Share This!

Το ζώδιο του μήνα, Ταύρος: Τα χαρακτηριστικά του, η συμπεριφορά του. Από την Αλίντα Κανάκη!

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου:

 
Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, με κυβερνήτη το πλανήτη Αφροδίτη, που του προσδίδει σταθερότητα, αποφασιστικότητα, πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Ευγενικοί και πρόσχαροι, πάντα να βοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους, πιστοί στο θέμα της φιλίας. Δύσκολα όμως μπορείς να τους αλλάξεις γνώμη, καθώς θέλουν πολλά επιχειρήματα για να πεισθούν. 
Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 151 3401 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
Οι Ταύροι είναι τα πιο αποφασιστικά και το πιο σταθερά άτομα του ζωδιακού κύκλου. Ήρεμοι, πράοι και ειλικρινής, αλλά μερικές φορές ισχυρογνώμονες, με ξαφνικές εκρήξεις στο χαρακτήρα τους, συνήθως όταν πιεστούν πολύ. Λάτρεις της καλής ποιότητας ζωής, του καλού φαγητού, της ψυχαγωγίας. Μεγάλη σημασία δίνουν στα υλικά αγαθά και στις αξίες. Τρέμουν στη σκέψη ότι μπορεί να μείνουν χωρίς χρήματα, γι αυτό είναι και το χρήμα είναι ο πρωτεύων στόχος τους. Οι Ταύροι για να νιώσουν  ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή τους πρέπει να έχουν εξασφαλιστεί πρώτα οικονομικά. 
 
Στην ερωτική τους ζωή είναι σταθεροί, θέλουν αποδείξεις πρώτα για να αφήσουν ελεύθερα την καρδιά τους  να αγαπήσει. Οι Ταύροι είναι ονειροπόλοι και ξετρελαίνονται με το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου. Το πάθος τους αυξάνεται αργά και σταθερά, αλλά όταν τα συναισθήματα ξυπνήσουν, γίνονται από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Ο έρωτας είναι βαθύς και αντέχει στις ταλαιπωρίες ή στα εμπόδια οποιουδήποτε  τύπου. Η ευαισθησία του Ταύρου είναι κάτι περισσότερο από σεξουαλική επιθυμία. Η αγάπη είναι τρυφερή και μπορεί να διαρκέσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όταν ερωτευτούν εξιδανικεύουν το ταίρι τους και τότε βιώνουν μια κόλαση από ζήλια, φτάνοντας στα άκρα που μπορεί να οδηγήσει στα όρια της κατάθλιψης, της λαιμαργίας και του αλκοολισμού, άλλα αυτό είναι σπάνιο.
 
Μια γυναίκα Ταύρος λαχταρά τον θαυμασμό και αποδείξεις αγάπης από το ταίρι της. Όταν βεβαιωθεί ότι η αγάπη είναι πραγματική,  γίνεται ήρεμη, τρυφερή και συνήθως ξέρει να κρατήσει έναν άντρα.
 
Ένας άντρας  Ταύρος συνήθως είναι θερμός, στοχαστικός, πιστός αλλά κτητικός από τη φύση του. Του αρέσει να ικανοποιεί τις ανάγκες της ερωτικής του συντρόφου και να της χαρίζει πολυτελή δώρα. Δεν είναι πρόθυμος να ανταγωνίζεται με άλλους άνδρες, δεν συμβιβάζεται και δεν συγχωρεί την απιστία ή την προδοσία. Ένα ειδύλλιο Ταύρου συχνά είναι πολύπλοκο και μπορεί να μετατραπεί σε δύσκολη κατάσταση. Ο γάμος τους είναι αρμονικός και σπάνια καταλήγουν σε ένα διαζύγιο.
 
Οι Ταυρίνες μητέρες φροντίζουν τα παιδιά τους με αγάπη και μεγάλη ευχαρίστηση. Στους Ταύρους μπαμπάδες αρέσει να είναι κοντά στα παιδιά τους, φροντίζοντας για τη σωστή εκπαίδευσή τους.
 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 151 3401 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

Επαγγέλματα που του ταιριάζουν: Μεσίτες, τραπεζικοί, χρηματιστές, λογιστές, οικονομολόγοι, ταμίες, μάγειρες, ιδιοκτήτες  ξενοδοχείων, υπάλληλοι ή ιδιοκτήτες επιχείρησης υπηρεσιών ψυχαγωγίας, διατροφολόγοι, τραγουδιστές, μουσικοί, διακοσμητές, έμποροι, δασολόγοι, κηπουροί, βιοτέχνες, έμποροι αντικών, κλωστοϋφαντουργοί, στιλίστες, σχεδιαστές μόδας.
 
Τυχεροί αριθμοί:   14, 16, 21, 22, 27 ,36, 44, 48 
 
Διάσημες  Ταύροι  
Queen Elizabeth of England, Evita Peron, Martha Graham, Audrey Hepburn, Barbara Streisand, Cher, Bianca Jagger, Grace Jones, Jessica Lange, Debra Winger, Michelle Pfeiffer, Andie MacDowell, Uma Thurman, Renee Zellweger, Linda Evangelista, Tori Spelling, Penelope Cruise, Μιμή Ντενίση, Ντόρα Μπακογιάννη, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, Ανίτα Πάνια, Τάνια Τρύπη, Ρέα Τουτουνζή
 
Διάσημοι  Ταύροι  
Adolf Hitler, Karl Marx, Joseph Lenin, Sigmund Freud, William Shakespeare, Salvador Dali, Tony Blair, Saddam Hussein, Jack Nicholson, Al Pacino, Pierce Brosnan, George Clooney, Daniel Day-Lewis, Bono, Iggy Pop, David Byrne, Dennis Rodman, David Beckham, Enrique Iglesias, Κωνσταντίνος Καζάκος (υιός), Λάκης Λαζόπουλος, Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Αλιάγας, Κώστας Σόμερ
 
  
ΠΛΑΝΗΤΗΣ:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:
2ος Οίκος
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
ΓΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:
ΣΤΑΘΕΡΟ
ΦΥΣΗ:
ΑΡΝΗΤΙΚΗ (ΘΗΛΥΚΗ)
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΣΕΛΗΝΗ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ:
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - ΑΡΗΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΟΥΡΑΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ :
ΦΑΡΥΓΓΑΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ, ΛΕΜΦΙΚΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΑΔΕΝΑΣ, ΣΥΚΩΤΙ, ΛΑΙΜΟΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΧΡΩΜΑ:
ΠΡΑΣΙΝΟ, ΜΠΛΕ, ΡΟΖ, ΣΜΑΡΑΓΔΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:
ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΠΕΙΣΜΑ
ΕΛΑΤTΩΜΑ:
ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:
ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:
ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ , ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ , ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ , ΝΕΦΡΙΤΗΣ , ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΧΑΤΗΣ , ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΟ:
ΧΑΛΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:    
ΟΥΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:    
ΚΡΙΝΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ:
ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ
 
Δες εδώ το ταίριασμα του Ταύρου με τα άλλα ζώδια!
 
Δες εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις του Ταύρου
για το διάστημα 20 Απριλίου 2019-19 Μαϊου 2020!
 
 

Πηγή: Αλίντα Κανάκη