Share This!

Το ζώδιο του Λέοντα και ο χαρακτήρας του! Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Ένας Λέων μονολογεί και συστήνεται

 
Να σας συστηθώ: Ανήκω στο ζώδιο του Λέοντα και παρόλο που δεν χρειάζομαι συστάσεις, θα παρακάμψω το γεγονός πως είναι περιττές, ακολουθώντας τη σειρά μου και σεβόμενος τις διαδικασίες.

Φλέγομαι σαν τον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού που γεννήθηκα, ακτινοβολώ σαν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και εντυπωσιάζω σαν το χρώμα που δίνει ο ήλιος στα άτονα και άχρωμα χειμερινά δέρματα.Βλέπω ήδη το ύφος σας γιατί βλέπω και αφ' υψηλού, γνωρίζοντας πως σκέφτεστε τι ψώνιο είμαι κάνοντας τέτοιο πρόλογο.Αυτή η διαπίστωση όμως δεν με φρενάρει καθόλου, αντίθετα μου αρέσει που προκαλώ αμηχανία και παραδέχομαι πως είμαι ματαιόδοξος.
Τίποτα όμως δεν έχει μια όψη και η άλλη μου όψη είναι αυτή του απόλυτα αυτοκρατορικού μου ταμπεραμέντου, που άλλοι θα πλήρωναν για να είχαν.

Φιλοδοξώ να είμαι πάντα ο καλύτερος σε ό, τι κάνω και με ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου.

Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ
 
Είμαι διαρκώς σε αναζήτηση δημιουργικών ασχολιών, ακόμα και μέσα στην πιο κατάφορη απαισιοδοξία μου. Φυσικά και δεν είμαι απαισιόδοξος, απλά πλήττομαι και εγώ ενίοτε από μερικά χαρακτηριστικά θνητών. Λατρεύω να ξοδεύω υλικά και να ξοδεύομαι συναισθηματικά. Είμαι τόσο δοτικός και τολμηρός, που δεν ξέρω στο τέλος, αν αυτά που διεκδικώ μου προσφέρονται ή τα κατακτώ.
Αυτό που μετράει όμως είναι το αποτέλεσμα, που συνοψίζεται στο ότι παίρνω πάντα αυτό που θέλω. Σε αυτό ο μόνος που με κοντράρει στα ίσα είναι ο Ζυγός, με μόνη διαφορά πως εγώ δεν είμαι τόσο αφελής όσο εκείνος, ώστε να μην διασφαλίσω τα κεκτημένα μου και με νοιάζει πολύ να τερματίσω πρώτος και όχι δεύτερος.
Η διπλωματία σε φτάνει μέχρι ενός σημαντικά προχωρημένου σημείου, αλλά η επιβολή είναι αυτή που κόβει το νήμα.

Ξέρω τι θέλω και πώς να το αποκτήσω και είμαι υπερβολικός σε όλες μου τις εκφάνσεις. Αν με δείτε σε μοντέλο εσωστρεφή και απόμακρου, είναι γιατί μέσα μου προετοιμάζομαι για κάτι πολύ σοβαρό.Η αλήθεια είναι πως μόνο οι σοβαρές συνδιαλλαγές με ενδιαφέρουν, συχνά όμως γίνομαι έρμαιο της μεγαλομανίας μου και δεν καταλαβαίνω πως η έκδηλη περιφρόνησή μου για το μέτριο, γίνεται η δική μου μετριότητα. Αγαπάω πολύ να διασκεδάζω, να μιλάω και να γελάω δυνατά, να ασχολούμαι με ένα τουλάχιστον χόμπι που δεν θα εγκαταλείψω ποτέ και φυσικά να είμαι αφεντικό και όχι υπάλληλος. Ακόμα και αν είμαι υπάλληλος φέρομαι σαν αφεντικό αλλά είμαι τόσο πειστικός, που οι άλλοι με αφήνουν να παίξω το ρόλο μου.

Με τον Δία στον Σκορπιό η ερωτική σου ζωή έχει πάθη και εντάσεις! Ποια θα είναι η πορεία της σχέσης σου;Πάρε την απάντησή σου με ένα μόνο SMS! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτησή σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, και άμεση απάντηση με κόστος μόνο 1,24€!
 
Μια που είπα ρόλος, είναι γνωστό σε όλους πως είμαι εξαιρετικός ηθοποιός και το ζώδιό μου μετράει τεράστιες προσωπικότητες με αστείρευτο ταλέντο.
Το έχω ανάγκη να αλλάζω ρόλους γιατί μέσα στο χλιδάτο προσωπείο μου κρύβεται πάντα μια συναισθηματική καλύβα με υπαρξιακές αναζητήσεις, που παλεύει να γίνει ρετιρέ σε ουρανοξύστη.
Έχω μεγάλη έφεση στο μεταφυσικό, όχι όπως ένας Ιχθύς, αλλά όπως κάποιος που αναζητά τη διάσταση για να τη βιώσει ολοκληρωτικά και όχι για να βιωθεί μέσα από αυτήν.

Η ερωτική μου διάθεση είναι πάντα στα ύψη, μου είναι αδύνατον να μην φλερτάρω, ενώ αισθάνομαι μονίμως ερωτευμένος ακόμα και με ένα εντυπωσιακό παπούτσι ή με μια περαστική γάτα που διαφέρει από τις άλλες.
Προσφέρω ολόψυχα την καρδιά μου και έχω ανάγκη να περνάω το στυλ μου και το στίγμα μου καθιερώνοντάς τα. Το ίδιο ολόψυχα ανταλλάσω δηλητηριώδη πυρά όταν αισθάνομαι ότι απειλούμαι, γιατί κατά βάθος είμαι και εγώ ανασφαλής και δήθεν προσπερνώ, αλλά η καρδιά μου το ξέρει.

 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Είμαι εκλεκτικό ζώδιο χωρίς να πασχίζω πολύ να είμαι και εκλεκτό. 

Από την πείρα μου οι άλλοι είτε με λατρεύουν, είτε με απεχθάνονται. Μέση διάθεση δεν υπάρχει και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ, γιατί σε κανέναν δεν είμαι αδιάφορος.
Δεν αρκούμαι στο απλό χειροκρότημα, θέλω να είναι και ηχηρό και αυτό το πληρώνω ποικιλοτρόπως. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί μου δεν κλείνουν παρά μόνο όταν καταδέχομαι να κατέβω σκαλί. Αυτό είναι μια αλήθεια που με βολεύει αφάνταστα, γιατί καλύπτει και τις δειλίες μου.


Την αγαπημένη μου φράση και προδιάθεση έχει εκφράσει τέλεια η ανεπανάληπτη ομοζώδιά μου Coco Chanel:
«Για να είναι κανείς αναντικατάστατος, πρέπει να είναι πάντα διαφορετικός».
Πηγή: astroboudoir.blogspot.gr