Share This!
Δίδυμοι
21/05 - 21/06

- Ετήσια Προβλέψη Δίδυμοι -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
 

Είστε έτοιμοι κυριολεκτικά να ανοίξετε τα φτερά σας!

 
Γενικά:
Με αρκετούς συμμάχους θα διανύσετε αυτή την πιο ανάλαφρη χρονιά, αφού ξέρετε ότι ο Κρόνος αποχώρησε οριστικά από το απέναντι ζώδιο και σας άφησε χώρο να διαπραγματευθείτε με μεγαλύτερη άνεση αλλά και περισσότερα περιθώρια επιλογών χωρίς πίεση και με την ελεύθερη, δική σας βούληση!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Καλό είναι να είστε υποψιασμένοι σε οικονομικά θέματα που εμπλέκονται τρίτοι είτε σε κληρονομικά θέματα γιατί εκεί θα βρείτε επιπλέον δυσκολίες και προβλήματα αφού ο Κρόνος θα δείξει την αυστηρότητά του και θα σας βάζει εμπόδια όταν κάτι δεν είναι σύμφωνο με τη δική του γνώμη. Γενικότερα επιδιώκετε ανοίγματα στην εργασία σας και θέλετε μία καθημερινότητα πιο ευχάριστη κάτι που θα το καταφέρετε εν μέρει αλλά θα υπάρξουν και διαστήματα που θα σας επισκέπτεται η ρουτίνα και κυρίως από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου που θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μάλιστα αδικαιολόγητες, τουλάχιστον για εσάς … Πάντως, υπάρχει σημαντική ενθάρρυνση από τη μακρόσυρτη παραμονή του Άρη στον Υδροχόο που είναι αρκετά βοηθητικός για εσάς αφού σας κάνει να βάζετε στόχους ρεαλιστικούς και αρκετά προσοδοφόρους. Έτσι λοιπόν από 16 Μαΐου έως και 12 Αυγούστου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου μπορείτε να επεξεργάζεστε την όποια πληροφορία σας έρχεται και να την αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμα και αν κάποιες φορές για να πάτε μπροστά πρέπει πρώτα να πάτε πίσω για να πάρετε φόρα αλλά και για να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα το διάστημα 27 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου που αν είστε διακοπές όλα θα είναι σε στάση για να ξεκουραστείτε και φυσικά δε θα θέλετε να δεσμευθείτε για τίποτα αφού και ο δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και με δική σας πρωτοβουλία θα προτιμάτε να είναι κάτι παγωμένο για επεξεργασία σε μέλλοντα χρόνο διατηρώντας ωστόσο μία επαφή για να μην δείχνετε και εντελώς απόμακροι, πράγμα που ισχύει και στα ερωτικά σας…
 
Αισθηματικά:
Θα κάνετε αρκετούς καινούργιους φίλους στην χρονιά αυτή και βέβαια όσο εύκολα τους βάζετε στη ζωή σας τόσο εύκολα μπορείτε και να τους βγάλετε… Ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα από 24 Απριλίου έως και 18 Μαΐου που η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας ζώδιο και θα γίνεται ο μαγνήτης ακόμα και ερωτικών καταστάσεων που σκοπό έχουν να σας δώσουν εφήμερες ικανοποιήσεις αλλά αν είστε συνειδητοποιημένοι το χαίρεστε στα πλαίσια που θα το ζήσετε και μόνο!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι μπορείτε να μοιράζεστε περισσότερο τις όποιες σκέψεις σας και δεν είστε μόνοι σας στην αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας. Έχετε υποστήριξη και δεν είναι μόνο από τον ερωτικό σας σύντροφο… Έχετε και ανθρώπους της οικογένειάς σας που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα!
 
Φεβρουάριος
Ο μήνας ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς νιώθετε ότι έχετε συμπαράσταση και άνεση στο να κάνετε και όνειρα και κάθε λόγο να σκέφτεστε αισιόδοξα! Σύντομα θα καταλάβετε ότι δε σας αρέσουν τα οικονομικά σας, κυρίως η μεταβλητότητα που παρουσιάζουν και λειτουργούν περιοριστικά!
 
Μάρτιος
Σε διαρκή επαγρύπνηση είστε αυτό το μήνα και σαφώς βλέπετε ότι πρέπει να κινηθείτε και άμεσα και να δείχνετε ιδιαίτερα αποφασιστικοί! Ερωτικά ξέρετε ότι έχετε βάλει δύσκολα και έχετε απαιτήσεις τις οποίες δεν τις διαπραγματεύεστε ούτε στο ελάχιστο…
 
Απρίλιος
Ο μήνας αυτός ξεκινάει με λιγότερες οικονομικές σκοτούρες που για εσάς είναι σημαντικό για να έχετε μία βάση και να αρχίσετε να ασχολείστε με τα επιμέρους. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας υπολογίζουν και θέλουν να έχετε μία θέση στη ζωή τους.
 
Μάιος
Δεν έχετε την γνωστή σας σταθερή πορεία αυτό το μήνα και κυρίως δεν μπορείτε να μην σκέφτεστε τις εναλλακτικές σας και να μπερδεύετε και τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους με τη συμπεριφορά σας. Ερωτικά, αμφιταλαντεύεστε και καλό είναι να κοιτάτε μπροστά και καθόλου πίσω!
 
Ιούνιος
Έχετε καλύτερα ερωτικά αυτό το μήνα αλλά να προσέχετε μην είστε επαναπαυμένοι γιατί στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν αλλά και πολλά που σας διαφοροποιούν. Μην ψάξετε διέξοδο σε ξένες αγκαλιές, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το εφήμερο δε σας ικανοποιεί… 
 
Ιούλιος
Ο μήνας αυτός έχει για εσάς αρκετή εξωστρέφεια και μάλιστα  είστε και περισσότερο διαλλακτικοί στα κοινωνικά σας, αν και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας, χωρίς να έχουν να σας δώσουν κάτι ουσιαστικό. Ερωτικά είστε κουμπωμένοι και αφήνετε όλες τις πρωτοβουλίες στους άλλους…  Ας σας διεκδικήσουν και ας περιμένουν, αν σας θέλουν πραγματικά!
 
Αύγουστος
 Το μόνο που δε σας αρέσει είναι ότι υπάρχει τόσο έντονη ατμόσφαιρα και αρκετά τεταμένη και εσείς χρειάζεστε χρόνο για να μπορέσετε να εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε… Ερωτικά πάντως καλά κάνετε και αφήνετε τα γεγονότα να μιλήσουν για εσάς… Επαγγελματικά, θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό που θα σας ανοίξει και άλλους ορίζοντες!
 
Σεπτέμβριος
Σας ενδιαφέρει πρωτίστως η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς σε σημείο που αυτό θα σας κουράσει και δε θα σας ενδιαφέρει καθόλου. Το ζητούμενο του μήνα είναι συνεργασία και καλό είναι να φανείτε διαλλακτικοί και στη συνέχεια να ξεδιπλώσετε τις προθέσεις σας. Ερωτικά, έχετε καταφέρει να σας διεκδικούν αλλά το τσεκάρετε σε τακτά χρονικά διαστήματα μήπως και έχει αλλάξει κάτι!
 
Οκτώβριος
Ένας μήνας που οι οικονομικές σκοτούρες δε λείπουν αλλά βλέπετε ότι οι χειρισμοί δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι. Ερωτικά όμως ξέρετε ότι έχετε ένα αποκούμπι που απορροφάει όλους τους κραδασμούς και σας φέρνει στον ίσιο δρόμο. Επαγγελματικά βλέπετε ότι σας δίνουν εξουσία, αλλά σας δοκιμάζουν..
 
Νοέμβριος
 Από  τις 8 του μήνα που ο Δίας περνάει στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα δείτε ότι οι σχέσεις θα απαιτούν όλη την προσοχή σας! Και αφού θα ξεκινήσετε, δε θα είναι εύκολο να τις σταματήσετε και βέβαια για έναν περίπου χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να τις εξετάσετε εξονυχιστικά και κυρίως να ξέρετε ότι αυτές που αξίζουν θα τις ενισχύσετε κιόλας!
 
Δεκέμβριος
Έχετε σοβαρές αναμετρήσεις αυτό το μήνα κυρίως νιώθετε ότι σας ανταγωνίζονται και αν αυτό γίνεται  σε λογικά πλαίσια είναι καλό, αλλά αν γίνεται έτσι για να δημιουργούνται εντυπώσεις αυτό σας κουράζει. Ερωτικά πάντως δε δείχνουν να είναι συνεργάσιμοι, αντίθετα βλέπετε έναν υπέρμετρο εγωισμό! Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι δεν είστε και τόσο ανεκτικοί…