Share This!
Ιχθείς
20/02 - 20/03

- Ετήσια Προβλέψη Ιχθείς -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
 

Είστε αρκετά τυχεροί αρκεί να καταλάβετε ποιοι είναι με το μέρος σας και σας στηρίζουν!

 
Γενικά:
Μία χρονιά που είναι ανακουφιστική για εσάς αφού έχετε τις ευεργεσίες του Δία και έχετε να περιμένετε πολλά κυρίως σε εκπαιδευτικό επίπεδο και θέματα επιμόρφωσης που θα χρειαστεί να κάνετε με επιτυχία αυτή την χρονιά και ίσως και να φρεσκάρετε εκ νέου τις γνώσεις σας και ιδιαίτερα το διάστημα από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου που είναι ιδανικό για να βρείτε τι χρήσιμο έχετε διδαχθεί και να το εφαρμόσετε στην εργασία σας… 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Θέματα εργασίας και ανταγωνιστικότητας θα προκύψουν σε μεγάλο μέρος αυτή τη φορά και μπορούν πολύ εύκολα να εμπλέξουν και τα οικονομικά σας αν δεν προσέξετε τα έξοδα ή πάρετε βιαστικές αποφάσεις μόνο και μόνο επειδή υποτιμάτε τους εργασιακούς σας αντιπάλους και θεωρείτε ότι θα τους προλάβετε ή και αν επενδύσετε ένα μεγάλο κονδύλι που θα είναι δύσκολο να αποπληρώσετε ή να σας δημιουργηθούν κρυφά κόστη που δεν μπορείτε να προϋπολογίσετε…
 
Πάντως έχετε και μία Έκλειψη στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο που θα αναγκαστείτε να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας και να κινηθείτε σε πιο ρεαλιστικές βάσεις για να προχωρήσετε και να εγκαταλείψετε ένα μάταιο σχέδιο που είναι και πρέπει να παραμείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να αποτελεί μία ανάμνηση… 
 
Αισθηματικά:
Ο κυβερνήτης σας σε τέλεια ευθυγράμμιση με το Δία στις 25 Μαϊου και στις 16 Αυγούστου θα σας βοηθήσει να είστε τόσο ρομαντικοί στον έρωτα όσο και να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας γιατί τα όνειρά σας έρχονται κυριολεκτικά στην προέκταση των χεριών σας και μπορείτε να περιμένετε ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!
Από τις 10 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου θα έχετε την καλή σας Αφροδίτη πανίσχυρη και από τη θέση της έξαρσής της στο δικό σας ζώδιο για να σας κάνει τόσο πολύ όμορφους όσο και να μαγνητίζετε τα βλέμματα και να είστε τόσο επιθυμητοί και κανείς να μην μπορεί να σας αντισταθεί!
Μόνο που επειδή είστε πολύ ονειροπόλοι και δοτικοί αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συνεχίσετε και μετά γιατί έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να μοιράζεστε υποσχέσεις οι οποίες ακούγονται πολύ όμορφες όμως είναι δύσκολο να είναι ρεαλιστικές και βέβαια θα δημιουργήσουν αμφιβολίες στη συνέχεια ή απογοητεύσεις κάτι που δεν το θέλετε και σε καμία περίπτωση δεν το κάνετε επίτηδες!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Είστε τόσο ερωτικοί αυτό το μήνα ώστε και να μη θέλετε να το καταλάβετε θα το καταλάβουν άλλοι για εσάς και θα σας βάλουν στη διαδικασία, έστω και με καθυστέρηση ή προσπαθώντας να σας βάλουν όρια.Όλα ξεκινάνε από μία πρώτη κουβέντα, και τη διάθεσή σας να ακούτε!
 
Φεβρουάριος
Μήνας χαράς για εσάς που θεραπεύει και όλες τις ψυχολογικές ανησυχίες σας! Ξέρετε ότι όσο περισσότερο κυκλοφορείτε τόσο είναι και πιο εύκολο να ερωτευτείτε…. Βέβαια δε θέλετε δεσμεύσεις αλλά αυτό καθόλου δε σας φαίνεται!
 
Μάρτιος
Είναι μια ωραιότατη ευκαιρία να δείτε τον έρωτα πιο εντατικά αυτό το μήνα! Το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και μέσω του διαδικτύου… Έτσι θα κανονίσετε και ένα ωραιότατο ραντεβού στα τυφλά!
 
Απρίλιος
Έχετε όλα τα στοιχεία για να προχωρήσετε μπροστά χωρίς αμφιταλαντεύσεις. Ο μήνας απαιτεί από εσάς άμεσες κινήσεις αλλά και δραστικές και κυρίως χωρίς να φοβάστε για το αποτέλεσμα. Ερωτικά βάζετε και τους άλλους στη διαδικασία να σας αποδείξουν τα συναισθήματά τους και τους ελέγχετε μεθοδικά!
 
Μάιος
Είναι ωραίο να ξανασυστηθείτε με ανθρώπους και αυτή τη φορά να μην αφήσετε θέματα να αιωρούνται.Στα ερωτικά σας θέλετε περισσότερη επικοινωνία, και μάλιστα αυτή τη φορά θέλετε και περισσότερες  λεπτομέρειες.Μετακινείστε αυτό το μήνα, αλλά και σ’ αυτές τις αποστάσεις που διανύετε περνάτε καλά. Μόνο μην οδηγείτε αφηρημένα!
 
Ιούνιος
Μοναδική ευκαιρία για να κινηθείτε διερευνητικά και σχολαστικά σε όλα τα επίπεδα χωρίς να δίνετε στο στίγμα σας. Ερωτικά, μπορεί να μπλέξετε και σε παράλληλες καταστάσεις που αν γνωρίζετε ότι θα σας δώσουν εφήμερη ικανοποίηση, όλα καλά.Επαγγελματικά αρχίζετε και ανοίγεστε είτε από προτάσεις που σας κάνουν, είτε γιατί και εσείς τις προκαλείτε!
 
Ιούλιος
Είστε πιο ανοιχτοί και στο να γνωρίζετε ανθρώπους ακόμα και να ενθουσιάζεστε μαζί τους. Αυτό που δεν ξέρετε είναι τις προεκτάσεις των αποφάσεών σας αφού είναι εύκολο να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που ούτε θα τα καταλάβετε… Και βέβαια κάποιοι αποφασίζουν για εσάς χωρίς εσάς!
 
Αύγουστος
Ναι, μεν είναι ο μήνας των διακοπών σας αλλά εσείς ξέρετε ότι τα επαγγελματικά σας δεν μπορείτε να τα αφήσετε παντελώς στην άκρη.Στα ερωτικά σας εξακολουθείτε να έχετε μία επιθετική πολιτική αλλά και αυτό δεν είναι κάτι ούτε που το αντιλαμβάνεστε, ούτε που θέλετε να το αλλάξετε, γι’ αυτό και δεν το προσπαθείτε καν!
 
Σεπτέμβριος
Αναπροσαρμογή στόχων και κυρίως σε πιο ρεαλιστική βάση έχει αυτός ο μήνας! Ερωτικά καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να δώσετε αυτό που έχετε υποσχεθεί, αλλά το αποδίδετε σε εξωτερικούς παράγοντες.Είναι δύσκολο να παραδεχτείτε τις παραλείψεις σας αυτό το μήνα, και περισσότερο δύσκολο να τις διορθώσετε!
 
Οκτώβριος
Αυτό το μήνα θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή στα ερωτικά σας, και αν κρίνετε σκόπιμο ότι πρέπει να γίνει και σ’ ένα ταξίδι είναι ακόμα καλύτερο για να το κάνετε.Ειδικά αν το μέρος που θα πάτε σας ξυπνάει και ωραίες αναμνήσεις  αποτελεί ιδανική επιλογή!
 
Νοέμβριος
Ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τι θέλετε και τι δε θέλετε από τη ζωή σας.Βασικά δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο γιατί ξέρετε ότι μπορείτε να έχετε αν όχι το απόλυτο τουλάχιστον κάτι πολύ κοντά σε αυτό!
 
Δεκέμβριος
Αλλαγή πλεύσης αναγκαστική αλλά με την καλή έννοια αυτή τη φορά καθώς ξέρετε ότι η κινητικότητα, η αξιοποίηση των γνωριμιών σας μπορεί να λειτουργήσει πολύ άμεσα αυτό το μήνα! Ερωτικά, είναι πολύ πιθανή μία γνωριμία από το χώρο εργασίας και μάλιστα δε θα σας κινήσει μόνο σε εσάς το ενδιαφέρον… Θα είναι αμφίπλευρη!