Share This!
Καρκίνος
22/06 - 22/07

- Ετήσια Προβλέψη Καρκίνος -

Ετήσια 2018
Ετήσιες προβλέψεις 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας καλεί να αλλάξουμε ριζικά για να μπορέσουμε στο τέλος της να επιστρέψουμε στην αισιοδοξία!

 
Η νέα χρονιά που ξεκινά θα μας δείξει τη διαφορετικότητα με το ζητούμενο σταδιακά να γίνεται  η οικονομική και υλική ασφάλεια με το 2018 να ξεπροβάλλει με διαθέσεις αλλαγών!
 

Οι κινήσεις των πλανητών το 2018!

 
Ο Ουρανός στον Ταύρο!
 Ο πλανήτης της αλλαγής μετακινείται στον Ταύρο για μία δοκιμαστική περίοδο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου  πριν εγκατασταθεί σε αυτόν το 2019 (επί μακρόν…).  Από τη θέση αυτή ο Ουρανός καταπιέζεται αφού δεν μπορεί να είναι τόσο ανεξάρτητος και έτσι δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του, περιορίζεται και προσπαθεί να βρει εναλλακτικές που έχουν να κάνουν με το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις αλλά δημιουργεί και ανασφάλειες που ξεκινάνε από ασήμαντο λόγο και παίρνουν διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;
Σίγουρα θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων και θα δουν ότι οι ανατροπές θα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς τους και θα κληθούν να αποφασίζουν γρήγορα και άμεσα κάτι που θα τους πιέσει αφού για τα σταθερά ζώδια αυτό είναι κάτι εντελώς έξω από τις συνήθειές τους!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω!

Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω που σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση γιατί θα μας περιορίσει και θα μας βάλει κανόνες αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε συνειδητά και σχεδόν είμαστε προετοιμασμένοι και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τον χρόνο που θα καταναλώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και επιμονή αλλά και προσήλωση στους στόχους μας που όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο ευκολότερα θα κάνουμε καταμερισμό των εργασιών ώστε το μικρά και σταθερά βήματα να μας φτάσουν στην επιτυχία.
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Κρόνου;
Από αυτή τη θέση θα πιεστούν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι και βέβαια αυτοί που παίρνουν ανάσα από αυτή τη μετακίνηση είναι Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες!
 
 

Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας θα συνεχίσει τη διέλευσή του από τον Σκορπιό και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα βοηθήσει στη διευθέτηση ρυθμίσεων αλλά θα φέρει και καλύτερους όρους αποπληρωμής οφειλών ενώ βοηθά (φυσικά..) μυστικές  ή και «παράνομες» σχέσεις ή να έχουν διάρκεια χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και απόλυτα διασφαλισμένο την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία δηλαδή από 8 Μαρτίου έως και 9 Ιουλίου αφού εκείνη την περίοδο μειώνεται η ομπρέλα προστασίας που παρέχει και είναι πιο ευάλωτος σε αποκαλύψεις οι οποίες δε θα γίνονται συντονισμένα και θα έχουν μία δυσκολία στην κατανόηση..
 
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Δία;
Τα ζώδια του Νερού Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτά που οφείλουν  να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσουν χωρίς να περιμένουν γιατί ο χρόνος που περνάει σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται και δυστυχώς περνάει και χάνεται χωρίς να μπορέσουν να ξαναδημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες προς αξιοποίηση και στο μέλλον…
 
Ο πλανήτης της επέκτασης στις 8 Νοεμβρίου περνάει στον αγαπημένο του Τοξότη και η αισιοδοξία επανέρχεται αλλά με συγκεκριμένη αιτία και σε συγκεκριμένη βάση η οποία θα δώσει και πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και ανθρώπινες κάτι όμως που θα φανεί ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2019.
 
 

Η μακρά παραμονή του Άρη στον  Υδροχόο

Είναι αξιοσημείωτη η επί μακρόν παραμονή του Άρη στον Υδροχόο - από 16 Μαΐου έως 12 Αυγούστου 2018 και από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2018-ένα διάστημα το οποίο θα μας κάνει λίγο περισσότερο κοινωνικούς από το κανονικό, ίσως και να σπαταλιόμαστε άσκοπα σε περιπλανήσεις εντελώς περιττές απλώς και μόνο γιατί δε θέλουμε να χαλάμε χατίρια ή γιατί ακολουθούμε μία παρέα με την οποία θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα όσο και αν κάνουμε πως δεν το βλέπουμε… Οι συλλογικές δράσεις θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση που σχεδόν θα βρίσκουμε συμμάχους πολύ εύκολα χωρίς όμως να έχουμε αποφασίσει ότι υπερασπιζόμαστε μία κοινή ιδέα. Πολλές φιλίες θα καταλήξουν  σε ερωτικές σχέσεις αυτό το διάστημα κάτι όμως που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε εντελώς έναν άνθρωπο από τη ζωή μας.
 
 Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 28 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου θα έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται υπο-ομάδες που θεωρητικά είναι δεμένες και ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή και τελικά διαλύονται και εύκολα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να χάσουμε σημαντικές κοινωνικές επαφές από λάθος εκτίμηση ή απλώς επειδή εμείς έχουμε μειωμένη ενέργεια και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις επαφές μας και να τις αξιοποιήσουμε!
 

 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2018!

Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει από όλα τα ζώδια πλην αυτό του Τοξότη αφού θα κάνει μία στάση για να γυρίσει ανάδρομη από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου 2018 και δε θα προλάβει να περάσει από αυτό το ζώδιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι Τοξότες θα μείνουν με το παράπονο… Σταδιακά λοιπόν θα βοηθήσει  όλα τα ζώδια αφού Πρωτοχρονιά θα κάνει στον αυστηρό και απόμακρο Αιγόκερω για να τελειώσει τη διέλευση της από τον Σκορπιό όπου εκεί τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχει μία τάση απομόνωσης και μυστικοπάθειας και θα προσπαθεί να βρει μηνύματα στα υπονοούμενα ωστόσο όμως η σεξουαλική διάθεση θα παραμένει στα ύψη και οι νύχτες πάθους θα είναι ένα χαρακτηριστικό της Αφροδίτης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη περιμένουμε νοσταλγία για παλιές αγάπες οι οποίες θα έχουν μία ιδιαίτερη ευκολία να γίνουν και παρούσες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει αβίαστα και χωρίς δυσκολίες ή θα βρεθεί η μαγική κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι από εκεί που το είχαμε αφήσει χωρίς να υπάρχουν αλλοιώσεις και προβλήματα ή και να ανακαλύπτουμε ότι μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας δένουν!
 
 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής,  που γυρίζει ανάδρομος συχνότερα αλλά για μικρότερα διαστήματα από όλους τους άλλους πλανήτες, είναι αεικίνητος και γρήγορος ωστόσο όταν υπάρχει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ή και εμπόδια ξέρουμε όλοι ότι είναι χαρακτηριστικό του Ανάδρομου Ερμή…
 
Έτσι λοιπόν 3 φορές θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό είναι από :
24 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2018 στον Κριό, όπου στην αρχή της άνοιξης θα δούμε τα γεγονότα να έχουν μία ένταση και τα λόγια ενώ βγαίνουν αβίαστα δεν θα βρίσκουν εύκολα το νόημα ή μάλλον τον κατάλληλο χειρισμό για να υπάρξει και συμφωνία ή ακόμα και να διαπιστώσουμε διαφωνία!
 
Από 27 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και εδώ η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνεται στο σύμπαν! Δηλαδή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρουμε έρωτες που έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ότι και τώρα θα έχουν καλύτερη τύχη, ωστόσο εύκολα αποφασίζουμε να δώσουμε μία δεύτερη και φαινομενικά μία πιο ουσιαστική ευκαιρία!
 
Τρίτη και τελευταία φορά από 18 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018 στον Σκορπιό όπου εδώ τα λόγια έχουν αρκετά υπονοούμενα, όλο νόημα μεν αλλά όταν δεν το λέμε ξεκάθαρα  τότε δεν είμαστε και σίγουροι ότι μεταφέρεται σωστά ή τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεννόηση σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αναγκαζόμαστε να εκμαιεύουμε λόγια μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι μας λένε την αλήθεια.. Εξάλλου  η αλήθεια του καθενός είναι και διαφορετική τουλάχιστον στον τρόπο που την εκφράζει ή που θέλει επιμελώς να την κρύψει!
 
 

Οι εκλείψεις του 2018!

Πέντε οι εκλείψεις της χρονιάς και φέτος ξεκινάνε πολύ νωρίς, στην αυλαία του πρώτου κιόλας μήνα του χρόνου!  Έτσι λοιπόν:

 
Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που περιορίζει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητα βάζοντάς μας ένα τέλος γιατί προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και όχι εμείς και αυτός  που πρέπει να θυσιαστεί είναι η δική μας ανέμελη διάθεση αλλά και ο εγωισμός μας όπου αυτό δεν είναι και τόσο κακό αρκεί να ξέρουμε ότι ο σκοπός είναι ιερός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και κοινό χρονικό ορίζοντα.
 
στις 15 Φεβρουαρίου 2018, μία μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο όπου εδώ θα δούμε ότι πρέπει να κάνουμε νέα ανοίγματα και μαζί με αυτό να είμαστε και πιο δεκτικοί στις αλλαγές ακόμα και αν δεν τις πιστεύουμε απόλυτα, και ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει σε κάτι που δεν ξέρουμε τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Νέοι φίλοι γεμίζουν μία χαρά τα κενά μας και μας ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο!
 
στις 13 Ιουλίου 2018 είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό και είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας αλλά και γενικά θα μας ανοίξει ορέξεις να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή και να μετακομίσουμε ακόμα, για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες μοιάζουν να τις έχουμε καταπιέσει, και τώρα δε θέλουμε να μένουμε άλλο αιχμάλωτοι και κάνουμε την επανάστασή μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα!
 
στις 27 Ιουλίου 2018 και σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού μία Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει λίγο περισσότερο επαναστάτες και για να έχουμε και μία σοβαρή αιτία να το κάνουμε καλό είναι να μαχόμαστε για κάτι που έχουμε συμφωνήσει με άλλους, αλλά και με τρόπο που να ξέρουμε τι θέλουμε να αποκομίσουμε ως αποτέλεσμα και όχι απλώς να περιπλανιόμαστε άσκοπα!
 
στις 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται η πέμπτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς και αφορά μία Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα που θέλει όσο τίποτα άλλο να νιώσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστός στον έρωτα αλλά και τόσο διαθέσιμος για περιπέτειες όσο και να έρχονται κατά πάνω μας χωρίς όμως εμείς να θέλουμε να αντισταθούμε, ακόμα και αν γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για ένα λάθος !
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
 

Κάθε αρχή για εσάς γίνεται με κόπο και τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος  χρόνου!

 

Γενικά:
Μία κρίσιμη χρονιά είναι και αυτή για εσάς αφού ξέρετε ότι έχετε έλεγχο από τον Κρόνο που από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 σας βλέπει και ζητάει εξηγήσεις για κάθε σας κίνηση ιδιαίτερα αν είναι βιαστική και έχει αμφίβολα αποτελέσματα που θα ματαιώνει τις ενέργειες σας και θα ζητάει να τις κάνετε πιο ολοκληρωμένα ή θα στρέφει αλλού το ενδιαφέρον σας εκεί που ακριβώς θα έχει όλες τις προοπτικές για να ευδοκιμήσει! Θα σας κάνει και πιο επιλεκτικούς χωρίς να αποκλείεται να σας βάλει και σε διαδικασίες χωρισμού ή διακοπής συνεργασίας με την Έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου στο δικό σας ζώδιο, που θα είναι προϊόν δικής σας επιλογής ακόμα και αν αυτή είναι αναγκαστική…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:
Προσοχή στα οικονομικά σας απαιτούν οι τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς γι’ αυτό λοιπόν αν έχετε συνεταίρους ή τα οικονομικά σας εξαρτώνται άμεσα από άλλους μη διστάσετε να ασκήσετε έλεγχο ή να ζητήσετε αποδείξεις για οποιαδήποτε διαχείριση και ιδιαίτερα τις περιόδους από τέλος Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου και από τέλος Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου όπου εκεί μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που σας το κρατούσαν μυστικό και να εκπλαγείτε από την αποκάλυψη που μπορεί να είναι και στα πλαίσια της απάτης, ωστόσο θα σας βοηθήσει να πάρετε γρήγορες και οριστικές αποφάσεις!
 
Αισθηματικά:
Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο από 15 Μαΐου έως 5 Νοεμβρίου θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς και με έντονη ανάγκη αλλαγών που θα αρχίσει με τον τρόπου που βλέπετε τους άλλους αλλά και τον πόσο εύκολα τους δίνετε ένα ρόλο στη ζωή σας ακόμα και να έχετε κοινούς στόχους… Σίγουρα όμως μέχρι τις 8 Νοεμβρίου έχετε τις ευεργεσίες του Δία ο οποίος είναι τόσο δυναμικός όσο και να ομορφαίνει την ερωτική σας ζωή αφού νιώθετε ιδιαίτερα επιθυμητοί χωρίς να αποκλείεται να επαναφέρει ανθρώπους στη ζωή σας που αποχώρησαν από την ερωτική σας αρένα με συνοπτικές διαδικασίες και βέβαια από 8 Μαρτίου έως 9 Ιουλίου αυτό θα γίνεται και πιο εύκολα αν το επιδιώξετε και εσείς.. Ειδικά από τις 19 Μαΐου έως και 14 Ιουνίου που θα έχετε και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει και να αναζωπυρώσετε συναισθήματα αλλά και να κερδίζετε πολύ πιο εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων, κυρίως γιατί έχετε την ανάγκη να αγαπηθείτε και να ανταποδώσετε φυσικά με μεγάλη γενναιοδωρία!
 
Προβλέψεις ανά μήνα!
 
Ιανουάριος
Οι σκοτούρες και οι παρεξηγήσεις δε θα λείπουν και αυτό το μήνα κυρίως γιατί τραβάτε τα πράγματα στα άκρα ακόμα και αν κινδυνεύουν να σπάσουν. Επαγγελματικά μπορείτε να έχετε δημιουργικές διαφωνίες που θα σας κάνουν να προβληματιστείτε αρκετά…
 
Φεβρουάριος
Είστε σε μία εσωτερική αναστάτωση και βέβαια βλέπετε ότι  για εσάς κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα! Σας βοηθάει να βλέπετε τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους και κυρίως να εξωτερικεύεστε αρκετά κάτι που όμως θα το κάνετε από το  δεύτερο δεκαπενθήμερο και μετά!
 
Μάρτιος
Δεν έχετε την γνωστή σας σταθερή πορεία αυτό το μήνα και κυρίως δεν μπορείτε να μην σκέφτεστε τις εναλλακτικές σας και να μπερδεύετε και τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους με τη συμπεριφορά σας… Ερωτικά, αμφιταλαντεύεστε και καλό είναι να κοιτάτε μπροστά και καθόλου πίσω..
 
Απρίλιος
Υποδέχεστε το Πάσχα με έντονη κινητικότητα αλλά και με έντονη κοινωνική ζωή! Φίλοι είναι κοντά σας και σας κάνουν τόσο πολύ δυναμικούς όσο και να έλκετε τον έρωτα ακόμα και μέσα από τις φιλίες ή από οικογενειακούς φίλους… Προσέξτε μόνο γιατί η καριέρα σας έχει έντονα σκαμπανεβάσματα πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο ποιους εμπιστεύεστε και τι αφήνετε πίσω ως εκκρεμότητα!
 
Μάιος
Δε μένετε με τα χέρια σταυρωμένα γιατί καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις γράφουν το όνομά σας με κεφαλαία γράμματα! Ερωτικά πάντως ξέρετε ότι η επικοινωνία είναι το χρυσό κλειδί ακόμα και αν υπάρχουν αντίθετες απόψεις που θα σας κάνουν να αναλογιστείτε πώς και οι διαφορές σας ενώνουν σε κάποια σημεία… Επαγγελματικά θέλετε κάτι πιο χειροπιαστό για να μπορέσετε να επενδύσετε πάνω του, και δε μένετε μόνο σε υποσχέσεις!
 
Ιούνιος
Σημασία έχει να μην φαίνεστε και να μην εκτίθεστε αυτό το μήνα γιατί έτσι και αλλιώς δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το πουθενά. Επομένως το να μη δίνετε τροφή για σχόλια είναι επιβεβλημένο. Ερωτικά,  αν σας αρέσουν οι μυστικές και παράνομες σχέσεις μπορείτε να έχετε μία, αλλά αν σας ανακαλύψουν θα υποστείτε τις συνέπειες. Προσέξτε γιατί η Πανσέληνος του μήνα σας θέτει προ των ευθυνών σας… Οπότε μην πείτε κάτι που θα το μετανιώσετε!
 
Ιούλιος
Μία Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο που είναι και η μόνη που σας επηρεάζει έντονα σας κάνει να είστε ανταγωνιστικοί έως και να θέλετε να ξεδιαλύνετε όλο το τοπίο. Πρέπει να προσέξετε την παρόρμησή σας γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείτε έως και να ενθουσιαστείτε και μάλιστα να επιδιώξετε κάτι χωρίς να ξέρετε που αυτό θα καταλήξει κυρίως στα ερωτικά σας… Προσέξτε τα οικονομικά ανοίγματα γιατί το εισόδημά σας είναι δύσκολο να το διατηρήσετε στο ακέραιο!
 
Αύγουστος
Είστε ευάλωτοι αυτό το διάστημα και το ζητούμενό σας είναι η ασφάλεια που ωστόσο  κινδυνεύει από κρυφούς παράγοντες οι οποίοι όμως δεν μπορούν να διαφυλαχθούν. Ερωτικά αναρωτιέστε αν πρέπει να σταματήσετε να επενδύετε στον έρωτα ή πρέπει να βάλετε φραγμούς και να προχωρήσετε. Επαγγελματικά, τα επενδυτικά σχέδια είναι αυτά που πρέπει να τα δείτε σχολαστικά γιατί η βιασύνη σας μπορεί να σας βάλει να κάνετε ένα λάθος που δύσκολα θα διορθώσετε!
 
Σεπτέμβριος
Η δουλειά μαζί με τις οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα για εσάς. Μάλλον είστε καθησυχασμένοι από τον έρωτα ίσως γιατί εκεί νιώθετε ότι οι εξελίξεις σας ευνοούν και σας οδηγούν στο σωστό σημείο τη σωστή χρονική στιγμή. Μην υποτιμάτε αντιπάλους σας και υπολογίστε σε συμμαχίες που θα παραμένουν κρυφές προς το παρόν τουλάχιστον!
 
Οκτώβριος
Είναι ο μήνας που θα αρχίσετε να μετακινήστε αρκετά έστω και για λίγο για να παίρνετε ανάσες ανανέωσης και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει... Τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά επειδή ξέρετε ότι το χρήμα κινείται μπορείτε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ερωτικά πάντως ξέρετε ότι αυτά που νιώθετε δεν γίνεται να μη φαίνονται, οπότε το ενδιαφέρον σας είναι έκδηλο και αν είναι και αμοιβαίο τότε δεν έχετε παρά να προχωρήσετε!
 
Νοέμβριος
Είναι ο μήνας που θα αρχίσετε να μετακινήστε αρκετά έστω και για λίγο για να παίρνετε ανάσες δροσιάς και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει. Τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά επειδή ξέρετε ότι το χρήμα κινείται μπορείτε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ερωτικά πάντως ξέρετε ότι αυτά που νιώθετε δεν γίνεται να μη φαίνονται, οπότε το ενδιαφέρον σας είναι έκδηλο και αν είναι και αμοιβαίο τότε δεν έχετε παρά να προχωρήσετε!
 
Δεκέμβριος
Η χρονιά κλείνει με επαγγελματικούς στόχους που είναι αυξημένοι και ξέρετε ότι η επόμενη χρονιά πρέπει να σας βρει ήδη μέσα στα καινούργια δεδομένα. Βιάζεστε και αγχώνεστε και κυρίως κοιτάτε τις παραλείψεις που έχετε κάνει και προσπαθείτε να τις διορθώσετε. Ερωτικά πάντως οι έρωτες μέσα από το χώρο εργασίας με άτομα που απλώς επικοινωνείτε και μπορεί να μην τους έχετε δει ποτέ, μπορούν να σας εκπλήξουν ευχάριστα!