Share This!
Ιχθείς
20/02 - 20/03

- Ετήσια Προβλέψη Ιχθείς -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
 

Είστε αρκετά τυχεροί αρκεί να καταλάβετε ποιοι είναι με το μέρος σας και σας στηρίζουν!

 
Γενικά:
Μία χρονιά που είναι ανακουφιστική για εσάς αφού έχετε τις ευεργεσίες του Δία και έχετε να περιμένετε πολλά κυρίως σε εκπαιδευτικό επίπεδο και θέματα επιμόρφωσης που θα χρειαστεί να κάνετε με επιτυχία αυτή την χρονιά και ίσως και να φρεσκάρετε εκ νέου τις γνώσεις σας και ιδιαίτερα το διάστημα από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου που είναι ιδανικό για να βρείτε τι χρήσιμο έχετε διδαχθεί και να το εφαρμόσετε στην εργασία σας… 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Θέματα εργασίας και ανταγωνιστικότητας θα προκύψουν σε μεγάλο μέρος αυτή τη φορά και μπορούν πολύ εύκολα να εμπλέξουν και τα οικονομικά σας αν δεν προσέξετε τα έξοδα ή πάρετε βιαστικές αποφάσεις μόνο και μόνο επειδή υποτιμάτε τους εργασιακούς σας αντιπάλους και θεωρείτε ότι θα τους προλάβετε ή και αν επενδύσετε ένα μεγάλο κονδύλι που θα είναι δύσκολο να αποπληρώσετε ή να σας δημιουργηθούν κρυφά κόστη που δεν μπορείτε να προϋπολογίσετε…
 
Πάντως έχετε και μία Έκλειψη στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο που θα αναγκαστείτε να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας και να κινηθείτε σε πιο ρεαλιστικές βάσεις για να προχωρήσετε και να εγκαταλείψετε ένα μάταιο σχέδιο που είναι και πρέπει να παραμείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να αποτελεί μία ανάμνηση… 
 
Αισθηματικά:
Ο κυβερνήτης σας σε τέλεια ευθυγράμμιση με το Δία στις 25 Μαϊου και στις 16 Αυγούστου θα σας βοηθήσει να είστε τόσο ρομαντικοί στον έρωτα όσο και να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας γιατί τα όνειρά σας έρχονται κυριολεκτικά στην προέκταση των χεριών σας και μπορείτε να περιμένετε ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!
Από τις 10 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου θα έχετε την καλή σας Αφροδίτη πανίσχυρη και από τη θέση της έξαρσής της στο δικό σας ζώδιο για να σας κάνει τόσο πολύ όμορφους όσο και να μαγνητίζετε τα βλέμματα και να είστε τόσο επιθυμητοί και κανείς να μην μπορεί να σας αντισταθεί!
Μόνο που επειδή είστε πολύ ονειροπόλοι και δοτικοί αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συνεχίσετε και μετά γιατί έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να μοιράζεστε υποσχέσεις οι οποίες ακούγονται πολύ όμορφες όμως είναι δύσκολο να είναι ρεαλιστικές και βέβαια θα δημιουργήσουν αμφιβολίες στη συνέχεια ή απογοητεύσεις κάτι που δεν το θέλετε και σε καμία περίπτωση δεν το κάνετε επίτηδες!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Είστε τόσο ερωτικοί αυτό το μήνα ώστε και να μη θέλετε να το καταλάβετε θα το καταλάβουν άλλοι για εσάς και θα σας βάλουν στη διαδικασία, έστω και με καθυστέρηση ή προσπαθώντας να σας βάλουν όρια.Όλα ξεκινάνε από μία πρώτη κουβέντα, και τη διάθεσή σας να ακούτε!
 
Φεβρουάριος
Μήνας χαράς για εσάς που θεραπεύει και όλες τις ψυχολογικές ανησυχίες σας! Ξέρετε ότι όσο περισσότερο κυκλοφορείτε τόσο είναι και πιο εύκολο να ερωτευτείτε…. Βέβαια δε θέλετε δεσμεύσεις αλλά αυτό καθόλου δε σας φαίνεται!
 
Μάρτιος
Είναι μια ωραιότατη ευκαιρία να δείτε τον έρωτα πιο εντατικά αυτό το μήνα! Το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και μέσω του διαδικτύου… Έτσι θα κανονίσετε και ένα ωραιότατο ραντεβού στα τυφλά!
 
Απρίλιος
Έχετε όλα τα στοιχεία για να προχωρήσετε μπροστά χωρίς αμφιταλαντεύσεις. Ο μήνας απαιτεί από εσάς άμεσες κινήσεις αλλά και δραστικές και κυρίως χωρίς να φοβάστε για το αποτέλεσμα. Ερωτικά βάζετε και τους άλλους στη διαδικασία να σας αποδείξουν τα συναισθήματά τους και τους ελέγχετε μεθοδικά!
 
Μάιος
Είναι ωραίο να ξανασυστηθείτε με ανθρώπους και αυτή τη φορά να μην αφήσετε θέματα να αιωρούνται.Στα ερωτικά σας θέλετε περισσότερη επικοινωνία, και μάλιστα αυτή τη φορά θέλετε και περισσότερες  λεπτομέρειες.Μετακινείστε αυτό το μήνα, αλλά και σ’ αυτές τις αποστάσεις που διανύετε περνάτε καλά. Μόνο μην οδηγείτε αφηρημένα!
 
Ιούνιος
Μοναδική ευκαιρία για να κινηθείτε διερευνητικά και σχολαστικά σε όλα τα επίπεδα χωρίς να δίνετε στο στίγμα σας. Ερωτικά, μπορεί να μπλέξετε και σε παράλληλες καταστάσεις που αν γνωρίζετε ότι θα σας δώσουν εφήμερη ικανοποίηση, όλα καλά.Επαγγελματικά αρχίζετε και ανοίγεστε είτε από προτάσεις που σας κάνουν, είτε γιατί και εσείς τις προκαλείτε!
 
Ιούλιος
Είστε πιο ανοιχτοί και στο να γνωρίζετε ανθρώπους ακόμα και να ενθουσιάζεστε μαζί τους. Αυτό που δεν ξέρετε είναι τις προεκτάσεις των αποφάσεών σας αφού είναι εύκολο να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που ούτε θα τα καταλάβετε… Και βέβαια κάποιοι αποφασίζουν για εσάς χωρίς εσάς!
 
Αύγουστος
Ναι, μεν είναι ο μήνας των διακοπών σας αλλά εσείς ξέρετε ότι τα επαγγελματικά σας δεν μπορείτε να τα αφήσετε παντελώς στην άκρη.Στα ερωτικά σας εξακολουθείτε να έχετε μία επιθετική πολιτική αλλά και αυτό δεν είναι κάτι ούτε που το αντιλαμβάνεστε, ούτε που θέλετε να το αλλάξετε, γι’ αυτό και δεν το προσπαθείτε καν!
 
Σεπτέμβριος
Αναπροσαρμογή στόχων και κυρίως σε πιο ρεαλιστική βάση έχει αυτός ο μήνας! Ερωτικά καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να δώσετε αυτό που έχετε υποσχεθεί, αλλά το αποδίδετε σε εξωτερικούς παράγοντες.Είναι δύσκολο να παραδεχτείτε τις παραλείψεις σας αυτό το μήνα, και περισσότερο δύσκολο να τις διορθώσετε!
 
Οκτώβριος
Αυτό το μήνα θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή στα ερωτικά σας, και αν κρίνετε σκόπιμο ότι πρέπει να γίνει και σ’ ένα ταξίδι είναι ακόμα καλύτερο για να το κάνετε.Ειδικά αν το μέρος που θα πάτε σας ξυπνάει και ωραίες αναμνήσεις  αποτελεί ιδανική επιλογή!
 
Νοέμβριος
Ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τι θέλετε και τι δε θέλετε από τη ζωή σας.Βασικά δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο γιατί ξέρετε ότι μπορείτε να έχετε αν όχι το απόλυτο τουλάχιστον κάτι πολύ κοντά σε αυτό!
 
Δεκέμβριος
Αλλαγή πλεύσης αναγκαστική αλλά με την καλή έννοια αυτή τη φορά καθώς ξέρετε ότι η κινητικότητα, η αξιοποίηση των γνωριμιών σας μπορεί να λειτουργήσει πολύ άμεσα αυτό το μήνα! Ερωτικά, είναι πολύ πιθανή μία γνωριμία από το χώρο εργασίας και μάλιστα δε θα σας κινήσει μόνο σε εσάς το ενδιαφέρον… Θα είναι αμφίπλευρη!