Share This!
Καρκίνος
22/06 - 22/07

- Ετήσια Προβλέψη Καρκίνος -

Ετήσια 2018
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
 

Κάθε αρχή για εσάς γίνεται με κόπο και τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος  χρόνου!

 

Γενικά:
Μία κρίσιμη χρονιά είναι και αυτή για εσάς αφού ξέρετε ότι έχετε έλεγχο από τον Κρόνο που από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 σας βλέπει και ζητάει εξηγήσεις για κάθε σας κίνηση ιδιαίτερα αν είναι βιαστική και έχει αμφίβολα αποτελέσματα που θα ματαιώνει τις ενέργειες σας και θα ζητάει να τις κάνετε πιο ολοκληρωμένα ή θα στρέφει αλλού το ενδιαφέρον σας εκεί που ακριβώς θα έχει όλες τις προοπτικές για να ευδοκιμήσει! Θα σας κάνει και πιο επιλεκτικούς χωρίς να αποκλείεται να σας βάλει και σε διαδικασίες χωρισμού ή διακοπής συνεργασίας με την Έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου στο δικό σας ζώδιο, που θα είναι προϊόν δικής σας επιλογής ακόμα και αν αυτή είναι αναγκαστική…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Προσοχή στα οικονομικά σας απαιτούν οι τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς γι’ αυτό λοιπόν αν έχετε συνεταίρους ή τα οικονομικά σας εξαρτώνται άμεσα από άλλους μη διστάσετε να ασκήσετε έλεγχο ή να ζητήσετε αποδείξεις για οποιαδήποτε διαχείριση και ιδιαίτερα τις περιόδους από τέλος Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου και από τέλος Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου όπου εκεί μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που σας το κρατούσαν μυστικό και να εκπλαγείτε από την αποκάλυψη που μπορεί να είναι και στα πλαίσια της απάτης, ωστόσο θα σας βοηθήσει να πάρετε γρήγορες και οριστικές αποφάσεις!
 
Αισθηματικά:
Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς και με έντονη ανάγκη αλλαγών που θα αρχίσει με τον τρόπου που βλέπετε τους άλλους αλλά και τον πόσο εύκολα τους δίνετε ένα ρόλο στη ζωή σας ακόμα και να έχετε κοινούς στόχους… Σίγουρα όμως μέχρι τις 8 Νοεμβρίου έχετε τις ευεργεσίες του Δία ο οποίος είναι τόσο δυναμικός όσο και να ομορφαίνει την ερωτική σας ζωή αφού νιώθετε ιδιαίτερα επιθυμητοί χωρίς να αποκλείεται να επαναφέρει ανθρώπους στη ζωή σας που αποχώρησαν από την ερωτική σας αρένα με συνοπτικές διαδικασίες και βέβαια από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου αυτό θα γίνεται και πιο εύκολα αν το επιδιώξετε και εσείς.. Ειδικά από τις 19 Μαΐου έως και 14 Ιουνίου που θα έχετε και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει και να αναζωπυρώσετε συναισθήματα αλλά και να κερδίζετε πολύ πιο εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων, κυρίως γιατί έχετε την ανάγκη να αγαπηθείτε και να ανταποδώσετε φυσικά με μεγάλη γενναιοδωρία!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Οι σκοτούρες και οι παρεξηγήσεις δε θα λείπουν και αυτό το μήνα κυρίως γιατί τραβάτε τα πράγματα στα άκρα ακόμα και αν κινδυνεύουν να σπάσουν. Επαγγελματικά μπορείτε να έχετε δημιουργικές διαφωνίες που θα σας κάνουν να προβληματιστείτε αρκετά…
 
Φεβρουάριος
Είστε σε μία εσωτερική αναστάτωση και βέβαια βλέπετε ότι  για εσάς κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα! Σας βοηθάει να βλέπετε τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους και κυρίως να εξωτερικεύεστε αρκετά κάτι που όμως θα το κάνετε από το  δεύτερο δεκαπενθήμερο και μετά!
 
Μάρτιος
Δεν έχετε την γνωστή σας σταθερή πορεία αυτό το μήνα και κυρίως δεν μπορείτε να μην σκέφτεστε τις εναλλακτικές σας και να μπερδεύετε και τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους με τη συμπεριφορά σας… Ερωτικά, αμφιταλαντεύεστε και καλό είναι να κοιτάτε μπροστά και καθόλου πίσω..
 
Απρίλιος
Υποδέχεστε το Πάσχα με έντονη κινητικότητα αλλά και με έντονη κοινωνική ζωή! Φίλοι είναι κοντά σας και σας κάνουν τόσο πολύ δυναμικούς όσο και να έλκετε τον έρωτα ακόμα και μέσα από τις φιλίες ή από οικογενειακούς φίλους… Προσέξτε μόνο γιατί η καριέρα σας έχει έντονα σκαμπανεβάσματα πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο ποιους εμπιστεύεστε και τι αφήνετε πίσω ως εκκρεμότητα!
 
Μάιος
Δε μένετε με τα χέρια σταυρωμένα γιατί καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις γράφουν το όνομά σας με κεφαλαία γράμματα! Ερωτικά πάντως ξέρετε ότι η επικοινωνία είναι το χρυσό κλειδί ακόμα και αν υπάρχουν αντίθετες απόψεις που θα σας κάνουν να αναλογιστείτε πώς και οι διαφορές σας ενώνουν σε κάποια σημεία… Επαγγελματικά θέλετε κάτι πιο χειροπιαστό για να μπορέσετε να επενδύσετε πάνω του, και δε μένετε μόνο σε υποσχέσεις!
 
Ιούνιος
Σημασία έχει να μην φαίνεστε και να μην εκτίθεστε αυτό το μήνα γιατί έτσι και αλλιώς δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το πουθενά. Επομένως το να μη δίνετε τροφή για σχόλια είναι επιβεβλημένο. Ερωτικά,  αν σας αρέσουν οι μυστικές και παράνομες σχέσεις μπορείτε να έχετε μία, αλλά αν σας ανακαλύψουν θα υποστείτε τις συνέπειες. Προσέξτε γιατί η Πανσέληνος του μήνα σας θέτει προ των ευθυνών σας… Οπότε μην πείτε κάτι που θα το μετανιώσετε!
 
Ιούλιος
Μία Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο που είναι και η μόνη που σας επηρεάζει έντονα σας κάνει να είστε ανταγωνιστικοί έως και να θέλετε να ξεδιαλύνετε όλο το τοπίο. Πρέπει να προσέξετε την παρόρμησή σας γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείτε έως και να ενθουσιαστείτε και μάλιστα να επιδιώξετε κάτι χωρίς να ξέρετε που αυτό θα καταλήξει κυρίως στα ερωτικά σας… Προσέξτε τα οικονομικά ανοίγματα γιατί το εισόδημά σας είναι δύσκολο να το διατηρήσετε στο ακέραιο!
 
Αύγουστος
Είστε ευάλωτοι αυτό το διάστημα και το ζητούμενό σας είναι η ασφάλεια που ωστόσο  κινδυνεύει από κρυφούς παράγοντες οι οποίοι όμως δεν μπορούν να διαφυλαχθούν. Ερωτικά αναρωτιέστε αν πρέπει να σταματήσετε να επενδύετε στον έρωτα ή πρέπει να βάλετε φραγμούς και να προχωρήσετε. Επαγγελματικά, τα επενδυτικά σχέδια είναι αυτά που πρέπει να τα δείτε σχολαστικά γιατί η βιασύνη σας μπορεί να σας βάλει να κάνετε ένα λάθος που δύσκολα θα διορθώσετε!
 
Σεπτέμβριος
Η δουλειά μαζί με τις οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα για εσάς. Μάλλον είστε καθησυχασμένοι από τον έρωτα ίσως γιατί εκεί νιώθετε ότι οι εξελίξεις σας ευνοούν και σας οδηγούν στο σωστό σημείο τη σωστή χρονική στιγμή. Μην υποτιμάτε αντιπάλους σας και υπολογίστε σε συμμαχίες που θα παραμένουν κρυφές προς το παρόν τουλάχιστον!
 
Οκτώβριος
Είναι ο μήνας που θα αρχίσετε να μετακινήστε αρκετά έστω και για λίγο για να παίρνετε ανάσες ανανέωσης και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει... Τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά επειδή ξέρετε ότι το χρήμα κινείται μπορείτε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ερωτικά πάντως ξέρετε ότι αυτά που νιώθετε δεν γίνεται να μη φαίνονται, οπότε το ενδιαφέρον σας είναι έκδηλο και αν είναι και αμοιβαίο τότε δεν έχετε παρά να προχωρήσετε!
 
Νοέμβριος
Είναι ο μήνας που θα αρχίσετε να μετακινήστε αρκετά έστω και για λίγο για να παίρνετε ανάσες δροσιάς και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει. Τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά επειδή ξέρετε ότι το χρήμα κινείται μπορείτε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ερωτικά πάντως ξέρετε ότι αυτά που νιώθετε δεν γίνεται να μη φαίνονται, οπότε το ενδιαφέρον σας είναι έκδηλο και αν είναι και αμοιβαίο τότε δεν έχετε παρά να προχωρήσετε!
 
Δεκέμβριος
Η χρονιά κλείνει με επαγγελματικούς στόχους που είναι αυξημένοι και ξέρετε ότι η επόμενη χρονιά πρέπει να σας βρει ήδη μέσα στα καινούργια δεδομένα. Βιάζεστε και αγχώνεστε και κυρίως κοιτάτε τις παραλείψεις που έχετε κάνει και προσπαθείτε να τις διορθώσετε. Ερωτικά πάντως οι έρωτες μέσα από το χώρο εργασίας με άτομα που απλώς επικοινωνείτε και μπορεί να μην τους έχετε δει ποτέ, μπορούν να σας εκπλήξουν ευχάριστα!