στις 27 είναι θετική για το ζώδιό σας!
 
Αιγόκερως
Ήρθε και η σειρά σας να δείτε αυτό το μήνα σε 2 διαφορετικές φάσεις οι οποίες επιβάλλουν να εκμεταλλευτείτε το πρώτο 20ήμερο για να επικοινωνήσετε και να προωθήσετε θέματα, με ιδιαίτερη προσοχή όμως, γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα βάζει και κάποιες τρικλοποδιές μέχρι τις 17. Με το πέρασμα των πλανητών σταδιακά στον Κριό, με πρώτο τον Άρη στις 12, θα δημιουργηθούν κάποια θέματα σχετικά με το σπίτι, και στις 27 με την Πανσέληνο φροντίστε  να έχετε προετοιμαστεί για να υποστηρίξετε τη φήμη σας, γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να την αμαυρώσουν...
 
 
Υδροχόος
Ο κυβερνήτης σας Ουρανός ετοιμάζεται να κάνει σύνοδο με όλους τους πλανήτες αρχίζοντας με τον Άρη στις 12 και στη συνέχεια τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Αναλαμβάνετε δράση λοιπόν και παίρνετε αποφάσεις που είναι αμφίβολο αν τις έχετε σκεφτεί σωστά. Σε κάθε περίπτωση, η διάθεσή σας για αλλαγή θα είναι επιβεβλημένη. Και η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σχηματίζει ωραιότατο τρίγωνο με το ζώδιό σας αλλά και το Δία οπότε κάτι καλό στα ερωτικά σας, προβλέπεται που όμως είναι αμφιβόλου διάρκειας...
 
 
Ιχθείς
Είστε στα καλύτερα σας αυτό το μήνα αφού φιλοξενείτε σχεδόν όλους τους Πλανήτες στο ζώδιο σας. Και τη Νέα Σελήνη στις 11 που και με τη συμμετοχή της Αφροδίτης σας βοηθάει να αποκαταστήσετε σχέσεις οι οποίες σας ενδιαφέρουν.  Με τον πρώτο ηλιακό σας οίκο πολύ φορτωμένο έχετε μία αποφασιστικότητα που σπάνια την επιδεικνύετε, και εκπλήσσετε τους άλλους. Η Πανσέληνος στις 27 του μήνα μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε σχέση με τα οικονομικά που θα παρουσιαστούν με απρόβλεπτο τρόπο!
 
 
 
Μην καθυστερείς. Οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν τα πάντα με 100% ακρίβεια ειδικά σε εσένα. Τηλεφώνησε αμέσως στο 14901! Κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα σου.
 
Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!