Γεωργία Αντωνίου

Ασχολήθηκε από πολύ μικρή με την έρευνα της αστρολογίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκινά να μαθήματα Λογιστικής και Πληροφορικής. Νιώθοντας επιτακτική την ανάγκη και γεμάτη ανησυχία να ελευθερωθεί από τα στενά όρια που βάζει η ορθή λογική, κάνει τα μυστήρια και τη μεταφυσική αντικείμενο και μέσο επικοινωνίας, με στόχο την απόδοση τεκμηριωμένων γνώσεων.

Αποκόμισε το δίπλωμα της Αστρολογίας από την Πανελλήνια Αστρολογική Παραψυχολογική εταιρεία «ΣΕΙΡΙΟΣ», έχοντας ως  πρόεδρο και καθηγητή της τον αστρολόγο Μιλτιάδη Μουτάφη. Επιπλέον παρακολούθησε σειρά μαθημάτων χαρτομαντείας και αστρολογικής ταρώ.

Η κα Αντωνίου βρίσκεται στην προσωπική της γραμμή

901 600 0622

Το 1998 δημιουργήθηκε γέφυρα επικοινωνίας με τον αστρολόγο Θωμά Γαζή, μέσα από μια σειρά σεμιναρίων, ο οποίος την παρότρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αστρολογία. Έκτοτε βρίσκεται κοντά σε κάθε συνάνθρωπο, πρόθυμη να τον συμβουλεύσει για κάθε

Η ίδια προσφέρει στους αναγνώστες του ASTROLOGOS.GR την δική της ματιά για την αστρολογία και τις πτυχές της…

Η αστρολογία έρχεται από τα βάθη της αρχαιότητας (17ου αιώνα Π.Χ.) και συγκεκριμένα από την εποχή των Ορφικών. Προϋποθέτει τη γνώση μιας συγκεκριμένης τεχνικής η οποία ερμηνεύει, προνοεί και προβλέπει…

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: είναι ένα δυναμικό εργαλείο για την επίλυση προβλημάτων, συμβουλή ή καθοδήγηση στις αναζητήσεις σας. Δεν είναι απαραίτητα τα προσωπικά στοιχεία. Σας αγαπάει; Θα γίνει σχέση, γάμος; Τεκνοποίηση; Σχεδιάζετε αγοραπωλησίες; Εκκρεμούν δίκες ή αγωγές; Έχετε χάσει αντικείμενα; Η ωριαία αστρολογία έχει τις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματά σας!

ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: αφορά τα ωροσκόπια των κρατών, πολιτικών κομμάτων και μεγάλων γεγονότων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ: εφαρμόζεται στο χώρο των επιχειρήσεων και σας βοηθάει στις ανθρώπινες δραστηριότητες. Υπόσχεται κερδοφόρες επενδύσεις.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: αναλύει τις τάσεις της υγείας του ανθρωπίνου σώματος και βοηθά να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στον οργανισμό.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: ουσιαστικά η ψυχολογία και η αστρολογία διαπραγματεύονται την ανάλυση του εσωτερικού δυναμικού των ανθρώπων και τον προσδιορισμό των δυσαρμονιών του.

ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: είναι ο κλάδος που εφαρμόζει τις πιο «εσωτερικές μεταφυσικές» πτυχές της αστρολογίας. Βασίζεται στη θεωρία της μετεμψύχωσης όπου σκοπός της σειράς μετενσαρκώσεών μας είναι η εξέλιξη της ψυχής μας. Θα πρέπει στην τωρινή μας ζωή να αναπληρώσουμε για κάθε σφάλμα που έχουμε διαπράξει σε προηγούμενη μετενσάρκωση. Δηλαδή να προσδιορίσουμε τα διάφορα «καρμικά χρέη» που έχουμε με τους ανθρώπους γύρω μας, τις καρμικές και μοιραίες σχέσεις μας.

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ: είναι η αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων και ιδιαίτερα των ερωτικών. Συγκρίνοντας τα ωροσκόπια των μελών μιας σχέσης μπορούμε να εντοπίσουμε τα μεταξύ τους αρμονικά και δυσαρμονικά σημεία και τις μελλοντικές κατευθύνσεις τους.