Share This!

Το ζώδιο του Υδροχόου και ο χαρακτήρας του! Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Ένας Υδροχόος μονολογεί και συστήνεται

 
Είμαι ο εκκεντρικός Υδροχόος και ο αμφορέας μου περιέχει πολλά, αλλά μη μου ζητήσετε πολύ συναίσθημα γιατί δεν διαθέτω. Είμαι εγκεφαλικός τύπος και μου αρέσει να επεξεργάζομαι εικόνες σαν τον ομοζωδιακό μου Francois Truffaut, που σκηνοθετούσε τόσο θεωρητικά και εγκεφαλικά.
Δίνω μέχρι εκεί που επιτρέπει η λογική μου και φυσικά έχω ολόκληρη δεοντολογία, πως πρέπει να πάρουν όσο περισσότεροι γίνεται.
Τις προάλλες είχα πάει σε ένα μπαρ, ιδανικός τόπος έμπνευσης για μένα και άκουγα δίπλα μου να χαχανίζουν με κάτι σαχλά ανέκδοτα.
Το χιούμορ για μένα είναι οι σαφείς και χωρίς πολλά λόγια ατάκες, που κατεβάζει το υπερβατικό μυαλό μου. Δεν γελάω με σαχλά ευφυολογήματα, αλλά αν είναι έξυπνα, τότε απλά υποκλίνομαι.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου η δόξα και το χρήμα, αρκεί να μπορώ να επιβιώνω αξιοπρεπώς και να κάνω πάντα αυτό που θέλω, κατά προτίμηση σε ομαδική δραστηριότητα. Εκεί έχω ένα πρόβλημα με τους στενόμυαλους συνοδοιπόρους μου, αλλά προσπαθώ πολύ να τους μάθω τι σημαίνει ευρύτητα πνεύματος και απουσία προκατάληψης.
Γνώρισες ένα γοητευτικότατο Υδροχόο και αναρωτιέσαι για την εξέλιξη της γνωριμίας σας;Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

Είμαι ιδιόρρυθμος τύπος όχι γιατί μου αρέσει να προκαλώ. Αντίθετα θέλω την ησυχία μου και δεν μου αρέσει η οχλαγωγία. Κρατάω τις αποστάσεις μου από τους ανθρώπους και προτιμώ να έχω λίγους φίλους, αλλά καλούς. Γίνομαι κυνικός αλλά τι να κάνω που δεν μπορώ να είμαι ανεκτικός στην ανθρώπινη ανοησία.
Ο πλανήτης Ουρανός που με κυβερνά μου δίνει οξυδέρκεια, ισχυρή αντίληψη και εκκεντρικές επιθυμίες. Μου αρέσει να πρωτοτυπώ, να καινοτομώ και να διαφοροποιούμαι, ενώ δεν συμπορεύομαι με την πεπατημένη και κοινότυπη τεχνοτροπία. Κάποιος γνωστός μου είπε κάποτε πως στο ζώδιό μου δεν υπήρξαν πολλοί σημαντικοί εκπρόσωποι, ακόμα και οι celebrities είναι χλιαροί σε εμφάνιση και ταλέντο.
Ναι ίσως είναι αλήθεια συγκριτικά πάντα, αλλά εμένα μου φτάνει η μουσική ιδιοφυία του Mozart που παραμένει ανεπανάληπτη, η δαιμόνια ιδιοσυγκρασία της Μαλβίνας Κάραλη και το αξεπέραστο έργο του Bertolt Brecht.

Δεν θέλω ποσότητα θέλω ποιότητα, αν και εδώ που τα λέμε θα μπορούσαν οι Υδροχόοι να μείνουν περισσότεροι στην ιστορία.

Με τον Δία στον 9ο οίκο σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για έναν έρωτα αλλιώτικο από ..τους άλλους!Θα είναι όμως και σταθερός;Πάρε την απάντησή σου με ένα μόνο SMS! Στείλε στο 54991 ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και θα έχεις μια έγκυρη, και άμεση απάντηση με κόστος μόνο 1,24€!
Ζω για τα ιδανικά και την ανεξαρτησία μου και αυτά δεν τα διαπραγματεύομαι με κανέναν. Μάχομαι και αντιδρώ με το ανήσυχο πνεύμα μου απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή σκλαβιάς, ιδιαίτερα σε αυτή που οι συνάνθρωποι μου αποκαλούν με το δικό τους συντηρητικό τρόπο «αγάπη».
Αγαπώ όλο τον κόσμο και χωράνε όλοι στην αγκαλιά μου χωρίς αυτό να με κάνει ανήθικο ή άπιστο. Δόγματα και δοξασίες μακριά από εμένα, που σέβομαι και αγαπώ τους άλλους, αφήνοντάς τους όμως ελεύθερους, χωρίς περιορισμούς και διλήμματα.
Ναι είμαι τόσο ανοιχτόμυαλος που είμαι ικανός να πονάω για τις απώλειες, χωρίς να δείχνω τον τρόμο και την αγωνία μου. Έχω βαθιά αισθήματα αλλά δεν τα διατυμπανίζω με ευκολία.

Επειδή όμως ήρθε η ώρα να πάψω να θεωρητικολογώ ακατάσχετα, σας αφήνω αποσύροντας την φαινομενικά απαθή παρουσία μου, με μία ευχή.
Ενωθείτε γιατί χανόμαστε.