Share This!
Αιγόκερως
22/12 - 19/01

- Ετήσια Προβλέψη Αιγόκερως -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
 

Μπορείτε να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας με τον αέρα του νικητή!

 
Γενικά:
Μία χρονιά που κρατά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς ως προς την ωριμότητα που έχετε και είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσετε περισσότερη με το πέρασμα του χρόνου και βέβαια με τον τρόπο σας να περιμένετε και να δίνετε χρόνο στα γεγονότα να σας αποδεικνύουν αν πρέπει να επενδύετε ή πρέπει να αποχωρείτε χωρίς να επιμένετε σε κάτι που δε σας ταιριάζει.  Το σίγουρο είναι ότι αναλαμβάνετε πλήρως τις ευθύνες σας και ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο όλη την χρονιά θα σας κάνει πολύ συνειδητούς και υπεύθυνους!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Οι τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τα οικονομικά σας και από το τέλος Ιανουαρίου ως και τα μέσα Φεβρουαρίου αλλά και από το τέλος Ιουλίου έως και μέσα Αυγούστου και σας βάζουν περιορισμούς ή και σας στερεύουν μία πηγή εισοδήματος ανοίγοντας όμως τον δρόμο για να βρείτε μία εναλλακτική που αν το κάνετε βιαστικά θα έχει και εφήμερο χαρακτήρα.Ο Άρης ωστόσο από τον Υδροχόο είναι αυτός που θα σας βρίσκει λύσεις και επειδή θα μείνει για μεγάλο διάστημα από τα μέσα Μαΐου έως 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως μέσα Νοεμβρίου θα σας βοηθάει να βρίσκετε λύσεις και να μην στερέψετε… Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το διάστημα που θα είναι ανάδρομος από 28 Ιουνίου έως και 28 Αυγούστου που θα σας περιορίσει τη διάθεση να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και βέβαια να χάσετε και την αυτοπεποίθησή σας, ιδιαίτερα αν σας οφείλουν χρήματα που δε θα βρίσκετε τρόπους να τα διεκδικήσετε με τις αξιώσεις που σας πρέπει και όπως σας αξίζει…
 
Αισθηματικά:
Ο Ουρανός από τον Ταύρο, πριν εγκατασταθεί μόνιμα το 2019 και σε αυτή τη μικρή του επίσκεψη από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου θα σας ανοίξει την όρεξη για έρωτα χωρίς να σημαίνει ότι θα πάρετε όλα τα ρίσκα αν πρόκειται για μία ερωτική περιπέτεια που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά εσείς θα πρέπει να αντισταθείτε, να μην ενθουσιαστείτε και να παραμείνετε επιφυλακτικοί έως και απόμακροι γιατί απλώς δεν πρέπει να μπλέξετε αν και θα θελήσετε να δοκιμάσετε ένα μικρό κομματάκι για να μην μείνετε και εντελώς με την απορία…
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ο Ιανουάριος υποδέχεται τις εκλείψεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την οικονομική σας επιφάνεια αλλά και θα σας δείξουν ποιοι άνθρωποι μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια… Μία επιθυμία σας επικυρώνεται και εσείς πάτε αυτομάτως στην επόμενη!
 
Φεβρουάριος
Μπορείτε πολύ πιο εύκολα να μετακινείστε και αν οι αποστάσεις σας φαίνονται κουραστικές έχετε και κίνητρα και δυνατότητες να τις κάνετε πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικές!Έχετε την τάση να κάνετε μυστικά έξοδα που όμως αφήνετε αποτυπώματα και θα σας καταλάβουν!
 
Μάρτιος
Νιώθετε μία περίεργη εύνοια από ανθρώπους  που γνωρίζετε αλλά μπορεί και να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα, που θα την ανακαλύψετε και θα σας ενθουσιάσει.. Ερωτικά, ένας έρωτας που ξεκινάει μέσω διαδικτύου μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά!  Σας ταιριάζουν οι τεχνολογίες συνολικά!
 
Απρίλιος
Νιώθετε ότι ο χρόνος είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας και σας ανοίγει και ερωτικές προεκτάσεις που μέρα με τη μέρα δυναμώνουν. Ερωτικά λοιπόν δώστε περισσότερο χρόνο και μοιραστείτε μαζί του όλες σας τις ανησυχίες!
 
Μάιος
Καταλαβαίνετε πόσο σας νοιάζονται αυτό το μήνα και αφού το έχετε κατά νου αποφασίζετε να ανταποδώσετε! Ερωτικά πάντως σας φεύγουν οι όποιες αμφιβολίες και δίνετε μία ευκαιρία σε μεγαλύτερες προοπτικές, ακόμα και στο επόμενο βήμα. Επαγγελματικά μη διστάσετε να τα ακούτε όλα ακόμα και αν στην αρχή σας φαίνονται παντελώς ασήμαντα!
 
Ιούνιος
Μήνας που κάνει τις υποχρεώσεις σας πιο ευχάριστες αφενός γιατί έχετε βρει τον τρόπο να τις φέρετε σε πέρας, αφετέρου ξέρετε ότι όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο νωρίτερα θα τελειώσετε. Ερωτικά ξέρετε ότι η δική σας παρέμβαση μπορεί να κάνει τις εξελίξεις να τρέχουν… Και φυσικά θα το κάνετε!
 
Ιούλιος
Έχετε καταλάβει ότι η ανάληψη ευθυνών από μέρους σας είναι επιβεβλημένη και μάλιστα το ταχύτερο που θα ασχοληθείτε, το νωρίτερο που θα ξεμπλέξετε αν και δε θα είναι τόσο εύκολο για εσάς… Ερωτικά, κάτι ψάχνετε για να εκδηλωθείτε περισσότερο, και όσο αργείτε τόσο δυσχεραίνετε τη θέση σας!
 
Αύγουστος
Η διαχείριση των οικονομικών σας μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα… Απρόβλεπτα έξοδα έρχονται να σας δείξουν τους περιορισμούς των δυνατοτήτων σας.Αυτές σας οι σκέψεις σας κάνουν και να μην εκδηλώνεστε ερωτικά γιατί θεωρείτε ότι οι προτεραιότητές σας είναι άλλες!
 
Σεπτέμβριος
Επαγρύπνηση απαιτεί αυτός ο μήνας και αφού σας αρέσει η δράση μπορείτε να την έχετε σε μεγάλες ποσότητες.Ερωτικά  ξέρετε ότι είστε σε πλεονεκτική θέση και κάνετε και τα παιχνίδια σας. Αυτό που σας αγχώνει είναι ότι βλέπετε πως τα περιθώρια στενεύουν.Μην αλλάζετε τους στόχους σας παντελώς απλά προσαρμόστε τους σε ρεαλιστικά δεδομένα!
 
Οκτώβριος
Επανέρχονται θέματα στη ζωή σας που ταλαιπωρούν και το μυαλό σας αλλά και σας αναγκάζουν να τα διαχειριστείτε εκ νέου.Ερωτικά πάντως αμφιταλαντεύεστε αλλά όσο το κάνετε εσείς, άλλο τόσο και αυτοί που συναναστρέφονται μαζί σας… Βέβαια δεν είναι και απόλυτα υπαίτιοι για αυτό!
 
Νοέμβριος
Όσο περισσότερο ανοίγεστε σε επικοινωνιακό επίπεδο τόσο περισσότερο φέρνετε κοντά σας τον έρωτα ο οποίος στη δική σας περίπτωση ξεκινάει από τα όμορφα λόγια! Είναι και η ανάγκη σας για συντροφικότητα αυξημένη, οπότε έδεσε το γλυκό και τα σιρόπια μαζί του!
 
Δεκέμβριος
Η χρονιά κλείνει με αναθεωρήσεις και μάλιστα εκ νέου οικονομικούς προσδιορισμούς. Ξεχωρίζετε τα σημαντικά έξοδα από τα μη, και τότε είναι που θα περικόψετε και παροχές που δε θα σας λείψουν και πολύ. Ερωτικά, είναι μία ευκαιρία για συζητήσεις που ξέρετε ότι αγγίζουν ευαίσθητα θέματα!