κα Ελένη

Ανυλύτρια Ταρώ και αριθμολόγος.

Για να μιλήστε απευθείεας με την κα Ελένη στην προσωπική της γραμμή, καλέστε στο

901 600 0628

Η Κυρία Ελένη γεννήθηκε στις 25-05-74 στην Αθήνα, με ρίζες από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου γεννήθηκε η μητέρα της και οι παππούδες της.

Είναι απόφοιτη λυκείου και σπούδασε Μαθηματικός την περίοδο 1993-1997. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών. 

Από την ηλικία των 5 ετών άρχισε να παρουσιάζει τηλεπάθεια και ενόραση. Η μαθηματική της σκέψη ήταν πιο γρήγορη από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της και η λογική της ακόμα πιο ανεπτυγμένη. Έβλεπε μέσα από οράματα και εικόνες πράγματα για γνωστούς συγγενείς, φίλους, γονείς που γινόντουσαν άμεσα. Σε ηλικία μόλις 7 ετών άρχισε να κάνει πιο ολοκληρωμένες προβλέψεις (όπως ο σεισμός του 1981 στις Αλκυονίδες νήσους) να αναλύει όνειρα και από ηλικία 12 ετών άρχισε να διαβάζει βιβλία παραψυχολογίας, υπνωτισμού, ψυχολογίας. 

Σε ηλικία 18 ετών η ενόραση της ήταν πλέον σε υψηλό επίπεδο που μέσα από την χροιά της φωνής, και από την αύρα των ατόμων, άρχισε να έχει την ικανότητα να βοηθάει τους ανθρώπους να προλαμβάνει κρυμμένα  προβλήματα και κυρίως υγείας, αλλά και την αποφυγή ατυχημάτων.

Η Κυρία Ελένη είναι διπλωματούχος στην Αστρολογία, στην ερμηνεία των Ταρώ (Χαλ, Σφίγγα, Γουεϊτ, λένορμαν,απλή) ανάλυση (μασσαλία, μεγάλη και μικρή αρκάνα) γενεθλίου χάρτη και στην αριθμολογία. Είναι γνωστή στο χώρο της μεταφυσικής μέσα από τα μηνιαία αστρολογικά περιοδικά ''άστρα και όραμα" και "αστρολόγος" που την τελευταία δεκαετία είναι συνέχεια, μέσα από το ίντερνετ και από μέσα από τις εφημερίδες.

Η καλύτερη διαφήμιση όμως των ικανοτήτων της είναι ο κόσμος που έχει έρθει σε επαφή μαζί της.

Ένα τηλέφωνο θα σας πείσει. . .