Share This!

Το ζώδιο Καρκίνος και τα χαρακτηριστικά του! Ακόμη, μάθε τι σημαίνει η θέση της Σελήνης και του Ερμή σε αυτό το ζώδιο!

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο από τα τρία ζώδια που συγκροτούν το στοιχείο του Νερού! Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη, ενώ αυτό που ζητά για να είναι ευτυχισμένο είναι η προστασία μιας αγαπημένης αγκαλιάς! Ο Καρκίνος χρειάζεται να έχει  μια σίγουρη αγκαλιά,  ένα καταφύγιο όπου θα  μπορεί ανά πάσα στιγμή να προφυλαχτεί. Είναι ευαίσθητος και ευγενικός. Διαθέτει ισχυρό πατρικό ή μητρικό ένστικτο και τείνει να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τα παιδιά. Ωστόσο, ο υπερβολικός συναισθηματισμός τον κάνει και  ευερέθιστο. Κάποιες φορές γίνεται ιδιότροπος και κρύβει τις αδυναμίες του, εκδηλώνοντας μια σκληρή συμπεριφορά. Επίσης, μένει προσκολλημένος στο παρελθόν και  ζει με τις αναμνήσεις του. Ο Καρκίνος θέλει ανά πάσα στιγμή να νιώθει ότι τον αγαπούν.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Γίνεται πολύ καλός γονέας, αλλά συχνά η οικογενειακή ζωή αποσπά όλο του το ενδιαφέρον, γεγονός που  περιορίζει την προσωπική του ζωή. Όταν νιώθει ασφαλής σε μια σχέση, μπορεί να κολλήσει σαν βδέλλα πάνω στον ερωτικό του σύντροφο. Όταν πάψει να υπάρχει αυτό το αίσθημα της ασφάλειας, δεν το πιστεύεις ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν λυπάται τα λεφτά όταν πρόκειται για την οικογένειά του. Ο ίδιος είναι αρκετά ολιγαρκής και φροντίζει να κάνει οικονομία. Επειδή όμως τον διακατέχει μια ανασφάλεια, συνήθως είναι ιδιαίτερα προσεκτικός  στη διαχείριση των χρημάτων του. Η προστατευτική τάση του το νκάνει καλό σε επαγγέλματα ανθρωπιστικά και σε επαγγέλματα που συνδέονται με το παρελθόν.
 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Προσωπικό Ωροσκόπιο
 
Οτιδήποτε αναλαμβάνει προσπαθεί να το ολοκληρώνει με επιτυχία.
 
Προτιμά να εργάζεται σε ήρεμη ατμόσφαιρα. Δεν νιώθει άνετα σε μια δουλειά στην οποία κρίνεται κάθε στιγμή γιατί, εξαιτίας της μειωμένης του αυτοπεποίθησης, αγχώνεται  εύκολα και λειτουργεί νευρικά!
 
 
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
 
Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε (π.χ. Ταύρος ή Λέων), αν, όταν γεννηθήκατε, η Σελήνη ήταν στον Καρκίνο, προσφέρετε απλόχερα αγάπη, προστασία και φροντίδα. Η αντασία και η διαίσθησή σας μπορούν να σας κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικούς. Ωστόσο, σε αρνητική όψη, η Σελήνη στον Καρκίνο «κόβει» τα φτερά σας και σας κάνει οκνηρούς. Πολλές φορές παρεκκλίνετε από τους στόχους σας και τα παρατάτε, ειδικά όταν τα βρίσκετε «σκούρα». Η χαμηλή σας αυτοπεποίθηση σας αποτρέπει από το να αναλάβετεπρωτοβουλίες και ηγετικές θέσεις. Συχνά προσκολλάστε συναισθηματικά σε ανθρώπους, γεγονός που περιορίζει την ανεξαρτησία και την αυτονομία σας.
 
★  Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 
Ο ΕΡΜΗΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
 
Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Ερμής ήταν στον Καρκίνο, η σκέψη και η πνευματική σας δραστηριότητα εμποτίζονται από έντονο συναισθηματισμό. Επίσης, έχετε την ικανότητα να «διαβλέπετε» τι υπάρχει πίσω από τα λόγια των άλλων, έχετε δυνατή μνήμη και φαντασία. Ωστόσο, αν ο Ερμής είναι «χτυπημένος», ο συναισθηματισμός μπορεί να μη σας αφήνει να διακρίνετε καθαρά τα γεγονότα. Η προσκόλλησή σας στο παρελθόν αλλά και σε παραδεδομένες αξίες ίσως σταθεί τροχοπέδη στην πνευματική σας πρόοδο. Επηρεάζεστε εύκολα και νιώθετε ανασφαλείς για τις απόψεις σας. Κάποιες φορές, μάλιστα, καταφεύγετε σε έναν παιδικό τρόπο σκέψης, για να αμυνθείτε.
 
 Αν θέλεις να διαβάσεις τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ